Høyrebyråd i Oslotross alt?

Sotah
11.09.2019 kl 07:55 288

Matematikken melder at en sentrum/høyre-koallisjon vil få flertall med støtte fra de Grønne. Måtte det skje, måtte høyresida overta og drasse på miljøekstremistene til evig tid. Amen, bank i bordet og kors på halsen. Mor og far i døden og ti kniver i hjertet.
*JBJB`
11.09.2019 kl 08:08 284

Hei Zoten/folkens:))

Og...som man reder ligger man, Zoten - zånn er det med den saken også, vettu:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 11.09.2019 kl 08:09 Du må logge inn for å svare
.777.
11.09.2019 kl 08:25 281

Skulle ikke miljøpartiet slå seg sammen med bompengepartiet?

Tenk om de gjør det, og Ola fortsetter å stemme på idiotene...

Hvor er vår norske Trump som skal gjøre Norge stort igjen? Ikke si at det er Sandberg eller Greta, vær så snill.
Velgern
11.09.2019 kl 08:38 276

https://resett.no/2019/09/10/sv-tok-til-orde-for-a-fa-rodt-med-i-byradet-i-oslo/

Oslo Høyre vil samarbeide med MDG!

Utrolig at Høyre vil assosieres med denne gjengen og den sprø bompengepolitikken!
Nå ser vi hvilke krefter Frp daglig må jobbe sammen med i regjeringen.......
*JBJB`
11.09.2019 kl 08:44 273

Hei 7/folkens:))

Og...hvor mange kommunestyrer ble dere i Liberalistene representert i - kom dere inn...ZnageZz....

https://www.nrk.no/valg/2019/resultat/nb/parti/LIBS

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Jeeses
11.09.2019 kl 11:02 242

Sota, du agerer som en surmaget gammel gubbe når det gjelder MDG. Det er ungdommen som på denne måten viser sin misnøye over servile politikere som ikke tar miljøkrisen på alvor. Og i Oslo ser de resultater når politikere gjør noe for bedre miljøet og derfor vokser partiet der. Jeg er ganske sikker på at MDG vil vokse videre hvis de andre politikere ikke gjør mer for miljøet.

Taperne Støre og Solberg bortforklarte nederlaget ved å skylde på andre uten snev av selvkritikk. Skei Grande mente hun og Venstre var nødvendige pga demokrati truende krefter i inn- og utland.
Vinnerne MDG kokte av selvtilfredshet og tok Norges fremtid, ungdommen til inntekt for seieren. Partiet har to saker, klima og fri innvandring fra 3.verden, og når ny mini-istid blir en realitet og klimabløffen avsløres, har partiet kun fri innvandring å tilby norsk ungdom. En opplagt vinnersak for tåper og tullinger. https://steigan.no/2019/09/hoyrepolitikk-tapte-derfor-falt-ogsa-ap/
siko1
11.09.2019 kl 11:51 226

Helt enig med Sota her, MDG er partiet fra helvete.

Må nesten le av tufsene som stemte NTB uten å vite hvilken blokk partiet ville støtte, Nå flagget NTB samarbeid med MDG.
:)))

En tufs skriver her inne i dag at MDG ikke er for bomringen. Altså den bomringen de elsker over alt på jord og har ført dem inn i en regelrett ekstase.

De frontet her forleden at dess færre biler (altså fattigfolket som skvises ut) gjennom bomringen og lavere inntekter derav, desto mer økes avgiftene på gjenværende.

Hvorfor er det ingen som spør partiet om de ser for seg noe tak på øvre avgift?

La oss få katta ut av sekken.
Redigert 11.09.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Jeeses
11.09.2019 kl 11:52 224

Stonheg, du mente nok Stonehenge da du opprettet nicket ditt?! Du er selvsagt unnskyldt hvis du har dysleksi!!
Redigert 11.09.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Zorin
11.09.2019 kl 12:34 207

Det skjer ikke. Rett og slett fordi MDG ser på FrPs plan som pest, kolera og kreft for Oslo. Og høyresiden har ikke en like så ambisiøs miljøplan som rødt, SV og AP har. MDG kunne nok ha samarbeidet med venstre og kanskje til nød KrF men jeg ser ikke for meg et samarbeid med så mange andre.

Kan ikke huske å ha sett deg skrive så aggressivt om noe parti før. Selv ikke Frp. Hva i alle dager har mdg gjort for noe galt?

Akkurat nå har du god grunn til det synes jeg. Blir ikke så enkelt å være Osloborger i tiden som kommer. I alle fall ikke for de som ikke er så glad i offentlig kommuniskasjon.

