De voksne er endelig på banen: Meteorolog-sjefen selv advarer

Slettet bruker
09.09.2019 kl 10:11 2600

De voksne er endelig på banen: Meteorolog-sjefen selv advarer mot grønn ekstremisme.

Hysteri fra skoleelever, politikere og livsfjerne aktivister har dominert «klimadebatten». De mest vanvittige påstander har fått stå uimotsagt. Men nå synes ledende eksperter at det får være nok vrøvl. Det er på tide.

Spådommene om dommedag har kommet som perler på en snor i klimasaken. Barn blir livredde og skulker skolen for å «brøle» ut sin angst. Mens diverse kyniske politikere, aktivistgrupper og uetiske kvasiforskere står i kø for å utnytte denne galskapen til siste trevl.

For her er det både penger (bevilgninger), posisjoner, ære og ikke minst velgere å hente for den som spiller med og skummer fløten av den elleville galskapen.

Mistenkeliggjøring og hets

Men endelig har nå seriøse vitenskapsfolk sett seg lei av disse overdrivelsene og skremslene. De har begynt å reagere på hvordan deres forskning er blitt grenseløst misbrukt og tatt ut av alle proporsjoner. Flere har sagt tydelig fra.

Men slike «avvik» aksepteres ikke av de rettroende. Kvasiekspertene, aktivistene, de «grønne» politikerne og ikke minst den totalt ensidige pressen jobber på høytrykk med å mistenkeliggjøre og hetse alle og enhver som opponerer mot vedtatte «sannheter».

Etter hvert som stadig «tyngre» fagpersoner slår i bordet og vil ha slutt på tullpratet om klimaet, blir det imidlertid stadig vanskeligere for koalisjonen av skremselsforkynnere å føre folk bak lyset.

En av de siste vitenskapsmenn som sier stopp, er slett ingen hvem som helst, og vel verdt å lytte til.

Verdens meteorolog-sjef sier nok er nok

Det er generalsekretær Petteri Taalas i Verdens meteorologiorganisasjon (WMO) som i et intervju advarer mot den alarmistiske mediedekning av klimaendringer. Han mener dette har sporet helt av.

Taalas er faktisk «sjefen for alle meteorologene» i verden, og er antagelig ikke en person det er så lett å ignorere for skremselshysterikerne. Skjønt, de greier det nok.

Intervjuet er gjengitt på nettsiden til organisasjonen Klimarealistene , og har fått internasjonal oppmerksomhet. Taalas går sterkt ut mot nyhetsmediene for å ha skapt ubegrunnet angst, og han advarer mot grønne dommedagsprofeter og klimaekstremister.

Hos Klimarealistene skrives det blant annet følgende:

«I et intervju med finsk presse 6. september ber Talaas om at mainstream media blir mer kritiske, og særlig ønsker han en mer mangfoldig presentasjon av alle sider i klimadebatten.»

Hører dere, NRK, VG, TV2, Dagbladet, Aftenposten (ikke minst!) og alle andre som løper i flokk for så spre skremsler dag ut og dag inn? Skal dere snart begynne å opptre som en seriøs presse?

Her det klippet noen flere sitater fra saken på Klimarealistenes side:

«Kritikken er mye rettet mot finske medier, men alle som følger litt med er klar over at media både i Norge og Sverige er enda mer useriøse enn i Finland», skriver Klimarealistene, og fortsetter:

«Talaas er svært klar på at vi ikke står ovenfor noen endetid og at befolkningen ikke trenger å redusere sin levestandard. Han advarer mot dommedagsprofeter og ekstremister, og påpeker at de grønneste har misbrukt rapportene fra FNs klimapanel».

-Religiøs ekstremisme

Taalas uttaler selv dette:

“The IPCC reports have been read in a similar way to the Bible: you try to find certain pieces or sections from which you try to justify your extreme views. This resembles religious extremism.»

Det som refereres her kan vel neppe kalles annet enn en temmelig knusende salve mot klimahysteriet. Spesielt bør jo dette være interessant for det klima-misjonerende fagmiljøet hos NMI (Norsk meteorologisk institutt) og andre meteorologer i Norge.

Man kan eksempelvis lure på hvordan meteorologene på Blindern i Oslo og værmelderne i TV2 vil stille seg til at generalsekretæren i deres egen, internasjonale organisasjon nå knuser de mytene de så ivrig har spredt i til et norsk publikum de seneste årene.

