Another one bites the dust. Trump sparker Bolton.


Bolton har vel vært så frekk at han har sagt imot den oransje. Det finner selvsagt ikke en wannabe diktator seg i.

Blir spennende å se om det blir enda en krigshisser som kommer inn.

"the best people"...

Gud bedre..

https://www.msnbc.com/andrea-mitchell-reports/watch/trump-fires-national-security-adviser-john-bolton-68594757601?cid=sm_npd_ms_tw_ma&fbclid=IwAR1WntGZC_98eLkwhvqqsnAEkDpnHJqAQk62aMZ4bLE_tQA_Zwpe7uKrjS0

Pappsatan78 skrev Innlegget er slettet
Hvor mange av "the best people" har Trump sparket så langt? Ny rekord også her...
brahman
10.09.2019 kl 19:02 292


Bedre å sparke de før de gjør for mye ugagn..

..så Trump er kanskje ikke så veldig dyktig på å plukke de rette folka som han selv påstår at han er?

Hvor har du gjort av jabba,bedekte?

Hadde det vært en ide å holde seg til saken?

Jeg har lenge mistenkt at du ikke er skarpeste kniven

Bolton sier han sa opp selv. Uansett fornuftig å bli kvitt han. Skjønner ikke hvorfor han ble ansatt i første omgang.
Redigert 11.09.2019 kl 07:44 Du må logge inn for å svare
.777.
11.09.2019 kl 08:37 232

Hvis du hadde hatt erfaring som arbeidsgiver så hadde du neppe tatt opp dette temaet. Du vet det at den menneskelige natur er som den er, folk er egoistiske, og late, noen er maktkåte, noen er psykopater, noen er sladrekjerringer, og noen er dramaqueens. Til felles for dem alle er at de som regel klarer å skrive en CV og gjøre et godt inntrykk under et intervju. Deres egentlige jeg kommer først til syne over tid, de klarer jo ikke å spille teater i månedsvis.


Omdiskuterte John Bolton er ikke begeistret for FN hvis hovedkvarter ifølge ham selv, kunne «miste ti etasjer uten at noen oppdaget det». Men FN vil ikke forgå så lenge norske "folkevalgte" rundhåndet utdeler vår midler. Selvfølgelig for egne fremtidige skattefrie toppjobber i det samme FN systemet. Gaddafi sammenlignet FN forsamling med statuene i Hyde park. Derfor er FN våre eks folkevalgte sin lykke. Bolton snek seg unna innkallingen til Vietnamkrigen og har siden holdt seg langt utenfor faresonen i alle de krigene han selv har fremmet. https://www.derimot.no/philip-giraldi-et-klikk-naermere-utslettelse/

Hvilken erfaring jeg har på det området er strengt tatt totalt irrelevant.

Man kan jo bare spole tilbake og sjekke hva tullingen selv sa. Han skulle ansette "the best people". Husker du? Når man ser hvilket kaos det har vært, så kan det godt hende at han selv synes han har plukket de beste folka. Men hans vurderingsevne er nok ikke så utviklet...

Bolton skulle ut. En krigshisser av rang! Trump gikk til valg på at tropper skulle hjem. Ha en fast innstilling til forsvar er riktig, men det trengs ikke å overdrives. Europas forsvar burde settes inn mot Middelhavet, ikke først og fremst mot Putin.

Boltons avgang gjør at vi alle kan puste litt lettet ut. I alle fall frem til et nytt menneske er hentet inn. Man vet jo aldri hva slags klovn Trump finner på å ansette og nå begynner det vel å bli vanskelig å finne noen i det hele tatt.

Men det er åpenbart at Trump, patetiske Trump, ikke var helt ærlig hvis han i går sa at han hadde sparket Bolton. Dette skjer etter at Trumps planer om hemmelige samtaler med Taliban kom for en dag. Bolton har nok ikke visst noe om dette.

Bolton var booket inn til to møter i det hvite hus i går. Ett på formiddagen og ett litt seinere på dagen. Dette er slikt som offentliggjøres tidlig på morgenen samme dag. To minutter ut i det første møtet tweeter den oransje at han har sparket Bolton. Det som sikkert har skjedd er at Bolton startet møtet med å si at han sier opp, etter å ha blitt holdt utenfor loopen på Taliban-hemmelighetene.

Det er, som nevnt intet tap for verken USA eller verden at den drittsekken nå er ferdig, men igjen klarer ikke Trump å la vær å lyve.
Zorin
11.09.2019 kl 09:27 212

Nå er det på tide at noen sparker Trump ut av det hvite hus også. Ikke nok med at han er udugelig i jobben, han er også udugelig til å plukke ut de rette folka til å styre.

John Bolton ar vært pådriveren for en krig mot Iran. Han er i tospann med Israel og mener fortsatt at det var en riktig beslkutning å gå til krig mot Irak i 2003! Han var som kjent en av hovedarkitektene bak den katastrofale krigen der. https://www.derimot.no/god-nyhet-bolton-sparket/

Etter at USA har sendt en hangarskipsgruppe mot Persiabukta og krigshaukene i Washington med John Bolton i spissen har lagt planer for å sende 120.000 amerikanske soldater til områdene rundt Iran later det til at Donald Trump har satt ned foten.
Trump gir Pentagon beskjed om at han ikke ønsker krig mot Iran. https://steigan.no/2019/05/trump-gir-pentagon-beskjed-om-at-han-ikke-onsker-krig-mot-iran/
Redigert 11.09.2019 kl 10:20 Du må logge inn for å svare

Bra er nå det. Men det var nok Bolton som sa opp.

Trump sa da han ble valgt at han ville «renske ut sumpen» i Washington. Å kaste ut Bolton er et viktig bidrag til å gjøre akkurat det, for ingen har vært så til de grader en representant for sumpens krigspolitikk som nettopp John Bolton. Nå som Trump har frigjort seg fra Boltons klamme grep, vil han stå friere til å føre den politikken han sjøl har signalisert allerede fra før han ble valgt. Det er likevel grunn til å vente med applausen. Trump har vist før at han kan snu på en femøring fra den ene dagen til den andre. Men nå kan han i hvert fall ikke skylde på Bolton.

Trump ansatte Bolton i april i fjor.

Bra gjort av Trump. Barten er en klovn og elsker krig.

Visste ikke Trump det da han hentet ham inn for halvannet år siden?