Tror vel dere på venstresiden må slite med disse MDG folka i lang tid ennå. De liker seg best sammen med kommunistene i Rødt og SV. AP i Oslo under Raymond er vel heller ikke så likt Arbeiderpartiet slik vi vanligvis kjenner det. Den tidligere SV'eren har vel ført partiet mer i retning av sitt tidligere moderparti enn folk flest liker å innrømme.

Partiet ble da også kuppet på den multikulturelle fronten ved at over halvparten av deres bystyrerepresentanter var innvandrere. i periode 2015-19. Med unntak av en, er det vel ingen av dem som ble foreslått gjenvalgt? Om de ble kuppet igjen, får vi vel svar på om noen dager.

En narr er han som helligholder Ordet og plager musene for deres skyld! Nei, disk da heller opp med rett på rett, for da vil massene villig la seg fange. Legg an på å forvirre riktig mange; å tilfredsstille dem er ikke lett.

Gothe

Uventet egoisme, sotah. Frp fucker opp livet til folk på flukt. Det provoserer voldsomt. MDG er meget tydelig på hvorfor de gjør som de gjør.

Sosialister,er superegoister bedekte. De er også innvortes onde,en del av dem...;=)

Nja. Der er nok høyreekstreme i en egen klasse.
Sotah
11.09.2019 kl 15:13 158

Det er allment kjent på forumet at jeg ikke er i heiagjengen til FrP.

Du får heie på`n raimånn,og lille my mens de herper hverdagen din sven.
Gud løkk

Du kunne gjerne nevne noen høyreekstreme som er superegoister,bedekte?

Nei og det har vel ikke endret seg heller. Poenget mitt er at du virker mer aggressiv mot mdg enn mot frp. Det er nok ikke så mange som stemmer mdg her på fff, så sinnet ditt er kun vann på mølla til de som hater mdg.
siko1
11.09.2019 kl 16:34 132

Den som klarest har ytret sin misnøye over MGD må vel være Fagbevegelsen.
De har klart sagt ifra at fortsetter AP samarbeid med MDG så må AP regne med at støtten fra Fagbevegelsen opphører.
Klar tale!

Miljøpartiet de Gærne vil utradere petroleumsindustri, Norges mest inntektsbringene og livsnødvendige industri for å opprettholde dagens velferd. Arbeiderne skal iflg gærningene over på borgerlønn.
De er så ekstreme at det gleder meg at i hvert fall fagbevegelsen viser sunn fornuft. Raymond Johansen f. eks. viser det ikke.
Det er å håpe at det kunne åpnes for et snev av samarbeid mellom AP, H, SP og Frp for å demme opp for ekstrem MDG politikk.

Vedr. A/S Norge.
Det er mulig Frp må kjempe alene for å få begrenset den enorme innvandringen som nå pågår. De har ikke lykkes all verden, men jeg vet ikke om noen som ville lykkes nevneverdig bedre. Vet noen om hvem det måtte være så si ifra. (Alliansen med nazisten Lysglimt er ikke noe alternativ.)
Innvandringsfantastene mener det er bedre å bruke enorme milliarder på migranter i høykostlandet Norge fremfor å bruke midlene i Syria, Afghanistan (jenteskoler osv) samt en rekke land hvor befolkningen ikke har det så greit som de burde. Å sette inn midlene der er Frp politikk!
Det misliker naut som bekte. (Han må jo fly i flint over fagbevegelsen, stakkar.)

Men som sagt, det gleder å se at AP- folk ser noe litt for mange andre ikke ser. Det skal de ha.Redigert 11.09.2019 kl 16:36 Du må logge inn for å svare
HanVann
11.09.2019 kl 16:48 124

Fagbevegelsen + Hadia har vært klarere enn Jonas "svak" Støre.
Sotah
11.09.2019 kl 16:59 121

Innvandringssaken har avgått ved døden. Strengt tatt har den aldri levd. Det er en tapt sak du trekker frem, siko.
HanVann
11.09.2019 kl 17:06 117

du tilhører
jonas siden i AP
vs
hadia

.............
"Strengt tatt har den aldri levd"
Den har aldri levd i AP. Konklusjonen er nedfelt i AP islamlat sotahsofaer rundtom. Med mange integreringskarriærer som godteri. Sofa lat islam slapp sotah kursledern for integrering karriæren har det bra. lol slapp av med islam mer og mer.

Jeg tror Sotah er inne på noe. I vertfall når det gjelder Oslo. Geografisk så tilhører de nok Frogner og litt bedre vestkantstrøk. Det er mindre av dem når man kommer til østkanten. De er nok av samme ulla som høyre- og venstrevelgere så de passer dårlig sammen med AP.