Kan vi vente oss en unnskyldning fra disse miljøene?

Det er antagelig å tro på julenissen. Det kommer nok heller bortforklaringer – eller taushet.

Men de burde faktisk tenke litt over hva «sjefen» sier. Det er en grunn til at det er han, og ikke noen av dem, som leder Verdens meteorologiorganisasjon WMO.

https://www.document.no/2019/09/09/de-voksne-er-endelig-pa-banen-meteorolog-sjefen-selv-advarer-mot-gronn-ekstremisme/
Redigert 09.09.2019 kl 10:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 10:14 2005


Jeg lurer på hva ungdommen sier når de skjønner at de er lurt igjen.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 10:24 1975

Hvor mange sekunder går det før noen sosialist-svin kommer på banen her og sier at kilden ikke er troverdig?
Noni
09.09.2019 kl 10:39 2002

De kan neppe overse det faktum at han har bakgrunn og kunnskap.
Noni
09.09.2019 kl 10:40 1991

Ungdommene er så ignorante at de godtar ikke fakta.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 10:50 1978

By STEPHEN MOORE

The first iron rule of American politics is: Follow the money. This explains, oh, about 80 percent of what goes on in Washington.

How dare I impugn the integrity of scientists and left-wing think tanks by suggesting that their findings are perverted by hundreds of billions of dollars of taxpayer handouts. Apparently, if you take money from the private sector to fund research, your work is inherently biased, but if you get multimillion-dollar grants from Uncle Sam, you are as pure as the freshly fallen snow.

How big is the climate change industrial complex today? Surprisingly, no one seems to be keeping track of all the channels of funding. A few years ago, Forbes magazine went through the federal budget and estimated about $150 billion in spending on climate change and green energy subsidies during President Obama’s first term.

That didn’t include the tax subsidies that provide a 30 percent tax credit for wind and solar power — so add to those numbers about $8 billion to $10 billion a year. Then add billions more in costs attributable to the 29 states with renewable energy mandates that require utilities to buy expensive “green” energy.

Worldwide the numbers are gargantuan. Five years ago, a leftist group called the Climate Policy Initiative issued a study that found that “global investment in climate change” reached $359 billion that year. Then to give you a sense of how money-hungry these planet-saviors are, the CPI moaned that this spending “falls far short of what’s needed,” a number estimated at $5 trillion.

Stephen Moore is a senior fellow at The Heritage Foundation

https://www.bostonherald.com/2018/12/20/climate-change-industry-grows-rich-from-hysteria/

Blir noe middelaldersk over det, sånn som når de torturerte og svidde på bålet de som hevdet at jorden var rund og at solen var i sentrum en gang.
børst
09.09.2019 kl 11:18 1959

Både Yr og Storm sender ut "ekstremværvarsel" for helt normalt vær. Dessuten er det altfor mye feil i varslene deres. Jeg har sluttet å legge planer basert på hva værmeldingene sier. Å forholde seg til værvarsler har blitt like tøvete som å lese dagens horoskop.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 11:22 1955

Man skulle jo tro dette hadde nådd ut før, siden USA har valgt en president som tok grep og lyttet til 350 av USAs fremste forskere og avblåste hysteriet.

Dessuten har Trump fra 4. juli fått stoppet chemtrails som FN med tillatelse fra Obama fløy rundt og sprayet ned alle NATO land med aluminium og barium støv i en giftig blanding folk, fe og planter i et storstilt og livsfarlig forsøk på å "kontrollere klima". Nå ser vi ikke lenger disse "flystripene" på kryss og tvers over himmelen på solskinnsdager (nei, de var ikke naturlige skyer du ikke lærte om i pensum på skolen).

Hertil kan enhver selv bruke egen logikk mot IPCC-avtalen, for hvis det var kritisk og hastet for klimaet, så hadde vi ikke holdt på med marginale justeringer i vestlige land, mens verdens mest folkerike land, Kina og India, har fullstendig frislipp helt frem til 2030 da klimahysterikerne mener verden går under hvis DU ikke har skiftet ut dieselbilen din. Disse to landene vet å benytte sitt frislipp til fordel for sine innbyggere (= nær halve jordas befolkning) og Kina bygger 3 nye kullkraftverk hver eneste dag.

