B2H - Aasulv Tveitereid tok tapet, solgte alt - DU OGSÅ ???


På tide du følger denne nestoren, han er skamdyktig. Når han selger, er det som om siste lyset slukkes.
Tror dere skal finne salgsknappen nå, og komme dere ut. Dette blir grisete.Aksjeguru Aasulv Tveitereid tok tapet i inkassoselskapet B2Holding
Aasulv Tveitereid er vant med å tjene penger i aksjemarkedet. Men i inkasso- og finansieringsselskapet B2Holding ble det et tap.

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2019/09/02/6952250/aksjeguru-aasulv-tveitereid-tok-tapet-i-inkassoselskapet-b2holding

Redigert 03.09.2019 kl 09:12 Du må logge inn for å svare
TakeThat
03.09.2019 kl 09:18 1491

He he for ei kløne...selge på bunn....dauer :-D Ha ha....SS skjerpings
TakeThat
03.09.2019 kl 09:34 1446

Skamdyktig er ikke å kjøpe på 18.90 og selge på 6. Du virker desperat nå.

Skamdyktig er dette; Å kjøpe og å sette stram Stop Loss på fks 10 % på en sånn her type aksje.

Jeg vil si at dette er en naiv tilnærming.
Du trenger å roe deg ned. Dette var ikke noe å åpne en ny tråd for !
nhydro
03.09.2019 kl 10:40 1376

TS, får du godt betalt for å skrive dritten din her på forumet, eller er du bare bitter for at du tok tapet på bunn ?

SS har ikke aksjer, eller noen gang tatt B2H tap. Tre handler og alle gikk i pluss. Satt bare intradag.

SS er eneste aktør på HO forum, og andre forum, som har advart dere fra 20,60 og hele veien ned.

Nå går lufta utav ballongen, og da fortsetter det vel nedover. At dere sjikanerer Aasulv, som er en av norges beste tradere, sier sitt. Han tok tapet, og da skal det vel videre ned. Plutselig er han og SS å finne på listene igjen, noen kroner ned, og mange prosenter ned.

SS

Burde ikke du skaffe deg en job SS i stedet for å bare lire av deg eder og galle om alle aksjene her inne?

Innlegget er slettet av administrator
Shotgun
03.09.2019 kl 11:15 1280

Søk deg en jobb SS :)Det er sunt å jobbe. Å sitte hjemme å skrive på et anonymt forum hele dagen er ikke bra for psyken. Det blir en sykdom etterhvert, mye bedre med kontakt med mennesker istedenfor gjennom et anonymt forum.

Les innlegget over, så ser du.
At du selv ikke jobber, det er en annen sak, og det er trist å høre at du ble gal av å sitte på HO så lenge. Jeg ser jo på dine løgnaktige innlegg at dette trolig har vert tøft for deg. Håper du får eller har fått hjelpen du trenger, du vet, vi er god på dette i Norge.

Men tro meg, SS jobber hardt, mer enn snittet, men heldigvis har SS greie friordninger, som gir 160-180 fridøgn i året til å drive med annet gøy. Når regnet strømmer ned, og fruen er på jobb, er det litt artig å dra frem tastaturet. Du har vel sett at det var litt mindre skriverier siste tiden, til SS å være, kanskje det hadde noe med jobb å gjøre. Men la meg også forklare deg det, at på båt så har man seilaser, som gir rom for skriverier på kurslegg uten for mye trafikk og forhold som gjør det nødvendig å ha blikket konstant ut. I tillegg min venn, så tror jeg at du forstår at en SS på skip, ikke kan seile / jobbe 24/7. Stort sett har SS`er fritid på en båt, og normalt utgjør dette ca 12 timer av døgnet. Av og til mer, stort sett mindre. Men også disse 12 timene med arbeid gir mange muligheter for å dra frem mobilen og titte inn på forumet, og et innlegg tar normalt bare 1-2 min å fyre inn, samme å skumme over innlegg siden sist.

SS
Omaha
03.09.2019 kl 13:15 1119

«SS» du tiltaler deg selv i tredjeperson, er du schizofren? Har lest noen av innleggene dine, og du fremstår jo rett og slett som personlighetsforstyrret.

I motsetning til andre her så anbefaler jeg deg å skaffe hjelp, kanskje ta en tur til NAV så får du nok trygd - eller kanskje du har dette allerede da du er på forum døgnet rundt?

