***MDG-ml*** VARSLET BLE SENDT UT I 2009 - SPOT ON

*JBJB`
11.09.2019 kl 17:55 882

Hei folkens:))


Og...marxistene og leninistene i MDG-ml har ingen helhetlig politikk, partiprogrammet tatt i betraktning - utfasing av oljeindustrien i løpet av et par år, borgerlønn i innvandrertette bydeler, globalizme, vid åpne grenser og en rekke andre urealistiske forslag vil omgjøre Norge til en bananrepublikk i løpet av kort tid - om to år er dette gjennomskuet og belyst for folk flest og partiet er under sperregrensen - at så mange lot seg lure er skremmende, big time...ZnageZz....


https://www.document.no/2019/09/11/advarselen-fra-2009-et-nytt-gront-akp-ml-er-pa-vei/


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.09.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
11.09.2019 kl 18:48 835

Hei folkens:))

Og...MDG-ml, ved den ekstreme Lan Marie Berg som elsker bomringer, får på pukkelen av Spetalen under Pareto konferansen i dag - luftslottet må frem i lyset før lyset må slukkes for godt...ZnageZz....

HOLMENKOLLEN (Nettavisen Økonomi): - Hvis oljenæringen blir avviklet, er det velgerne til MDG som bør skjelve. Da kan du ikke få kaffe latte uten å jobbe. Mange av velgerne har ikke hatt en skikkelig arbeidsdag noengang, så hvis man legger ned oljenæringen, så får de ikke kaffe latte for dem, sier investor og milliardær Øystein Stray Spetalen til Nettavisen Økonomi på Pareto-konferansen onsdag.
https://www.nettavisen.no/okonomi/oljetopper-langer-ut-mot-lan-marie-berg---ekstremistsynspunkt/3423843561.html

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 11.09.2019 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
11.09.2019 kl 21:44 764

Hei folkens:))

Og...marxistene og leninistene i MDG-ml skremmer investorer bort fra Norsk sokkel - nå må noen voksne gripe inn i rølpefesten og sette skapet på plass mens det ennå er tid - å slippe denne gjengen inn i regjering er som å be ulven passe saueflokken...ZnageZz....

– Norge har nytt godt av oljeinntekter i veldig mange år, og vi som har levd litt lengre, vi husker et annet Norge. Men det er kanskje ikke så lett å se det for unge mennesker som ikke har opplevd det, sier toppsjef Carl K. Arnet i BW Energy.
– Det man ser, er at store amerikanske oljeselskaper selger seg ut av norsk sokkel, og man skal ikke utelukke at det skjer på grunn av at den politiske risikoen øker, sier investor og forvalter Morten Astrup.
https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2019/09/11/6956057/lan-marie-berg-irriterer-oljetoppene

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
12.09.2019 kl 08:08 699

Hei folkens:))

Og...buhhhhh - noen har vært slemme med marxistene og leninistene i MDG-ml igjen...ZnageZz....

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zGXg61/mdg-lan-utsatt-for-grov-hets-i-facebook-gruppe?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

NB! Hets og sjikane mot enkeltpersoner er selvsagt ikke akseptabelt.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.09.2019 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
Yngvis
12.09.2019 kl 08:20 681

Men liker det gjør du jo ? Selv er jeg laaangt fra MDG, men folk som truer og sjikanerer frk Berg og andre som er engasjerte i samfunnet vårt bør krype tilbake under steinene de krøp frem fra. De er de laveste av de lave krypdyr.
*JBJB`
12.09.2019 kl 08:39 660

Hei Y/folkens:))

Og...les hva som står du, Y - men mange har forståelse for kraftige utbrudd mot ekstremistene i MDG-ml som på valgnatten utbasunerte "det eneste som nytter er å være radikal" - de som ikke lengre har økonomi til å følge podene på trening, skoleaktiviteter, musikkøving++++ og får høre at det skal bli mye mer av samme medisin er frustrert og bruker store ord...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Yngvis
12.09.2019 kl 09:09 637

Ser at du skriver NB ! Hets ………… Velkjent triks det. Men innleggene viser hva du faktisk mener.