Men i en bunkers i Groruddalen står Sotah og hyller galskapen og lille Greta for å skremme alt klimavett ut av en hel ungdomsgenerasjon.

Jabbe&Co motargumenterer innbitt et hvert forsøk på å bringe fornuften til torgs.

Cicero sitter nok egentlig og skammer seg litt under Kristin Halvorsens ledelse, og jeg kjenner forskere der som slett ikke bekjenner seg til Kristins frontfigur i media, men som klokelig holder kjeft for å beholde en ellers svært interessant jobb.

Ungdommen kommer til å bli SÅÅÅÅ besvikne når sannheten demrer for dem - da er både elitepolitikere og løgnmedias dager talte!

;-DDD
Slettet bruker
09.09.2019 kl 11:31 1946

Fnis, fnis! Menneskefiendtlig "grønn" politikk:

Oslo-byrådet har som kjent vært svært ivrige til å stenge gater, fjerne parkeringsplasser og gjennomføre andre tiltak for å fjerne biler fra sentrum de siste fire årene. Dette utgjør i sum det omstridte programmet Bilfritt byliv, som er MDGs store prestisjeprosjekt. Byrådspartnerne Ap og SV gir sin støtte.

1. september ble det innlevert et søksmål mot Oslo kommune for brudd på helt sentrale deler av arbeidsmiljølovgivningen, kunne Finansavisen melde 5. september. Saksøker er Leverandørenes Utviklings- og Kompetansesenter (LUKS). LUKS er en organisasjon som organiserer alle de store vareleverandørene, samt LO og NHO i spørsmål som gjelder helse- miljø og sikkerhet. Dette er altså ikke småaktører.

I en rettsstat er det begrensninger for hvordan offentlige myndigheter kan ta seg til rette overfor innbyggerne. Lover og god forvaltningsskikk skal følges. Har Oslo kommune gjort det i sin iver etter å gjøre byen bilfri?

https://www.msn.com/nb-no/motor/nyheter/søksmål-viser-at-bilfritt-byliv-er-en-skandale/ar-AAGZrlc
Slettet bruker
09.09.2019 kl 11:39 1936

Flott at forumet endelig hører på ekspertisen. Jeg er helt enig i at selv om vi år overfor store utfordringer så går ikke jorda under om 10 år. Tiltak som feks å øyeblikkelig legge ned all oljeproduksjon, forlange at Kina og India ikke bygger mer kullkraft verk osv er urealistisk, umulig og tøvete. Dette sa forøvrig Taalas i Juli.

“July has re-written climate history, with dozens of new temperature records at local, national and global level,” said WMO Secretary-General Petteri Taalas.

“The extraordinary heat was accompanied by dramatic ice melt in Greenland, in the Arctic and on European glaciers. Unprecedented wildfires raged in the Arctic for the second consecutive month, devastating once pristine forests which used to absorb carbon dioxide and instead turning them into fiery sources of greenhouse gases. This is not science fiction. It is the reality of climate change. It is happening now and it will worsen in the future without urgent climate action,” Mr Taalas said.

“WMO expects that 2019 will be in the five top warmest years on record, and that 2015-2019 will be the warmest of any equivalent five-year period on record. Time is running out to reign in dangerous temperature increases with multiple impacts on our planet,” he said.

https://public.wmo.int/en/media/news/july-matched-and-maybe-broke-record-hottest-month-analysis-began
Redigert 09.09.2019 kl 11:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 14:19 1908

ᴏᴘᴇɴ ʟᴇᴛᴛᴇʀ ᴛᴏ ɢᴏᴠᴇʀɴᴍᴇɴᴛs ᴏɴ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴀɴᴅ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ᴘᴏʟɪᴄʏ.

