9/11 en åpen sakYou can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time (Abraham Lincoln ?)

Pentagon:
Hvor ble det av flyet ?
Hva brente et hull på 5-6 meter diamenter tvers igjennom 6 vegger av armert betong?

Pennsylvania:
Et stort hull i jorden. Hvor ble det av flyet ?
En detonasjon. Hva eksploderte ?

World Trade Center nr. 7
(det som ikke ble truffet av noe fly)
Hvorfor falt det sammen om ettermiddagen den 11. september?
Hvorfor falt det sammen som om det ble utført en riving med bruk av eksplosiver?
Tårnene i World Trade Center blir ikke omtalt i denne boken.

http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/Open_Case_NO.pdf

Vi har påpekt at den offisielle konspirasjonsteorien ikke står til troende. Den er er et cover-up for å skjule forbrytelsen som noen høyt oppe i systemet stod bak muligens i samarbeid med fremmede makter.

I Norge er vi i den samme situasjonen som i f.eks. USA at det er nesten umulig å få inn noen alternative tanker om det som skjedde denne dagen. For rokkes den historien (narrativet) som skal være spikret med bolt og slegge i alle menneskers bevissthet – da rokkes hele vår virkelighetsforståelse. Da vil mange oppleve at de forestillingene om verden de har klamret seg til ikke holder vann – med uforutsigbare politiske konsekvenser.
https://www.derimot.no/kollapser-4-ars-vitenskapelig-studie-sprenger-den-offisielle-rapporten-om-9-11/

Morsom oppsummering av polls rundt om i verden i wikipedia artikkelen
Kenya (77)- Nigeria (71)- Sverige (70%) er de av landene som er nevnt som har mest tro på at Al Quaida stod bak.
I andre enden finner man Pakistan med kun 2%
Tipper gutta på denne topicen holder med pakkistanerne.

Forøvrig er dette truther greiene noe som kommer fra venstresida. Mange flere liberale trodde presidenten viste om angrepene enn republikanere. I dag har jeg inntrykk av at det er motsatt.
.777.
11.09.2019 kl 08:15 319

Venstresida har vel kanskje lagt seg mer på det konforme planet i dag, men det de glemmer midt oppi all konformiteten er jo det at hvis den offisielle historien er 100% sann, og dette virkelig ble utført av 11 huleboere og 1 kamel, så sier det mye om statsmakten de tilber. Det beviser jo i så fall at vi alle står på helt egne ben, og at selv om statsmakten overvåker oss alle 24/7, og lagrer alle telefonsamtalene, tekstmeldingene, e-postene, søkehistorikken, økonomien, pengeforbruket, og alle bevegelsene våre så klarer den ikke å beskytte oss når det kommer til stykket, den klarer kun å saksbehandle etter at katastrofen er et faktum.

Det er jo nettop det faktum som bør skremme vannet av de konforme. Staten klarer ikke å beskytte deg uansett hvor mye frihet du gir slipp på og uansett hvor mange overgrep du finner deg i. You’re on your own pal.

Det overvåkningen derimot er nyttig til er som et skatte-verktøy når din arbeidsfortjeneste skal omfordeles til det offentlige.
Redigert 11.09.2019 kl 08:18 Du må logge inn for å svare

Ny vitenskapelig studie av kollapsen til bygg 7 i World Trade Center: Det var ikke brann som fikk den til å falle. Til nye lesere som ikke kjenner historien: De to skyskraperne på World Trade Center som ble truffet av fly kollapset. Men det var en tredje skyskraper som ikke ble truffet av fly som også kollapset, bygning 7. Den er det nesten ingen som kjenner til fordi den er forbigått i stillhet av våre medier.

