B2H - Aasulv Tveitereid tok tapet, solgte alt - DU OGSÅ ???


På tide du følger denne nestoren, han er skamdyktig. Når han selger, er det som om siste lyset slukkes.
Tror dere skal finne salgsknappen nå, og komme dere ut. Dette blir grisete.Aksjeguru Aasulv Tveitereid tok tapet i inkassoselskapet B2Holding
Aasulv Tveitereid er vant med å tjene penger i aksjemarkedet. Men i inkasso- og finansieringsselskapet B2Holding ble det et tap.

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2019/09/02/6952250/aksjeguru-aasulv-tveitereid-tok-tapet-i-inkassoselskapet-b2holding

Redigert 03.09.2019 kl 09:12 Du må logge inn for å svare

Swarkorsky har vert med LENGE, trykk på hans nick. Han var sinna da jeg ikke klarte å skrive navnet hans der oppe på 14-15 kr da han mente det snudde, og han skjelte meg ut etter noter.

Tar også med denne her fra mai, en annen kar med lang B2H fartstid, som påstår han har gevinst - håper han mener negativ gevinst.


Shotgun
24.05.2019 kl 16:40 2763
SS fikk rett og slett rett. Gratulerer til han

Du er ca like grasiøs som et gnagsår 😂
Sannheten har du alltid hatt et anstrengt forhold til.

At du sliter med lese- og skrivevansker er veldokumentert, men å kalle det "utskjelling" blir LITT søkt😎

De har jeg beholdt, og har 50% tap på.

Det står i innlegget du siterte meg på, men manglet nok noen gåseøyne for at budskapet synker inn hos noen.

hvor har jeg skrevet dette SS? Og hvor har du det fra at jeg har så høyt snitt?

Kan fort bli missforståelser når du skriver - 50 % gevinst . . Da er vi i samme båt . Kjøper du med en annen vps da ? Når jeg selger noen aksjer hvor jeg har snittet mye ned så får jeg realisert tap selvom jeg egentlig selger de med gevinst .

Nei, har ikke giddet å ta meg bryet, blir for små beløp til å begynne å trikse for mye.

Swarkorsky, så her sitter du i ramme alvor å forteller at du selger med gevinst, med samme VPS, til tross for 50% tap samlet sett.

Voksenopplæring igjen: Aksjesalg fungerer slik at de første aksjene inn, blir også de første som går ut. Har du kjøpt 10 aksjer på 20 kr, og kjøper de neste på 10 kr, og så selger du 10 aksjer med 10 kr tap, og de neste samtig på samme kurs, vil du få ulike % tap selv om du har 15 kr i snitt kjøp.

Dette fordi sluttseddel regner mot de først inn, og da blir de første ut. Litt komplisert å forklare med skriverier, men dette vet du sikker. Med andre ord har du i dag solgt med dundrende tap, likevel prøver du å fremstå prektig å bløffe deg til gevinst på noen ytterst få som du har kjøpt nylig litt billigere. Den "gevinsten" får du først når de siste er solgt skjønner du. Hjelper deg fint lite med 10 % gevinst på 1 % av aksjen dine, når du har 50% minus på 99% av aksjene.

SS
KNM

Matrosen virker desperat etter å presse kursen ned slik at han kan få billige aksjer. Han skrev forrige uke at han ønsket å kjøpe en halv million aksjer på rundt 5,70. Neste dag slettet han innlegget. Dårlig forsøk på å skjule interessen. Basert på antall innlegg om B2H de siste dagene kan man trygt si at han er forelsket i akjsen!

Hvor er det slettede innlegger. Legg lenke her, og tidspunkt, så skal jeg se.

SS

saklig at han skal kjøpe aksjer for millioner av kroner hahahahahahehehehe. Den var god.

Pr i dag, kan jeg kjøpe 1 029 411 stk B2H aksjer UTEN belåning, på dagens sluttkurs.
At du selv sitter med 20.000 mikke mus aksjer, tenkte jeg å ikke kommentere - fatter ikke at du gidder. Må jo stige 5% for at du skal dekke kjøps og salgskurtasjen din :-)
Du er en liten fisk YNW, du rekker ikke SS til anklene engang.

I sommer hadde jeg 33.000 stk EQNR aksjer, uten lån :-) Blir penger da intradag når man trader 1-3 kr flere ganger.

SS
Redigert 03.09.2019 kl 21:15 Du må logge inn for å svare

Jeg kjøpte en tradingpott, og solgte den med gevinst. Resterende aksjer, med samme snitt som siden mai, står fremdeles med samme urealisert tap.
Om du velger å kalle det å realisere tap, endrer heldigvis ingenting😂
Det blir for semantikk å regne.

Skal på fisketur til Marsteinen i Oktober. Kanskje vi sees 😂

Marsteinbåane er bra plass. Håper været blir bra, da er det nydelig der. Var der senest i går, ikke så bra da, men greit nok selv for lystbåter.

Nei du kan vri og vende på dette så mye du vil, men står trading aksjene og "long" i samme vps, så har du dessverre pr def realisert tap i dag. Enten du liker det eller ikke.

SS

Som nevnt, semantikk. Kos deg med det😎

Har aldri hørt om ordet semantikk, har du noen synonymer ? Om du mener det er fjas og ikke relevant, så er jeg uenig. Du fremstod som om du solgte med gevinst i dag, hvilket du ikke har gjort overhode. Derfor hang jeg meg opp i dette. Blir for dumt!

Blir som om jeg kjøper for 10 mill i Seadrill, og denne går ned 60 %. Jeg kjøper 100 aksjer på BUNN, og selger dem igjen med gevinst. Blir jo faen ikke gevinst da!
Dette forstår vel du og bare blir å sole seg i falsk glans, du har et solid tap, noe jeg nekter å tro at du noen gang vil komme i null på. Snart får du en utvannende emisjon på toppen, og kanskje en spleis som vil sende kursene enda mer ned.

SS

Er du i Forsvaret SS? Er du med og forsvarer kongeriket😅? Kan bli litt morsomt dette🤗

Ja, kongeriket står og faller på SS!

SS

Semantikk handler om ord, og sammenhengen/betydningen av dem.
"Læren om ord."

At du kaller realisert gevinst for tap, pga hvilken konto jeg bruker, tar jeg med knusende ro😂 Antall kroner fra eller til, blir uansett identisk.

Og dét, er det eneste som teller.

Det heter TAP, enkelt og greit. En med 50% minus, har blodrødt VPS, og blodig tap.
Så enkelt.

SS

Hehehehe sitte her på Forumet å skryte av dine millioner. Ingen som har en del penger gjør det vettu. Jeg solgte 20k Mikke Mus aksjer. At du som monopolmillionær sitter og disser andre som ikke er så "rik" som du sier ganske nye om deg som person. God bedring og se opp for personer i hvite frakker

Litt misunnelig du min gode venn.
Jeg startet med 300.000 i 2010, gjort det bra skjønner du.
Husk 5% opp, før kurtasjen er dekket.

Finnes folk her, som boktransporten med 100 mill i cash også. Jeg er en trader, og har tjent gode penger. Forumet har vert viktig hele veien. Så mange her med mye penger serru! Men også mange med Mikke Mus beløp som tror de er store 😂, som deg.

SS