ᴛʜɪs ʟᴇᴛᴛᴇʀ ʜᴀs ᴏʀɪɢɪɴᴀʟʟʏ ʙᴇᴇɴ ᴡʀɪᴛᴛᴇɴ ʙʏ ᴛʜᴇ ᴅᴀɴɪsʜ ɢᴇᴏʟᴏɢɪsᴛ, ᴘʀᴏғ. ᴇᴍ. ᴅʀ. ᴊᴏʜᴀɴɴᴇs ᴋʀüɢᴇʀ, ᴀɴᴅ ᴡᴀs ᴀᴅᴅʀᴇssᴇᴅ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴅᴀɴɪsʜ ᴘʀɪᴍᴇ ᴍɪɴɪsᴛᴇʀ, ʟᴀʀs ʟøᴋᴋᴇ ʀᴀsᴍᴜssᴇɴ. sᴜʙsᴇǫᴜᴇɴᴛʟʏ, ᴛʜᴇ ʟᴇᴛᴛᴇʀ ʜᴀs ʙᴇᴇɴ ᴛʀᴀɴsʟᴀᴛᴇᴅ ɪɴᴛᴏ ɴᴏʀᴡᴇɢɪᴀɴ ᴀɴᴅ – ᴡɪᴛʜ sʟɪɢʜᴛ ᴀᴍᴇɴᴅᴍᴇɴᴛs – ᴀᴅᴅʀᴇssᴇᴅ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ɴᴏʀᴡᴇɢɪᴀɴ ᴘʀɪᴍᴇ ᴍɪɴɪsᴛᴇʀ, ᴇʀɴᴀ sᴏʟʙᴇʀɢ, ᴛᴏɢᴇᴛʜᴇʀ ᴡɪᴛʜ sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇs ᴏғ 𝟸𝟶 ɴᴏʀᴡᴇɢɪᴀɴ sᴄɪᴇɴᴛɪsᴛ, ᴀʟʟ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ʀᴇᴀʟɪsᴛs.
https://www.climategate.nl/2019/04/open-letter-to-governments-on-climate-change-and-climate-policy/

Omfattende dokumentasjon....

