Det ordner seg for Nas.


Ta det rolig det ordner seg for Nas. Det blir forlengelse av obligasjoslånene. Sissener opptrer grisete og burde vært stoppet. Han oppnår nok å få litt bedre vilkår på lånene slik han er ute etter . Dette er den beste løsningen for alle parter. Norwegian er allerede på sporet med lønnsom drift. Store erstatningssummer er på vei og Norwegian får to år på seg til å konsolidere driften.

Behold roen og ikke få panikk, mediene elsker å hausse dette opp. Se igjennom all støyen dette går aldeles bra

Sissener kommer til å tape på dette. Han spiller høyt og taper både penger og renommé på sitt hardkjør mot Norges Stolthet, flyselskapet Norwegian. Han utsetter både kunder og i særdeleshet ansatte og andre som jobber i flyindustrien for et utidig press. De mer ansvarlige obligsjonseierne vil helt sikkert stemme ned Sissenerbandens forslag.
Redigert 10.09.2019 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
solb
10.09.2019 kl 08:38 1563

I går så vi igjen at både MW og TT benyttet anledningen til å kjøpe tilbake 200k og 100k når anledningen bød seg sist fredag. Slett ingen umulighet at de nå ser hvilken vei det bærer? Hva med å sikre seg mer hvis omsetningen tillater det?
Martin10
10.09.2019 kl 08:43 1525

Trist å oppleve Sisseners grisete spill. Tror han taper på dette på sikt. Blir veldig mye jeg jeg jeg jeg.

Er for så vidt enig med deg og håper du har rett, men her er det sterke krefter som er i sving og jeg tror det hersker stor usikkerhet i markedet om hva som vil skje de nærmeste dagene, også dagen i dag.
Hektar
10.09.2019 kl 08:45 1502

Han ønsker vel å realisere tapet og rette opp stabiliteten mot slutten av året. Tapte 31% på én enkelt aksje i august leste jeg, sånt skulle man vel ikke forvente av de som kaller seg "proffe".

Norwegian har vært et massivt tapsprosjekt for Sissener, feilslått shorting, kjøp på helt feil tidspunkt. Blir spennende å se om han endelig tar en god avgjørelse ved å realisere tap.

DNB har økt sine posisjoner og har et kursmål på kr 60.- Aksjen fremstår som et svært attraktivt kjøp på dagens nivåer. Jeg er ganske sikker på at Sissener kommer til å øke sine posisjoner igjen når obligasjonslånet er i boks.Han driver nå et taktisk spill for å oppnå bedre betingelser på lånet og for å få billig inngang til aksjene. Det er også slettes ikke usannsynlig at han har shortposisjoner i aksjen.
Flipper
10.09.2019 kl 08:52 1452

I har det vært mye bra sagt, som ALLE begrunner sitt syn. Bashers FØLGER media som Hegnar ........

Blir gøy å se Sissner tape en haug av penger, spillet hans ble nok for høyt for ham denne gangen.

Takk for billige aksjer fra deg Sissner ....
Redigert 10.09.2019 kl 09:18 Du må logge inn for å svare
kroif
10.09.2019 kl 08:53 1444

Hadde han gått ut å støttet forslaget, så hadde aksjene hans steget, og kanskje kunne han solgt de med gevinst allerede.
Dog fortsatt stuck i obligasjonen. MEN hadde sikret foreløpig god og forutsigbar avkastning.( sålenge NAS gjør opp obl ived neste forfall)

Det er greit å presisere at Sissenerbanden ikke har flertall for sitt forslag noe han selv også innrømmer. 20 prosent er ikke nok til å få gjennomslag. Ledelsen i Norwegian opptrer svært ansvarlig og har fulgt spillereglene til punkt og prikke. De lar seg ikke diktere av spradebassen Sissener som tror han kan styre dette fordi han er deleier i et obligasjonslån. Så enkelt er det faktisk ikke.
solb
10.09.2019 kl 09:06 1360

Helt ut enig i at ledelsen har oppført seg fullt ut ansvarlig i prosessen som pågår. Likevel savner jeg litt at de står opp og setter cowboyene på plass. Vise litt guts.

Det er nok smart å beholde roen og ikke piske opp stemningen. Ledelsen har kontroll på dette og har snakket med mange av obligasjonseierne. Kreditorene er tross alt interessert i at Norwegian skal styrke driften og egenkapitalen. Et solid Norwegian vil være en god betaler av lånet og gi god avkastning på investert kapital.
solb
10.09.2019 kl 09:26 1222

Snart på tide å sette hardt mot hardt av ledelsen nå. Sissener banden har sluppet katta ut av sekken. De ønsker utstedelse av aksjer for åpenbart å få dekket shorten?
solb
10.09.2019 kl 09:34 1179

Tiden er inne for å få tak i et par robot poster fra XTX igjen. Se opp for 1005 poster i dag.
GPACTOR
10.09.2019 kl 09:36 1157

Hardt mot hardt? Det er jo NAS som står med lua i hånda og trygler om hjelp til å overleve.

