NAS: SISSENER, FRODON, HAMMERS MÅ LØPE ETTER AKSJENE VÅRES!!!!!!


Sissener kjører hardt før early bird for han er usikker på seg selv. Jeg tror han må kjøpe med begge hender i morgen. Vanvittig bra trekk fra nas ledelsen dette. Man kommer aldri med beste tilbud fra start i en forhandling.

Nas sin justering var ikke noe som helst svar til sissener. Dette var kun ment mot 80 % av majoriteten for å vippe dem over før 11. September fortest mulig.

Sissyboy er helt vilt desperat nå, det merker man jo tydelig. Hvorfor ellers skal han skrike så mye i media. Nå anbefaler jeg alle som har troa på NAS å HOLDE på aksjene så ikke shortfondene med Sissener & co ikke får tak i en eneste aksje fra åpningen i morgen tidlig! Ikke la dere lure. Det er i slike sitiasjoner som nå småsparere blir robbet for verdier! Hold ut 1 uke til så venter det en vanvittig avkastning!

Kjære medeiere. Dette går veien. Nå skal shorterbanden & co få en smekk på pungen for å ha herjet med oss i 9 mnder i strekk! Håper frodon sin tid og innsats på dette forumet er bortkastet om 2 uker og at alt er forgjeves.

Tipper vi ser en desperat sissener i media også i morgen tidlig eller FA hvor han laster fullt de første timene. Deretter kommer han også med godkjenning.

En liten gullfisk som sissener kan ikke stå i mot nas ledelsen. Kjos som hovedeier gjør alt i sin makt nå fremover i oppgjørets uker. Et fiendtlig oppkjøp tror jeg de har prøvd seg på å ledelsen takket nei. Sissener hat fått napp i dette å ble forbanna for han bille selge på 60 kr. Nå prøver han å gå billige aksjer men han kommer til å gå på en smell her. Kjos smiler alltid bredest til slutt det har vist seg gang på gang.
Redigert 10.09.2019 kl 22:31 Du må logge inn for å svare
Flaxx
11.09.2019 kl 21:54 472

???
Du melder deg av?
Nå er det jo en ny situasjon for NAS.
Og det store tema på kort sikt er : HVA vil SHORTERNE gjøre?

Du har betydelig innsikt.
Hva vill du gjort? Som Shorter?

Ikke din beste kveld i dag vel Frodon?

Selvsagt står jeg på at NAS skal tilbake over kr 55 og mot kr 60
Tigeren
11.09.2019 kl 22:14 411

Frodon, Plasthammeren, dekksgutten og Sissener ble dagens 4 tapere. Jeg ler meg skakk av de 4 gjøglere som ble brått tapere.. 🤑🤑🤑
Redigert 11.09.2019 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

Jeg vet hva som er best å gjøre som shorter.

Det er å kjøpe inn shorten - i går.

Men helt seriøst, er det selvsagt synd at shortere som gikk inn mellom 30-40 nå sannsynligvis (dersom opptellingen valideres) taper en del. Det er alltid kjedelig at noen taper, selv om de også har satset på at noen skal tape. Lener meg mot en annen på forumet som skrev at det er nå vi skal vise at vi er bedre enn den pessimistiske gjengen som har vært nedlatende, hoverende og skadefrydende over nas-aksjonærenes tap. Sånn vil ikke jeg være, og jeg har ikke tenkt å gi igjen dersom motvinden nå snur.
Men det er fort gjort å bli et usympatisk monster i møte med disse folkene, den ser jeg.

De er bare ute etter å provosere og har gjort dette til en idrett. Blokker disse, og livsgrunnlaget deres er borte. La de forsvinne fra denne tickeren i stillhet. Jeg synes det er like trist at de nå kanskje taper penger, som jeg synes oppførselen deres de siste månedene er trist.
Redigert 11.09.2019 kl 22:25 Du må logge inn for å svare
2132
11.09.2019 kl 22:37 343

Alle har sin dag i solen. Vi som var tapere i går kan bli vinnere i morgen. Men hvordan en mann takler motgang og medgang sier noe om hans karakter. La oss derfor ikke gjøre narr eller hovere. Kursen kommer sikkert til å gå ned igjen mange ganger på vei oppover mot gamle høyder. Let's be gentlemen about it.

50 kr innen 1 uke!
Shorterne skal kjøpe for 500 millioner kr i kamp med andre aksjonærer👣😎👣 det tar 7 børsdager å dekke inn eller mer.
Redigert 11.09.2019 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
Frodon
11.09.2019 kl 23:45 230

Ny situasjon, hva mener du? Mulig det er en ny situasjon for deg, men for meg er det ingenting nytt i NAS.

Shorterne vil tjene gode penger i NAS til egenkapitalen er på plass. Har du ikke lest/lært noe av det jeg har skrevet...? I det minste håper jeg at du har sjekket ut fakta selv...?
Frodon
11.09.2019 kl 23:46 227

Var det slik du lest din egen melding? 😂😂😂😂 Herregud, da er dette verre enn jeg trodde 😂😂😂😂
Frodon
11.09.2019 kl 23:47 223

Hvordan gikk det med 3x bull du selv skrev at du kjøpte? De er ned 57% nå, men nå skal du vell backtrade igjen...? 😉

Ligger an til å åpne rett under 35 kr. i dag.