NAS: - Sissener vil belære Norwegian - nytt sleivspark til NAS


Han mener strukturen Norwegian nå har tilbudt og pantet gir obligasjonseierne et «godt grep på selskapet neste gang de ber om noe», noe han mener kan være hva som helst.

– Det kan være å utsette brudd på lånevilkår der de ber om tid til å fikse det, eller utsettelse enda en gang når disse lånene forfaller om to års tid. I mellomtiden får vi renter og aksjonærene tar en vanvittig risiko.

– Vi har ikke noe behov for å kommentere disse kontinuerlige medieutspillene. Norwegians hovedanliggende er å ivareta alle interessenter på best mulig måte, til det beste for alle aksjonærer, ansatte og kunder. Når vi har noe nytt å melde, vil det skje i form av en melding til Oslo Børs, skriver Norwegians informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i en tekstmelding.

----------

Virker som om sisseners erkjenner at slaget er tapt når man allerede snakker om å ha balletak på Nas om to år når lånene forfaller igjen?

I tillegg, godt svar av Norwegian. Det blir litt det samme som å blokke Frodon på Hegnar forum.
2132
11.09.2019 kl 16:46 1369

Svaret fra NAS er kort, konsist, korrekt - og kult. Ikke noe viss-vass, men profesjonelt. Sissner og Sissner fremstår som surmaga amatører på hevntokt. Mulig de har tapt mye på salget og oppgangen i dag, men jeg tror de har tapt mer i annseelse og rennomé i finansbransjen.

Innlegget er slettet av analytikerens

Skal bli godt å få satt denne oppblåste pappagutten Sissener ettertrykkelig på plass.
Lille Sissener må en nesten tilgi for han gjør jo bare det pappa sier han skal gjøre.
Artige
11.09.2019 kl 19:11 1100

Hvis sissen ikke har signert idag må han jo være rimelig sikker på at han har flertall for nei. Kan jo ikke si nei til early bird ellers. Da er han jo blåst.

Bare spekulasjoner. Vent på melding fra NAS.