Slutt å lire av deg piss. Har du ikke egeninteresse av aksjen, ville du ikke kommentert hvert eneste B2holding innlegg - slutt å lure deg selv. Du lurer isåfall ingen andre.
Redigert 03.09.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare

Han er skamdyktig skriver skipsvraket i full åpenhet. Karen har kjøpt aksjer på 18 tallet og selger på bunn og det er en nestor og kar til etterfølge. Herregud mann, er du blitt sjøsyk? Nå vet vi jo at en storkar er ute og da blir det ikke så stort press nedover. Bare å handle med d du får tak i. 6-tallet er latterlig lavt.

Innlegget er slettet av administrator
nhydro
03.09.2019 kl 13:25 1097

Du har faen ikke spådd en dritt. Sannsynligvis ble du tvangssolgt på 20 kroner og har vært bitter siden

YNWA - stakkars, du blander altså SS med Aasulv altså. SS har som sagt ikke sotte i b2h, men du sliter med å forholde deg til dette. Selv om du kjøpe på 18 må du ikke projisere dette over på andre. Selv om du gjentar løgnen daglig, blir den ikke mer sannhet av den grunn.

Du virker grådig sur og lei, og tyr altså til løgn for å komme bort fra det faktum at DU kjøpte på 18-20 kr, og sitter enda, tom for penger å kjøpe mer aksjer mens kniven faller.

SS

Innlegget er slettet av administrator
nhydro
03.09.2019 kl 13:39 1055

Jeg har kjøpt Hydro dyrt og jeg har kjøpt Hydro billig. Kjøper og selger i hydro nesten hver dag. Jeg er FORELSKET i Hydro

Om du kan lese så blander ikke jeg deg med Aasulv. Jeg driter om du har sitti noe som helst sted. Du snakker om å ty til løgn? Det renner jo løgner ut av kjeften din dagen lang. Jeg kjøpte ikke aksjer på kr 18-20 kroner. Du lyver så det renner av deg. Snittet mitt er på 6-tallet og du han følge alle kjøp i trådene her. Selv om jeg skriver at du et tom for penger er d billig å prøve å gjøre et nummer på at jeg ikke har penger hehehee. Reine papegøya du jo. Er jo flott om jeg er tom for penger for da kan jeg ikke kjøpe aksjer på disse høye kursene. De skal jo ned til kr 3 har du jo skrevet. God bedring

Er du frisk ?

Det er jo du som hevder at jeg har sotte ned i B2H, og samtidig har baisset denne ned fra 20,60 og ikke har penger.
Du mener jeg ikke har arbeid. Samtidig som du blir sinna når man pirker i deg.

Jeg har sagt at b2 skulle ned i 10 kr fra 20,60
Jeg sa på 15 kr at den skulle ned på 5 tallet.

Jeg sa på 8 kr at jeg tror 5 blank kommer, og at 4,30 trolig kommer innen 6 mnd, trolig i høst.
Alt rett så langt, absolutt alt. Du derimot, håper bare på gevinst og bløffer om inngang 6 kr. Trolig har du 16 kr som snitt.

SS
(for ordens skyld, for YNWA er SS ikke Aasulv)
Redigert 03.09.2019 kl 14:45 Du må logge inn for å svare

Se hva du selv skriver i de to første linjene på tråden din. Du mener at Aasulv er en nestor og som er helt fantastisk. Han har tapt enormt med penger i B2H og solgt seg ut på bunn. Han vil du at vi skal se opp til og følge? Hvorfor i alle dager skal mann bløffe på inngang? På seg selv kjenner mann andre ikke sant. Jo jeg har snitt på 6-tallet. Men i følge deg er jo det elendig og en halvering er innen rekkevidde. Vi får se da vettu. Hvor mye har du tjent på din IQ i B2H? Du passet vel på å shorte på 20-tallet eller er du bare en pratmaker?

Jeg forstår at du ikke er så skarp at du forstod budskapet, det bekrefter du heldigvis nå.

Aasulv er en meget dyktig aktør, og han taper så og si aldri (omtrent som SS der)! Denne gangen, en av ytterst få ganger bommet han!
Han kom til et punkt hvor han har spurt seg selv, og sikkert andre, vil B2H komme tilbake, eller vil det fortsette ned.

