B2H - Ny giv


Etter noen turbulente måneder så viser innsiderne at de har trua og laster voldsomt opp i aksjen.
Kursmål fra flere inkludert DnB er 11 kr. Blir et spennende halvår.
Tror vi ender rundt 15 kr ved utbytte, ca 7-9 mnd fra nå.
Kurs 6.86
Redigert 04.09.2019 kl 09:22 Du må logge inn for å svare

Jeg har bare milliongevinst, er du litt misunnelig på det?

Hadde du hørt på SS, istedenfor å kverulere, så hadde du kanskje tjent penger du og.

SS
Varsom
01.10.2019 kl 20:48 1265

Takk Ss!
Ja shotgun, du er tydeligvis ny her inne! Jeg solgte mine for lenge siden, heldigvis!
Ss har hatt rett i kursutviklingen her i B2h siden kursen var på kr 20, han er ingen dum mann å høre på!
Shotgun
01.10.2019 kl 20:50 1261

Hahah. Jeg har milliongevinst kun på vaccibody-aksjene. Enda mer på krytpo. Så 16% i minus på urealisert b2h-aksjer skal jeg nok tåle.

Haha - ja det var dette med anonymt forum........

Varsom, takk for det. Han finner vel utav det, tyngdekraften virker nok i et selskap med milliarder i gjeld, som skal drive inn råtten gjeld i bl.a Romania......med lånte penger......

SS
Shotgun
01.10.2019 kl 21:15 1226

Regner med du ser tegningen. Skryte av gevinster på et anonymt forum er totalt meningsløst.

Tror forøvrig det er lettere å kreve inn råtten gjeld i Romania enn f.eks Norge hvor mange lider av spillegalskap med milliongjeld i forbrukslån.

Om det å tjene 1 mill, eller 2 mill virker som scfictions for deg, så er dette reelt for meg, og MANGE andre.
Det er folk her med 100 mill kr som skriver aktivt på forum, f.eks Boktransporten.

Så slapp av, du trenger ikke tro på meg, det går fint for meg. Vet du selv var strålende fornøyd med 5000 i gevinst på inkasso i sommer, og det er penger det og. Men det er gjerne det jeg har betalt i kurtasje frem til 11 en vanlig børsdag.

Hvorfor du drar inn sammenligning med Norge vites ikke, men inkasso i Norge er så god butikk at myndighetene vil stramme til. Da skal du få se AXA og B2H bli blodig......


SS
Shotgun
01.10.2019 kl 21:29 1204

Jeg har som nevnt selv milliongevinst bare i år. Men poenget er hva er vitsen i å skrive det en plass hvor ingen vet hvem du er? Det er jo helt meningsløst. Dersom det er et poeng i det så kan jeg også selvsagt begynne å gjøre det altså.

Inkasso i Norge er god butikk ja. Det er det i andre land også.
Record
02.10.2019 kl 08:32 1098


Kan ikke helt se for meg at dette fallet i denne skulle rettferdiggjøres av handelskrig og eller Brexit , det må vel være ett selskap som burdet være lite eller intet av begge deler ?
I hvert fall et av de som ville være minst exponert !

Dere må ikke være så redde for å stole på egen magefølelse !
Alle aksjer har lave kurser (med få unntak) ,akrobatene har ventet på en resesjon i flere år nå, samtidig har shorten øket til historiske nivåer , hvorfor .
Det blir det samme som om dere snitter ned , de har måttet øke shortepossisjonene for å holde kursene ned over tid , det de håper på er at noen skal bli redde å selge , om det ikke skjer vil det komme en kraftig rekyl når disse skal dekkes inn ,om jeg ikke treffer noen bunn så er det ikke viktig , det må til en hver tid være en pris som jeg syntes er urimelig lav , deretter handler jeg :-)
Redigert 02.10.2019 kl 14:27 Du må logge inn for å svare

SS har spådd nedgang 3-4 ganga no siste åra, og tatt kraftig feil. Blir ikkje ekte peng av slikt fjas på forumet.

MV:

Vil du sette opp en oversikt over mine kjøpt og salgsanbefalinger ?
Ta da med aksje, dato og kurs.

Du driter deg ut, men vet det ikke selv. Jeg har sagt kjøp og salg flere ganger siste 12 mnd, som jeg også har gjort siste 3-4 årene, med over 90% treff.

Er det jakten på RØD OKTOBER som har starta? Infront hyler her nå med røde alarmer.

SS

Nei det gidd eg ikkje, men har fått med meg at du har bomma kraftig på ose retningen fleire gongar. Dette er eit faktum og let seg ikkje fornekte uansett hva du skriv

Ose hadde jeg fra i sommer ikke trodd gikk i 900, men jeg fikk jo rett i 800 da.....
I AXA og B2H bommer jeg ikke, det vet du.

Ingen av dere her solgte på 18,60 - 20,60 eller 24.

