IOX - Oljeleveranse fra Argentina i Q3


Liker den siste setningen i intervjuet.. I slutten av Q3 som er i slutten av denne måneden. Da kommer de første hydrokarbonene fra Argentina:

BNamericas: What was your experience entering the Argentine market from scratch? Did you encounter any significant roadblocks?

Carbone: While Interoil is a newcomer to the Argentine market, this is not the case for the current directors and management team, who have extensive expertise and a successful track record doing business there. We’re already taking the necessary steps to reactivate production in the Mata Magallanes Oeste field, where we expect to stream the first barrel of oil by the end of the third quarter.

En spennende høst vi går i møte.Vet ikke om vi kan forvente for mye av denne produksjonen, men det er ihvertfall starten på et nytt bein å stå på for IOX å starten på oljeutvinning i et nytt land. Spennende er det.
Det blir forhåpentligvis flere gode nyheter nå fremover, ut året. Det er en del viktige avklaringer som vi venter på nå fremover.....
Håper at trenden er positiv fremover. Satser på det

Hva tror dere driftsresultatet for 3. kvartal blir, når de skal dra i gang produksjon i Argentina, uten at inntektene følger samme periode? Hva med likviditeten? Hvor henter de penger? Skal de igjen bestille tjenester som de betaler med å trykke nye titalls millioner aksjer?

I siste kvartalsrapporten er de ikke enige med seg selv om de betaler 0.6 mill dollar eller 0.8 mill dollar per kvartal for kontorleie i Bogota.
De vet altså ikke om leien per år er NOK 21,6 mill eller NOK 28,8 mill. Leier de 10.000 m2 eller leier de 13.000 m2? Selskapet har totalt 50 ansatte i drift og administrasjon. Og de trenger jo da et visst kontorareal å boltre seg på. 13.000 m2 burde holde det. 260 M2 kontorareal til hver enkelt ansatt, både i produksjon og administrasjon...... Troverdig selskap??? NOT!!! Hvordan forklare dette uten å bekrefte svindel/korrupsjon?
Redigert 02.09.2019 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
Ransen
02.09.2019 kl 10:45 2592

Det er bra du holder deg utenfor. Det kreves et minimum at kunnskap om bransjen før man satser her. Derfor er nå 70% av selskapet på 20 aksjonærer som i første rekke er relatert til bransjen...Så kan du sitte å bjeffe om millionunderskudd, svindel og ingen produksjon.
Det er helt i tråd med et Exploration -selskap for de som har peiling. Production kommer som oftest etter Exploration...

Det som er veldig greit, er at du er borte som dugg for solen om noen måneder når du har innsett din kunnskapsløshet.

Vikingen
02.09.2019 kl 11:24 2496

Er det rigtig forstået at top 20 har øget deres beholdning væsentligt her på det sidste?
Vikingen
03.09.2019 kl 08:14 2098

Tak Fjelltopp....
Så var den galt med fakta igen Ransen - hvorfor ikke bare holde sig til sandheden?
klaesp
03.09.2019 kl 08:34 2037

Er det betydelige endringer? Eller kun små justeringer? Må innrømme at jeg ikke har oversikt over topp 20 aksjonærer.

Som jeg kan se det, har de største selskapene kjøpt seg opp, medan de mindre(private) har solgt litt. En har f.eks. redusert med 100K (privat investor)
kaunis
03.09.2019 kl 10:42 1835

Noe må de store ha tro på ellers hadde de ikke sittet rolig i båten. I følge Finansavisen i går, så har 26 amerikanske skiferojleprod. søkt om konkursbehandling hittil i år, mot 26 i hele fjor. Det vil da antagelig, etter min beregning ende på opp mot 35- 40 før året er over. Det står videre at ob er for ca 1.240 milliarder nok vill forfalle i løpet av 2020-2022. Gjelden er stor i hvert enkelt selskap og med oljepriser under 60$ fatet, taper de penger som gress.Her er det en god oppside for oljeprisen fremover. Tror jeg fortsetter å sitte rolig i båten selv sjøene er litt høye av og til

Det jobbes nå positivt fra myndighetenes side i Colombia: Fra oil news Colombia,02.09.2019:
«Sector investment plans
The Colombian government has worked to boost the development of new oil projects in the country and the industry is responding positively. The sector has committed large investments for the coming years.»
Leser også at Ecopetrol øker sin produksjon siste mnd.
Så potensialet er absolutt tilstede 🐝🐝
NB: Regner med at IOX sine planer også inngår i dette utsagn å fremtidsaktiviteter
Redigert 04.09.2019 kl 10:14 Du må logge inn for å svare
sebioslo
04.09.2019 kl 19:47 1309

Fra prospekt : "Pursuant to the Mata Magallanes Oeste UT Agreement, the contract was awarded subject to the obligation to perform twelve well work-over, two new wells and convert 5 wells into water injectors, the first work-over is scheduled for July/August this year depending on equipment availability."

Altså i rapporten skrevet i slutten av august, melder de produksjon fra slutten av Q3 (september) noe som hinter sterk at den juli/august WO var vellykket.

Det finnes vekstmuligheter for IOX
TTT
Sakset ut fra Artikkel om Neuquen basin, der IOX er kommet inn nå
«Argentina's Neuquén Basin Offers 'Tremendous Growth Opportunities' - aapg explorer
production of oil Neuquen basin,Argentina fra explorer.aapg.org
While oil production has been going strong in Argentina's Neuquén Basin for the past 100 years, geologists with Shell and YPF say the region's true hydrocarbon potential has yet to be discovered.»

Ser på topp 20 aksjeeiere, at 4-5 av disse har økt siste mnd. Ikke store endringer men økning er økning. Så blant de største eierne, så er optimismen tilstede om at de tiltakene som er utmeldt fra ledelsen, skjer nå mot slutten av året, inn i neste år !
Først får vi nå se hva workover i Argentina bidrar med av økt produksjon ?

16k til i dag. 2.20 kan vise seg å være billig. VELDIG billig

Godt kjøp ja, meget billig 👍🏻

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$BRENT,P&listNum=

Er vi i ferd med å bryte opp ? Vi har 62 nå og trippel topp kjøpesignal i øyeblikket ,
ewibe
05.09.2019 kl 22:41 452

med uroen i Argentina rundt valget smat den ekstreme inflasjonen og lands risikoen(kunn overgått av Venezuela) så ville jeg ikke lagt for store forhåpninger her.
Med 40+% inflasjon og nå et krav om å umidelbart konvertere inntekter i annen valutta til argentinske pesos er så blir inntekter her fort spist opp.
Slår det endelig presidentvalget ut som første runde indikerte så blir det vanskelig å tjene noe sørlig her i det hele tatt.