Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XXI


På tide med en ny tråd nå. Det kommer til å skje mye om denne saken i tiden som kommer. Så langt har vel historien bevist at det vi antok for halvannet år siden har vist seg å være sant. Ikke bare det, men langt overgått vi da hadde en mistanke om.

Saken har utviklet seg til å bli langt mer omfattende enn det vi først så for oss. Flere etater i USA og utenlandske etterretningsorganisasjoner ser nå ut til å være innvolvert. Mye tyder vel også på at trådene går helt til topps mot tidligere president Obama.

IG kom med sin rapport nå og den var relativt knusende ovenfor den sparkede FBI sjefen Comey. Den viser vel at Trump ikke bedrev noe "obstruction of Justice" som sosialistene påstår, men faktisk det motsatte; han fremmet eller opprettet rettssikkerheten igjen ved å kvitte seg med en korrupt og nå beviselig kriminelle ex-FBI lederen.

IG feiget ut nok engang, og kom heller ikke nå med noen anbefaling om en strafferettsling tiltale ovenfor Comey. Nå er nok ikke siste ord sagt, så Comey burde tone ned feiringen inntil AG har blitt ferdig med sin granskning. McCabe har vel allerede startet en sivil prosess for å få tilbake pensonen sin, så det blir også spennende å følge.

Jeg tvilte aldri på at Rosenstein og andre vurderte 25th ammendment. Trump supportere burde bekymre seg over hvorfor hans egne utpekte regjeringsmedlemmer, alle republikanere, i det hele tatt vurderte å ta dette dramatiske valget.

Ehh, gjorde de faktisk det eller er dette også nok en ønskedrøm dere forveksler med virkeligheten ?

Nå har naturligvis Trump mange fiender og folk som hater ham innad i det republikanske partiet også. Noen har stått frem, andre har ikke (ennå). Trump er heller ikke som andre presidenter som liker å omgi seg med folk som mener og tror det samme som dem selv. Han vil omgi seg med folk som i mange tilfeller står langt fra ham og er uenig i det meste.

Blir det for ille eller han ikke føler de har noe å bidra med, får de bare rett og slett sparken. Mange av disse blir gjerne litt surmaga og vil hevne seg på ham i ettertid ved å lekke til pressen eller sabotere på den måten de kan.

En ny "bombe" slår ned i dag, da John Solemon i natt kunne avsløre at Ukrainske myndigheter hadde åpent opp en etterforskning mot Burisma allerede i februar/mars i år. Dvs. flere måneder før denne telefonsamtalen med Zelensky (og sågar før han ble valgt til president).

Hele denne såkalte whistleblower saken rakner dermed nå fullstendig. Dokumentene Solemon har fått tak i viser også at det ikke bare er snakk om avlønning til Hunter Biden selv, men også en stor utbetaling til hans firma på 3.4 mill. USD. FBIs motstykke i Ukraina flagget denne utbetalingen som "unormal" og "mistenkelig".

"Ehh, gjorde de faktisk det eller er dette også nok en ønskedrøm dere forveksler med virkeligheten ?"

Var det ikke det du anklaget Rosenstein for ¨å ha gjort da?

"Nå har naturligvis Trump mange fiender og folk som hater ham innad i det republikanske partiet også."

Selvfølgeløig. Det er nok kun de mest korrupte og umoralske som liker og respekterer Trump. Som feks Trumps første supporter i kongressen. Kongressmann Collins. Han måtte i forrige uke trekke seg fordi han skal i fengsel for innside handel.

John Solemon - Seriøst?
Redigert 09.10.2019 kl 12:39 Du må logge inn for å svare

Litt overraskende vri nå som jeg ikke helt så komme. Trey Gowdy tok som kjent ikke gjenvalg til Kongressen i fjor og ble for kort tid siden ansatt av Fox News som en bidragsyter der. Nå har han fått sparken.

Årsaken er at Trump har hyret ham inn som en ekstern rådgiver i forbindelse med denne impeachment granskningen som demokratene har satt i gang. Trey var vel leder av Oversight komiteen i Kongressen og er kjent fra både Clinton skandalen og granskningen av Bengazi massakren.

Han er en svært respektert kar av folk på begge sider i politikken og kjent for sin kompromissløse rettferdighetssans og repekt for loven. Han kom litt på kant med mange republikanere da han i startfasen forsvarte Mueller og hans etterforskning. Har senere endret disse synspunktene i tråd med hva som er blitt avdekket.

John Solemon - Seriøst?
Ja, han er en av de mest seriøse og hardtarbeidene journalistene som er igjen. Han skrev vel tidligere for The Hill, men er nå for et par dager siden ansatt som fast bidragsyter i Fox News.
Redigert 09.10.2019 kl 23:11 Du må logge inn for å svare


How a conservative columnist helped push a flawed Ukraine narrative

https://www.washingtonpost.com/lifestyle/style/how-a-conservative-columnist-helped-push-a-flawed-ukraine-narrative/2019/09/26/1654026e-dee7-11e9-8dc8-498eabc129a0_story.html

On Thursday, however, Solomon’s work gained new attention — and raised new questions about its sourcing, credibility and motivation. In a complaint filed by an anonymous whistleblower, Solomon’s stories were cited as part of a narrative about the alleged effort by Trump and his allies to pressure Ukraine’s government into digging up dirt on Trump’s Democratic rivals, including Clinton and Joe Biden, to enhance his prospects for reelection next year.

Redigert 10.10.2019 kl 09:31 Du må logge inn for å svare