Dagens middag se
I dag ble det stekt ris gett.
Når man lager stekt ris så er det viktig at man bruker mye olje, sukker og fett slik at retten blir glinsende og usunn som på kinarestaurant.
Je foretrekker å bruke solsikkeølje eller aller helst palmeolje. Det gir gulle god smak.
Risen skal selvfølgelig være kokt, men bør også være KALD når den stekes. Hvis ikke blir den grøtete.
Ha oppi biter av stekt kylling, svin eller beff.
Mais, erter og vårløk er også lov.
Krødre med salt, pepper, løkpulver og monosodiumglutamat hvis du har det se.
Et annet knep som er gøtt er å ha et egg oppi retten, da blir det enda gulle gøttere.
Til denne retten passer det med en kald pilsner.
Når man lager stekt ris så er det viktig at man bruker mye olje, sukker og fett slik at retten blir glinsende og usunn som på kinarestaurant.
Je foretrekker å bruke solsikkeølje eller aller helst palmeolje. Det gir gulle god smak.
Risen skal selvfølgelig være kokt, men bør også være KALD når den stekes. Hvis ikke blir den grøtete.
Ha oppi biter av stekt kylling, svin eller beff.
Mais, erter og vårløk er også lov.
Krødre med salt, pepper, løkpulver og monosodiumglutamat hvis du har det se.
Et annet knep som er gøtt er å ha et egg oppi retten, da blir det enda gulle gøttere.
Til denne retten passer det med en kald pilsner.
Enig gett.
Nå: vanlig tresprit.
Noen andre som drikker storkar-remedier i kveld?
Nå: vanlig tresprit.
Noen andre som drikker storkar-remedier i kveld?
NÅ PROMPA JE DU!
ALLE GJESTENE MINE I STUEN HØRTE DET!
JE GIKK UT PÅ GANGEN FOR Å SKJULE LYDEN, MEN FEILET FUNDAMENTALT!!!! DET RUNGET OG GJALLET I HELE ØSTFLØYEN NÅR JE FYRTE LØS SALUTTEN!
Det kom litt bløtt også se.
ALLE GJESTENE MINE I STUEN HØRTE DET!
JE GIKK UT PÅ GANGEN FOR Å SKJULE LYDEN, MEN FEILET FUNDAMENTALT!!!! DET RUNGET OG GJALLET I HELE ØSTFLØYEN NÅR JE FYRTE LØS SALUTTEN!
Det kom litt bløtt også se.
Takk, dette var fornøyelig lesning.
Noni
22.10.2019 kl 23:36
223
Hvor gammel er du, den fortellingen er sånt som barehagebarn elsker å snakke om.