Vinteren kommer med dårlig inntjening, særlig oversjøisk. Likviditeten er elendig og dersom de ikke får gjennomslag for forslaget er det kun en kjempeemisjon på lav kurs som kan berge selskapet.
Redigert 10.09.2019 kl 09:37 Du må logge inn for å svare

Gi én plausibel grunn til at denne meldingen ble publisert i går, - jeg finner ingen unntatt hensyntagen til egen vinning.

"NAS:STOR GRUPPE LÅNGIVERE HAR LAGT FREM ALTERNATIV NORWEGIAN-LØSNING -DN

Norwegian Air Shuttle
30.87 NOK30,87 NOK– - 2.03 %2,03%
9.9.2019, 10:11·
TDN Finans Delayed
Oslo (TDN Direkt): Fondet Sissener Canopus vil si nei til Norwegians kriseløsning og har sammen med en stor gruppe obligasjonseiere lagt frem et alternativt forslag for selskapet, skriver Dagens Næringsliv (DN) mandag.
Forvalter Philippe Sissener er fortsatt skeptisk til forslaget Norwegian la frem sist mandag. Han oppgir til DN at gruppen utgjør over 20 prosent av obligasjonseieren i begge de to lånene Norwegian ønsker å utsette forfallet for.

Han slår også fast at enkelte långivere like fullt vil være negative til et eventuelt revidert forslag, ifølge avisen.

ØT, finans@tdn.no TDN Direkt, +47 21 95 60 70"
GPACTOR
10.09.2019 kl 09:40 1119

Ja, for du mener han bør tenke på andres vinning?

Nei, men dette burde vært konfidensielt og ikke publisert. Det siste ødelegger troverdigheten. Bare litt mer nøktern og objektiv info til rett tid hadde gjort seg.

GPactor, jeg oppfatter deg som en som kan mye om Nas. Jeg anslår at du er en baisser og jeg en hausser akkurat i dag. Men, bare for å gå rett til sak om du kunne svare på en spørsmål (Man anslår nok at om det blir emisjon vil kursen falle en del):

Spørsmål: Hva tror du blir kursen om obligasjonseiere sier ja til å utsette tilbakebetalingen til 2020-2021?
Redigert 10.09.2019 kl 09:54 Du må logge inn for å svare
GPACTOR
10.09.2019 kl 09:59 1004

Kursen vil selvsagt stige en god del, så vil den konsolidere før inntjening og forhold som påvirker lønnsomheten kommer i fokus. Det kan gå begge veier, men vinteren er en svak periode for NAS.

Kosnadsreduksjonsprogrammet vil sørge for at Norwegian får gode resultater gjennom vinteren. Likeledes vil lavere drivstoffutgifter bidra stort. Det er ikke en evig sannhet at vinteren blir dårlig selv om røkla ser ut til å mene at det er opplest og vedtatt.
minsin
10.09.2019 kl 10:23 868

For min del tror jeg at ...Sissner prøver å få utstedt aksjer til obligasjoneeierne ca 5 pst , i tillegg til forslaget fra NAS
Om de får det .. er en anna sak..

Sier NAS nei - er det opplagt at de har andre finansieringsmuligheter, som er billigere for NAS
Sier de ja - kan NAS helt sikkert leve med resultatet og fortsette fokuset mot lønnsomhet , en pause på en par år

Uansett så vil aksjekursen heve seg kortsiktig pga dette uansett utfall

Ang erstatningene fra Boeing MAX - mye tyder på at denne erstatningen vil ligge på 3-5 mrd.
Ang erstatning fra RR/boeing - ser det ut til en erstatning på omr 1-1,5 mrd.

Vi snakker om erstatning på rundt 5 mrd , innen 6 mnd tid.
Mye rundt boeing/RR har vært taushets belagt - men jeg vil tro at både boeing /RR vil kreve at NAS søker andre alternative finansieringsløsninger før de må inn å garantere for videre drift.Det er vel dette de holder på med - er løsningen akseptabel . greit nok - alternativt vil Boeing/RR måtte komme på banen.
3-4 mrd vil selvsagt bety at NA07 og vinteren er i boks...‘The Winter is coming’: a Norwegian no le salen las cuentas

merca2, Por Pedro Ruiz -10/09/2019

https://www.merca2.es/norwegian-iag-deuda-bonos/

Spain->English Google translation

"The high volume of debt that Norwegian accumulates is a problem for a possible purchase by IAG, but in the coming months it could start a renegotiation of the same that would open the door to the Spanish

