SHORT BLØFFEN


I det siste har det gått og satt ut rykter om at Woodford skal og måtte selge Idex aksjer. Dette er bare oppspinn fra A til Å. Det finnes ingen short av betydning(hvis noe i det hele tatt) som er registrert i short registret. Ondsinnede rykter vil også ha det til at Idex og Thin er i samme selskap og har en sammenheng. Dette er bare sprøyt og løgn fra A til Å. Det finnes absolutt ingen sammenheng mellom de to firmaene. At noen eier aksjer i begge firmaene og at begge i sin spede begynnelse hadde samme eiere, er bildet i dag et helt annet og styres av aksjeeiere og har helt separate ledelse og eierstrukturer. Idex er i en helt annen bransje enn Thinfilm for å bare markere dette for nye lesere og investorer. Noen maser om dette hele tiden, men det er bare å glemme og heller se på Idex sitt marked fremover.

Det er sensorer i kort de har spesialisert seg på, id kort og bankkort. Det er kun det de driver med, ikke noen andre typer sensorer. Next, Precise, Fingerprint/Swipe som er konkurrenter driver også med andre bruksområder. Idex er derfor all inn på et segment som er ment til å ta av hvert øyeblikk. De har kun teknologien og får royalties av sine patenter pr kort/sensor. kortene produseres rimelig med kinesiske samarbeidspartnere. Det har vært over 10 innsidekjøp siste tiden og det ser ikke ut til å stoppe heller. Flere ganger i uka er det innsidekjøp. De har nettopp produsert sin første store milliondollars ordre som går over 3 år til et multinasjonalt dataselskap(Er det google-jeg vet ikke)...... Kursen har vært over kr 10 (men da med lavereMcap pga fusjoner i ettertid osv. Pr nå er verdien ca 1 mill. De har forsket og utviklet flere 100 patenter og er alene og verdensledende med sertifiseringer for bank. ID kort er allerede i produksjon og de har annonsert at mange ordre nå vil komme på løpende bånd resten av 2019. De er over hele verden med Kina og India som hovedmål. De har en avtale med Mastercard om utrulling i verden..+ kinesiske selskap som også vil benytte Idex sine sensorer og som allerede er besluttet at skal brukes. Vi snakker billioner av kort frem til 2024. At Idex får 10% av verdensmarkedet på alle bankkort og Id kort kan man jo bare regne ut verdien av selskapet. INGEN vil med sikkerhet vite hvor rått dette kommer til å bli, men med en fortjeneste pr kort på 50%; ; (gross margin)(salgsmargin), kan man sitte igjen med 30% på bunnlinjen., dvs kanskje 7-10 kr pr kort !!!!!!! Hva blir da fortjenesten folkens ? Hva blir fortjenesten? Hvorfor er det innsiderkjøp hver dag siste måneden. hvorfor tror dere? Dette er vilt og uhemmet galskap. Idex er verdt under 1 milliard ? Hva er det verdt 31.12 2019 ? 2020????? Hva er det verdt i 2021?????
Hva var Fingerprint verdt i starten på sin opptur til over 100 kr. Var det verdt 100 milliarder ? 50 milliarder på det meste? Hva tror du Idex blir verdt? Mange har flere kort enn mobiltelefoner - eldrebølgen er her-id kort - passkort osv osv.... Hva vil skje tror dere-ikke minst med kursen... Er noen med her eller er dere helt på reserven nivå på alle her inne. Ser dere ikke hva som skjer egentlig.... Kurser på under 2 kr....... Woodford selger ikke-innsidere kjøper hver dag! Vil dere bli mangemillionærer last opp før den stikker mye på en dag. Da er det for sent. Allerede i morgen vil kursen bevege seg kraftig opp da noen tullinger satte ut uriktige rykter om short og at woodford hadde begynt å selge seg ut. De har faktisk kjpt litt mer eog beholdt alle aksjene. Såklart ledelsen har informert den største eieren om hva som kommer her. En innsider hadde jo ikke kjøpt aksjer om han visste at den største eieren hadde solgt seg ned. Og motsatt hvis Woodford ser at en innsider kjøpe aksjer hver dag er de jo ikke dumme og selger.
Redigert 03.09.2019 kl 07:16 Du må logge inn for å svare
rosgun
02.09.2019 kl 21:51 1279

