NAS: SISSENER, FRODON, HAMMERS MÅ LØPE ETTER AKSJENE VÅRES!!!!!!


Sissener kjører hardt før early bird for han er usikker på seg selv. Jeg tror han må kjøpe med begge hender i morgen. Vanvittig bra trekk fra nas ledelsen dette. Man kommer aldri med beste tilbud fra start i en forhandling.

Nas sin justering var ikke noe som helst svar til sissener. Dette var kun ment mot 80 % av majoriteten for å vippe dem over før 11. September fortest mulig.

Sissyboy er helt vilt desperat nå, det merker man jo tydelig. Hvorfor ellers skal han skrike så mye i media. Nå anbefaler jeg alle som har troa på NAS å HOLDE på aksjene så ikke shortfondene med Sissener & co ikke får tak i en eneste aksje fra åpningen i morgen tidlig! Ikke la dere lure. Det er i slike sitiasjoner som nå småsparere blir robbet for verdier! Hold ut 1 uke til så venter det en vanvittig avkastning!

Kjære medeiere. Dette går veien. Nå skal shorterbanden & co få en smekk på pungen for å ha herjet med oss i 9 mnder i strekk! Håper frodon sin tid og innsats på dette forumet er bortkastet om 2 uker og at alt er forgjeves.

Tipper vi ser en desperat sissener i media også i morgen tidlig eller FA hvor han laster fullt de første timene. Deretter kommer han også med godkjenning.

En liten gullfisk som sissener kan ikke stå i mot nas ledelsen. Kjos som hovedeier gjør alt i sin makt nå fremover i oppgjørets uker. Et fiendtlig oppkjøp tror jeg de har prøvd seg på å ledelsen takket nei. Sissener hat fått napp i dette å ble forbanna for han bille selge på 60 kr. Nå prøver han å gå billige aksjer men han kommer til å gå på en smell her. Kjos smiler alltid bredest til slutt det har vist seg gang på gang.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

La oss håpe du har rett.
10.09.2019 kl 21:21 4767

Sissener er satt sjakk matt og det brenner på dass for shortere nå
tesch
10.09.2019 kl 21:31 4670


Artig i morgen

Jean Phillipe Courvosier Sissener født 1986

Lurer pā hvem hans venner er i Finansavisen/ DN etc ? Han og faren kunne jo satt seg ned med NAS etc . I stedet bruker de
pressen til å bringe frykt til smā aksjonærene. Håper de taper en haug med penger på NAS og at nāværende aksjonærer kommer ut med gevinst.

Er 100 prosent sikker på at NAS har plan B og C
Artige
10.09.2019 kl 21:43 4573

Problemet for sissen er at han har tapt så mye på NAS og nå skal han ha tilbake. Han driter seg fullstendig ut her. Både innen finans og kunderelatert. Hvis ikke det blir flertall burde NAS si greit, vi betaler på forfall. Så ordner de avtale om erstatning innen des.

For å si det sånn - jeg blir heller med på en 50% utvannende emisjon enn at Sissener skal få en stor bit av kaka på 5 kr aksjen. Dette kommer nok aldri til å skje :)
Hammers
10.09.2019 kl 21:57 4449

Det er jo nærmest RØRENDE å lese de naive aksjonærens betraktninger!

Selskapet har solgt unna eiendeler for å få fatt i penger og ber om utsettelse på obligasjonslånet siden de ikke har noe å betale med!
Selskapet viser HELT KLART at de ikke har landet på rullebanen, men rett i BLAUTMYRA!
Likevel sitter det feilposisjonerte personer her inne og "later som" om NAS sitter i førersetet!

Nei, det er ingen i BLAUTMYRA som sitter i noe førersete!
Nei, de sittet i stedet fanget i en SUMP - en sump som de sakte men sikkert glir lengre ned i - der de trygler om snarlig HJELP!

