Skjer det noe i Magnora ?


Er spent på om det skjer noe spennende i dette selskapet. Kan vel bli både oppkjøp og oppkjøpt....tror uansett at vi kan forvente mer utbytte i høst, de har tidligere kommunisert en hensikt om å betale ut løpende utbytter fra kontantstrømmen. Kursen falt fra 8-tallet helt ned på 5-tallet etter at det ble utbetalt en krone i utbytte i sommer, men på meget lavt volum. Ser ut som alle store aksjonærer sitter godt fast i skuta. Nå har kursen karret seg opp på 7-tallet igjen, og det lar seg greit regne hjem.

Er vel ingen utenom de som sitter ved roret som vet hva som skjer , men en kan jo spekulere. Stort framførbart underskudd og god og "sikker" kontantstrøm er jo et godt utgangspunkt for mye.
Rob
11.09.2019 kl 14:50 192

Ja, her gjelder det bare å være tålmodig. Økende volum med siste dagers oppgang. Bare vent til utbytte/tilbakekjøp m.m. La merke til i siste kvartalsrapport at de var i forhandlinger /due diligence om kjøp/investering uten å komme i mål. Her vurderes ganske sikkert nye investeringsmuligheter fortløpende, der det fremførbare milliardunderskuddet sikkert er en del av pakka. Vi som har en tidshorisont på 1 - 2 år+ kan bare glede oss til store gevinster.
d12m
11.09.2019 kl 22:39 144

Ser du bruker "" rundt sikker og det er nok ikke så dumt da de i praksis kun har én inntektskilde om dagen (penguins ligger et godt stykke frem i tid), og denne opplevde driftsutfordring i q2. Hvem vet om det blir mer utfordringer med produksjonen på WI FPSO.
d12m
11.09.2019 kl 22:46 139

Antar at det ikke bare var meg som la merke til at Magnora ikke meldte snittproduksjon slik de har gjort før. Sålenge vi får oppgitt inntekten så lar den seg uansett estimere, men stusset litt på den tilsynelatende manglende infoen.

(Jeg har ca 24000 fat/dagen i snitt for q2)