Oppdatering fra Archer-1 og DLBCL innen året er omme!

Jimmi
NANO 04.09.2019 kl 08:31 16727

Ligger en ny video fra Bravo på Nordic Nanovector sine hjemmesider under company presentation.

Gleder meg veldig til kliniske oppdateringer fra DLBCL og Archer-1.http://www.nordicnanovector.com

Se under company presentation, eller prøv denne:


https://www.dropbox.com/sh/pn1094mvibcjjaq/AABp1v5JB50fltBcX40oDIrNa?dl=0&preview=190830_NN.mov

Dagens melding fra selskapet:


Nordic Nanovector to participate in three upcoming investor conferences in the US
Oslo, Norway, 4 September 2019

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) announces that its CEO, Eduardo Bravo, will participate and present at the following upcoming investor conferences during September:

Citi 14th Annual Biotech Conference in Boston on 4-5 September
BioCentury 26th Annual NewsMakers in the Biotech Industry 2019 in New York on 6 September
HC Wainwright & Co. 21st Global Investment Conference in New York on 9-10 September
The company presentation will be available on the 5 September on the investors and media page.

Bravo er ute for å presentere selskapet for investorer as we speak..Presentasjonen kommer i morgen 5 September.Redigert 04.09.2019 kl 08:39 Du må logge inn for å svare

The company presentation will be available on the 5... September on the investors and media page.

Archer oppdatering før jul kan sette fyr i aksjen igjen. Det er på tide.
Jimmi
04.09.2019 kl 09:10 9653


Kommer det noe hyggelig fra Archer-1 blir det ikke vanskelig å hente penger, eller skaffe seg partner. Flere Big Pharma følger nøye med på denne kombinasjonen. At ikke flere tar sjansen og kjøper billige aksjer før data foreligger skjønner jeg ikke m.t.p de prekliniske data som allerede foreligger.

Selskapet har nok ikke tenkt å kjøre noe emisjon før de kan vise frem kortene DLBCL og Archer-1. Kommer det en emisjon tror jeg den kommer på vesentlig høyere kurs enn det vi ligger på i dag. Selv har jeg mest tro på at vi en vakker dag våkner til en milliardavtale med Big Pharma...

Her gir han ikke rom for tolkning, det vil komme data i 2019 på disse. Det er rett og slett bare å glede seg.

Jeg blir i alle fall gladere for hver dag, for teknologien viser styrke over tid, og for Archer vil det være banebrytende om de viser data opp mot det de tidligere har funnet( selv om det er litt voldsomt om det har den effekten). Teknologien er den absolutte komponenten som må ligge på plass for at selskapet skal lykkes, og den ligger der til de grader slik jeg ser det. Resten av 2019 blir spennende.
Kagge
04.09.2019 kl 10:03 9546

Ser på LinkedIn at det skal ansettes flere sjefer også! CQO - noe er på gang for å være klare for å oppfylle lovkrav på kvalitet i de ulike markedene?
Jimmi
04.09.2019 kl 10:06 9528

Jeg tror mange undervurderer at Betalutin har vist meget sterke kliniske data som har vært konsistente over flere år. Det er ikke tilfeldigheter.

En dag skjønner markedet hva vi står overfor, det er jeg sikker på. Da får vi som har vært med på denne karusellen betalt for tålmodigheten. Jeg skal innrømme at det har vært tøft å være aksjonær i Nordic Nanovector over flere år med min strategi...

Er spent på presentasjonen som kommer i morgen btw...tror de har jobbet litt overtid i det siste...Redigert 04.09.2019 kl 10:10 Du må logge inn for å svare

Eni Jimmi
Jeg sitter på en grei beholdning nå, men det har vært en tålmodighets prøve siste år og når vi etablerte oss godt ned på 20 tallet da måtte jeg lempe ut aksjer til kostpris.. man kan jo aldri vite.. men Håper de klarer å overbevise markedet neste gang dem er på podiet..
Redigert 04.09.2019 kl 12:35 Du må logge inn for å svare
Jimmi
05.09.2019 kl 10:48 8949


Ut i fra listene ser det ut som BlackRock øker hver uke nå. Det snakkes om emisjon, men det skjer ikke før vi har fått data fra Archer-1, DLBCL og oppdatert mDoR.
Kommer det en emisjon fremfor partneravtale blir det på vesentlig høyere kurs enn nå. Selvfølgelig så lenge vi får gode oppdateringer...Leste gjennom presentasjonen fra USA.

Det er ikke all verdens ny informasjon, men føler i sammen med den fine videoen Jimmi sendte link til at selskapet har god selvtillit og en tydelig plan. De har også vært åpne om forsinkelsene, noe man til tross for effekten av det burde være glad for.