.
.
.
.
.
.
ᴅᴜʀɪɴɢ ᴛʜᴇ ᴅᴇʙᴀᴛᴇ ᴏɴ ᴛʜᴇ ᴅᴇғᴇɴsᴇ ʙᴜᴅɢᴇᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀᴜᴛᴜᴍɴ ᴏғ 𝟸𝟶𝟷𝟽, ʏᴏᴜ sᴛᴀᴛᴇᴅ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ғᴏʟᴋᴇᴛɪɴɢ’s ʀᴏsᴛʀᴜᴍ: ‘ᴡᴇ sʜᴏᴜʟᴅ ɴᴏᴛ ɪɢɴᴏʀᴇ ʀᴇᴀʟɪᴛʏ’. ʙᴜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ᴀʀᴇᴀ, ᴘᴏʟɪᴛɪᴄɪᴀɴs ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴍᴇᴅɪᴀ ᴄᴏɴsɪsᴛᴇɴᴛʟʏ ɪɢɴᴏʀᴇ ᴛʜᴇ ʀᴇᴀʟɪᴛʏ ᴏғ ᴏʙsᴇʀᴠᴀᴛɪᴏɴs ᴀɴᴅ ʀᴏʙᴜsᴛ sᴄɪᴇɴᴄᴇ. ᴛʜᴇ ᴘᴏʟɪᴛɪᴄɪᴀɴs’ ᴀʟɪʙɪ ғᴏʀ ғᴀʀ–ʀᴇᴀᴄʜɪɴɢ ᴘᴏʟɪᴛɪᴄᴀʟ ᴅᴇᴄɪsɪᴏɴs, ᴡʜɪᴄʜ ᴀʀᴇ ʙᴇᴄᴏᴍɪɴɢ ɪɴᴄʀᴇᴀsɪɴɢʟʏ ɪɴᴛʀᴜsɪᴠᴇ ᴀɴᴅ ᴄᴏsᴛʟʏ ғᴏʀ sᴏᴄɪᴇᴛʏ, ᴀʀᴇ ᴛʜᴇ ɪᴘᴄᴄ’s ‘sᴄɪᴇɴᴛɪғɪᴄ’ ᴄᴏɴᴄʟᴜsɪᴏɴs ᴀɴᴅ ʀᴇᴄᴏᴍᴍᴇɴᴅᴀᴛɪᴏɴs. ᴛʜᴇ ɪᴘᴄᴄ sᴄᴀɴᴅᴀʟs, ᴛʜᴇ ᴍᴀɴʏ sᴄɪᴇɴᴛɪғɪᴄ ᴇʀʀᴏʀs, ᴅᴇɴɪᴀʟs ᴏғ ᴀʟᴀʀᴍɪɴɢ sᴛᴀᴛᴇᴍᴇɴᴛs ᴏʀ ᴛʜᴇ ᴀʙsᴇɴᴄᴇ ᴏғ ᴄᴏʀʀᴇʟᴀᴛɪᴏɴ ʙᴇᴛᴡᴇᴇɴ ᴛʜᴇ ᴄᴏ𝟸 ᴄᴏɴᴄᴇɴᴛʀᴀᴛɪᴏɴ ᴀɴᴅ ᴛᴇᴍᴘᴇʀᴀᴛᴜʀᴇ – ᴛʜᴇ ᴄᴏ𝟸 ᴄᴏɴᴄᴇɴᴛʀᴀᴛɪᴏɴ ʜᴀs sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ʙᴇᴇɴ 𝟻–𝟷𝟶 ᴛɪᴍᴇs ʜɪɢʜᴇʀ ᴛʜᴀɴ ɴᴏᴡ – ᴀʀᴇ ʙᴇɪɴɢ ɪɢɴᴏʀᴇᴅ ʙʏ ᴛʜᴇ ᴘᴏʟɪᴛɪᴄᴀʟ ᴇʟɪᴛᴇ. ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴍᴇɴᴛs ʀᴇᴀᴄʜᴇᴅ ᴀ ᴄᴜʟᴍɪɴᴀᴛɪᴏɴ ᴘᴏɪɴᴛ ᴡʜᴇɴ ᴘᴏʟɪᴛɪᴄɪᴀɴs ᴅᴇᴄɪᴅᴇᴅ ᴛᴏ ғᴏʟʟᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴘʀᴏᴊᴇᴄᴛɪᴏɴs ғʀᴏᴍ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ᴍᴏᴅᴇʟs, ᴡʜɪᴄʜ ᴀʀᴇ ɪɴᴀᴅᴇǫᴜᴀᴛᴇ. ɪɴ ᴛʜᴇ ɪᴘᴄᴄ’s ᴏᴡɴ ᴘʀᴏғᴇssɪᴏɴᴀʟ ʀᴇᴘᴏʀᴛs ɪᴛ ɪs ᴀᴄᴋɴᴏᴡʟᴇᴅɢᴇᴅ: ‘ɪɴ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ʀᴇsᴇᴀʀᴄʜ ᴀɴᴅ ᴍᴏᴅᴇʟɪɴɢ, ᴡᴇ sʜᴏᴜʟᴅ ʀᴇᴄᴏɢɴɪᴢᴇ ᴛʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟɪɴɢ ᴡɪᴛʜ ᴀ ᴄᴏᴜᴘʟᴇᴅ ɴᴏɴ-ʟɪɴᴇᴀʀ ᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ sʏsᴛᴇᴍ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇʀᴇғᴏʀᴇ ᴛʜᴀᴛ ᴛʜᴇ ʟᴏɴɢ–ᴛᴇʀᴍ ᴘʀᴇᴅɪᴄᴛɪᴏɴ ᴏғ ғᴜᴛᴜʀᴇ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ sᴛᴀᴛᴇs ɪs ɴᴏᴛ ᴘᴏssɪʙʟᴇ.’ ᴍᴏʀᴇᴏᴠᴇʀ, ᴘᴏʟɪᴛɪᴄɪᴀɴs ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴍᴇᴅɪᴀ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ᴄʟᴇᴀʀʟʏ ᴅɪsᴛɪɴɢᴜɪsʜ ʙᴇᴛᴡᴇᴇɴ ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ ᴀɴᴅ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ. ᴛʜᴇ ᴛᴡᴏ ᴄᴏɴᴄᴇᴘᴛs ᴀʀᴇ ᴍɪxᴇᴅ ᴜᴘ ɪɴᴛᴏ ᴏɴᴇ ʙɪɢ ᴍɪsʜᴍᴀsʜ. ᴡᴇ ᴄᴀɴ ᴀɴᴅ sʜᴏᴜʟᴅ ᴅᴏ sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴠɪʀᴏɴᴍᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ᴄʟɪᴍᴀᴛᴇ ɪs ᴄᴏɴᴛʀᴏʟʟᴇᴅ ʙʏ ɴᴀᴛᴜʀᴇ.

ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ ғᴏʀ ʏᴏᴜʀ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ.

ʏᴏᴜʀs sɪɴᴄᴇʀᴇʟʏ ᴊᴏʜᴀɴɴᴇs ᴋʀüɢᴇʀ
Redigert 09.09.2019 kl 14:20 Du må logge inn for å svare
Winston Smith
09.09.2019 kl 15:46 1887

Vel talt.

Det er ikke ned på hvor mye spalteplass klimaekstremistene får utdelt.

I den siste tiden er det Brasil som får kjenne pisken, da ekstremistene har fått det for seg at «Brasil brenner ned regnskogen», noe de slett ikke gjør, dessuten er ikke regnskogen der nede kun i Brasil men i flere land, likevel kaster ulvene seg over Brasilianske politikere med sine løgner.

Den hvite mann har beveget seg rundt i Amazonas i 500 år, på den tiden har de «ødelagt» eller rettere sagt hogget ned en del av Amazonas, for å få plass til hus, veier, bondegårder og annen bebyggelse har de hugget ned 16% av Amazonas, 16% på 500 år.

Altså er 84% av Amazonas fortsatt intakt, at det brenner noen steder noen ganger er ikke til å unngå, det har alltid brent i Amazonas, og man hugger ned trær.

Men trærne vokser fort opp igjen, brenning har også sin funksjon, det er mao absolutt ingen grunn til å bekymre seg over Amazonas, temperatur eller noe annet.

Livet går videre, selv om marxistene alltid har forsøkt å lage problemer.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 16:09 1873

Hørte rykter om at en hobby metrolog, med 60 mill følgere på twitter og gode kontakter til stalig værmeldingstjeneste, unødig skremte vannet av folk i Alabama i forrige uke.
kokkohill
09.09.2019 kl 16:16 1869

Nå er valgkampen over og MGD har lurt 1/5 del av velgerene med dette klimastuntet....
Slettet bruker
09.09.2019 kl 16:43 1854

Dette programmet fra Swebbtv (svensk webtelevision) forklarer ganske godt om den bakenforliggende agendaen for bl.a klimareligionen. Veldig lærerikt og opplysende for de som tar seg tid til å se programmet, om hvordan de store multinasjonale selskapene har iscenesatt dette:
https://www.youtube.com/watch?v=k8rBL4gv7c0
Slettet bruker
09.09.2019 kl 17:21 1841

Det er da bare så ufattelig at sanne forskere som vet hva de snakker om (og som alle med litt basiskunnskaper i science fag forstår) ikke kommer til i media i det hele tatt. Hvorfor skriver de ikke direkte til politikerne og krever stans i den hysteriske galskapen? Og hvorfor peprer de ikke MSM løgnmedia med krav om å få komme til orde? De er jo nærmest henvist til nettsider ingen PK'ere leser.

Det er litt sent også for dette valget, for vi skattebetalere kommer igjen til å pøse ut milliarder på marginale tiltak, mens Killer-Lan får fortsette å hugge ned Miljøhovedstadens trebestand. Usch, hvad trött jag blir!!!
Slettet bruker
09.09.2019 kl 17:37 1836

Et spørsmål til alle klimastrutsene her: Mener Taalas at vi ikke har et menneskeskapt klimaproblem på vår klode? Document vrenger og vrir på ting, så de kan man ikke stole på.

https://forest.fi/article/climate-guru-petteri-taalas-the-greatest-challenge-of-global-forest-policy-is-to-stop-the-destruction-of-the-rainforests/

Taalas omtales som "klimaguru".
Redigert 09.09.2019 kl 17:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 17:47 1832

Det er bare idioter og hedninger som tror at menneskene står over naturen.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 17:49 1829

Hedninger? Hehe. Fantastisk. Så da er Taalas både hedning og idiot, altså. Mannen som har blitt hyllet av tenkerne på HO i hele dag :)

By the way: Du kaller deg for kristen? I så fall...hvorfor oppfører du deg ikke som en?
Slettet bruker
09.09.2019 kl 17:58 1826

Jeg har ikke kalt meg for kristen.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:01 1822

Nei, du har forsåvidt ikke det.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:02 1820

Takk for at du la ut den videoen - enormt flott innføring i superelitens Globalisme og Klimabevegelse! #TheGreatAwakening
Redigert 09.09.2019 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:04 1816

