KJØP. RALLY!


Da har vi endelig fått en bekreftelse på at manipulasjonen er over. Roboten som visse aksjonærer (under etterforskning) har brukt på FUNCOM for å manipulere kurs ned, tross stadig økende cash beholdning og EBITDA er flagget for manipulering på OSE. NÅ, er det viktig for dere og komme dere inn. For nå da denne handelen går mot slutten så kommer det til å bli travelt for å komme seg inn. De aller fleste som ønsket FUNCOM aksjer er ute nå. Det brygger til store kliv oppover.

Se denne 16:00 og utover:

https://www.youtube.com/watch?v=b7VKRsw089k
Redigert 30.09.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
-Dëë-
21.09.2019 kl 03:07 2209

100% avkastning i år??? HÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ 😂😂

Tror du endelig har skjønt at det ikke går helt veien, men siden du har preket så jævlig mye piss i alle år, så kan du liksom ikke helt gi deg heller. For da faller maska. 😂
Kjipt å male seg inn i et hjørne.
Hahahahahahshaha... pust, pust... hahahahahahahahahaha...
Hektar
22.09.2019 kl 11:52 2071

Woosh! Conan Unconquered seiler oppover listene. Om man blar godt tilbake forbi They Are Billions som ligger på førstesiden (!) så finner man det - Gratis! Ser de har i skrivende stund hele 15% av spillertallet til TAB. Tror virkelig gratishelg virker mot sin hensikt når det gjelder spill som CU. Jeg vil tro noen av de som tester det gratis kunne vært potensielle kjøpere med et deep sale og litt vagere info på butikksiden.

Klassisk Funcom "bait and switch", noe jeg virkelig mener de burde fokusere mer på, og dette er ord jeg håper å se i fremtidige kvartalsrapporter. Samt andre inntjeningsstrategier.

Alternativet er jo å lage bra spill som folk vil kjøpe, men vi kaller dette "Plan B" inntil videre.

Omtrent 95% av TekInvestors kursmanipulerende chatroom kamerater har solgt nå, mens jeg og andre fond har kjøpt. Det er helt utrolig at vi har fått tak i over 1 million aksjer til kurser under 15. Det som imidlertid blir uhyre spennende nå er hva som skjer på mandag. Folket har solgt, den kursmanipulerende roboten er flagget samtidig som diverse vestlendinger er under etterforskning. Jeg tror tiden er inne for et rakettraid. tanken er full av lemmenblod og snørr og tårer fra barmhjertige hjelpere som står der med glassvåte øyne og skal redde deg ut av papiret FUNCOM.

Jeg tar mine siste 100 000 aksjer i morgen jeg blir overrasket om vi ikke står over 16 ved close. Gleder meg til å se Tekinvestors yppersteprester løpe etter toget. 20 per aksje er på vei og vi kan endelig begynne å diskutere hva Funcoms pris vil bli ved forskjellige salg av DUNE.

PS: Følg med på Conan Exiles og launch av MoM som nærmer seg. På med joggeskoa!!
Redigert 22.09.2019 kl 20:28 Du må logge inn for å svare

latterlig hårsår post av deg. ja. FUNCOM er bare jævlig god. Derav knallhøy EBITDA og positive tall hver bidige kvartal tross en haug med spill i pipeline.

Redigert 22.09.2019 kl 20:33 Du må logge inn for å svare
Hektar
23.09.2019 kl 09:06 1874

Som en stein......

lol, den gikk ikke akkurat som ønsket? Raketten bunntenner nå. På vei rett opp og tusen takk.

Tusen Takk!!
Hektar
23.09.2019 kl 13:28 1654

Ser jeg var ikke alene om å klø meg litt i hodet av dette.
https://www.pcgamer.com/new-games-2019/

Conan Chop Chop
September 3 | Funcom | Link | Hack-n-Slash
Did you know Funcom has the Conan the Barbarian license? Well...DID YOU? This take on the big barbarian’s world looks almost like one of those Cyanide & Happiness comics, but you’ll get to chop stuff up with four-player co-op. We were honestly surprised this one is real.

For ordens skyld:
https://www.pcgamer.com/conan-chop-chop-the-april-fools-joke-that-became-a-real-game-delayed-to-2020/
Redigert 23.09.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare

Den tror jeg kun du forstod hektar. Ups, mine 100 000 kjøp ble til 260 000. Håper ikke jeg tok for mye møllers tran, men nå er jeg jammen klar for fet oppgang i morgen.

