Omdefiner Norge som U land , eneste løsningen.

kokkohill
01.09.2019 kl 23:14 893

Er vi egentlig noe bedre en Kina, India , Brasil når det gjelder å drifte land ?

Kina ,India sender raketter til månen , dette klarte aldri Jens , men de er U land.

Kina får 100 mill i u hjelp fra Norge i året og slipper dette CO2 gnålet . Men at de vaser rundt i tykk kull tåke som selv Tåkefyrsten aldri har sett maken til.

Infrastrukturen i Norge lider så jævlig av dette I land stempelet vi blir påtvunget at det er skremmende.

Nei la oss bli på papiret det vi egentlig er U Land og la oss mota støtte fra verden til renere og bedre vann til folket.

Veier som slår Albania i første omgang , gjerne en jernbane som binder landet i sammen.

Køyr debatt :
Slettet bruker
01.09.2019 kl 23:24 890

Hvorfor mellomrom før komma?! Jeg blir gal av å lese den sinnssyke tegnsettingen din!
Oskar2
01.09.2019 kl 23:45 882

Denne selvgodheten vi ønsker å vise Verden med uvettuge prosjekter står ikke i stil med våre daglige opplevelser når vi ikke har resurser til vår egen velferd og skal tynes ut den siste krone. Landet går så det suser sier Erna som trolig ikke forstår hvorfor vår valuta er såpass svak?
kokkohill
01.09.2019 kl 23:56 881

Gal har du jo alltid vert ,, ingen har enda klart å ende det med ett punktum.
Redigert 28.09.2019 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.09.2019 kl 00:23 876

Hvorfor jobber vi egentlig når de mest vellykkete av oss er endt som mange millionærer bare ved å kjøpe hus og hytter av hverandre? Å utdanne seg til noe her i Norge må da være totalt meningsløst. Der koloniene i Afrika er svart, er vi isteden hvit. Gadd vit hvor slikt ellers hadde overlevd om det ikke kunne selge hva det finner på land i skog og mark. Sjø og havbunn, og det omsatt til stadig stigende priser på verdensmarkedet.
Slettet bruker
02.09.2019 kl 12:28 849


Også vi kan plutselig være i en situasjon der de rike tar mer av den politiske makten, ikke som valgte representanter, men gjennom pengenes sofistikerte maktutøvelse. Som kjent: Money rules. Den nye globaliserte businesseliten har forkastet Keynes og ser ikke betydningen av å sikre seg mot at arbeiderne kommer i en situasjon da de ikke har annet å tape enn sine lenker, for å si det med Marx. http://www.dagbladet.no/nyheter/pengenes-makt/66409812

Kapitalens forretningsmenn slåss om å gi anbud på repene de skal henges i. Lenin. Ifølge den samme har han sagt følgende den mest effektive måten å undergrave det kapitalistiske samfunn på, det er å uthule dets valuta, via vedvarende inflasjon slik kan staten (uten at de færreste legger merke til det) stille konfiskere sine egne medborgeres oppsparte penger. Lenin har helt rett sa JOHN M. KEYNES viss økonomiske” teorier” vår økonomiske problemløsende tid styres etter. (Symptom/diagnose). Det var derfor rentene ble så høy, fordi det var stjålne penger som var utlånt. Dette igjen gjorde eiendommene billige, fordi finansieringen hele tiden hadde vært illegitim!

Slettet bruker
03.09.2019 kl 03:35 837

Det er litt av en stat kongedømme, demokrati og "folkestyre" som de er. Her til lands må egne fortrinn, som gratis tildelte naturresurser betales mest for, av det folket som tross alt er eier naturresursene, om Norge da er det demokratiet og folkestyre, de statlig medier bedyrer vi er. NRK gjør ikke dette gratis, om de gjør, så er det betalt av noen andre, et annet sted. I erkjennelse av at ingenting er GRATIS, slett ikke i klovneriket Norge, der all egen naturrikdom omregnes i en papirfille som kongeriket, for å spare «budsjettpenger» tilvirker og produserer, med folkets egne råvarer og energi i Frankrike.

Råvarer fraktes ut, og Ferdig produkter tusen ganger mer kostbart fraktes tilbake, og det hele (fraktes frem og tilbake med vår egen forgjengelige, men akk så forurensede olje som drivstoff.) Miljønasjon? "Næringsminister" Monika Mæland fra partiet Høyre og Proffs "horen" bekrefter, hva jeg tidligere har forfattet. Det må da ha sine årsaker at et slikt glupt folk, bekjent som de er av slike statsråder og folkevalgte, her i kongeriket må betale milliarder i EØS kontingent for å selge store mengder av folkets felleseide råvarer, og det Til en union som trenger alt hva vi er i stand til å levere. Noe annet har vi heller ikke å tilby for idioter har verden evig nok av som det er. (DLD overvåket og inngjerdet via Schengen gjerde betales det nye milliarder)

Tilfeldig overhørt under kaffelatte passiar i Brussel Jens Stoltenberg nye hjemby. Vi ler som vi griner av Norge og EØS nedi EU.

kokkohill
28.09.2019 kl 11:24 799

Trump hardt ut mot Kina: – Verdens nest største økonomi skal ikke lenger få kalle seg et utviklingsland
I sin tale til forsamlingen under FNs toppmøte tirsdag, snakket den amerikanske presidenten om hvordan handelskrigen med Kina skal forandre internasjonal handel.

https://www.dn.no/utenriks/donald-trump/fn/kina/trump-hardt-ut-mot-kina-verdens-nest-storste-okonomi-skal-ikke-lenger-fa-kalle-seg-et-utviklingsland/2-1-677338
kokkohill
28.09.2019 kl 11:32 793

Kina, Sør-Korea, Singapore og Qatar er veldig opptatt av fortsatt å være u-land. Da kan de nemlig gjøre som de vil.