Meldign fra april:

I dag kunngjør IDEX at et stort globalt informasjons- og teknologiselskap som leverer viktige selskaper maskinvare, analytisk programvare, datatjenester og nyheter til verdens finansielle selskaper har signert en avtale med IDEX om å oppgradere deres eksisterende biometriske sikkerhetsløsninger. Avtalen inkluderer et engasjement på flere millioner dollar for IDEXs SmartFinger ® IDX 3200 dual-interface sensorer, forbedret med avanserte sikkerhetsfunksjoner og vil bli levert i løpet av de neste tre årene.

Denne gjennombruddsavtalen representerer et vannskille for IDEX. Det er den første volumbestillingen for IDEXs SmartFinger ® IDX 3200 dobbeltgrensesnitt sensor og er den største enkeltforpliktelsen til dags dato. Den validerer og utnytter IDEXs teknologiske ledelse og bransjekompetanse på betalingskort videre til nye markeder som krever sikre biometriske løsninger. Forsendelsene starter i andre halvdel av året.

En ny produksjonsordre er nylig lagt inn med IDEX Biometrics for å integrere SmartFinger ® dual-interface sensor i et biometrisk smartkort med sikker tilgang. Dette svært holdbare, kostnadseffektive biometriske smartkortet deler identiske produksjonsegenskaper med biometriske betalingskort.
Produksjonslinjen har nå modenhet og kapasitet til raskt å øke produksjonen av biometriske smartkort til millioner av enheter, med svært kostnadseffektive, høye utbytter.
Redigert 02.09.2019 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
uptrade
02.09.2019 kl 21:52 1276

Problemet er at IDEX trenger penger før året er omme, og hvorfor betale 2,- aksjen , når markedet kan få de til 1,- aksjen?

Vedrørende alle inside kjøpene, så blir det for dumt å ikke kjøpe 500k med en gang.
Måtte da vært mye bedre å klasket 750k på bordet med en gang, enn å måtte betale over 1 mill for de?
ALLE vet hva som skjer med kursen når innsidere kjøpe/selger.

Ikke kom her og tro at de gladelig må betale en liten bil mer for like mange aksjer.

Når emien er gjennomført, så kommer jeg tilbake, med glede.

Ps.
Ordrer kan komme, men de vil ikke rekke å få nok inntekter/gå break even før kassen er tom.
rosgun
02.09.2019 kl 21:57 1266

Vet ikke om du kan lese det jeg skriver-prøv briller.
For det første er overskriften: SHORT BLØFFEN (Woodford selger ikke og ingen har shortet akjsen som Reserven har påstått under forskjellige nick)
For det andre: Har de gjennomført produksjon av sin første storordre 2. halvår 2019 ( Hallo:Mer k 2 ting: storodre-produskjon... 1+1 erlik penger, royalties...stemmer--- bra tenkt. så hvorfor prate om EMisjon- det er så jævelig dumt. Innsidekjøp- tror du de som er ledelsen ikke vet hva som skjer eller- skal vi heller høre på deg kanskje? Jobber du der eller. Vet du bedre? Herregud hvor dum er du egentlig?. De trenger da ikke noe mer penger for å få royalties. De trenger ikke investere en dritt..... Andre vil produsere og muligens få noen akjser mot at Idex får noen penger hvis de trenger det. Kan du lese???? De vil muligens inngå kjøp av akjser med en produsent av kort..... Penger vil ikke bli noe problem-tenk litt utenfor norge nå please. Du kan gange opp litt nå og prøve å regne på tall før du kaster ut noe som ligner en emisjon... Hva er du snakker om. Er du helt ute å kjører?
Skulle en og to innsidere kjpe pga at ser en emisjon komme. Er du helt dum?
Redigert 02.09.2019 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
uptrade
02.09.2019 kl 22:11 1238

Enkelt mattestykke:
150 mill igjen 1.juli
70 mill igjen 1.september

Hjelper lite med Royalties og null utgifter, når det ryker med 65 mill på lønn, og resterende 5 mill på messer, kaffe og post-it lapper.