Jeg følger likevel kirken med argusøyne og liker ikke at den har blitt kuppet av satanister.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:06 1811

Fnue: Har du fått med deg hva "metrolog-sjefen" mener om klimautfordringene? :)
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:08 1810

Nei, men de ødelegger den innenfra.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:09 1807

Hvordan?
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:14 1799

Da får du lese den andre tråden. Du kan også gå inn på hver av kandidatene som ikke representerer Bønnelistene og se hva de er opptatt av. Du kan også ta yrke med i betraktningen. Dette forteller mye.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:17 1799

Hvorfor er du så opptatt av dette hvis du ikke er kristen selv? Har du noe med det, liksom? Og hvis du mener at DNK gjør feil, så får du jo starte din egen sekt. Listhaugs svindlerkompis er jo på vei utfor stupet, så det vil bli et tomrom å fylle der.
brahman
09.09.2019 kl 18:18 1796


Omfavnelse av likekjønnede ekteskap for eksempel ?
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:21 1793

Det er det minste problemet for meg.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:22 1792

Ja, det er satanistisk at Kirken aksepterer at det finnes homofile. Huff for en ondskap!
Fluefiskeren
09.09.2019 kl 18:22 1790

Feil. Skogen vokser IKKE til igjen. Det er det som er problemet. Den dyrkes om til palmeoljeplantasjer eller kvegproduksjon. Situasjonen i Amazonas er meget alvorlig. Helt p trynet å forsvare dette fordi det også har brent før.
Velgern
09.09.2019 kl 18:26 1786

Media har også her sin agenda og kjører kun på med vinklinger som er politisk korrekte.Det er uinteressant å få vite flere sider av også denne saken,så propagandaen og det ensidige kjøret fortsetter.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:28 1783

Finn en annen kilde enn ormebolet og les hva "meteorolog-sjefen" faktisk mener om global oppvarming. Du kan ikke stole på document, vet du.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:37 1774

Kristendommen er en viktig grunnsten i samfunnet. Den skal stå opp for seg selv og ikke omfavne islam og fandens oldemor.


Document skrev noe bra om kristendommens betydning:

Det er nemlig naturlig at forståelsen av rasjonalitet og sannhet har vært sentral i den kristne kultur. Alt handler om hvilken ramme vårt forhold til Gud skal dyrkes innenfor. Vi er kalt til å leve sammen med Gud, kalle ham vår Far og elske ham av hele vårt hjerte og vår fornuft. Dette ga den offentlige samtalen en ramme vi i dag ikke forstår omfanget av. Vi visste hvor grensene gikk for våre muligheter. Vi visste hvem vi var, og hva vi kunne. Selv om forferdelige ting kunne skje, kunne vi forstå dem og drøfte årsakene til at de fant sted. Også de som ikke var kristne, nøt godt av disse rammene. Det var aldri behov for å brøle. Sannheten truet nemlig ingen.

Forståelsen av disse grensene er i dag bare vage minner om en tid som var. Vi lever som i en vond drøm. Stadig flere områder av samfunnet invaderes av debattantenes følelsesliv. Det er et av historiens store paradokser: Når man endelig har klart å kvitte seg med kristentroen som premiss for offentlig tenkning, er det ikke sannheten og den dannede samtalen man står tilbake med, men brølet. Det er som om argumenter og prøving av teoriers styrke ikke betyr noe lenger. Brøler man høyest, har man tydelig også rett.

Alt tyder på at årsaken til denne kollapsen i fornuften er å finne i kristendommens fall. Uten kristendommen synes det vanskelig å bevare fruktene troen brakte med seg inn i lærestedene. Man skulle kanskje tro at naturvitenskapen kunne klare seg uten den kristne forankringen, men det viser seg at selv tunge fagmiljøer ikke klarer å stå mot dagens ideologisk betingede påstander, også legevitenskapen bøyer seg. Når mennesket blir øverste dommer, er det brølet som avgjør domsavsigelsen. Det er naturalismen, som forteller oss at naturen er alt som er, som har seiret. For naturen, den er mennesket herre over.

