Hvor mange skop utplasseres i Q3??


Jeg forventer at også de som er negative til utviklingen for en gangs skyld kommer med sine tips slik at vi alle kan skjønne hva forventninger som ligger til grunn.

Mitt tips.

13 rigide og 6 flexiskop.

Jeg håper på 11 rigide og 7 flexiscope.
Da kommer volumet i aksjehandelen og aksjekursen i en opptremd.

Over 20, husk ver very strong pipeline

Very, very strong pipeline for flexiscope utløses kanskje ikke for fullt før Q4.
JT
10.09.2019 kl 13:29 4591

Historisk sett blir vel litt færre utplassert i Q3...
Tipper på 7 rigide og 6 fleksible
Mdg1
10.09.2019 kl 13:55 4549

x regide og y flexi
NilsAB
11.09.2019 kl 12:22 4361

8 rigide og 5 flexi

Tja, det ser ut som det drar seg til og at økningen også i dette kvartalet skal bli sterkest de siste ukene før kvartalsslutt.
Spennende, men ikke overrs\askende og langt fra uventet.

109 / -3
Redigert 13.09.2019 kl 22:36 Du må logge inn for å svare

11 rigide og 5 flex.

Tips II.

15 rigide og 7 flexi.
Håkka
13.09.2019 kl 19:37 3958

14 rigide og 7 flexi

10 rigide + 8 flexi
Wound
13.09.2019 kl 20:23 3878

Får du den ind i 0?
kaandre
13.09.2019 kl 20:24 3877

Mulla3 skrev Svaret er 0
Er du helt løk Mulla? Seriøst innlegg av deg..

Emda et scope utplassert.
Dette er nr 133 i rekken på Cysview.com, og nr 11 i Q3.
I tillegg er det funnet 2 scope som ikke er oppført på c.c hittil i kvartalet.

Etter 20 år i ørkenen ser det omsider ut til å ha løsnet for Photocure.
Fevang
14.09.2019 kl 10:08 3499

17 - 6 blir mitt tips

Men dette kan da umulig komme som noen overraskelse. Vi vet at selskapet hadde en kontraproduktiv refusjonsordning fra 2014 til 2018 og at det først var PR 1 Jan 2018 at de fikk på plass en god refusjonsavtale for TURBT. Fra og med 1 Jan 19 har det også hatt på plass en god refusjonsavtale for surveillance markedet. Og fra månedskiftet feb/mar 19 har KS bært kvitt problemene de erfarte med flexiscopene. I tillegg vet vi at det tar i snitt 12 måneder fra salgsprossen starter til en avtale er landet og scope utplassert. I enkelte tilfeller kan det skje i løpet av 6 måneder og i andr tilfeller kan det gå lengre tid enn et år. Dette er opplysninger ledelsen har gitt opptil flere ganger men som enkelte skribenter her på HO har stilt seg tvilende til. Ja, enkelte har gått så langt å hevde at DS bløffer.

Nå ser vi at ting skjer, vi har nå passert over 200 scope utplassert og jeg blir ikke overrasket om brukerfrekvensen også har tatt seg opp. Ikke glem at CFO sa at selskapet er on track til å innfri guidingen for 2020. Det er påpekt at selskapet da må få en formidabel vekst. Det tror jeg markedet nå vil få se skjer.

Det er bare å lene seg tilbake og nyte oppturen! For meg har det vært overraskende at markedsaktørene har latt denne gullklumpen av en aksje bli liggende å surre nede på 50 tallet såpass lenge. Men det tar nok ikke lang tid nå før bærerakettene tennes. Vi kan formelig høre det er begynt å frese......
focuss
14.09.2019 kl 10:29 3453

LM
Jeg er enig og føler en stigende optimisme. På ett tidspunkt vil PHO bli priset som et sterkt vekst selskap. Når markedet starter å endre synet til dette så blir det morsomt å være aksjonær. Var heldig å gjøre en mega kule i PoLight. Det gir enda flere aksjer i PHO. Ligger stort sett med 75-80% i PHO.
Redigert 14.09.2019 kl 10:32 Du må logge inn for å svare

For mange av oss er ikke dette overraskende utvikling overhodet, mer en bekreftelse på at selskapet er i rute.
Med det sagt er det flott å få bekreftelsene.