Den offisielle forklaringen på dette byggets kollaps samme dag er at lokale kontorbranner i bygningen førte til kollaps. Det er denne forklaringen som ifølge den nye studien ikke holder vann.

https://www.derimot.no/ny-vitenskapelig-studie-av-kollapsen-til-bygg-7-i-world-trade-center-det-var-ikke-brann-som-fikk-den-til-a-falle/

Resultata av denne studien kan ikkje ignorerast. Dei øydelegg totalt den fortellinga som amerikanarar har fått tredd nedover hovudet i nesten to tiår.
Den 11. september, 2001, klokka 17:20 lokal tid, kollapsa World Trade Center Building 7 brått, og landa i ein fint samla haug – total øydelegging i løpet av 7 sekund, med 2,5 av desse i fritt fall [farten til ting som fell loddrett utan friksjon, mrk.]. WTC 7 vart ikkje treft av noko fly. Etter kollapsen vart amerikanarane fortalt at kontorbrannar forårsaka ein unik – aldri før sett – komplett strukturell svikt som gjorde til at bygget fall ned over seg sjølv med farten til tyngdekrafta.
Redigert 11.09.2019 kl 09:11 Du må logge inn for å svare

Dersom WTC 7 blei tatt ned med hensikt , så blir det utan tvil «ein rykande revolver» som må etterforskast. Kven var terroristane som hadde tilgang til dette høg-sikkerheits-bygget som var tilhaldsstad for blant andre CIA, FBI, Forsvarsdepartementet, IRS [skattemyndigheitene], SEC [Securities and Exchange Commssion] og andre, og som hadde teknologien som trengst for å førebu bygget for ei slik riving som det må ha vore? Den 1500 mann sterke organisasjonen Architects & Engineers for 9/11 Truth presenterer vitskapelege juridiske data, bevis og augevitne og video-vitneprov. Vi spekulerer ikkje over kven som kan ha vore ansvarlege eller korleis dei, så langt, har sloppe unna med århundrets brotsverk. I dette bygget lå dokumenter bevis for Enron svindelen og svindel med forsvarsbudsjettet i billion dollars klassen.
https://www.derimot.no/kontrollert-rivning-den-rykende-revolveren-men-hvem-holdt-den/
Redigert 11.09.2019 kl 09:20 Du må logge inn for å svare
Zorin
11.09.2019 kl 09:36 296

9/11 var sikkert aliens som testet ut sine megalaserstråle som i Independence day. Filmen Independence day er egentlig et forvarsel om hva som vil skje, og presidenten som i filmen er helten er egentlig invasjonslederen, og nå sitter aliensene i det hvite hus og plotter.

#fact
.777.
11.09.2019 kl 09:43 290

Der kom det en ny teori fra venstresida, selvsagt med Trump-vinkling. Interessant. Men hva med hologram og no-plane teorien, hva om vi drar den ennå lenger, vi kan jo ikke vite om det i det hele tatt eksisterte noen tårn, og hvis heller ikke tårnene eksisterte, hvordan kan vi da vite med sikkerhet at vi selv eksisterer?

Tenk om vår virkelighet kun er et hologram, et alternativt univers, eller en drøm vi vekkes fra når vi avgår med døden?

Den 11. september 1973 startet det blodige kuppet som ble ledet av general Augusto Pinochet mot president Allende regjering, med en fryktelig undertrykkelse.
https://www.derimot.no/kuppet-i-chile-det-skjedde-ogsa-11-september/
Intervju med Juan Garcés, en av Salvador Allendes nærmeste medarbeidere. Han sammenligner metodene brukt i Venezuela nå med hva som ble gjort i Chile i 1970 - 73. https://www.youtube.com/watch?v=lRlRnXgc6t4&feature=youtu.be
Jeeses
11.09.2019 kl 11:29 268

1. Flyet gikk i oppløsning da det traff den flere meter tykke armerte veggen.
2. Fordi flyet gikk i oppløsning lagde flyet kun et lite hull. Vær klar over at flykroppen er temmelig skjør konstruksjon laget av tynne aluminiumsplater eller karbonfiber.
Redigert 11.09.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
Nethuns
11.09.2019 kl 11:33 266

"Forøvrig er dette truther greiene noe som kommer fra venstresida."