Altså, de er tom for penger ca 1.februar
(Nå er jeg snill, og sier at de vil tjene 20 millioner på 3 mnd)

Edit:
Hvorfor er ikke kursen på 5-6 igjen, om de ikke deler det samme synet som meg?
Redigert 02.09.2019 kl 22:14 Du må logge inn for å svare

Null gjeld... Forventer break even når? => Q2 conference call. Tingenes tilstand ses på med forskjellige briller om man er short eller long. Rart med det.
uptrade
02.09.2019 kl 22:21 1218

Eller sittet i IDEX i 5 år 🤣
Samt vært på ett par Q-rapporter og litt over medium engasjert.
Og vært med til tiern og ned til femmern igjen.

Ps.
Er ikke Short, og skal inn i IDEX igjen, enten på 1,- Eller 3,- , når jeg skjønner at ting faller på plass.
En blir ikke mindre skremt når en har fulgt KF sitt søsterselskap THIN opp og ned til der de er pr idag.
donolini
02.09.2019 kl 22:24 1216

som Mølleren ville ha sagt: her var det mange stokkede bokstaver.
idex går samme veien som tynn: ut med skyllevannet.
uptrade
02.09.2019 kl 22:27 1209

Res:
Hjelpes meg.

De Idex belivers er noen snodige tilhengere.
Fatter ikke realitetene etter at selskapet har prøvd i så mange år 🤣

Kommer vel snart noen nye sertifikater, som vi aldri har hørt om. Sendt kort til halve verdens testfirmaer for å få stempler.
rosgun
02.09.2019 kl 22:33 258

Innlegget er slettet av administrator
rosgun
02.09.2019 kl 22:42 1177

Fordi du bløffer om short og skremmer alle rundt deg.... Derav denne tråden for å få opp kursen dit du sier fordi det du har kommet med bløff og løgn i 2 dager nå og avlive bløffespillet ditt. Tar du poenget nå?
Redigert 02.09.2019 kl 22:44 Du må logge inn for å svare
Sente
02.09.2019 kl 22:57 1161

Bare for å ta tak i ditt innledende innlegg, som handler mye om Idex og lite om shorten...?
Avtalen med det globale IT selskapet som leverer finanstjenester er mest sannsynlig Bloomberg. De bruker i dag en swipe type sensor for innlogging (B-unit 3), denne er gammel og moden for oppgradering til et NFC kort + leser innebygget i terminalen eller USB NFC leser. Er vi/Idex heldige vil Bloomberg bytte ut alle kunders Bunit fort, som gir raskt pengestrøm til Idex. Hvis Bloomberg ikke bytter ut disse innloggerene fort, men heller lar dem "fade out" vil det ta litt tid før Idex ser noe særlig penger i kassen.
Idex har ikke en avtale med Mastercard. De hadde en kontrakt der de bistod med rådgivning og slikt, noe som genererte litt inntekter per kvartal, men denne er nå gått ut. Dette ble det spurt om på Q1 presentasjonen i QA delen.
Idex har per nå mange samarbeidspartnere f.eks i Asia, men vi venter ennå på at et kort skal bli 100% sertifisert. Denne prosessen er startet, men ting kan ta tid her. Og det er heller ikke en selvfølge at markedet eksploderer bare fordi et kort er sertifisert.
Biometriske kort er i dag dyre. Veldig dyre. Mastercard sa selv "contakt only" kortene brukt i Mexico piloten kostet 30-40USD per stk. Ser en på Feitian sitt kort på Alibaba kan dette høres rett ut. Derfor er det ikke ventet enorme volumer med det første, og derfor er det "en liten" risiko for emisjon hos Idex før Jul. Prisen på kortene må ned.
Reserven
02.09.2019 kl 22:59 1156