Hilsen Hammers.....svært spent på sitt eget 5,50......lansert for en ukes tid siden!
Redigert 10.09.2019 kl 21:58 Du må logge inn for å svare
Herman*
10.09.2019 kl 22:06 4330

Tja, det er et par ting du kanskje ikke har kalkulert med. For det første finnes det en aktør som i lang tid har funnet det verdt bryet å forhandle om en Jv løsning. Deretter er det ingen tvil om at NAS vil få en betydelig kompensasjon fra RR og Boeing. Disse to hendelsene sammen med salget av aksjene i Bank Norwegian, kan faktisk bidra til at de kan cashe ut lånet i desember for så å finne en alternativ finansieringsløsning. Så har vi kortselskapene som kan frigjøre et par milliarder. Hadde alt vært helsvart så hadde NAS løpt etter sissener for lenge siden.

Virker nesten som om Sissner gir totalt blanke i alle småsparerne som er investert i NAS. NAS er en folkeaksje, på lik linje som Kjos er en elsket nordmann, som i tillegg har tjent landet. Mere enn man kan si om mannen fra Frogner som er født med sølvskje i munnen. Håper folk husker dette, at Sissner prøver å kuppe store deler av selskapet uten i det hele tatt å bry seg om at småsparerne blir utvannet.

Synes og det er merkelig at han har fått nesten ubegrenset taletid de siste dagene i flere medier. Og han har heller ikke fått mange kristiske spørsmål fra såkalte finansjournalister. Han sitter tross alt på begge sider av bordet. Både som aksjonær og kreditor.

Jeg spør for en venn: Har Sissner lov til å snakke kursen ned såpass..?? Vi bryter vel under 30 i morgen og si den går på SL og vi går ned i 26 kr - kan han da laste vilt og si om et par dager. Greit - vi er med.??? Er i såfall hinsides.
Bjella
10.09.2019 kl 22:17 4189

Det er jo norsk finansverden i et nøtteskal.
De kan fort bli til monopolpenger.
Herman*
10.09.2019 kl 22:24 4136

Godt spørsmål. Uetisk er det i hvert fall. Jeg har et par egne spørsmål: Kan NAS trekke tilbudet etter kl 17 i morgen? Hvis NAS heller velger å selge slottene på Gatwick, hvor mye av omsetningen forsvinner? Så fremt det ikke er mer enn f eks 20%, la de heller ta et skritt tilbake. De kan da også selge noen fly som de ikke har bruk for. 3 milliarder for slottene, 1 milliard i cash fra Bank Norwegian , ca 2 milliarder fra Boeing, og 2 milliarder frigitt fra kortselskapene. Da vil selskapet bedre sin cash posisjon med 8 milliarder uten å hensynta en positiv likviditetseffekt fra JV. Da kan de cashe ut disse lånene. Senere kan de utstede nye lån om nødvendig. Om de mister 10 milliarder i omsetning, kan de hente det inn igjen senere. En slik løsning tror jeg også ville sendt aksjekursen over 50 med videre økning for hvert kvartal med forbedret drift. Det ville også spare selskapet for store renteutgifter.
Hammers
10.09.2019 kl 22:49 4163

Mr President.
Jeg så at du redigerte hovedinnlegget ditt for noen minutter siden.

Nei, det er ikke Sissener som er DESPERAT - det er det DU som begynner å bli!
Skjeller ut en av selskapets største obligasjonseiere - og ber SMÅAKSJONÆRER om å holde på sine egne aksjer!
Har du NULL peiling? Småaksjonærer har da ikke noe som helst de skulle ha sagt - der de sitter som nisser (bokstavlig) på lasset!

Hvis 30 brytes m/god margin tyder dette på STOR FARE videre!
Da begynner større aksjonærgrupper å miste håpet - de miste troen - og de begynner å sikre de verdier som KAN sikres!

Sissener er da ikke ute etter aksjene deres - han som har pøst ut egne aksjer i flere dager!
Han som begynner å ane hvor det bærer - og derfor har kvittet seg med en haug av sine egne!

Sissener er ute etter å få langt bedre vilkår for sitt obligasjonslån - akkurat som flere andre i samme båt!
De som i fellesskap styrer hele showet! Aksjene bryr han/de seg lite om.....!

