Det norske folk har da ingen verdige kandidater å stemme på.

Slettet bruker
OLIVER 02.09.2019 kl 13:07 301

Det være seg i kommune, fylke som stortingsvalg. Etter Libya overgrepet, er alle partier-leder fra sine respektive partier skyldig i krigsforbrytelser. La Grande har sagt det selv. Trine Skei Grande traff atmosfæren i Norges nasjonalforsamling når hun sa. Hun så på Libya krigen som en unik mulighet til å vise verden hvilke verdier «vi» står for. Dagrun fra KRF var fulgte opp. https://steigan.no/2017/11/libya-krigen-skal-evalueres-hva-betyr-det/
http://morgenbladet.no/debatt/2011/sannheten_om_libyakrigen
I Libya regjere nå barbariet, men den norske demokratisk «folkevalgte» i kongedømme Norge «barbarikloning» Jens Stoltenberg har sagt at han ville gjort det samme en gang til. https://steigan.no/2018/10/nato-leder-jens-stoltenberg-knuser-gjerne-libya-igjen/
Slettet bruker
02.09.2019 kl 13:12 301

USA-imperiet: Forfallet viser at det går mot slutten.

De hundretusener døde, om ikke millioner. Og millionene av flyktninger som rømmer fra FN USA NATO fiaskoer i Midtøsten sammen med den nesten konstante trusselen fra militære droner, gjør oss alle til stats terrorister. 85 prosent av amerikanere de har mer til overs for kakerlakker, strømbrudd rotfyllinger og trafikkork enn denne kongressen. På dette nivået skulle det bare mangle at en nordmann ikke fikk tale der. Han var «arbeidsmann» her fra APe land og het Jens Stoltenberg. Mad in norway.

https://steigan.no/2014/11/usa-hjemmesitterpartiet-vant-suverent/
Imperier USA er i stort forfall og går mot et villet selvmord. https://www.derimot.no/usa-imperiet-forfallet-viser-at-det-gar-mot-slutten/
Redigert 02.09.2019 kl 13:13 Du må logge inn for å svare
børst
02.09.2019 kl 13:36 297

De såkalte "unfunded liabilities" er på over 100.000 milliarder dollar, og slår innover budsjettene med full tyngde de kommende årene. Forfallet i de store byene (som stort sett styres av demokrater) kommer til å eskalere. USA kommer til å råtne innenfra i et stadig økende tempo, før en eller annen latent konflikt slår ut i væpnet konflikt. Vi ser allerede konturene av en konflikt mellom ytterliggående demokrater ("Sandinistas") og republikanere ("Trump base")
Slettet bruker
02.09.2019 kl 17:17 276

I en tid da vi oppdager at Høyre ikke lenger er verdikonservativt, men er blitt et totalitært høyresosialistisk parti, og at FRP står splittet mellom elitenes globalisme og folkets beskyttere, synes jeg ikke det er så lett å vite hvilket parti jeg skal stemme på. Bompengepartiet blir for lett og dette ensakspartiet har like lite med å styre et land som globalismens MDG som bruker det falske moralhysteriets klimakrise og flyktningkrise for å ta verdiene fra vestlige land. De sære forsøkene på høyresiden, Demokratene, Liberalistene og Alliansen har for lengst mistet all dynamikk, blitt borte i egne ord og ubetydelighet, og forspilt sine muligheter til å bli noe annet enn "Andre partier" i kampen om velgernes oppslutning. Senterpartiet står sørgelig last og bram med partier som representerer helt andre verdier enn de selv gjør. Jeg var nær ved å gi opp å finne et alternativ jeg vil satse på - hittil har jeg ment at religion ikke har noe i politikken å gjøre og det er ettertrykkelig vist ved de vaklevorne i Krf som ikke vet verken hvem de selv er eller hvem deres Gud er (islam invitert inn med åpne armer). Så fant jeg dette:

Over hele verden lengter mennesker etter frihet, drømmer om et liv uten tvang og totalitære styrer og endog gir sine liv eller sitter i fengsel for retten til frihet og trygghet. Den tryggheten og friheten har vi i Norge, og vi har hatt den i generasjoner. Vi må bare ikke ta det for gitt at generasjonene etter oss arver den samme trygghet og frihet som vi selv har fått leve i.

Globalisme er en dekonstruksjon av nasjonalstaten bit for bit. Det tømmer nasjonalstatens verktøykasse, og overleverer makt fra folkevalgte til et embetsverk og byråkrati. Det var slik vi hadde det da Norge var en kristen totalitær stat under Danmark og Sverige, hvor embetsmenn styrte på grunnlag av makten til en «eneveldig» konge innsatt av Gud og ikke folket. Friheten kom i 1884 båret på vekkelsesfolkets parti, Venstre, grunnfestet i opplysningstidens store kristne filosof John Lockes avgjørende verk «Two Treatises of Government» hvor statsmakten skal utgå fra folket og ikke omvendt.

Dagens stortingspolitikere reverserer denne forfatningen, ironisk nok ikke en gang til et norsk/svensk/dansk embetsverk, men til et uklart og utydelig teppe av grå byråkrater og embetsmenn i EU, FN og et konglomerat av overnasjonale maktstrukturer. Det eneste som er sikkert, er at beslutningene flyttes nå med ekspressfart fra folket til byråkrater og teknokrater langt ut over Norges grenser.