Betalutin som singe agent i 3L er nok interessant, men ikke der de store gnir seg i hendene og ser dollartegn. Det er som de sier døråpneren. Effekten av Archer kommer derimot til å bli helt avgjørende for hvem som kommer til å dominere 2L fremover. Den som klarer å bli partner på kombinasjonsstudie vil ikke bare få avkastning på Betalutin, men på den CD20 medisinen man kjører testen med.

Bravo har sagt at de vil avgjøre hvilken "rituximab" leverandør de kjører fase 3 med senere. Jeg mener han kunne lekt med den tanken i sine presentasjoner fordi det viser litt av styrken Nano kan besitte i en forhandling om 2L. (DLBCL er også tenkt å kjøres som kombo i fremtiden forstod jeg, så samme mekanisme der)

Vil Roche beholde sin dominans etter at deres patent har gått ut må de skape en binding. Dette har vært diskutert på forumet tidligere også, men nå står vi altså et skritt nærmere et svar, dersom resultatene er i noe samsvar med prekliniske data.
Om markedet i større grad tar inn over seg potensialet som ligger her heller enn å fokusere på emisjonsfrykt så forsvinner også emisjonsfrykten av seg selv. Ved en kurs på 85 kr (DNBs estimat) er det heller ingen grunn for overdreven emisjonsfrykt. Litt utrvanning tåler aksjen.
Jimmi
06.09.2019 kl 12:00 8382

Det støvsuges. Hold på aksjene nå!
frontal
06.09.2019 kl 13:24 8251

Sier du ifra Når markedet overreagerer neste gang så vi kan komme oss ut i god tid?

Hahaha. Jeg trenger ikke en gang å se på aksjekursen for å vite at det ikke er sant.

Må være en sånn liten hånd støvsuger.

Innlegget er slettet av frontal

Det er ikke noe galt i å være optimist jimmi, men kan jo være greit at henger litt på greip i det minste.
Kommer det ikke en partner avtale eller fantastiske resultater, eller aller helst begge deler skal nano videre ned.

Det er i det minste stor forskjell på hvor mange kroner NANO kan falle i tilfelle "fravær av partneravtale og fantastiske resultater" og hvor mange kroner aksjen kan stige om begge forutsetningene inntreffer.

Den som leter vil jo finne trøst i det meste...

Jeg finner trøst i dataene. Sukk, snart mDOR på 15 mnd?
Jimmi
06.09.2019 kl 21:13 7680


https://www.finn.no/152771287

Denne kom i dag. Det rigges for suksess!

Får ikke til å lese kommentarer fra enkelte baissere her, fin funksjon det der:) At jeg ikke har gjort det før...anbefales!


Jimmi
Greit med Bokmål:-)
CMC-prosjektlederen vil spille en sentral rolle i CMC-teamet ved å jobbe tett sammen med CTO og skulder-til-skulder med alle CMC-enhetsledere: biologikk, radiofarmasi, forsyningskjede og kvalitetskontroll.

Vår blyfordel Betalutin® består av det murine antistoffet lilotomab, som er målrettet mot CD37-antigenet på overflaten av NHL-celler, konjugert til den beta-emitterende isotop lutetium-177 (177Lu) via den kjemiske linkeren p-SCN-Bn-DOTA. Før administrering av Betalutin®, mottar pasienten en infusjon av det nakne antistoffet lilotomab. Produksjonen av Betalutin® er sammensatt og utføres av flere Contract Manufacturing Organisations (CMOs). CMC-prosjektlederens hovedfokus er å sikre et sømløst og effektivt samarbeid med de forskjellige CMO-partnerne

Rart Frontmasta ikke har sett denne.. utrulig hva dere klarer å finne frem👍

Det som er spennede med disse ansettelsene er selskapet rigger for å spare tid til AA.

Snart vet vi noe mer fra Lymrit 37-01. Vi vet de skal publisere i tidsskrift eller om de gjør det på R&D eller senere uten dette får man se. I det øyeblikket dette kommer frem vet vi at FDA har mottatt søknad om BTD. De vil svare innen 60 dager på en slik søknad. Innnvilges denne vil Nano kunne sende over deler av BLA for vurdering før PARADIGME er sluttført. Det gjelder den delen som går på CMC. Ikke rart de kjører hardt på rekrutteringen. Det vil spare tid på oppløpet.

Har jeg sjelden følt meg lettere til sinns og gledet meg til juletider. Da burde det meste av info ha kommet til markedet.
Jimmi
14.09.2019 kl 00:47 6300

Blir spennende med børsmelding mandag eller tirsdag. Denne gangen tror jeg selskapet har en overraskelse på lur!