Det er altså ikke bare Gud vi har kastet ut, men også rasjonaliteten og søken etter sann kunnskap. De lærde ved universitetet i Paris visste nemlig hvor mange tenner hesten hadde. At våre dagers lærebokforfattere er nødt til å lyve om slike forhold, viser oss bare hvor dypt de har sunket. Det hele har religiøse dimensjoner over seg, men ikke slike som fører til sannhet og frihet.

Hvor lenge orker vi å la brølene definere våre meninger?

https://www.document.no/2019/09/01/den-opplyste-samtalen-er-dod/

Slettet bruker
09.09.2019 kl 18:41 1773

Du milde....

Beklager at jeg lot meg fascinere av det ene ordet.
Winston Smith
09.09.2019 kl 19:04 1760

Tull og tøys, som sagt har «de hvite» kun fjernet 16% av hele Amazonas på over 500 år, situasjonen er under kontroll.

Du er blitt servert fake news av klimaidiotene og har fått panikk totalt uten grunn fluen.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 19:12 1756

Global Research
“Fra 1980-tallet ble Rockefeller Brothers Fund ledende talsmenn for den globale oppvarmingsagendaen. … I sin gjennomgang av bærekraftig utviklingsprogram, skryter Rockefeller Brothers Fund av å være en av de første store globaloppvarmingsaktivistene, og siterer sin sterke talsmann for både dannelsen i 1988 av FNs klimapanel (IPCC) og opprettelsen av 1992 FNs rammekonvensjon om klimaendringer. ” (Utdrag fra rapporten)

Følgende tekst er den sammendraget av en full lengderapport av The Energy & Environmental Legal Institute publisert i 2016 ...
https://eelegal.org/wp-content/uploads/2016/12/Rockefeller-Way-Report-Final.pdf

Det som imidlertid er viktig, er å erkjenne Rockefeller-familiens rolle - som historisk sett var arkitekten til "Big Oil" - i å støtte debatten om klimaendringer, samt finansiering av forskere, miljøvernere og frivillige organisasjoner involvert i grasrotaktivisme mot “Big Oil” og fossil brenselindustri.
Debatt om verdens klima er av avgjørende betydning. Men hvem styrer den debatten?

Det er et åpenbart selvmotsigende forhold: Mens "Big Oil" er målet for global oppvarmingsaktivisme, finansierer "Big Oil" gjennom Rockefeller-familien og Rockefeller Brothers Trusts generøst den verdensomspennende klimaprotestbevegelsen. Spør deg selv hvorfor? ..

De fleste amerikanere har milliardærfilantropene høyt aktet, og assosierer Rockefeller-navnet med "olje" og "kapitalisme." I virkeligheten er Rockefellerne opptatt av å kontrollere nesten alle store institusjoner i Amerika , og bruker filantropi som et middel til å øke sin innflytelse på verdensscene under dekke av å fremme ulike sosiale årsaker . Deres ivrige motstand mot veldig fossil brenselindustri som gjorde John D. Rockefeller USAs første milliardær, viser at Rockefellerne ikke er politiske ideologer. I stedet er de bare opportunister som støtter politiske agendaer som er praktiske for å styrke deres gearing på den globale arenaen.
Genuine
09.09.2019 kl 19:23 1748

https://www.thegwpf.com/wmo-secretary-general-warns-against-climate-doomsters-and-extremists/

Her er Petteri Talaas’ uttalelser som document.no bygger sin sak på.
Nok et eksempel på hvilken info de intolerante går glipp av når de kun leser på nettsider
de nikker seg enige med.
Slettet bruker
09.09.2019 kl 19:35 1743

På side 405 i sine memoarer skrev David Rockfeller:

"Noen tror til og med at vi er en del av en hemmelig kabal som jobber mot USAs beste som karakteriserer familien min og meg som 'internasjonalister' og konspirerer med andre rundt om i verden for å bygge en mer integrert global politisk og økonomisk struktur - en verden, om du vil. Hvis det er siktelsen, er jeg skyldig, og jeg er stolt av det. ”

https://www.globalresearch.ca/the-true-story-of-the-bilderberg-group-and-what-they-may-be-planning-now/13808

"Trilateral Commission (omtalt nedenfor) er en lignende gruppe som "samler globale maktmeglere." Grunnlagt av David Rockefeller, han er også en ledende Bilderberger og CFR-leder Emeritus, organisasjoner han fortsetter å finansiere og støtte."

Uff...