 
IDEX topp-20 per 02.08.2019:
https://web.archive.org/web/20190805183136/https://www.idexbiometrics.com/investors/share-information/shareholders-2

IDEX topp-20 per 02.09.2019:
https://web.archive.org/web/20190902182958/https://www.idexbiometrics.com/investors/share-information/shareholders-2
https://www.idexbiometrics.com/investors/share-information/shareholders-2

Lett å se at topp-20 i løpet av august totalt minsket med -3,1 millioner aksjer.
Abu Dhabi (BNP Paribas Securities Services) solgte mest, ned nesten -4,2 millioner aksjer.

Siden toppen i begynnelsen av mai
https://web.archive.org/web/20190513094434/https://www.idexbiometrics.com/investors/share-information/shareholders-2
har Abu Dhabi solgt nesten 9 millioner IDEX aksjer.

Da er det nærliggende at Abu Dhabi også skal selge sine resterende 17,5 millioner IDEX aksjer, som vil vanskeliggjøre særlig kursoppgang.
Sente
02.09.2019 kl 22:59 1157

Ellers vil jeg si at du bør roe ned personangrepene dine. Når du anklager alle som er uenig med deg i å være Reserven så virker du mer gal enn seriøs. Klarer du ikke argumentere mot folk, men går rett i angrep på person, så har du egentlig lite her å gjøre.
Kvaliteten her på Idex tickeren har falt betydelig de siste dagene...
Reserven
02.09.2019 kl 23:04 1145

Har Abu Dhabi IKKE solgt, er eneste andre mulighet at de har lånt ut 9 millioner aksjer til shortsalg!
Redigert 02.09.2019 kl 23:04 Du må logge inn for å svare
Sente
02.09.2019 kl 23:08 1140

Da kommer de vel over 0,5% grensen, med mindre det er mange personer istedenfor en person?

Men plot twist: Abu Dhabi jobber for å holde kursen lav, slik at de kan sikre seg billige aksjer i emisjonen, så SMELLER kursen rett opp!!!1
Eller kanskje ikke...

Rimelig hissig den salgsalgoen idag. Tipper det er BNP Paribas som jobber med å få ut de 17 mill aksjene.
Reserven
02.09.2019 kl 23:17 1123

Vanlig å selge foran en emi hvor det er naturlig å forvente en betydelig rabatt. Forventer 50-75% rabatt i neste IDEX emi.

Har i flere Finacial Times artikler stått at Woodford HAR forvaltet midler for Abu Dhabi, men at Abu Dhabi har brutt alle bånd med WF pga tap og mistro:
https://finansavisen.no/forum/thread/29571/view/518689
Sente
02.09.2019 kl 23:21 1116

Samme rabatt som du spådde for sist emisjon altså? ;)
Reserven
02.09.2019 kl 23:23 1109

På siste topp-20 liste er Abu Dhabi fortsatt 5. største aksjonær, selv etter å ha solgt eller lånt ut 9 millioner aksjer. Planlegger IDEX en emi i september, er nok Abu Dhabi som 5. største aksjonær, spurt om de vil delta. Isåfall vet de at emien er nært forestående, og at en kursnedgang (deretter) er naturlig. Da haster det å få ut de resterende 17,5 mill aksjene som ikke er så enkelt i en så ill-likvid aksje som IDEX.
Reserven
02.09.2019 kl 23:24 1106

Riktig, men neste emi blir UTEN Woodford, Invesco, Sundvall, Keith&Fussell og Abu Dhabi.
rosgun
02.09.2019 kl 23:39 1080