Hepp hepp. Dumpern dumpa i i betongen min :)
AksjeRik
24.09.2019 kl 08:48 1210


De som skjønner mønsteret kjøper seg vel inn på disse nivåene.
VIC20
24.09.2019 kl 09:00 1183

Korrekt. Dumpingen kommer med jevne mellomrom, og det gjelder å alltid ha cash tilgjengelig for å utnytte det. Skulle gjerne hatt litt mer is i magen og ventet til siste halvtimen i går, men kjøp på 13,40-13,60 er jeg likevel fornøyd med da salget var krona over 👍 Så får vi se hvordan resten av uka blir.

Dumpingen har blitt weak! Bare 10% ned denne gang. Vi kjøper og kjøper ;) 18 neste før neste dump?
Hektar
25.09.2019 kl 10:14 932

Noe tragikomisk over dette her. Over to år siden nå jeg fikk beskjed om at jeg skulle bare passe meg, dette hadde jeg ikke greia på og raketten Funcom skulle seile i åpen sjø mens jeg sto igjen på perrongen og ventet på Uber - Eller noe i den dur.

Trist at disse knakende finansgeniene har stukket av siden dengang. Er ikke så morsomt å hovere når motparten bare er deprimert og innesluttet. Sånn er børsen, noen kjøper Funcom på 24 og mener det er en genistrek, andre selger og er sjeleglad for hver krone de tjente.

Observerer nå at fra gammel regning ligger herligheten fortsatt under 3 kr. Etter flere år med kjempespill og massiv tilhørerskare som kjøper hundrevis av kopier hver og tatoverer "Fønnikom" midt i skallen for å vise sin kjærligheten til vår Norske Stolthet.

Høhø...
Redigert 25.09.2019 kl 10:15 Du må logge inn for å svare


Tolmodighet vinner

Her er vi tre år senere of Funcom er i dag i nederste trade range på under 3 kroner per aksje (etter Hektars regning) i motsetning til 0.80 kroner per aksje for litt over 3 år siden. Ja huff og huff, kom og redd oss igjen Hektar. Bare +225%.

Men takk. Takk for kjøpssignalet, når du står med tårer i øynene og banker på for å dele ut litt Hektar-hjelp... DA er det på tide å kjøpe. Dumpern dumpa meg masse aksjer, og nå er han tom igjen.. Vi snakkes på 18, da burde han ha fått nok aksjer igjen til å prøve på nytt... Hvis han gidder det der en gang til.

Kjøp. EV/EBITDA er 4. Hvem som helst skjønner at FUN er uhyrlig underpriset.
VIC20
25.09.2019 kl 14:26 828

Du, som deprimert NAS aksjonær, må gjerne komme hit og prøve å hovere litt om det gjør hverdagen enklere for deg 😄

Hei Tragikomisk, hvordan står det til.

Kjøp som dette kommer når det fundamentale er på plass.

Jeg kommer ut med en analyse i kveld eller i morgen. I mellomtiden råder jeg dere til å kjøpe med begge hendene. Et Rally uten like venter.
oljen
02.10.2019 kl 15:23 306

Etter flere år ute av FUNCOM måtte jeg kjøpe meg inn igjen i dag på gårsdagens solide triggernyhet om at den kinesiske internettgiganten Tencent kjøper 29 prosent av aksjene i FUNCOM. -Er sikker på at dette er ikke tilfeldig, men et ledd i en større plan. Kan komme flere flaggemeldinger i den nærmeste fremtid.

FUNCOM skal over 20 kroner igjen på kort sikt. Aksjen er et sikkert kort når oljeprisen og børsene faller, og investorer vil strømme til aksjen nå.

Tencent er aksjonær i mange av de mest vellykkede gamingselskapene i verden, blant annet Epic som står bak Fortnite.

Funcom satser for tiden i Kina, et av verdens desidert viktigste spillmarkeder.
– Kan dette forandre på hvordan Funcom kan satse i det kinesiske markedet?
– Det er klart at kunnskapen og kontaktene Tencent besitter er en fordel, sier Drageset.

Tencent har også store filmambisjoner, og Funcom på sin side laget spill ut av filmer, som for eksempel Dune. Drageset mener likevel «det for tidlig å diskutere» om Tencent på eiersiden kan bety at Funcom kan få flere jobber med å lage spill ut av filmer.

https://e24.no/boers-og-finans/i/9vnjdW/tencent-blir-stoerste-aksjonaer-i-funcom
Redigert 02.10.2019 kl 15:43 Du må logge inn for å svare