Partiet De Kristne sier NEI til globalisering, og sier JA til å respektere folkets to ganger NEI til EU. Det norske folk har sagt nei til EU, men ble aldri spurt om EØS. PDK krever folkeavstemning om EØS. Forutsetningen er at folket blir gjort oppmerksom på at dette er ikke eksklusivt en handelsavtale, men en EU-tilpasningsavtale som stadig avgir norsk suverenitet.

FNs Migrasjonsplan som regjering og et samlet Storting støtter, er en drakonisk globalistisk avtale som effektivt undergraver nasjonalstatens evne og rett til selv å bestemme hvem som skal få være med i vår nasjon og bygge nasjonens verdier. Partiet De Kristne sier samlet og med en røst nei til dette åpenbare brudd på Grunnloven. Ingen har lov til å avhende vårt rike til andre makter eller internasjonale organer.

Partiet De Kristne vil og skal befinne seg på borgerlig side i norsk politikk, men vi ser frem til en ny politisk vår hvor Senterpartiet og Partiet De Kristne finner sammen i mange felles saker: for jordvern, et sterkt nasjonalt forsvar inkludert oppbygging av Heimevernet og landmakten, matvareberedskap, såkorn beredskap, styrking av folkestyret, kamp for norsk energi på norske hender og derfor mot ACER, EØS og tøyling av globaliseringsivrige politikere på begge sider av høyre-venstre aksen.

I den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen ligger det nå 26 saker mot den norske stat og det norske barnevernet. Overgrep mot enkeltmennesker og grupper er ikke ukjent i den norske stats historie. Vi kan nevne behandlingen av taterne, samene, krigsseilerne, nordsjødykkerne og psykiatrien for å nevne noe. Partiet De Kristne vil ha nulltoleranse for mobbing i skolene. Det er en foreldet sosialistisk tanke at alle skal gjennom en støpeform. Voksne som opplever mobbing og ubehag på jobben sykmelder seg og/eller bytter jobb. Hvorfor skal barn måtte lide seg gjennom barne- og ungdomsskole hvis mobbing og mangel på læring er hverdagen? Mange vakre, skjønne, intelligente, ressurssterke og flotte mennesker mister selvtillit, selvbilde og en ødelagt skolegang på grunn av mobbing. Partiet De Kristne vil ha JA-kommuner til etablering av privatskoler og en strukturert og respektert ordning for hjemmeundervisning.
Fedre diskrimineres i det norske rettssystemet. Tusener av gode pappaer som elsker sine barn har mistet kontakt med dem på grunn av samlivsbrudd og skilsmisser. Likestilling kan ikke bare gjelde kvinners rettigheter. Barn har rett til både mor og far, og fedres rettigheter må styrkes og ivaretas.

Stortingsflertallet ville lage en politireform. Reformen resulterer i at det blir mindre politi nært lokalbefolkningen. Genistreken er hentet ut fra George Orwells univers, de kalte den Nærpolitireformen og fjernet politiet fra der du bor. Resultatet er dårligere politidekning og utryggere samfunn.

I en tid hvor den store verden kommer nærmere, og ulike kulturer og ideologier kommer mer oppå hverandre, er det viktig å være sin identitet og kultur bevisst. Norge har bygget på en kristen grunnvoll, og den er vi best tjent med å fortsette å bygge på.

Det er tid for å støtte den suverene norske nasjonen på et kristenkulturelt fundament.

Havfruen kommer til å stemme på Partiet De Kristne (PDK)

Utsnittene til mitt innlegg er hentet fra: https://resett.no/2019/09/02/det-pagar-en-ideologisk-kamp-om-landet-vart/
Redigert 02.09.2019 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.09.2019 kl 17:26 273

Havfrauen..det var et for langt innlegg på Gamle Grums sin tråd. Skal se den senere.
Men jeg regner med du som evner å lage din egen innsikts tråd om du har noe å si, og ikke legger gullegg i Gumle kommunistpiss nazi nulliver tråden?
så da havner den i arkivet for å "se på" om noen år.

Evt poeng, ta det i kortform her.

#gumlesurmums gelekommunist
Slettet bruker
02.09.2019 kl 17:29 271

Takkja for NULL iver max birger krav og Steig RAUSS b.loggouts. Mad in norway.
norge dritt oSV
marxist steigonanist
https://steigan.no/2014/11/usa-hjemmesitterpartiet-vant-suverent/
USA
Slettet bruker
03.09.2019 kl 03:26 257

HanVann har en unik evne og dra bra og gode ting, ned i toalettskålen! Er det der han henter sin næring fra? Straks etter han har gjort sitt fornødne..........
Zorin
03.09.2019 kl 15:01 241


1. Lysbakken!
2. Marie Lan!

Der har du to gode kandidater! Godt st.t.valg om 2 år!
Slettet bruker
03.09.2019 kl 16:38 230

Lysbakken og Berg er to gode kandidater ja.

Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha.

I D I O T
Redigert 03.09.2019 kl 16:39 Du må logge inn for å svare