----------

Jøss? så det er venstresida som først stod for logikk og som benyttet barbersakene til Mr. Ockham? Ja, ja hva vi lærer her på forumet... men så bra da at høyresida følger etter denne såkalte venstresida og innser at David Copperfield faktisk ikke gikk tvers gjennom den kinesiske muren, men at det var en illusjon. Personlig deler jeg ikke inn politikk i høyre og venstreside, men heller mellom totalitære styresett på den ene sida og mest mulig personlig frihet på den andre sida.

Occams razor kan fint brukes mot idiotene som tror noen andre enn Al Quaida stod bak. Jeg har selv brukt det.
Det er ikke mulig at så mange personer klarer å holde kjeft om så mye, så lenge.

No planes.
Redigert 13.09.2019 kl 00:00 Du må logge inn for å svare
.777.
11.09.2019 kl 13:43 233

Her misforsto du nok med vilje, men ja, pakistanere er langt mindre konforme enn nordmenn generelt sett. Nordmenn er verdens mest konforme folkeslag, jeg tipper pakistanere er langt ned på lista.
HanVann
11.09.2019 kl 18:48 214

det eneste vi mangler for berikt fremgang er å kombinere vår taktfasthet med islam.
Ap har en idé om at vi berikes med masse ISLAM mer og mer. og mer,
#mer islam AP
#alltid mer
brahman
11.09.2019 kl 21:15 193


Løgnen gjentas på hver eneste årsmarkering.
Nethuns
11.09.2019 kl 21:23 190

"idiotene som tror noen andre enn Al Quaida stod bak."

------

He, he, ja godt de hadde vett på å legge igjen passet, både på ground zero og i diverse handskerom, slik at du fikk vite hvem som sto bak. Mr. Ockham har vel forklart deg at en aldri begir seg ut på slike "aksjoner" uten pass. ;-)


NATO allies would support the US in Afghanistan starting in late 2001, eventually, taking charge of the security assistance mission to train Afghan forces in 2003.

Stoltenberg said during his remarks that NATO must remain committed to Afghanistan but that the "road to peace is long and hard".

He also remembered those who have died and said: "we must make sure that the sacrifice was not in vain."

https://www.euronews.com/2019/09/11/nato-remembers-september-11-terrorist-attacks-18-years-on

Det er irrelevant for ID av kaprerne at de fant et pass i ruinene i Pensylvania og et annet i New York.
Tror du at passene var merket med Al Quaida?
Jeg regner med at bopelene til alle passasjerene som stod på passasjerlistene ble sjekket og de fant også papirer og planer i en koffert som skulle vært med på det ene flyet.
HanVann
13.09.2019 kl 00:22 117

Hva mener du med det auto-repeat ørken-brahmani?

brahman
11.09.2019 kl 21:15 76

Løgnen gjentas på hver eneste årsmarkering.

Den offisielle 9/11 versjonen er omtrent slik som dette:
Ledet av en skjeggete fyr fra en hule i Afghanistan koser nitten fulle og kokainrusete muslimer seg på strip-tease show før de skal møte Allah. Uten å ha for hånden mer enn lommekniver, overmanner de kabinbesetningen, passasjerene og pilotene i fire fly.

Og uansett om de er i bakrus eller ikke, klarer de å lure verdens mest sofistikerte forsvars-system trill rundt. Uberørt av at de har glemt læreboken om «hvordan fly et jet-passasjerfly» i baksetet i bilen på flyplassen, mestrer de kontroller og spaker i flyene umiddelbart og får direkte-treff på to tårn og dette forårsaker at TRE kollapser fullstendig. https://www.derimot.no/paul-craig-roberts-myndighetenes-versjon-av-terrorangrepet-911/

2plane?
-sannheten-
11.09.2019 kl 13:16 181
No planes.