Skjønner ikke at dere gidder å ha aksjer her jeg- det er bare negativitet..... fint om dere finner en mer likvid aksje dere kan kjøpe. Veldig rart at Idex er så interessant for dere. Hvorfor egentlig er den det? Det må jo være for et eller annet. Penger ? Volatil? Lav omsetning så kurs kan manipuleres lett opp og ned+ Hvorfor gidde å sitte oppe nå en mandagskveld å skrive om en aksje som er konkurs snart ifølge dere? Det er bare veldig mot sin hensikt. Hva er motivet deres egentlig. Det finnes mange andre aksjer dere kan ødelgee å herje med, spre løgner og usannheter....
Redigert 02.09.2019 kl 23:40 Du må logge inn for å svare
rosgun
02.09.2019 kl 23:42 1075

Det er jo dere som shorter som styrte i dag. De andre har nok andre midler å styre med. Dere la opp salgsblokk osv.. ser hva dere driver med. Det er ulovlig. Trenger ikke skylde på andre enn deg selv.... Dere er gjennomskuet.
rosgun
02.09.2019 kl 23:46 1065

Bra du har fete skrifter så alle kan se hvor redd du er for at du ikke skremmer noen. Du er bare så manipulativ og styggg. Du fant på noe annet når du ikke klarte forskjelll på august og september på aksjonærlista i kveld. At du prøver å redde shorten din til i morgen er bare å drite seg så ut. Nå prøver du plan 2 Abu Dhabi. Kan du virkelig ikke bedre fortjener du å brenne i shortskvis helvete i morgen. som du så woodford har ikke solgt en aksje som du satset på..... Lykke til med dagen i morgen. håper du har penger for å redde en skikkelig nedgang i morgen også..... Kan bli tøft, men lykke til da:)
Redigert 02.09.2019 kl 23:57 Du må logge inn for å svare
olsen
02.09.2019 kl 23:54 1054

Moroa til togrøverne ser ut til å snart være over på Oslo Børs. På tide etter ca 25 år.
Nordmenn kan ikke sies å være intelligente etter denne perioden.
Redigert 02.09.2019 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
olsen
03.09.2019 kl 01:09 1015

"Finansavisen har ikke lyktes med å få en kommentar fra adm. direktør Kevin Barber eller finansdirektør Mallorie Burak i Thin Film Electronics"

Lykke til.
rosgun
03.09.2019 kl 06:27 958

Når har Thinfilm blitt IDEX ?
Ifølge siste aksjonærliste er det ikke solgt en eneste aksje fra woodford, pr 02.09. Å trekke paralleller med Thinfilm er villedende rett og slett. Over 10 innsidekjøp siste tiden tyder på det motsatte av dette, nemlig at IDEX er på gang til noe stort. Innsidekjøp i Next tyder også på at et gjennombrudd er nært forestående i kort markedet og bransjen generellt. At du trekker denne slutningen er spekulativt og villedende.
rosgun
03.09.2019 kl 06:50 942

Som jeg skrev innledningsvis. Det finnes ingen sammenheng mellom thin og idex. Skjønner det er fristende å trekke paralleller når du er shorter, men dette er å dra det så langt som det går an. Tror du woodford går ut å sier de skal selge i IDEX ? For det første har de ikke solgt en aksje. For det andre å selge seg ut nå når det foregår innsidekjøp i stor stil virker som helt bak mål. Må nok skuffe deg reserven, her tar du så feil som du aldri har hatt før. Beklager det. Du får forske og trekke konspirasjonsteorier i noen andre aksjer.
Ellers vil jeg rose deg med det nye nicket ditt Olsen . Det var et forståelig og fint nick!
Redigert 03.09.2019 kl 06:55 Du må logge inn for å svare
rosgun
03.09.2019 kl 07:02 932

Thank you for your interest in IDEX Biometrics, we’re delighted you want to hear our news. Here is a round-up of what we’ve been talking about in the last month.

