Muslimsk flymekaniker Abdul-Majeed prøvde å styrte USA fly


Dette er jo bare en snill og uskyldig innvandrer, slik alle er
Flymekaniker fra American Airlines saboterte fly med 150 personer om bord.

NEW YORK (Nettavisen): Flyet, som hadde 150 personer om bord måtte avbryte flygningen, da det var å vei til å ta av fra Miami International Airport på vei til Bahamas.

Flymekanikeren ble arrestert på torsdag, siktet for med vilje å ha forsøkt å skade, ødelegge, deaktivere eller ødelegge et fly, melder CNN. Nyhetskanalen melder at flymekanikeren Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alan prøvde å skade eller deaktivere flyets air data modul, eller ADM-system.

Hendelsen fant sted 17 juli i år. I et avhør på torsdag innrømmet mekanikeren at han hadde skaffet seg tilgang til flyets ADM-system og puttet skum på ledninger og deretter brukte superlim på skummet, slik at det ikke skulle forsvinne.

Det var da flyet var på vei nedover rullebanen og pilotene ga gass, at det oppsto en feil ved ADM-systemet. Dermed ble take off stanset og flyet returnerte til gate. Ingen ble skadet som en følge av hendelse.

Undersøkelser på flyet viste at ADM-systemet hadde blitt tuklet med, og senere fant man også videobevis som identifiserte Alani, melder Miami Herald.

Alana har forklart at han ikke ønsket å skade verken flyet eller passasjerene, opplyser en etterforsker.

https://www.nettavisen.no/okonomi/flymekaniker-saboterte-fly-med-150-personer-om-bord/3423841608.html
imatza
07.09.2019 kl 22:49 267

At muslimer vil drepe er ikke det minste rart, hva som derimot er det er at ingen bryr seg før flyet ligger i grus, og hjelpemanskapene må plukke tarmer og menneskerester alle steder. Man skulle gjort det samme man gjorde med tyskere etter krigen, tvunget dem til å måtte se på likene etter terroren. Kanskje da ville rullegardinene gått opp.
Hr.Suhr
08.09.2019 kl 02:46 245

Når jeg leser sånt så hender det jeg tenker på læresetninger jeg lærte som barn.
I tillegg de vanlige gjaldt f.eks. om slåssing at "2 mot èn var feigt",
sladder var skam, 'nysgjerrigper' var upop, men noe av det
tarveligste var å 'hevne seg på 'døde ting', noe som da dreide
seg om å ødelegge noe for andre i det skjulte. Dèt var lavmål det.
Hvis disse levereglene fremdeles gjelder, så skjønner jeg
integreringen går tregt. Da med tanke på at folk fra andre kulturer ofte later
til å bruke disse reglene med stikk motsatt betydning. Pussige greier. .
Redigert 08.09.2019 kl 02:51 Du må logge inn for å svare
imatza
08.09.2019 kl 17:38 203

Våre nye landsmenn tør ikke slåss hvis de ikke er 10 over 1 og i tillegg bruker de våpen. Er det rart muslimske land faller i løpet av dager i konvensjonell krig mot vestlige land. Gulfkrigen mot det 3. sterkeste landet var over på dager. I Sinai lå støvlene igjen etter egyptiske muslimske soldater, og resten av de muslimske landene fikk juling de aldri vil glemme. Men å stikke hodet frem i mørket og drepe det kan de bedre enn noen, feige er de. For å bygge moral må de halshugge eller brenne gisler levende mens de er dopet sanseløse.

Muslimer er pålagt å hate vantro og forventer kredd innad blant muslimske brødre. Islam må kjeppjages tilbake til grushaugene allah har laget for dem i halshuggistan
Noni
08.09.2019 kl 21:43 178

Hvis vesten ikke tar grep og følger med hva de preker om i moskene, blir det mange slike kollapser.
Les koranen, der får alle vite sannheten om fremtiden i vesten.
Sotah
09.09.2019 kl 09:26 137

Han ville bare forsinke flyet så han fikk flere overtidstimer, kan vi lese. Javel, javel. Saken trenger oppfølging. Noen som tar seg bryet?

Høyreekstreme tullinger har en merkelig logikk. Vi har mange eksempler på ikkemuslimer som gjør koko ting, men da generaliserer ikke fjolsa om alle ikkemuslimer. Men når en muslim gjør noe idiotisk, er alle klodens muslimer skyldige.

Folk som er så nedsnødde bør utstyres med hjelm og fratas alle skarpe gjenstander.

Hadde drittavisen omtalt denne saken hvis tullingen ikke hadde et navn som virker "muslimsk"?