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

La de løpe etter aksjene 😳
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Hammers er STRESSA og nå jobber han overtid på hegnar forum på kveldstid. Heftig kjøpssignal når hammers skriver negativt mine herrer!

Jeg redigerte hovedinnlegget grunnet jeg skrev det på mobil så ble noen skrivefeil. De er rettet bare.

Løpetid i morgen hammers? Blir stressende jobbdag i morgen :-)

Vi har brutt 30 kr 3 ganger hvor det har kommet rekyl kjapt opp igjen med en gang. Det er solid støtte på dette nivået nå. Dere har selv ikke med sisseners nedsalg og ved hjelp av media klart å bryte 30 kr så slutt med våset ditt for å skape frykt. Bruk heller tiden din på å hjelpe småaksjonærer enn å flå dem i jobben din. En dag innser nok du også at det er bedre å hjelpe mennesker enn å lure fra dem verdier. Skam deg!

Du forteller aldri om dine egne posisjoner heller. Er man god så gjør man det for å bevise at man får rett.

Du vedder på under 30 kr i morgen og jeg vedder på godt i pluss. Vi får se hvem som får rett.

Sissener solgte kun fordi han trodde han kunne presse nas ledelsen å gå til en emisjon. I morgen må han dekke! Hvorfor ellers har han stressa så vanvittig med å gi ledelsen fristene sine og angriper dem i flere dager.

Han var desperat etter et svar innen 11. September som vi alle merker. Torsdag er løpet kjørt for dere. Da melder NAS om 2/3 godkjenning :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
GPACTOR
10.09.2019 kl 23:13 4049

Bra innlegg Hammers.

Det sklir helt ut i parodien her på forumet nå.

Den dårlige nyheten for aksjonærene er at det går mot et NEI.

Litt artig å følge med på spillet, men nitrist å lese alle de virkelighetsfjerne innleggene på forumet fra desperate småaksjonærer. Mange av disse har åpenbart ikke skjønt et av aksje- og finansmarkedets grunnleggende prinsipper:

Money talks, bullshit walks!
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Hammers
10.09.2019 kl 23:22 4014

- Hammers er ikke stressa - og han skriver alltid om kvelden.
- Brudd 3x kan være, men aldri stort ved børsdagens slutt. Det som gjelder!
- Jeg har selvsagt ingen aksjer i et papir jeg ser KAN ramle mot 5. Jeg shorter heller ikke (prinsipp).
- Jeg vedder aldri noe som helst om hva som skal skje neste dag. Jeg vedder mot chartet - og 30.
- Deretter kan man ta neste steg - HVIS/NÅR bruddet kommer!
- ER Sissener så stressa - eller er det Finansavisen og andre aviser som melker en god sak så godt de kan?
- JEG tror helst det siste!

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Flaxx
10.09.2019 kl 23:22 4002

Hammers ... du skrev:
"Sissener er ute etter å få langt bedre vilkår for sitt obligasjonslån ..."
Du mener 7,5% rente pluss 5% pluss sikkerhet er DÅRLIG i disse negative rentetider?

Sissener er blitt GRÅDIG ... og helt uten magamål ... i en febrilsk øvelse der han vil ... "gå par" ... dvs dekke inn TIDLIGERE betydelige tap i NAS.
Slik tenker ikke en nøktern spiller ... han er realistisk ... og aldri synlig febrilsk.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Pitti
10.09.2019 kl 23:23 3990

tror jeg vil heller tape alt en gi (selge) ei eneste aksje til sissener
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Jeg sitter også til bunns enn å gi fra meg aksjer til sissener og shortere nå!
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

I morgen åpner vi på 34 kr. Garantert noen shortere som svetter i morgen.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Du har jo spådd brudd på 30 kr i 3 mnder. Vi har fortsatt ikke brutt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Godkjenning allerede i morgen!:)

Hammers, frodon og sissener svetter på kontoret i dag!
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
2132
11.09.2019 kl 09:08 3426