IDEX BIOMETRICS PRESS RELEASES

We issued 5 press releases in July

• IDEX Biometrics Expands its Patent Coverage for On-Card Enrollment for Biometric Smart Cards into APAC
• IDEX Biometrics Appoints Pascal Dufour as Director of Sales, EMEA
• Biometric Smart Card Production with IDEX Dual-Interface Sensor, Reaches Low Cost, Mass Production Milestone
• IDEX Biometrics at APSCA Digital Payments South Asia 2019
• IDEX Biometrics’ Dual-Interface Technology Validated by Independent Labs to Meet Multiple Global Payment Schemes’ Certification Requirements


IDEX BIOMETRICS IN THE NEWS

We achieved over 35 pieces of coverage in July. Here are some of the highlights:

• Computer Weekly: UK Consumers Still Concerned About Personal Data Security
• Find Biometrics: IDEX Sponsors Girls into Electronics Event in London
• Cards International: IDEX Secures Patent on Unconnected On-Card Enrolment Process in Australia
• FinTech Times: Fingerprint Biometrics as the Future of Retail
• Global Security Mag: Me, Myself and I: Protecting Consumer Identities
• Biometric Update: IDEX Biometrics Appoints Payment Ecosystem Veteran to Target EMEA Sales
• Find Biometrics: Federal Reserve Sounds Alarm about Synthetic Identity Fraud
• Biometric Update: IDEX Customer Reaches Low Cost, Mass Production Milestone for Biometric Cards
• Open Access Government: Consumers Demand Fingerprint Authentication to Safeguard their Identities
• Global Security Mag: Weary Eyes & Fictitious Faces, Why Fingerprints are Best for Biometric Authentication
• IntelligentHQ: IoT to Boost the Biometrics Market upto $11.1b by 2023


IDEX BIOMETRICS BLOG

We published 3 posts in July:

• Biometric Identification Technology - Bridging the Digital Inclusion Gap
• The Biometric Smart Card – A Strong Authentication Means for the Digitally Excluded
• Is a Biometric Sensor the Best Answer for the Digitally Challenged?

All our posts can be found here www.idexbiometrics.com/blog/

Tilstår at jeg ikke har lest meg gjennom dette, ennå.
Medieomtale av resultater på arbeidsinnsats, liker jeg....

Forumet her er betår av stort sett av sidrumpa gamle "forståsegpåere og egoister" , som graver i gamle møllfulle skuffer og gamle 286-maskiner for og begrave og ødelegge all entusiasme over at teknologien går sin seiersgang , globalt...

Tja, her blir tatt lodd på børsen i morgen...aksjen har jo ikke reagert i det hele på "really goood news"..og det skal komme mere..

Konspirasjonsteorier og PMS-sevje langt opp i hatteforet, trengs ikke...det går faktisk an og være realist og forholde seg til de nyhetene som slippes fra Selskapet... på en grei måte..

Så kom Q2, med følgene hyggelige oppdatering...

15 aug.IDEX Biometrics ASA Second quarter and half-year 2019 resultsIDEXLes hele artikkelen
Oslo, Norway, 15 August 2019: IDEX Biometrics (IDEX ASA), the leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions reports second quarter and half-year 2019 results.

CEO Stan Swearingen commented: The evolution of the biometric smart card market is undoubtedly gathering pace and IDEX made great progress in the quarter. Our pipeline of commercial opportunities continues to grow, and we expect sensor shipments to increase significantly. We have developed important relationships with new customers in the ecosystem and our biometric technology is proven, and ready for mass deployment. I am highly confident that our strategy and technology leadership will deliver considerable success for all our stakeholders.

