Svensker må være uten evne til rasjonell tenkning.

Slettet bruker
02.09.2019 kl 03:37 346

Löfven inviterer alle partiene (unntatt SD) til møte om gjengvolden, som alle partiene (unntatt SD) har skapt.

Hvor dum kan et menneske bli? Dette er svensker idag, de er blinde, døve og stumme.

https://www.document.no/2019/09/02/lofven-inviterer-alle-partiene-unntatt-sd-til-mote-om-gjengvolden-som-alle-partiene-unntatt-sd-har-skapt/
polemiker
02.09.2019 kl 12:15 322

Ja, er vel som forventet fra den feministiske regjeringen dette. De kan da ikke risikere å få forslag til løsning som faktisk virker?

Nei, de vil nok komme med de samme forslagene som de alltid kommer med, og som beviselig ikke har virket. Morgan Johanson vil helst ha forsvaret på banen, men han har vel neppe sjekket opp hvilken tilstand det svenske forsvaret er i nå for tiden.

ALLE vil selvsagt ha mere ressurser til polisen, flere folk og utvidede fullmakter. Nå griper de også sjansen til å omdanne det svenske samfunnet i tråd med sitt foregangsland, tidligere DDR. Inn med Stasimetoder som angiveri, masseovervåking, sensur og straff for meningsytringer.

Dette vil naturligvis ikke hjelpe en dritt mot denne gjengkriminaliteten, men meningsmotstandere og folk som skriver om fakta og beskriver virkeligheten på nettet, har grunn til å bli bekymret. Nå er de fleste opposisjonelle i Sverige allerede kneblet, sensurert og fjernet fra sosiale media som Facebook og Youtube, men nå kommer de til å gå etter nettsidene deres også.

Uansett hvor mange "feminist" og "dialog" poliser de utdanner, vil de ikke klare å få gjort noe med dette. Skal det være noe håp må de opprette en egen spesialavdeling med topptrente og hardbarkede folk som vil ha som eneste oppgave å bekjempe organisert kriminalitet.

De bør operere anonymt og bære finlandshetter når de er ute på oppdrag. I skarpe oppdrag mot folk som bærer våpen, bør de endre policy til å skyte for å drepe i stedet for å arrestere. Sakte men sikkert vil da antall skyteepisoder på gata og avliving av uskyldige bli kraftig redusert. Men det er kanskje ikke det de ønsker. Disse innvandrergjengene har jo sine menneskerettigheter må vite. Sverige er jo en "humanistisk stormakt", bare ikke for etniske svensker.
børst
02.09.2019 kl 17:04 310

Dette er politisk kartellvirksomhet. Det eneste logiske utfallet på tilfellet Sverige, er en total statskollaps som følge av kritisk mangel på kvalifisert personell til å opprettholde sentrale statsinstitusjoner. En ser allerede tegn til dette innenfor politi og undervisning. Lærere orker ikke å jobbe med undervisning grunnet vold og bråk og rekrutteringen svikter. Det samme skjer også i politiet og påtalemakten. Stadig mer alvorlig kriminalitet legges til side grunnet ressursmangel. Og dette kommer bare til å fortsette. Sverige råtner innenfra.
Oskar2
02.09.2019 kl 17:51 302

Svenske tilstander ligner vel på Detroit for noen år siden da Militære gikk til aksjon og ryddet. Politikerne forstår nå utviklingen de har pådratt seg og dette møtet kommer kanskje til en enighet for å ruste opp en militær forsvarsavdeling for å rydde i denne "Borgerkrigen med Nye Svensker?
Slettet bruker
02.09.2019 kl 18:38 288

Jeg tror ikke politikerne vil endre på noen ting, ville de det, hadde de tatt med SD. Politikere som sier nei, kan ikke brukes til ja-løsninger.
kokkohill
02.09.2019 kl 18:40 287

Svenskene skjønner ikke at klansamfunet har overtatt

Da velger men klanen man vil tilhøre og tar det derfra
Redigert 02.09.2019 kl 18:40 Du må logge inn for å svare
Vomit
02.09.2019 kl 18:43 286

Politisk korrekthet preger Sverige enda mer enn Norge.Det kveler sunn fornuft ,er fordummende og fratar folk evnen til å kalle spader for spader.
Nå vil de danne en storkoalisjon,og det er bra,men de feiger ut fra å inkludere det store SD.
Dette vil frustrere store deler av velgerne og selvsagt ikke løse problemene fordi elefanten i rommet ikke vil bli omtalt.
Det er trist å se det en gang så dyktige og stolte folket i Sverige bli utsatt for disse feige PK-politikerne!
kokkohill
02.09.2019 kl 19:11 280

Stolte folk 😜 Nei de har alltid trykket ekstremisme til sitt bryst , nazisme ,kommunisme og skuten går nå ned med internasjonalsosialismen
Hr.Suhr
02.09.2019 kl 20:06 274

Det samme som skjer/har skjedd i Sverige, vil ganske sikkert skje her til lands også etter hvert.
Forutbestemt av klodens storkarer allerede dette...og det ligger jo tjukt utenpå
Vi greier rett og slett ikke å ta inn over oss det faktum at våre folkevalgte er falskspillere.
De har fjernet seg fra det nasjonale oppdraget, og har latt en mix av internasjonale interesseklubber
bestemme vår lagnad og fremtid.
Nå er vi blitt tidsvitner til hvordan klodens mest humant utviklede sivilsamfunn nedbrytes
og tvinges til å bøye seg for en kravmentalitet hinsides vår tankegang.
Sverige har allerede malt seg selv i hjørnet av no return de. Nå henger trusselen for represalier tungt
over alle og enhver, bare de våger tanken på å ta til motmæle.

(vi liker å fremstille oss som et politisk sett bra land vi, men saken er den at vi har sklidd langt-langt nedover
fra det nasjonal-kulturelle grunnfjellet.
Tror dessuten at dette også er registrert i utlandet, og at vi er i ferd med å dale i internasjonal aktelse.
Sånn personlig mener jeg vi i offentlig målestokk er blitt et sykelig pengefokusert og gjennomkorrupt møkkaland.)
Takk
Slettet bruker
02.09.2019 kl 20:29 270

Denne utviklingen var ventet. Vi som husker fra skolen hvordan historielæreren snakket ned Vikingene, kalte dem for drapsmenn og voldtektsmenn, og det verste i norsk historie, vi burde skjønt hvordan det bar, og allerede i 1968, da pakistanerne kom, skjønte jeg det.

Andres kultur er jo høy-kultur og spesielt om det er somalisk eller afghansk kultur. Det å snakke seg selv ned, er vi verdensmestere i. Vi skal ikke tro vi er noe, vite noe osv. osv.
polemiker
02.09.2019 kl 22:56 254

Sosialistene har ikke bedt inn SD fordi de ikke har har samme vãrdegrunn ... hørt den før?

https://www.youtube.com/watch?v=v2BxCGsMB2w