ELE🚀 Nå skal fuglen fly!!!!


Endelig !!BESTE nyhet siden ELE startet opp😎🚀


Alpha Blue Oceans Element-aksjer er tatt i pant

Sjefen i IT-selskapet Induct har gått til namsmannen for å kreve inn et millionbeløp som Alpha Blue Ocean skylder ham. Nå har han fått pant i «dødsspiralfondets» VPS-konto med rundt 4 millioner Element-aksjer. 

Alf Martin Johansen i Induct og NPP Capital.


Det britiske fondet Alpha Blue Ocean (ABO) har havnet i fokus den siste tiden på grunn av konflikter med sine norske låntagere.

Rett før sommeren kom en kjennelse fra Oslo tingrett, der et ABO-forvaltet fond ble dømt til å betale drøye 2 millioner kroner til selskapet NPP Capital.

NPP Capital er det personlige investeringsselskapet til Induct-sjef Alf Martin Johansen.

Ettersom ABO ennå ikke har betalt millionbeløpet, har Johansen gått til namsmannen for å drive inn kravet – og fått pant i ABOs aksjer.

– Nå har NPP Capital fått pant i hele VPS-kontoen til ABO, som inneholder rundt 4 millioner Element-aksjer. Det betyr at ABO ikke får solgt Element-aksjer til de har gjort opp kravet eller eventuelt vunnet en ankesak i Lagmannsretten, som ennå ikke har fått noen dato, sier Johansen til E24.
https://e24.no/boers-og-finans/i/XgpKlg/alpha-blue-oceans-element-aksjer-er-tatt-i-pant
Redigert 05.09.2019 kl 20:00 Du må logge inn for å svare

det var til indianer grupperingene metis og first nation. det er for å kjøpe godvilje fordi de har en vanvittig makt før disse lisensene blir sendt inn til en endelig slutning hos myndighetene
DavidM
26.09.2019 kl 15:03 454


ELE og THIN øverst på vinnerlisten.

Da skjer nøyaktig det jeg varslet for et par dager siden:

DavidM

24.09.2019 kl 22:35533

ELE er neste som vil ta en THIN.

Tror vi vil få se både ELE og THIN mye på vinnerlisten fremover.

ABO er parkert. ELE er klar til å fly igjen. Er dagen kommet til at ELE skal bevege seg oppover mot kr 10 (i første omgang)?
edvin
27.09.2019 kl 08:44 295

Svaret er ja, alt ligger til rette for det nå tror jeg. Mener vi vil svinge i området mellom 4 og 5 en stund før bykset opp kommer ved nyheter. TV har nok mange kort i ermet fremover i tillegg til at ABO er parkert.