Highlights

Landmark first high-volume customer order for IDEXs dual-interface sensors

Multi-year, multimillion-dollar commitment. Largest customer commitment to date
Further progress on developing the ecosystem in Asia to accelerate biometric payment card adoption

Collaboration with Tongxin Microelectronics Co., Ltd (TMC) in China to create a biometric smart card solution for end-customer implementation
IDEX and Chutian Dragon collaborate with point of sales terminal provider PAX Technology Limited to run real-life EMV compliant transactions of biometric smart cards using IDEXs dual-interface sensor
Manufacturing milestones for biometric smart cards achieved

IDEX customer in Asia achieves cost-effective, mass production milestone for biometric smart cards
Partnerships with Sian and Silone Cardtech to accelerate high volume production of biometric smart cards
Low-cost, go-to-market solution achieved through pre-lam supply agreement with Feitian
Certification progress

Major global payment scheme in Asia begins its certification process for biometric smart cards containing IDEXs dual-interface sensors
IDEX Biometrics dual-interface technology validated by independent labs to meet multiple global payment schemes certification requirements
Leadership position in biometric smart cards secured with grant of foundational patents for on-card enrollment

Comprehensive patents granted by the United States Patent and Trademark Office and IP Australia
Innovative remote enroll solution outperforms in certification tests
IDEX sensors enabling financial inclusion

Successful Edenred pilot using biometric smart cards, containing IDEX sensors, for state benefit programs

Så en oppdatering på hendelser i IDEX nå i august 2019..
IDEX BIOMETRICS IN THE NEWS

We achieved over 35 pieces of coverage in August. Here are some of the highlights:

• Mobile ID World: IDEX meets Payment Card Certification Standards in Independent Testing
• The Paypers: IDEX Silone Cardtech to Accelerate Volume Production of Biometric Smart Cards
• Global Banking & Finance Review: Weary Eyes and Fictitious Faces: Why Fingerprints are Best for Biometric Authentication
• A1 Retail: The Future of Retail: Fingerprint Biometrics
• IT Security Guru: Tackling the Digital Identity Security Crisis with Biometric Fingerprint Technology
• Cards International: IDEX Biometrics, Feitian to Deliver Inlay Solution for Biometric Cards
• Biometric Update: IDEX to Demo Biometric Card Tech at APSCA Digital Payments South Asia 2019
• Find Biometrics: IDEX’s On-Card Remote Enrollment Sleeve for Biometric Cards Exceeds Accuracy Expectations
• Professional Security Magazine: Emerging Use Cases

More of our coverage can be found here www.idexbiometrics.com/newsroom/in-the-news/

IDEX BIOMETRICS BLOG

We published 2 posts in August:

• Integrated Payments Systems and Biometric Authentication Technology
• Biometric Payment Cards - An Effective Brand Differentiator

All our posts can be found here www.idexbiometrics.com/blog/

IDEX BIOMETRICS PRESS RELEASES

We issued 12 press releases in August including:

• IDEX Partners with Silone Cardtech to Accelerate High Volume Production of Biometric Smart Cards
• IDEX Biometrics and Feitian to Offer Cost Effective Supply Chain Solution for Biometric Smart Card Manufacturers
• IDEX Biometrics Remote Enroll Solution Outperforms Requirements for Global Payment Certification
• IDEX Biometrics ASA Second Quarter and Half Year 2019 Results


Lik dette, eller ikke... men IDEX er i ferd med å LYKKES..!

Innsidehandel og kursøkning den siste tiden , gir rom for optimisme i markedet for IDEX. Kjøpssignalet er vel etablert...
Redigert 03.09.2019 kl 07:03 Du må logge inn for å svare

I don't understand the emotion involved in this stock I really don't guys. To me Idex looks like one of Woodford's higher conviction stocks (based on current lack of selling and previous support). It also isn't a big enough position for him to provide very much cash. I am certain he is aware the short-term catalysts of certification ( not just for Idex but FPC as well) are due from the end of q3 to the end of q4 from MC and CUP (if we assume it is CUP). As it stands Woodford is not expectes to open funds until the start of December. I'm not convinced he will have raised enough by then so it could well be early 2020. I also suspect the redemptions he will be faced with will require his fund to be suspended once more until his positions are sold off individually or in its entirety. I personally don't mind if Woodford sells. It is clear his preference is to hold the stock but it may well become out of his control. When a large holder needs to sell an illiquid name it is highly unusual to sell all the shares in the market. I have worked in the equity markets for well over 20 years and it just doesn't happen like that. Normally it is done in a block trade or block trades (look at how other names have been sold off by him). The consideration is tiny for the wholesale market. I trade daily ten times that for my clients and far more on index rebalance or volatile days. I think retail just assumed WF needed to dump 150 million shares at market but I think they are realizing that is not what happens for institutional trading.
Redigert 03.09.2019 kl 07:48 Du må logge inn for å svare

