Cxense-aksjonærer, husk frist for å godta 16 kr er 10. september


En oppfordring til alle Cxense-aksjonærer:

10. september 2019 er siste frist for å godta Piano sitt tilbud på 16 kr per aksje. Husk å signere skjemaet "Appendix B - Acceptance form", og send det til til DNB (retail@dnb.no) dersom du ikke har gjort dette. Ta kontakt med DNB Securities services dersom du ikke har mottatt skjemaet.

Det er utrolig viktig at over 90 % av aksjonærene godtar dette tilbudet, da det vil maksimere våre verdier, og det er det beste for Cxense sin fremtid.

Omsettes nesten ikke aksjer pga. at de fleste allerede har sendt inn skjema slik at aksjene er låst. Så du trenger nok ikke å bekymre deg for at ikke 90 % godtar:-)
Du har helt sikkert pengene på konto innen 10 virkedager fra 10. september slik det er beskrevet i prospektet. Faktisk enda mulig for de som ønsker å hente 3,2 % i løpet av disse dagene. Det utgjør en effektiv rente på 83%!!!

Merkelig at man ikke kunne følge den opprinnelige tidsplanen når det manglet aksept fra rundt 20.000 aksjer synes jeg.
Redigert 11.09.2019 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

Enig med deg i det. Sendte inn mitt akseptskjema kl 16:25. Dvs. at de før kl 16:30 var over de 90% hvis det var så at de virkelig kun manglet 0,09%. Ser nå at de har fått 90,89%, så den delen er uansett på plass.
Tror denne utvidelsen av tidsperioden på en uke kun er for å få noe flere dager på å sluttføre plassering av lån. I følge meldingen skal dette være på plass i løpet av uka. Ikke det at jeg trenger pengene på dagen, men uansett litt irriterende at ting tar lenger tid enn antatt.

Kapital er et verktøy for investorer. Jeg liker ikke at noen låner verktøyet mitt en uke ekstra uten grunn, og hvertfall uten kompensasjon.

Helt enig. Har sendt en henvendelse til DNB i dag der jeg ba om en forklaring. Fikk et meningsløst svar der de bare viste til dagens melding.