***MDG-ml*** VARSLET BLE SENDT UT I 2009 - SPOT ON

*JBJB`
11.09.2019 kl 09:19 262

Hei folkens:))


Og...marxistene og leninistene i MDG-ml setter dagsorden - demokratiet under press og sensuren skrues til - skremmende...ZnageZz...


https://www.document.no/2019/09/11/advarselen-fra-2009-et-nytt-gront-akp-ml-er-pa-vei/


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Redigert 11.09.2019 kl 10:24 Du må logge inn for å svare

Hos MDG ligger det totalitære og fascistiske tilsnittet helt opp i dagen, Lilletull - folk som stemmer på dem får det de har bedt om!

Jeg er mer redd for Høyresosialistene med sin skjulte underkastelse for kommunisme i ny vår tids drakt - det vi kaller GLOBALISME.

Slik jobber dagens regjering og MDG for samme herre mot samme mål - og ingen av dem forstår det...
*JBJB`
11.09.2019 kl 10:44 240

Hei frue/folkens:))

Og...tiltredes - i Hoire trumfer som kjent billig arbeidskraft landets beste, Ref Petter Stordalen - Hoire liberalistene hiver seg på alle hippe og kule trender - vi husker alle statsministeren med Pokemon spillet i hånda på utenlandsreise for noen år siden - zånn er det med den saken også...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

børst
11.09.2019 kl 11:39 220

MDG-ml minner om 1960-tallets maoisme og kulturkrig. "Det Grønne Skiftet" er i realiteten "Det Store Spranget Bakover" og har potensiale til å skape katastrofer av episke proporsjoner. MDG ønsker å fase ut 25% av Norges BNP i løpet av 15 år, uten å ha noen som helst ide om ha som skal erstatte dette. Ikke rart kronekursen stuper. Valutakollaps skjer i nesten alle land der marxister kommer til makten. Så kommer kapitalflukten, bedrifter som flagger ut, og til slutt hodeflukten.

Skal innrømme at ikke jeg heller så at dette MDG-ml greiene skulle komme med en slik kraft det har gjort nå. I 2009 smilte jeg vel litt overbærende av disse hysteriske grønnskollingene, og trodde de ville forsvinne eller forbli et mikroparti.

Kent Andersen derimot, så sammenhengen. Allerede i 2009 kom han med denne spådommen:

Jeg spår at klimakampen etterhvert vil utvikle seg til et nytt AKP-ml syndrom i samfunnet. Hvor kravet om miljørevolusjon (i stedet for kommunistisk revolusjon) vil bli mer og mer ekstremt, og til slutt vil omfatte fundamentale grupper som utvikle totalitære trekk. Og alle land vil ha sin versjon av disse gruppene. Disse gruppene vil ta over forskningsinstitusjoner, hetse skeptikere, oppta all plass i mediabildet, konstruere sterke fiendebilder, og dominere ethvert forsøk på debatt.

Som headingen til ts sier, Spot On!

De gamle AKP-ml'erne omgrupperte seg på 70 tallet, la Kalesjnikoven på hylla og satset heller på å infisere de andre partiene, media og skoleverket. Det har tatt sin tid, men det har de lykkes godt med. Noen ble med i Rødt selvsagt, mens andre igjen gikk inn i SV og fagbevegelsen. Selv AP har vel fått en god dose AKP-mlere i den radikale fløyen der. Er vel ikke helt uten grunn at Moxnes på valgnatten skrøt av kvinnen som hadde hoppet fra AP til Rødt. Hun var neppe den eneste.

Rothchild, Soros og Rockefeller bestemte i 1991 at FN skulle satse på klimasaken for å kue et velutdannet, sivilisert og rikt Vesten:

In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill ... all these dangers are caused by human intervention ... the real enemy, then, is humanity itself.
- The Council of the Club of Rome, 1991.

Vårt broderfolk i Finland har hatt kommunismen nært innpå seg før, så de faller ikke så lett for globalismens IPCC.

MUST SEE - Sympatiske og intelligente Jarmo Ekman med oppmuntrende ord til verden fra Tampere, Finland - 8 min:
https://www.youtube.com/watch?v=hUFmSYQuSKI

#TheGreatAwakening

Redigert 11.09.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
11.09.2019 kl 12:46 194

Hei børst/pole/folkens:))

Og...vi er flere som har sett tegningen - denne ble publisert 2 dager før valget - og begrunnet flere ganger senere...ZnageZz....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
07.09.2019 kl 21:22
425
Hei Zoten/folkens:))

Og...du får for den, Zoten - MDG er AKPml under cover...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ja, du skal ha for den Tulla. Vet ikke om det var du som kom på dette med MDG-ml navnet, men det var rett og slett genialt. Sier mer enn 1000 ord det nye partinavnet deres :-)
*JBJB`
11.09.2019 kl 13:46 174

Hei pole/folkens:))

Og...skal ikke være for bombastisk, pole - men har brukt begrepet MDGml en rekke ganger i forbindelse med lokalvalget for å sette fokus på ekstremistene i den infiltrerte menigheten - partiprogrammet tatt i betraktning:))...ZnageZz....
____________________________________________________________

I går kl 18:53
45
Hei flue/folkens:))

Og...marxistene og leninistene i MDGml har ingen helhetlig politikk - utfasing av oljeindustrien i løpet av et par år, borgerlønn i innvandrertette bydeler, globalizme, vid åpne grenser og en rekke andre urealistiske forslag vil omgjøre Norge til en bananrepublikk i løpet av kort tid - om to år er dette gjennomskuet og belyst for folk flest og partiet er under sperregrensen, big time...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
HanVann
11.09.2019 kl 14:07 166

Nå må vi huske at de greta++unge MDGsvelgerne har ikke ever hørt særlig om marxpiss/lenintiden. Så de forstår ikke hvor god ml er på infiltrajon og propan lekser på repetisjon til det sitter.
De er bare skremt av at alt er over om ikke MDGud frelser deg. Slik er det å være gurung idag.
leifTM
11.09.2019 kl 18:43 121

Je er Rothschild gett.

Itte mange partier som kan titulere seg uten ml i navnet gett. Krf redda seg kanskje men ellers står det dårlig tell på "borgerlig" side med V-ml, H-ml og kanskje tell og med Frp-ml.