Fin avslutning på en turbulent uke:)

God helg

Jimmi

Det er galskap å tro at det kommer noen positive nyheter her. Nano skal presentere. Hva skjer når de presenterer. Det samme som skjedde ASH 16, Lugano 17, Ash 17 og Ash 18. Utallige mindre presentasjoner. DnB sine konferanser. Alle meningsløse presentasjoner her og der. Alle har en fellesnevner. Det er at kursen skal NED!

Sett short på mandag sånn ca klokken 16:15 og cachiiing på tirsdag og resten av uken.
mbjoh
14.09.2019 kl 10:08 6016

Hei Jimmi. Hva er din begrunnelse for at du tror det kommer en børsmelding kommende uke?
TeeJay
14.09.2019 kl 10:19 6000

Det er vel kanskje bare påminnelse/ innkallelse/ bekjentgjørelse av R&D han sikter til?

"Blir spennende med børsmelding mandag eller tirsdag. Denne gangen tror jeg selskapet har en overraskelse på lur!"
Det jimmi ikke har skjønt enda til tross for at han har aksjer er følgende.
Selskapet skal straks og uten forsinkelser melde all kurs sensitiv informasjon til børsen.
Dette for å unngå at insidere handler på info som ikke er tilgjengelig i markedet.
Med andre ord selskapet har ikke anledning til å sitte å holde på kurs sensitiv info, punktum.
At denne type info skulle foreligge dagen før eller samme dag som selskapet skal ha en presentasjon virker mer en tvilsomt.
Selv amatørene i nano ledelsen vil måtte skjønne at dette ville blitt ettergått av børsen, og ville få konsekvenser.

focuss
14.09.2019 kl 11:59 5842

Kappa3278
Helt enig med deg og det virker som at ledelsen omsider har forstått det, selv om en del aksjonærer fortsatt synes å være for kunnskapsløse.

Når det er sagt så tror jeg den stigende interessen de siste dagene skyldes at det er klart vi vil få noe Archer 1 resultater før nytt år. Jeg har oppfattet Nanos kommunikasjon til markedet tidligere har vært veldig uklar når det gjelder dette. Noen resultater fra Archer 1 er i hvert fall den viktigste årsaken til at jeg har beholdt noen aksjer.
focuss
14.09.2019 kl 12:15 5797

Så igjen kan det tyde på at folk har solgt aksjer for billig grunnet selskapets manglende forståelse for aksjemrkedet. Seriøst. Info dama bør sparkes eller få en hyggelig avskjed. Hun har ingenting å bidra med. Vel det kan jo være hun er årsaken til at noe Archer 1 data slippes i år.Da bør hun fredes.
Redigert 14.09.2019 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
focuss
14.09.2019 kl 12:23 5775

Selskapets absolutt største problem har jo aldri vært produktet de fikk i hendene. Problemet har vært at selskapet har absolutt NULL forståelse for aksjemarkedet. Derved også absolutt NULL forståelse for hvem som holder liv i dem. Det er tragisk. Men det som gjør det virkelig tragisk med stor T er at majoriteten av skribenter som ser seg selv som eksperter på biotech har applaudert det. Alt for mange har ikke forstått at dette har vært et gedigent salgssignal.
Jimmi
14.09.2019 kl 12:32 5742

Melding om ny oppdatert mDoR kommer vel som børsmelding. Eventuelt annen informasjon rundt Archer-1 eller DLBCL må vel også børsmeldes i forkant av R&D dagen.

Vi får se!

focuss
De aller fleste nano aksjonærene har ikke peiling på hvilke forpliktelser et børsnotert selskap har ovenfor børsen, spesielt når det gjelder informasjonsplikten til markedet.
Enkelt er av den oppfatning at det er opp til selskapet selv å bestemme når tid de vil offentliggjøre kurssensitiv info, slik er det selvfølgelig ikke.
TeeJay
14.09.2019 kl 15:26 5572

Så iflg din eminente børsforståelse:
Så kan aldri innsidere besitte informasjon som kan ha betydning for aksjekursen
- ergo er ikke innsidehandel egentlig ett begrep, og kan praktiserer og utføres uten restriksjoner og kan heller aldri være tvilsomt.

Bla bla bla..

Selvfølgelig er det informasjon, forhandlinger, foreløpige data og andre ting som ikke til enhver tid skal meddeles markedet.