But that has been ruled out in the short term, it was early summer, it does not mean that the idea continues in the long term, in fact, the news that comes from Norwegian and its problems with the bonds is news that has raised a stir in IAG The great wall with which the consortium collided in its acquisition attempt was the large amount of debt that accumulates in the balance sheet. It is a puddle in which it is better not to get in, for the moment, and that once resolved (through a restructuring and possible removal with the banks) could give way to the Spanish start again its offensive."
Herman*
10.09.2019 kl 10:57 735

JV er jo tenkt å skulle redusere gjeldsbyrden, og JV kommer før jul tror jeg. Det forutsetter dog at ledelsen i NAS klarer å bli kvitt problem Sissener på en grei måte. Ellers lurer jeg på følgende: Noen av gribbene er misfornøyd med at NAS i det fremlagte forslaget har mulighet til å innfri lånet før forfallsdato. Samtidig sier Sissener at alt handler om at obligasjonseierne skal få tilbake utestående.... Får ikke dette til å rime.
solb
10.09.2019 kl 11:00 719

Kanskje det betyr at NAS har tilgang på kapital som ikke alle har fått meddelt til nå?
Flipper
10.09.2019 kl 11:07 691

Vel, litt tjener vel NAS på at British Airways, streiker pilotene, selv med tilbud om
11+ % i lønns forhøyelse. De store carriers får mao. masse tap, men NAS tjener
på det. Får håpe streiken blir langvarig i BA, og sannsynlig, de har forhandlet,
etter hva jeg ser i ca. 6 måneder. -:))

Forhandlinger har pågodt lenge og nå er alle flygninger til Norge med fler Internasjonal
reiser Kansellert !
Redigert 10.09.2019 kl 11:09 Du må logge inn for å svare
Herman*
10.09.2019 kl 11:10 673

En potensiell budgiver vil nok foretrekke å ha muligheten til å løse ut obligasjonseierne. Og når vi snakker om budgivere: For en solid budgiver vil i dag være den perfekte dag å legge inn bud på NAS. Maksimalt med usikkerhet og gruset kurs. I morgen kan de ha nok earlybirds, og da er situasjonen en helt annen.
Flipper
10.09.2019 kl 11:15 650

Lilleputten til Sissner,

arbeider i annet selskap, og kan si hva han vil ........

Canopus har rett og slett dritig på draget, han har hatt store
tap på andre asjer også, tidligere......

Ingen av dem, Sr. eller Jr. er geniærklært, quite contrary IMO
solb
10.09.2019 kl 11:17 637

Har du sjekket opp utdanningen deres? Beklager å si det, men den er ikke mye å skryte av.

NAS trådene er helt like tråder om andre selskaper på kanten av stupet. Nettløker som gauler om manipulasjon og skittent spill mens sparepengene brenner som ville helvete i en drittaksje som ligger an til å bli emmitert sønder og sammen.
Redigert 10.09.2019 kl 11:28 Du må logge inn for å svare
Flipper
10.09.2019 kl 11:28 606

Operative words '' tatt på senga '' og det er ikke kona, til noen av dem -;;

Canopus, aksjer vis eier av kreditt som søkes utsatt ( Sissner familien er nå tatt på senga.)

Hans REDUSERTE aksje eierskap i NAS er nå solgt ned til meget lav pris, samtidig har de
endra mindre stemmerett vis a vie, Obligasjons eierne ( etter min mening )

Alt ser lyst ut nå, som tidligere havdet av meg, og som er FUNDAMENTERT på Fakta, og
Erfaring i internasjonal Bond Holders og deres '' måte '' og se hva de har '', og om det er
i Deres favør og forlenge lånene, SAMT IKKE MINST, se hva NAS kan kontre med dersom
de stiller seg vanskelige å forhandle med.

HUSK, de Sikrede Kreditorer kan også være avgjørende, rett å slett, kjøpe obligasjonen,
MED den Nye Sikkerhet. Lånene er skyhøyt over hva renter gir av avkasting med dagens
renter. HUSK også at $ renter vil SENKES, mener ALLE i finansverden.

Igjen, en No Brainer......
Flipper
10.09.2019 kl 11:41 546

Kanskje John Fredriksen, hvor døtrene er blitt Kraftig Kritisert i forbindelse med
støtte til Kunst i Norge, som også kan bety kjøp av ( Dyr ) kunst fra utlandet; kan
bidra til at de kommer inn her, får MASSE GOODWILL i Norge som hehett, ved
å løse flokene.

Ingen vet hva Fredriksen, spesielt begge tvillingene. som er hovedansiktet til familien
vedr. Kunst.

Det er lov å komme med et slikt innspill, siden Norge har behandlet Fredriksen og
familie på det mest nedværdiske måte, og det gjelder ikke minst DEN NORSKE STAT.
Redigert 10.09.2019 kl 11:43 Du må logge inn for å svare

haha jeg tror innleggene dine er god nok begrunnelse :)
solb
10.09.2019 kl 12:06 466

Selsomt bilde. Kun robot poster på salgssiden.