Urørt logikk
Men prinsippene i internasjonal klimapolitikk er vanskelig å endre: U-landene med Kina, Brasil og araberlandene som sentrale aktører, mener det er industrilandenes eneansvar å forplikte seg til utslippskutt. Og de fleste av dem mener ethvert klimatiltak på hjemmebane må betales av de gamle i-landene. Men det er noe absurd i å kreve at Hellas og Spania skal betale for tiltak i Kuwait eller Brasil.

Selvsagt har de gamle i-landene et historisk ansvar. Men det er i ferd med å bli uinteressant når man vet at brorparten av dagens vanvittige CO2-utslipp kommer fra den store sekken med "u-land". Vestens utslipp er omtrent som de var i 1990, mens det globale utslippet har økt med hele 54 prosent.

https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/BRWn9/Jo_-tenk_-vi-er-u-land
Slettet bruker
28.09.2019 kl 11:45 780

action reaction! Vesten går bakover, og østen opp og fremover.

Men det som er virkelig sjokkerende er Vestens holdning til Kinas lederskap – president Xi Jinping. Han er en bestemt tenker som vil lede Kina mot sann sosialisme med kinesisk karakter. Han vil stort sett fjerne ekstrem fattigdom (i år 2020 skal det ikke være noen fattige steder igjen på kinesisk territorium). Han vil sette kultur, høy livskvalitet, økologi og allmenn velvære for det kinesiske folket foran økonomiske mål.

Det konservative anti-kommunistiske Polen leder an i Vesten. Bare 9 prosent av polakkene «har tillit» til president Xis lederskap, 11% av grekerne, 14% av italienerne og 15% av spanjolene.

Det sier noe om Europa. Og til og med Canada, der antallet er 42 prosent, mot USAs 39 prosent.

Er dette bare uvitenhet?`

Når jeg blir intervjuet av forskjellige kinesiske medier blir jeg ofte stilt det samme spørsmålet: «Hvorfor bli vi hele tiden kritisert i Vesten, når vi prøver å følge deres spilleregler, og gjør vårt beste for å forbedre planeten?».

Svaret sier seg selv: «Det er nettopp derfor».

https://www.derimot.no/kina-landet-er-na-i-tet/
Redigert 28.09.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.09.2019 kl 11:49 770

«Nye tall om kinesisk kraftutbygging har kommet frem, og det viser seg at Kina bygger kullkraftverk så fort de klarer. Den økte kinesiske kapasiteten tilsvarer 259 gigawatt, noe som må ses i forhold til den eksisterende kapasiteten på 993 gigawatt, skriver BBC. Hvis Kina bruker hele den nye kapasiteten, tilsvarer det hele USA’s produksjon fra kullfyrte kraftverk. «
Slettet bruker
28.09.2019 kl 11:53 766

Gigantavtale mellom Kina og Iran ryster den globale oljesektoren.
https://steigan.no/2019/09/gigantavtale-mellom-kina-og-iran-ryster-den-globale-oljesektoren/

Det er bare Norge som skal fase ut, hva som gir og holder liv i, grisa-staten vår.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/J19Qaj/at-polen-skulle-gi-slipp-paa-kullet-er-som-om-saudi-arabia-skulle-gi-slipp-paa-oljen
Redigert 28.09.2019 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
kokkohill
28.09.2019 kl 12:28 752

Ja her er mer en nok beviser på hvor dårlige forhandlere vi sender rundt i verden.

Vi er satt sjakk matt allerede når disse avtaler ble inngått.

Vi sitter i møkk til halsen.....
Slettet bruker
28.09.2019 kl 12:50 742

Her vi bor, tror noen at NETTOPP HER det er verdens navle, men det er slett ikke tilfelle. Klovneriket er omgjort seg selv til klodens avtrede. Dette er fremtiden for Norge sa HMK Kongen med et smil, når han ble konfrontert med at folk fra hele 130 nasjoner hadde fortrengt hans eget folk bare i Groruddalen. Om hensatt og gjenglemt landsmann sa "krigerkongen" Håkon den 7 til landets befriere og nye okkupanter "Vi skal henge han 3 ganger sir" (Ikke på norsk for det lærte han seg aldri tilfelles med våre nye landsmenn,) men på engelsk. Det var den samme stat som skapte hungersnød 130 år forut. Flåteranet. Ibsen Terje Viken beskriver konsekvens, når sulten tok livet av det den gang det "norske" folk.
Av klodens 7,5 milliarder utgjør Europa under 17 % av dette. Deler av Russland høre til det samme, men de er ikke medtatt?
triki
28.09.2019 kl 14:34 716

Enhver person med litt omløp i hodet hadde ikke gått med på en avtale slik Parisavtalen hvor Kina og India og andre folkerike østlige land ikke trenger å forholde seg til Parisavtalen og Co2 utslipp hvis dette var så viktig.

Som trådstarter er inne på er disse landene definert som uland av vesten og milliarder blir overført som uhjelp til atommakter og som driver med romferder. Det blir fortalt hvor mange fattige det er i disse landene, da i antall med milliarder av innbyggere, men i prosentvis er det ikke kanskje ikke mer fattige enn det er er her i Norge. For det finnes fattigdom her i landet også og flere skal vi bli ved Co2 avgifter og andre globale og nasjonale avgifter som er på vei.


Bilderberg som norges statsledere er medlem i, de siste åra er også media blitt innlemmet i klubben, Davås gjengen, nå også de såkalte NGOene er under paraplyen GLOBALISMEN. Vi skal alle bli slaver men først må alle bli fattige og underkuet der vi står med lua i hånden =NWO.