Nytt månelandingsforsøk??? Huff og Huff

Slettet bruker
EQNR 05.09.2019 kl 16:20 867

Javel, så nå skal det gjøres nytt månelandingsforsøk. Huff og huff og atter Huff. Hvor mange av skattebetalernes penger skal det brennes av denne gangen???????


EQNR:INNGÅR SAMARBEID OM KARBONFANGST- OG LAGRING
Oslo (TDN Direkt): Equinor har på vegne av partnerne i Northern Lights-prosjektet inngått intensjonsavtaler med syv europeiske selskaper for å utvikle verdikjeder innen karbonfangst og -lagring.
Det melder Equinor torsdag.
Intensjonsavtalene er inngått med Air Liquide, Arcelor Mittal, Ervia, Fortum Oyj, HeidelbergCement AG, Preem, og Stockholm Exergi. Avtalene innebærer samarbeid om mulig behandling av CO₂ hos relevant tredjepart og transport til Northern Lights-prosjektet.
Endelige kommersielle avtaler vil avhenge av positive investeringsbeslutninger for Northern Lights-prosjektet, den norske stats fullskala karbonfangst- og lagringsprosjekt og for prosjektene til tredjeparter.
Partnerne jobber nå med å redusere kostnader og videreutvikle Northern Lights-prosjektet med sikte på en investeringsbeslutning i 2020.
- Vi jobber også sammen med myndighetene for å for å få på plass et kommersielt rammeverk som muliggjør videreføring av prosjektet, sier Sverre Overå, prosjektdirektør for Northern Lights-prosjektet.
PSP, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Fluefiskeren
05.09.2019 kl 16:46 833

Hadde vært utrolig fint om de fikk til dette!
Slettet bruker
05.09.2019 kl 17:42 729

Jeg bare huff huff tulla. De får det til. De har teknologien på plass. I motsetning til i Stoltenbergs måneladingsforsøk.
Og Sverdrup starter FØR 1. oktober. Tipper mellom 20. og 25. september.