SS
Redigert 02.10.2019 kl 09:30 Du må logge inn for å svare

Eig ikkje B2H. Faktumet er at du har skreke som ein pupertal fjortis på forumet om ose nedover flere gongar og tatt kraftig feil. Det er sanninga.

Feil er å dra det langt, den gikk da ned fra 950 til 800 da i denne perioden, så tilbake til 900 fra 807!

AXA og B2H, der finner du INGEN feil. I såfall sitter du nå selv som en pubertal gutt og kverulerer. Du er nok mer redd egne investeringer, enn å innrømme at SS har en sinnsyk teft i disse to aksjene.

B2H ned fra 20,60 og jeg traff på alle nivåene nedover. Jeg sa selg axa 32,1 og har truffet på rekylene opp, og ned, det meste basert på RSI, og TA. Når man omtrent følger hver handel i disse, over mange år, så kjenner man disse såpass godt at man ser mønster, også mønstre basert på tider ila året.

Du bør komme med mer håndfast enn som så, det skinner kraftig igjennom at du trolig har snitt i AXA langt inne på 20 tallet, og det er vel derfor du sprer sjikane om SS, uten dokumentasjon :-)

SS

Du er flink ass, skulle ønske jeg var like flink som deg.

Dokumentasjon ligg på forumet. Har sett i gamle tråder og det bekrefter kor feil du har tatt. At du forsøker dekke over dine feil i ettertid virkar pupertalt.

Tror jeg ler så jeg dåner.

Vis meg feilene da mann.
B2H var jeg ENESTE som spådde ned fra 20,60 til 5 tallet.

AXA alltid spådd rett, trenden.
Tror ikke du har lest mye tilbake 3 år. Det sies at det ligger 30.000 innlegg, og minst 20.000 innlegg er slettet av ADMIN.
Så du har MYE å gå igjennom.

SS

Da logger SS av for i formiddag.
Kanskje jeg får tid å lese litt senere i dag.

Suss

SS

Ser ikkje kva du skriv, har blokka deg pga du tilfører ikkje nokon meining.

Må si det hadde vært interessant å lese litt om selskapet og hva deltakerne her på forumet mener om B2H - og ikke bare krangling - så please!! Hva tror dere om 3 kvartal - uten flere overraskelser bør det bli bra - men hvor bra? Noen analyser dere ute?

Kan noen kort oppsummere hva som er problemet med denne aksjen?
Varsom
02.10.2019 kl 19:19 752

De har betalt for mye penger på dårlige gjeldsporteføljer og tapene blir bare større å større! Ser ut som om de har kjørt hele driten til helvette! Denne er bunnløs dessverre!
Dette selskapet virket i begynnelsen å ha så stort potensiale mht til hva ledelsen har fått til før, men her har de bare ikke fått det til!

Varsom . Hvorfor kjøper insiderne mer vis det er så ille som du skal ha det til ?
Varsom
02.10.2019 kl 19:28 730

De har kjøpt hele veien nedover! Hvor begynte de første kjøpene til ledelsen..? var det rundt kr 18,5... Det er noe de tydeligvis ikke har skjønt før det var for seint!

Du ser jo hvordan det har gått og fallet har jo enda ikke gitt seg...

De første kjøpene var på høy kurs ja . Men de burde jo ha lært litt , alikevell kjøpte de nylig mer . Mest sansynlig vil det snu , om det snur nå eller på lavere kurs er det ingen som vet . Jeg lå på kjøp i dag på kr 5,9 , prøver igjen i morgen .

Funderer, du av alle, vet at de første innsidekjøpene kom 18,50, og suksessivt nedover tungt rundt 16 til 14 kr. Noen på 12 også.
Dette er kjøp mange av dem i ledelsen i dag nok angrer bittert på. I likhet med mange andre, vil jeg tro.

Denne er bunnløs, og dersom børsfallet nå blir mer en kopi av 10.oktober 2018 med konstant fall og korreksjon til nyttår, så ser du 2-3 kr i denne, banna beint.
Du solgte vel ikke noe av det du kjøpte sist på den lille rekylen du fikk i høst, og er nå tilbake på snart ATL, så hva har du tjent på dette? I likhet med gjengen i AXA, NULL, bare masse tid å se på tall, og ender opp i tap.

Kom dere ut, og selg driten. Ingen med vett og forstand sitter med en taperaksje i inkasso bransjen, meg gjeld på DOF nivå, som skal drive inn lånte og råtten gjeld i Romania, med lånte penger, til høy rente. Eg dååååååååååner av tankegangen deres.

Kjøp heller i EQNR, AKERBP etc. Mye lettere å tjene penger der.
Inkasso er ikke noe å ha på overtid av overtiden i sykelen.

SS
Shotgun
08.10.2019 kl 10:18 340

Ja washout-perioden går nå mot slutten. Det har vært en fantastisk akummuleringsperiode 😍😍

Snur ned når den møter motstanden i fallende trenden.
Det vet vel alle.


Suss

SS

Hjerteøynene ble byttet ut med krokodilletårer ?

Lær dere å lytte på SS.

SS