Wallenius - i overkant mye pessimisme her?


Begynner ikke denne trauste saken å bli et meget godt kjøp?!

Jo, men hvorfor ikke se på wilhelmsen holding istedenfor? Her får du i tillegg med bl.a Treasure asa, NorSea Group(og deres satsning på vindkraft)og annen virksomhet som ikke kun er eksponert mot bilfrakt spesifikt. Kan være greit, tatt dagwns ruglete makro i betraktning
Risky
05.11.2019 kl 20:04 322

Bilfraktrederiet Wallenius Wilhelmsen oppnådd et brutto driftsresultat (ebitda) på 213 millioner dollar i tredje kvartal, i det selskapet i rapporten omtaler som utfordrende marked.
Det er en økning på 61 millioner dollar fra samme periode i fjor, hvorav 41 millioner dollar var knyttet til innføringen av regnskapsstandarden IFRS 16.
Samtidig falt inntektene med syv prosent fra fjorårsperioden til 955 millioner dollar, drevet av lavere inntekter i hav-segmentet som følge av lavere volum.
Resultat før skatt var uendret på 22 millioner dollar.
Selskapet kunngjør er utbytte på 6 cent per aksjer, tilsvarende 25 millioner dollar.
– Jeg er fornøyd med å se fortsatt bedring i lønnsomhet for hav-segmentet. Vi fortsetter å gjøre bevisste valg om å ikke fornye hav-virksomhet under forhold vi ikke bedømmer som økonomisk bærekraftige. Samtidig som vi ser en oppbremsing i det globale bilmarkedet, er vi forberedt på å tilpasse oss endringer i volum og fortsette å drive en lønnsom bedrift, skriver konsernsjef Craig Jasienski i meldingen.
zavva
05.11.2019 kl 20:13 307

Mye bedre resultat enn hva jeg hadde forventet - kjøper mer i morgen.
Skjult juvel på børs dette.
Risky
05.11.2019 kl 20:32 279

Ja. Dette bør være et godt kjøp. Utbytte på ca 0.50NOK i tillegg også. Tenker å øke på selv også.