Den mannen kan sine saker, og han kom da til at han selger, med blodtap.
Det bør dere reflektere over, bør dere ikke ?

Hadde han sett muligheten for at denne skal opp, om så bare på 8-10-12 kr, hadde han ventet. Men nå tok han grep, og det var sikkert lurt.
Mannen er flink, selv om han bommet i B2H som 99,9% av dere andre også gjorde, men det gjør han ikke til noen dumming.
Han skulle bare hørt på SS, noe han sikkert ville gjort om han fikk muligheten til det igjen :-)

SS
Shotgun
03.09.2019 kl 15:38 902

Alle kan ha flaks og uflaks. Warren Buffet taper penger i år. Han har også ment at Bitcoin er rottegift selv om det er blant noe av det som har gitt mest gevinst i år også sett fra et 10 års perspektiv. Hermanrud taper penger. Trøim sin portefølje er blodbad får å si det fryktelig pent. Så ikke alltid de som har hatt mye flaks har det flaks enda.
Aasulv kjøper dyrt og selger på bunn i b2h nå. Han liker nok ikke synet av blodrødt i porteføljen og vil få det bort istedenfor å kikke på det hver dag.

Bare fremtiden vil vise om Aasulv solgte på "bunn", eller om det var langt over kommende bunn.
Ikke så sikker på at du forstår hva det betyr, men consensus her forstår det nok.
Jeg har ikke svaret, det kan vi se på om noen dager, uker eller måneder. Vil tro han har gjort seg opp sine meninger om dette, og tro meg - han er nok en aksjonær som sitter tettere på "informasjonen" enn du, jeg og mange andre gjør.

SS
Shotgun
03.09.2019 kl 15:52 881

Måten du skriver på vitner om at du er sur på livet. Eventuelt sur på hvor lite du for utbetalt av Nav. Dersom du får ut din frustrasjon her så for all del bare kjør på!

Jeg solgte 50 % av mine b2 på fredag , lurer på hva jeg skal gjøre med resten . Prøve å snitte ned eller ta tapet å selge alt . Det skips skriver høres helt logisk ut , pga av min diagnose er jeg iq testet flere ganger så så den er det ikke noe i veien med . Men på børs så er jo ikke alt logisk så ikke lett å vite hva man skal gjøre . Skipss får somregel mange mot seg men jeg har mine egene meninger så selv om han til tider har en meget frastøtende oppførsel støtter jeg han når jeg er enig .

Har ALDRI hatt en dag i nav systemet, ei heller som sykmeldt.
SS er hardtarbeidende offiser, og jobber for pengene. Men når mann må deale med løgnere her inne, som kun forsvarer sitt blodige VPS, så kan det fremstå slik. Det er jo hakk i plata di, og han der andre YNW. Dere tyr til blank løgn når SS setter dere skikkelig på plass.

Flere følger nå mine råd, de selger, det ser man på kursen.

SS

Funderer, ja vi har hatt våre uenigheter, og jeg er lei meg på dine vegner om B2H tapet, men du gjorde et tappert forsøk, det skal du ha.
Det er da enda muligheter i B2H, men kanskje det å ta pengene av bordet, eller som du har gjort 50% er en grei strategi, og så komme seg inn en plass lengre ned.

Akkurat nå, tenker jeg at AXA egentlig er tryggere enn B2H, for Q3 vil nok sende denne nedover igjen etterhvert skal du se. AXA er på en måte bedre på alle måter som et vekstcase. Selv om også man der har fått kjørt seg.

SS

Gledelig å se at menigheten nå endelig hørte på SS i dag, og lempet ut. Loddrett strek ned på tampen.
Vokste ikke inn i himmelen dette heller. Kankje Aasulv sitter bak en skjerm med et lurt smil, kanskje har han gått short.....

SS

IKke logisk , B2h , Axa og Nel + flere endret seg i sluttfasen i dag , er nok mest pga Dow Jones

Ja for SS har IKKE advart om at børsene plutselig snur.......
Hallo ! Det er jo børsene som skal og vil sende B2H videre ned, sammen med axa. Det er jo hele bissniss caset til shorterne.
Nå må dere lese hva SS skriver, også hva jeg har skrevet tidligere.

