Nytt månelandingsforsøk??? Huff og Huff


Javel, så nå skal det gjøres nytt månelandingsforsøk. Huff og huff og atter Huff. Hvor mange av skattebetalernes penger skal det brennes av denne gangen???????


EQNR:INNGÅR SAMARBEID OM KARBONFANGST- OG LAGRING
Oslo (TDN Direkt): Equinor har på vegne av partnerne i Northern Lights-prosjektet inngått intensjonsavtaler med syv europeiske selskaper for å utvikle verdikjeder innen karbonfangst og -lagring.
Det melder Equinor torsdag.
Intensjonsavtalene er inngått med Air Liquide, Arcelor Mittal, Ervia, Fortum Oyj, HeidelbergCement AG, Preem, og Stockholm Exergi. Avtalene innebærer samarbeid om mulig behandling av CO₂ hos relevant tredjepart og transport til Northern Lights-prosjektet.
Endelige kommersielle avtaler vil avhenge av positive investeringsbeslutninger for Northern Lights-prosjektet, den norske stats fullskala karbonfangst- og lagringsprosjekt og for prosjektene til tredjeparter.
Partnerne jobber nå med å redusere kostnader og videreutvikle Northern Lights-prosjektet med sikte på en investeringsbeslutning i 2020.
- Vi jobber også sammen med myndighetene for å for å få på plass et kommersielt rammeverk som muliggjør videreføring av prosjektet, sier Sverre Overå, prosjektdirektør for Northern Lights-prosjektet.
PSP, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Hadde vært utrolig fint om de fikk til dette!

Jeg bare huff huff tulla. De får det til. De har teknologien på plass. I motsetning til i Stoltenbergs måneladingsforsøk.
Og Sverdrup starter FØR 1. oktober. Tipper mellom 20. og 25. september.