Utvikling USA - Syria/Russland


The former UK Ambassador to Syria, Peter Ford, told BBC Radio Scotland regarding the alleged Douma chemical weapons attack:

The Syrian government is probably not guilty
The sources claiming there was a chemical weapons attack are pro-Islamist jihadi propaganda outlets
The incident was probably staged, and it is likely that no one actually died

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-11/former-uk-ambassador-syria-syrian-chemical-weapons-attack-was-staged-islamic-jihadi

Hvis det i det hele tatt har skjedd et angrep med kjemiske våpen, hva i all verden skulle Assad ha å tjene på dette? Han har jo så godt som vunnet krigen allerede. Hvorfor risikere å trekke inn USA og andre land i krigen på opprørernes side?

Den andre siden derimot vil jo ha alt å tjene på å iscenesette et kjemisk angrep, å få USA til å bombe Assad’s militære installasjoner. De vet jo at dette skjedde sist det ble brukt kjemiske våpen, hvem det nå enn var som sto bak.
Redigert 12.04.2018 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
OZZY
12.04.2018 kl 04:12 3072

THE WHITE HELMETS sto bak. Det er en gjeng med ytterligående jihadister. Få fram sannheten.

Paul Joseph Watson forklarer galskapen i gå til krig mot Syria etter det påståtte gassangrepet. Som han viser strider det også fullstendig med Trumps tidligere utsagn og politikk angående Syria.

The Truth About the Chemical Weapons Attack in Syria:
https://www.youtube.com/watch?v=aNVkEi9LKfI

Tragisk at media her i landet svelger alle løgnene USA eliten kommer med uten noen som helst form for fact check. Assad har blitt anklaget 2 ganger før. Anklagene har blitt tilbakevist 2 ganger før....syntes de i det minste kunne nevne dette nå?

General Jonathan Shaw, tidligere Commander of British Armed Forces i Iraq, blir intervjuet av Sky News. Han blir avbrutt og tatt av luften med en gang det er klart at han sterkt betviler at det er Assad som står bak det kjemiske angrepet. Sjokkerende og urovekkende og se medias løgnaktige rolle i saken.

https://www.youtube.com/watch?v=CpdT79rm1ts&feature=youtu.be
gunlove
14.04.2018 kl 01:31 2801

For meg er det helt utenkelig at USA og Russland skulle starte en krig pga Syria, kommer ikke til å skje. Nord Korea og USA?? Ingen krig, noen bruker heldigvis hodet og det gjelder her også. Trump og Putin kan ikke risikere en krig pga Syria, all fornuft tilsier dette når man vet hva konsekvensen kan bli.
Cheng
14.04.2018 kl 05:09 2767

Vel, et begrenset angrep er utført i natt av en koalisjon av USA, UK og Frankrike og vi får se hva reaksjonene blir i morgen og utover.
I følge pressekonferanse fra USA er det kun utført angrep på mål som har tilknytning til produksjon av kjemiske våpen.
Det skal ikke ha hatt russiske mål.
Angrepet er avsluttet og i følge det som blir sagt er dette ment som et enkelt angrep og ikke en start på en serie.

Kanskje lykkes det å holde det isolert?

Jeg krysser alle fingre for det.

Hvordan vil dette påvirke børsen mandag?

Begrenset angrep, jobben er gjort sier Trump, og mandag dundrer børsene videre opp.

SS
15.04.2018 kl 19:14 2075

Børsene skal opp. Angrepet tok hensyn til valuta-og pengemarkedene da angrepet kom natt til lørdag slik at uroen skulle være over til mandag.
Meget godt jobbet av USA, UK og Frankrike. Synd at Assad er så desperat at han må ty til kjemi for å få ro og orden i landet. Ikke lurt.
Men mandag er det påan igjen i godt driv satser vi på.