Og det var vel ikke mulig for hverken Dahl eller Schneider å utrykke seg tydeligere enn de gjorde på q2, med hhv "we are on track" og "very, very strong flexiskop pipeline".
Det var liksom ikke mulig å la være være å fange opp dette.
Redigert 14.09.2019 kl 10:45 Du må logge inn for å svare

Cysview er på vei mot standard of care. Antall klinikker er i kraftig vekst og pasientene er nå i de fleste tilfeller innforstått med hva blålys er og hva det innebærer for de som pasienter. For en klinikk å ikke kunne tilby Cysview vil medføre at de taper NMIBC pasienter og det medfører store tap på sikt når de taper kampen om MIBC pasienter.

Vi vet at noen av de fremste urologene i USA bruker fleksiskope på alle pasientene og hvis dette blir standarden så blir det enormt.

Sitter og venter på større innsidekjøp som skal gi signal om at salgsveksten har blitt enda kraftigere, men det var ingen innsidere som kjøpte på bakgrunn av Ceviraavtalen...

Det ser unektelig ut som det vil bli bra fremover og Cevira ser vi nå på som en liten bonus? Til tross for det ville potensialet det produktet har.

Innlegget er slettet av Oppgang Kommer

Nå kan det se ut til at PHO kan klare guidingen i USA for 2020, og det kan bety konsern-omsetning på 300 mill eller mer i 2020.
Dette kan igjen gi et overskudd opp mot 200 mill i 2020, og med en slik veksttakt er det ikke umulig at markedet vil prise PHO med en P/E på godt over 20.
Dette kan igjen bety en kurs basert på resultat på 200 ++.
kreinh
14.09.2019 kl 13:38 3314

"Sitter og venter på større innsidekjøp som skal gi signal om at salgsveksten har blitt enda kraftigere, men det var ingen innsidere som kjøpte på bakgrunn av Ceviraavtalen..."

Ja, hadde insiderne vært litt mer ivrige etter i hvertfall kjøpe noe når de har anledning, sender det alltid ut et positivt signal.

Innlegget er slettet av Oppgang Kommer

12 scope oppført på cc hittil i kvartalet, i tillegg til 2 scope, sannsynligvis flexier funnet via artkler på nett.
Dette er 14 scope, og i tillegg til vegring for cc hos noen, og -a very, very strong flexi pipeline er det grunn til å se lysere på Q3 enn forventningene kunne tyde på.

Blir fasiten over 20 scope, derav minimum 6 flexiscope, så tror jeg på en reprising av aksjen, spesielt hvis bruksfrekvensem viser en synlig økning.
Redigert 19.09.2019 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
Haltopen
19.09.2019 kl 08:57 2941

Dumt spørsmål: De utplasseringene som er funnet via artikler på nett, hvordan vet vi at de ikke allerede er en del av de totalt 197 utplasserte fra Q2 ?

Ingen dumme spørsmål.
Det vet vi ikke 100% sikkert, men ifølge artiklene omtalt har de tatt i bruk BLC nå i q3.

Dette er artikler publisert i Q3 2019, og hvis jeg ikke tar feil, så er artiklene egenreklame fra de berørte klinikkene

Det synes nå helt klart at utplassering av scope gjennom Q3 19 blir spenstig, langt mer spenstig enn det markedet forventet basert på tallene fra ett år tilbake i tid. Jeg føler meg rimelig overbevist om at økningen hovedskelig skyldes økt oppmerksomhet rundt BLC teknologien, både i fagmiljøet, men ikke minst blant blærekreftpasientene. Og når BLC teknologien blir å finne på de største og mest toneangivende sykehusene, samt at pasienter i økende grasd etterspør behandling med BLC teknologien, så vil det nødvendigvis gjøre jobben langt lettere for selgerne, når de skal overbevise sykehus om viktigheten av å kunne tilby BLC teknologien.