Highlights har det kommet jevnt og trutt i over 20 år. Allikevel omsetter de for en assistentlønn og brenner en kvart milliard i året.

Ikke et innsidekjøp i verden ser ut til å endre det.
Gi_Fan
03.09.2019 kl 13:05 749

You might want to take a look at idex's sister thin and how Woodford is dumping his shares in the market. I think it's not long until he realize that idex will come in the same squeeze, maybe offloading of idex shares in the same way has started today?

I don't disagree with your statement that selling large holdings like this would normally be done in block trade(s). However, that requires that you can find buyers that are willing that will take a long position in the stock, I think that for thin this is certainly not possible and that it's also highly unlikely for idex.
Redigert 03.09.2019 kl 13:41 Du må logge inn for å svare

Ja, dette er grunnen til at Idex faller, men Woodford har sagt at de kan holde enkelte plasseringer av denne typen. Det er ikke nødvendigvis slik at IDX blir solgt i denne omgang, og om så er i en bolk tenker jeg. Usikkerhet gir store utslag.

Back in Black:  "Woodford har sagt at de kan holde enkelte plasseringer av denne typen."
Ønsketenkning, eller noe du kan dokumentere at Woodford har sagt?

Reserven: det står å lese på hjemmesiden samt at de har jo ikke solgt noen Idex-askjer som jeg kan se? Det er jo ikke slik at de gjør seg ferdig med en og så fortsetter med neste. De hadde solgt Idex parallelt med Thin tenker jeg, så her er det enten et annet løp eller så blir det ikke noe salg overhode?
Redigert 03.09.2019 kl 14:25 Du må logge inn for å svare

It's standard market practice to place a stock holding. WF's holding in THIN is so small and I doubt anyone wants it so makes sense to sell in the mkt. Something you guys can explain to me as I'm a non-local, why does Norwegian retail make the connection with Thinfilm's sell-off and then sell off Idex. I don't see the logic.
Redigert 03.09.2019 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

Me neither voiceofreasen, but WF is a large shareholder in both and Idex got bad press because of this. The volume is pretty low, but a bit more today than yesterday. So few stocks are setting the price at the moment. The uncertainty is not good. At all.

https://www.youtube.com/watch?v=2-jlRsbbF0k
I en videoen sier Neil Woodford bl.a. at fondet fremover vil redusere eksponering mot unoterte og “struggling” aksjer til fordel for mer konvensjonelle aksjer som er notert på FTSE 350.

https://www.youtube.com/watch?v=Gm0KGhza5Ew
https://www.youtube.com/channel/UCDfPa59Hso4PJP9f6X_5S5Q/videos


https://finansavisen.no/forum/thread/29571/view/618101
Mr Woodford promised this week that when the fund reopened there would be more liquid stocks from the FTSE 100 and 250 indices.

Reserven: redusere ja, men godt nytt da. De har jo ikke solgt noe som helst Idex så langt. Men jeg skjønner at folk er redde for at de skal gjøre det.
Gi_Fan
03.09.2019 kl 15:37 551

The reason why the Thinfilm sell-off influence the price of idex, is that many traders see the similarities between these two companies and expect when Woodford will get rid of Thinfilm at "any price" he will soon do that in idex too. Woodford may not want to wait until the stock is trading below face value before he take action. And it will, unless Woodford is willing to finance the company after the end of this year.