At dette betyr at det kommer noe revolusjonerende på tirsdag tror jeg imidlertid ikke, utover

- oppdatert mdor
- mulige data fra samarbeidet med Orano med(som kan være eksplosivt, men selvsagt uansett prematurt ift størrelse/ mengde/ punkt i utvikling)
- andre potente kombinasjons muligheter/ herunder dlbcl som Bravo mer enn antydet på Q
- Villighet/ ønske ift å ettergå MZL ytterligere
- Mulig oppdatering ift CR pasienter fra 37/01, som også er relativt potente opplysninger
- mulig utvikling i IQ på enkelte HO skribenter, og deres degenerering. Som også burde gi grunnlag for noen spennende og mulig innbringende studier

Ellers blir det generelt veldig spennende å høre om de deler litt ang den kommende publikasjonen.

Har aldri gitt uttrykk for at innsidere ikke kan besitte sensitiv informasjon, hvor har du det fra?
De kan ikke handle på denne type informasjon som ikke er kjent i markedet.
Du får lese deg opp litt på hva innside handel betyr, lykke til.
Innsidehandel er handel av finansielle instrumenter i et aksjeselskap av «innsidere», som f.eks. ved ledere, direktører eller større aksjonærer. Begrepet brukes både om ulovlig og lovlig handel. For eksempel vil en lovlig innsidehandel være når kjøpet av aksjer blir lagt ut i en obligatorisk børsmelding, slik at handelen er kunngjort for offentligheten og myndigheter. En ulovlig innsidehandel er følgen av å misbruke konfidensielle opplysninger som kan påvirke selskapets verdi til innsiderens egen gevinst. I Norge er ulovlig innsidehandel straffbart i visse typer foretak, og overtredere kan idømmes opptil seks års fengsel på grunnlag av Verdipapirloven

Det der er bare pisspreik fra ende til annen. Så lenge de står på listen til selskapet kan de ikke handle når kurssensitiv info foreligger. Det er klart at noen vet mDOR allerede i dag, og strengt tatt har de sterkt indikert dette i innkallelsen også. Men primærinnsiderne har ikke handlet. Det samme gjelder med den komplette analysen av de forskjellige studiene. Har de sendt noen abstract til ASH, så er det noen som vet. Sånn er det hele tiden. At de lkan bli bedre på informasjonssiden er det ikke tvil om, men dette børsregelskvipet funker dårlig. Det er Oslo Børs vi snakker om...

Se til Equinor hvor man uten tvil kjøper aksjer i forkant av og i viten av at selskapet starter oppkjøp av egne aksjer. Visste ikke Eldar, klart han visste!

Selvfølgelig har insidere en fordel, spørsmålet er hvor langt dem våger, regelverket klarer heller ikke å fange opp alt.
TeeJay
14.09.2019 kl 17:44 5336

Ergo faller :
«Selskapet skal straks og uten forsinkelser melde all kurssensitiv informasjon» blant steinene i bekken

Du beskriver det jo selv, og det var poenget mitt, at eksempelvis kan innsidehandel være ulovlig.
Fordi man benytter seg av kurssensitiv informasjon som markedet ikke er kjent med.
Så ta en pause i dusteriet, og slutt å oppfør deg som om Nano ledelsen handler så ulikt andre selskap, og som om du er så himla begavet, mens øvrige nano aksjonærer ikke forstår børs.

Det viser seg vel ganske enkelt å være en selvforherligelse du ikke er i nærheten av å kunne leve opp til

Slapp av, ta ett glass brus og se frem mot tirsdagen. Det blir spennende nok det :-)
focuss
14.09.2019 kl 18:13 5293

Rett og slett bare deprimerende å lese svadaet til en del Nano aksjonærer. Kan få en til å mene at man burde få et sertifikat for å få lov å handle aksjer. Da ville de blitt avskiltet omgående. Tenk at det i det hele tatt er mulig???? Å ikke skjønne at info som har betydning for aksjens verdi skal meldes umiddelbart?? Regner med at det kryr av pub venner på Sicilia som ler seg nesten i hjel av norske naive Nano aksjonærer. En ting er at selskapet ikke følger spillereglene. At Nano aksjonærer applauderer det er bare tragikomisk. Snakk om å be om å bli voldtatt. Nano aksjonærene er antagelig de dummeste aksjonærene på Oslo Børs.
Sydney
14.09.2019 kl 18:42 5240

Det Nano har sagt selv er at ledelsen ikke har tilgang til data men at dette er overlatt til komiteer og helsepersonell. Det gjør at de ikke bare kan sjekke journalen til pasienter å se åssen ting ligger an. Men at Jostein Dahle ikke kommuniserer med bravo tror jeg ikke noe på