Men når nå takten i utplaassering av scope synes å gjøre et merkbart byks, noe som trolig blir bekreftet gjennom Q4 19, så er der all mulig grunn til å tro at vi også står foran et merkbart byks i brkerfrekvensen på allerede utplasserte scope. Og da kan det være verdt å merke seg at kapasiteten som ligger i allerede utplasserte scope langt overgår den kapasiteten man må ha for å innfri guidingen for 2020. Så i den grad vi nå ser et taktskifte i utplassering av scope og vi eventuelt skulle få et tilsvarende taktskifte i bruken av scopene, så kan vi stå like foran den berømmelige ketchupeffekten. Noe som vil gjøre underverk på bunnlinjen til selskapet. Og har ikke PHO gitt gjengklang blant investorene på OSE tidligere, så vil det garantert gjøre det når ketchupeffekten slår inn som tsunami over bunnlinjen.

Joda, vi går noen særdeles spennende måneder i møte. Julenissen kan bli svært gavmild i år...........

Det jeg personlig ser mest fram til, er at vi får litt mer spenstige aksjonærer med litt dypere lommer inn som langsiktige i PHO.
Akkurat nå er det en kjøper på 39 aksjer på 53,7.
Det er ikke dem typen investorer jeg etterlyser i PHO.
Selskapet har helt klart ingen interesse hos den typiske, norske investor foreløpig.

Enig i det. Og den interessen har vært fraværende så lenge jeg har vært i aksjen. Årsaken til at det er slik kan sikkert diskurteres, men det er nok en kombinasjon av flere faktorer. Interessen rundt farmasiaksjer fra det norske investormiljøet har vel aldri vært stor, ettersom fokus ligger hovedsakelig på aksjer relatert til olje, fisk, shipping og finans. I tillegg har farmasiaksjer et dårlig rykte da mang en investor på OSE har tapt tildels store summer på denne typen aksjer. Sist med ikke minst har nok PHO et noe brogete rykte. Selv her på HO er det skribenter som ikke har lest gjennom selskapets børsmeldinger og kjenner all den motsatnd PHO har værert gjennom i USA intil det løsnet høsten i 2017. Men det er først nå at vi begynner å se virkelig effekt av nye refusjonsordninger, en dreining mot BLC teknologien og oppvåkningen blant pasientene.

Når vi nå etterhvert får en blå bunnlinje vil det være et langt større håp om at større "fisker" kaster seg etter PHO. Samtidig vil nok mange av "småfiskene" bli grepet av høydeskrekken og kaste kortene alt for tidlig. Synd, for den oppgangen som nå kommer, blir ikke et blaff, men et resultat av at selskapets strategi viser seg å virke.
rockpus
19.09.2019 kl 11:10 2662

Da har jeg gått "all in" igjen i PHO. Kjøpte min siste post på 53,6 i går.
Retter en spesiell takk til AndyHagen for å tålmodig stadig ha gått i dialog med meg vedrørende min frykt for et dårlig Q3 basert på det jeg oppfattet som for få rapporterte nye klinikker hos Cysview.com .
I den senere tid har dette virkelig endret seg, og jeg må innse at det ikke lenger er grunnlag for min pessimisme . Nå ser det virkelig ut for at Q3 kommer med svært gode tall. I tillegg vet vi jo at vi får inn et bra beløp i regnskapet fra Cevira avtalen i Q3.
Takker også Londonmannen for gode innlegg med ofte gode poenger!

Jeg gikk inn med litt til på mandag. Det virker som om det løsner nå. Og da blir det virkelig spennende med et typisk sterkt 4. kvartal som begynner om to uker.

Med Cevira-avtalen i tillegg, skal mye gå galt for at det skal være noen nedside her på litt sikt.

Kortsiktig tror jeg at aksjekursen snart begynner å gå på forventninger til 3. kvartal. Jeg antar at det er få som ser noen grunn til å selge nå og desto fler som tenker at det er greit å komme seg inn nå før det tar helt av.
Rockpus
Takk for det!
Lykke til med en spenstig satsning! Men skal man vinne no, så må man våge noe!
pafo
19.09.2019 kl 11:47 2569

Ja ett år senere og 60 nye scope pluss Cevira avtale som man får betalt før anyway. Så er kursen nesten på øret likt.
Det er en enorm vekst som gått man av huse forbi, foruten de ca 3000 forklaringer vi har hatt på det året.