Jeg ser liksom ikke for meg at Sissener er bygget for å løpe...
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Sissener krabber men toget går for fort nå. Hammers brøt vi 30 kr? Nei!
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Dagens DN; Sisener; "– At folk skal bry seg om 0,75 prosent bonus og si ja til en dårlig deal, istedenfor å vente og prøve å få til en bedre avtale, det synes jeg er veldig spesielt, sier Sissener.
– Denne typen bonus er en veldig unorsk måte å gjøre på det også, legger han til" HE-HE, etter å selv ha bøttet unna aksjer i NAS, har gutten fått følelser for andre investorer, Tenker det blir en ny blemme her gitt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Sissener gutta hylte desperat i media før 11. Sept. Nå innser de slaget er tapt haha. Endringene var kun ment mot de 80 % andre, ikke som et svar til sisseners tilbud. De innrømmer selv at de nå mister flere av de 20 % de hadde samlet. Løpet er kjørt. Sissener laster seg inn igjen i dag.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Lille sissener med følge prøver seg mot storkar kjos og gutta. Latterlig.

Ingen av de store har kasta korta hammers :-)

Hammers kan ikke svare på dagtid for han må jobbe med å holde kursen i nas nede med småposter.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
tesch
11.09.2019 kl 10:43 3191Artig å følge dette poker spiller . Unge Sissener skal vel prøve å vise pappa hvor stor og sterk han er 💪💪
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Han kommer til å barbere formuen akkuratt som lille mohn!
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Hammers hvor er du hahahhaa. Can you hear me????????!!!!

Du prøvde å få folk til å selge med innlegga i går. Du er jo fullstendig amatør. Nå rykker vi opp fra en støtte på 30 kr som har holdt 3 ganger.

Sissener,hammers og frodon har tatt på løpeskoa hahhahha
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Hvor er hammers og frodon nå. Nettop de jobber på spreng.
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Legg opp hammers og frodon
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare

Hammers og frodon er ute å kjøre hahaha finn en annen jobb gutta dette kan dere ikke
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Frodon
11.09.2019 kl 21:40 2641

Tenker du på hvordan jeg har "bommet" fra kr 130 og ned til kr 33...? Beklager bommen ;);)

"Håper frodon sin tid og innsats på dette forumet er bortkastet om 2 uker og at alt er forgjeves"

NB! Hammers har "bare" bommet fra kr 330 til kr 33. Gratulere til alle dere på NAS trådene som ikke har bommet...
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Frodon
11.09.2019 kl 21:44 2614

Det jeg lurer helt seriøst på, har NAS ledelsen hatt lov til å snakke kursen så mye opp som de har...? Jeg har lagt merke til at ikke en eneste av aksjonærene på NAS trådene har reagert på at kursdrivende info kommer via journalister og meglerhus og ikke via børsmeldinger...

Jeg er 100% sikker på at alle dere kan finne frem listen over innsidere i NAS og peke på hvor Sissener står på den listen?
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
11.09.2019 kl 21:44 2614

Frodon, er du også rammet av fenomenet «flyskam»?
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Frodon
11.09.2019 kl 21:46 2590

Er ikke du en av de som har "truffet" perfekt hele veien ned? ;)

Står du for dette utsagnet fortsatt?

"analytikerens
26.03.2019 kl 09:13
Overtegnet emisjon. Større og tyngre investorer inn på listen. Vil ikke overraske meg om NAS nå setter kursen over kr 55 og tilbake mot + k60`?"
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Flaxx
11.09.2019 kl 21:48 2577

Frodon ... helt seriøst ... hvordan tror du SHORTERNE nå vil oppføre seg?
Kjøper de seg inn STRAKS ... på 35-40-tallet?
Eller blir det senere/høyere?
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Frodon
11.09.2019 kl 21:49 2559

Hva jeg tror betyr vell ingenting...? Dere må for all del ikke høre på de som treffer på HO, mye bedre å blokkere dem, så dere kan lære av de som bommer ;);)
Redigert 20.01.2021 kl 23:48 Du må logge inn for å svare