Ser bunnsolid ut.


Crayon ser bunnsolid ut og den er i sterk vekst. Utrolig selskap som har vert under radaren til folk flest. Spennende tider og mange kontrakter kommer in og er på vei. Crayon har allerede fått et godt rykte og navn innen sin sektor og ser en lysende tid fremover. En uslipt norsk diamant. Det ser så bra ut at en ikke kan avstå å være med på denne reisen. Tommel opp.

Det går store enkel poster både i dag og dei siste dagene i Crayon. Vil anta at det er noen store på vei in eventuelt noen fond som har oppdaget denne spennende Crayon aksjen. Utrulig spennende tider.
focuss
19.09.2019 kl 14:09 1714

Ja det ser bra ut,spennende marked de er i og ledelsen synes å ha ståltro på selskapet. Topplinjen er jo voldsom så må bare bunnlinjen henge med. Kan vokse mye denne. Å bli kåret til beste Microsoft partner innen AI og ML i konkurranse med 3000 selskap er ikke lite imponerende.

Det er flott at ledelsen har ståltro på selskapet. Men det er ikke bare dei som har det, det er som du seier å bli kåret til Mircosoft partner og at Crayon er et ledende IT selskap innen sin sjanger. Er faktisk utrolig bra. At Crayon har allerede ca 1400 medarbeidere i 45 kontorer over hele verden allerede og i sterk vekst. Er det ikke mange som har fått med seg. Med så få aksjer i omløp så er denne en av få aksjer som har et fantastisk spennende tid framfor seg.

Det tikker in nye avtaler / kontrakter.
– Avtalen vil bidra til å ytterligere styrke vår tilstedeværelse i det amerikanske markedet, sier Crayon-sjef Torgrim Takle
https://finansavisen.no/nyheter/digital/2019/09/23/6962786/crayon-group-sikrer-seg-ny-avtale

Det å bli anerkjent og få slike avtaler i USA er ikke til å fnyse av. Dette er gull verd. Hadde kursmål på overkant 50,- før nytt år men med denne farten så blir nok det gjort til skamme. Denne uslipte diamanten er så vidt startet å pusse på.

Har vurdert denne aksjen en stund. Det som hittil har holdt meg fra å kjøpe, er at selskapet
har så elendig inntjening. Ordremessig er selskapet supert, men kalkulerer de inn for lav fortjeneste?
Det skuffer også at noen på fredag tydeligvis visste om avtalen som ble meldt idag.
mynten1
23.09.2019 kl 13:40 1282

Denne ser bunnsolid ut tror vi ser kurser over 100 kr pr aksje neste år da kontrakter i milliardklassen renner inn.
Rockall
23.09.2019 kl 22:45 1157

Bare å gratulere med denne. Fortjent oppgang i et skikkelig selskap, ikke bare forbanna flaks som idiotene har i luftslott.
kaliber
23.09.2019 kl 23:00 1141

Mange idioter her, ikke sant!!
Redigert 23.09.2019 kl 23:02 Du må logge inn for å svare

Det er vel mulig ha flax både her&der uten å være idiot eller?Bruker litt thinpenger her🍻

Konsernsjefen Torgrim Takle i Crayon seier at avtalen styrker selskapets voksende tilstedeværelse i det amerikanske markedet.
Berre det at han nevner voksende tilstedeværelse i det amerikanske markedet er unikt. Å få være blant øverste elite blant firma som driver innen sjangeren og ha en voksende tilstedeværelse i USA er mega stort.

Crayon har i dag en markedsandel i USA på 0,5 prosent. Takle sier Crayon vil fortsette å se en vekstrate på 40-50 prosent på årsbasis, men med økt fokus på lønnsomhet.
Crayon leverer og har alle forutsetninger til å øke markedsandelene i USA. Selskapet er en av få på Oslo børs som er svært undervurdert.
hanzn
27.09.2019 kl 15:01 760

Softwareone som eier rundt 10% av Crayon:

27. september 2019 - I følge ubekreftede rapporter ønsker den sveitsiske IT-gruppen SoftwareOne å informere om den planlagte børsnoteringen neste mandag. IPO forventes før utgangen av oktober.
https://www.itreseller.ch/Artikel/90066/SoftwareOne_will_am_Montag_ueber_Boersengang_informieren.html

Det forsetter med kjøp av store poster i går og i dag. Her er det noen store som er på vei in. Mulig ny kontrakt som kommer. Spennende tider i Crayon.
Redigert 09.10.2019 kl 17:28 Du må logge inn for å svare

At det er noe på gang her nå, er det ikke tvil om. At Crayon går under radaren til folk flest er synd, da denne gaven bare forsetter og forsetter å gir.

Crayon går i mot sjuende kvartal på rad med sterk organisk omsetning og "brutto resultatvekst" på tvers av alle forretningsområder og markedsklynger.
Som AI & ML-vinner har Crayon demonstrert banebrytende kundepåvirkning, innovasjonsløsninger, hurtighet til marked, distribusjon og bruk av avanserte funksjoner i Microsoft-teknologier det siste året.
Vi ler så vi griner med Crayon, hele veien til banken.