SS

Ja han sitter sikkert tettere på enn ledelsen i selskapet gjør???!!??!!?? Klart kursen kan gå lenger ned. Solgte selv 20k på 6,86 i stad da jeg hører på SS og kjøper disse inn igjen på laaaaangt lavere nivåer. Sitter fortsatt med noen K just in case kursen skulle stikke oppover igjen. Vil takke for tipset fra deg SS. Du er en nestor uten tvil. Synd du ikke tjener penger på teften din. Men du kan stoppe å kalle meg løgner som forteller snittet mitt. Å lyve om kjøp og salg her inne er jo bare patetisk. Taper jeg penger så innrømmer jeg det lett.

Endelig en klok avgjørelse, men neste gang hører du på SS med en gang, og ikke mister så mye av "gevinsten", som jeg tror er mininmal for deg.
Men bare vent, du vil se at SS er den som får rett.

Slutt selv med å spre løgn, så skal SS la vær å pirke i dine innganger :-)

SS


EDIT: Ledelsen har dummet seg ut med kjøp på 18-12 kr. Nå prøver de febrilsk igjen å stoppe nedgangen med innsidekjøp. GLEM DET, funker ikke.
Skudd i blinde. Shorterne bestemmer dette, og Aasulv har nok mer info enn mange andre, som kommer fra ledelsen om hvor ille det nok er i selskapet. Ikke noen skal fortelle meg at det brått snur opp etter å plutselig har blitt dårlig her. Sprer seg gjerne til andre portiser der, og kanskje hotelldealen også.

Nei her skal man være forberedt på mer uro. Selg i morgen 0900

Redigert 03.09.2019 kl 17:10 Du må logge inn for å svare

TJa , du må gjerne tro det , men det var nok ikke så mange som hørte på deg skjønner du , de fleste så på Dj , så derfor snudde det .

😄, selvsagt tror jeg ikke på det. Men tro meg, enkelt å bevege en kurs via forum, særlig axa. Men også b2h på lavere volum.

Solgte også traderpotten min på 6,86 idag. 10% gevinst.

De skal reinvesteres i equinor innen et par uker tenker jeg.

Ja merkelig mange som kjøpte på 5,70 og har gevinst.
99,9% av de andre sitter med store minus 😂

Hvem bløffer ? 😎😂🙈

SS

Jeg har -50% gevinst i b2h, så langt.
Kanskje det er matrosen som bløffer? 😂😂

Kjøpte på 6,235 på torsdag sist uke. Salg idag.

jaja, minus 50% er det du skriver.
Men selvsagt sier alle at de har kjøpt billig! SS har ikke aksjer, men spådd hele driten rett i snart to år. Skulle hatt short, men det vet du jeg har hatt i AXA, lenge, og stadig vekk.

Enda flere som har solgt med gevinst i dag? Ingen med tap, selvsagt :-)

SS

Når det gjelder B2 frem mot neste kvartal så er kr 9 like sannsynlig som kr 5 . Jeg har fortsatt 30.000 aksjer . Husker jeg leste på forumet for lengesiden at en solgte seg ut av B2h fordi dem betalte ut utbytte . Han syntes det var teit å betale utbytte når det ble emmisjon rundt kr 20 rett i etterkant . Han skjønte det han , husker ikke hvem det var heller . Drittselskap!

Jeg sprer ikke løgn og lurer på hva jeg har løyet om. Om du vil så går du tilbake og ser når jeg begynte å handle her for noen uker siden. Var det 10k på 7,44 tro? Og kjøpte også på lave 6-tallet og 10k på 5,7 alt er skrevet om. Så snittet mitt er 6,86 og 20k ble solgt på det i dag. Sitter fortsatt med en del K.

Kaisovski
Vis jeg ikke husker feil mener jeg å ha sett deg på B2 tråder flere ganger tidligre å da på langt høyere kurser . De aksjene du hadde tidligre da , hva har du gjort med dem ? Kan jo ikke være mange av de som var på gamle B2 tråder som har solgt med gevinst

Der er vi enig Funderer. Han kjøpte på skyhøye kurser, og tok tapet i dag.

YNW: Du sprer løgn om at jeg har kjøpt i B2H og tatt tap. Det rette er tre gevinster, som er bevist med bilde av pc skjerm her flere ganger.

SS