Hva tenker du Frodon, blir det emisjon slik du spådde?


Frodon: Nå har du spådd emisjon, konkurs, utvanning, 5 kr osv..... Du som den flinke spåmannen du er står selvsagt fortsatt inne for siste ukers bullshit?
undrende
11.09.2019 kl 15:55 1589

Skal ikke svare for Frodon, men selv en amatør som meg skjønner jo at det sannsynligvis blir emisjon før våren kommer med 63 milliarder i gjeld, 2,9 milliarder i cash og Q4 & Q1 står for døren. Har heller adri vært noe scoop å skyve gjelden foran seg, det kan vel mange av naserne her inne sikkert bekrefte?
For øvrig, kan ikke tenke meg at de samme naserne hadde vært så ivrig på forumet, om det ikke hadde vært for at de sitter med enorme (relativt) tap på aksjen.
Just a tought
undrende
11.09.2019 kl 15:58 1570

…….men en ekspert som deg Grannesen vet vel bedre med en fartstid på en drøy uke på forumet?
TomW
11.09.2019 kl 16:14 1424

Forstår det er lett å dra en slutning basert på store tall som i gjelden på 63 mrd.

Men bare for å sette det litt på spissen så sto leasing & rentekostnader for ca 13% av de totalte kostnadene til selskapet
Fuel sto for ca 30%. Det er mange faktorer her som spiller en stor rolle i om selskapet skal lykkes. Langsiktig gjeld er ikke den verste

Vedrørende cash posisjonen så kan du nok korrigere den med ca 4 mrd (opp til 6,9) om refinansieringen kommer på plass. Dette er det beløpet som kredittkortselskapene holder igjen, utover normalen.

Hehe, jeg bare konstaterer at det går mot løsning nå på kort sikt finansielt og at NAS har fått orden på driften som er det viktigste:-) Så syntes jeg bare det var på sin plass og gi noen velmente ord til Frodon som har snakket NAS ned i lang tid.
Jeg registrerte meg for en drøy uke siden, det stemmer - men jeg har fulgt med litt lengre om det er en trøst for deg? Jeg visste ikke at medlemstiden på forumet er synonymt med finansforståelsen:-)
undrende
11.09.2019 kl 20:27 1174

Juleaften på NAS trådene.
Selskapet klarer ikke å innfri forfalll gjeld, og får utsettelse med dårligere betingelser.
Forstå det den som kan, hehe

Undrende du avslører for lite kompetanse. Sett deg inn i hva flyfinansiering er. Det kan ikke sammenlignes med annen finansiering og representerer ingen trussel for hverken Norwegian eller andre flyselskaper som også benytter flyfinansiering som bevilges av flyprodusentene.

Hvor er Frodon?

Er han tatt av flyskam?

Pengene skal tjenes, og gjelda forsvinner ikke.
Ville ikke tatt i aksjen med ildtang

Hvorfor er du på denne tråden da? Svetter du for morgendagen?

Nei, gjør ikke det.
men gjorde det i fjor høst, heldigvis ble skinnet mitt redda av oppkjøpsrykter atter en gang på slutten av oktober 2018
Følger med aksjen med litt grøss og gru følelse
Frodon
12.09.2019 kl 08:50 710

Jeg ser undrende har svart bra på dette, trenger du mer forklaring fra meg da....?
Frodon
12.09.2019 kl 08:54 691

Har jeg tatt feil om NAS til nå? For kort tid siden var jeg blant de eneste på forumet som skrev og skjønte de økonomiske problemene til NAS. Nå har dere aksjonærer også begynt å skjønne at selskapet har økonomiske problemer. Du har vell skjønt hva som skjer...?

Du har ikke registrert deg for en uke siden, du har byttet nick igjen fordi du har bommet på avsolutt alt du har skrevet i lang lang tid 😉

Du tok feil når du sa obligasjonseierne ikke kom til å akseptere, du tok feil i dine antakelser rundt emisjon, kursen har ikke vært i nærheten av dine spådommer og det vil nok heller aldri skje.
Bunnen for NAS er nådd og lønnsom drift vil sørge for at selskapet på sikt vil levere og aksjonærer vil nyte godt av at de satt på sine andeler gjennom tiden som har vært, stikk i strid med dine meningsløse anbefalinger.
Ny på dette forumet er jeg iallefall, og synes det er interessant å se hvordan andre tenker, til og med innlegg fra deg:-):-) (innimellom)
Britax
12.09.2019 kl 13:41 526

Nei nei, Frodon bommer aldri, han har bare en alternativ sannhet, og alt annet som er kjett og leit å svare på er det bare å ignorere. Frodon for president.
Frodon
12.09.2019 kl 16:05 452

Ny på forumet 😂😂😂😂😂😂 Er det nr 52 nye nick du har til nå i 2019?

Hvorfor lager du nye nick hele tiden? Er det fordi du ikke kan stå for noe av det du skriver?

Kan du dokumentere hva jeg har bommet på, med innlegg jeg har skrevet? Burde være enkelt for en smart oppegående fyr som deg 😉
egilas
12.09.2019 kl 16:20 400

Svar på spørsmålene.. Er det fordi du ikke kan stå for noe av det du skriver?
Frodon
12.09.2019 kl 16:37 356

Hvilke spørsmål? Hvis dere dokumenterer påstandene deres, skal jeg mer enn gjerne svare på dem 😉