Fire steps mot grønt diktatur.

1. Miljøpartiet De Gærne (MDG) får makt og vet å bruke den. Allianser oppstår.
2. Klimaskremt ungdom (de under 30) er lett å radikalisere (politikerne og msm møter seg selv i døra).
3. Klimaskremmeindustrien fortsetter sin krisemaksimering om verdens undergang. Den grønne horde ser at de styrende politikerne ikke kan redde verden. Tiden
er knapp.
4. Da må andre overta styringen før det er for sent. Demokratiet er utfordret........
Redigert 12.09.2019 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.09.2019 kl 10:30 591

Hei folkens:))

Og...marxistene og leninstene i MDG-ml vil inn i regjering - siste mann ut av hovedstaden slår av lyset - skrekk og gru...ZnageZz...

https://www.abcnyheter.no/motor/bil/2019/09/12/195609779/mdg-vil-lovfeste-nullvekstmalet-i-stortinget

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Innlegget er slettet av Fluefiskeren

Hmmmm

Demokrati er at man stiller til valg og det er opp til folk hvorvidt de vil stemme på partiet.

Det som ikke er demokrati er at nettroll sitter bak PCen og kommer med drapstrusler i den hensikt å skremme politikerne fra å stille til valg og trekke seg ut av politikken.

Det er så avgjort en politisak og slike mennesker bør absolutt tilbringe en tid bak lås og slå. Ynkelige mennesker som kommer med drapstrusler.

Det er helt fritt i Norge hva man vil stemme. Det er ikke noe mere ærefullt å stemme FRP for at de rike skal bli rikere og de fattige skal bli fattigere. Personlig er jeg ikke i tvil. Natur og ren luft er et gode. De behøver absolutt ikke skamme seg over det. Det er utrolig at Lan orker å stå i så mye hets, men hun forsvarer demokratiet ved dette. Ingen greier å skremme henne til taushet tror jeg.

Og økonomi. Hvis det er bompenger i Oslo det siktes gjorde forandringene at flere må betale, men de flertallet av de som har betalt også tidligere fikk lavere bompengeutgifter. Men det snakker vi ikke om. Mye mere kos med misnøye.

Og hvordan kan MDG bli diktatorer? Tror dere overvurderer makten deres. Det var mange som stemte på dem i Oslo, men på landsbasis er de ganske små. Da å google opp hva demokrati er for noe.
Redigert 12.09.2019 kl 11:21 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.09.2019 kl 11:31 523

Hei folkens:))

Og...de gamle gode marxistene og leninistene i AKP-ml har inntatt bordet i MDG-ml - les partiprogrammet og bli overbevist - skrekk og gru...ZnageZz....

https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/mdg/pages/309/attachments/original/1548161094/Arbeidsprogram-2018.pdf?1548161094

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Enig i det meste.

Klimaskremselen kan nå et bristepunkt der mange nok tror at kllimatrusselen ødelegger kloden. Dette er kimen, og for klimaekstremistene kan det fort bli viktigere å redde jorden enn å bevare demokratiet, fordi demokratiet slik det fungerer iflg ekstremistene ikke tar problemet på alvor. Dersom huset brenner er det ikke relevant å bli enige om fargen på veggene eller nye gardiner. Brannen må slukkes.
Redigert 12.09.2019 kl 12:07 Du må logge inn for å svare

Men det er ikke demokrati å radere ut MDG fordi folk stemmer på dem. Hvordan skal lille MDG klare å fjerne demokratiet, og ønsker de virkelig det? Det er en drøy påstand å hevde dette på samme måte som å kalle dem både kommunister, sosialister, nazister og det som verre er. ( Jeg sier ikke at du gjør det, men mange andre gjør det.

Er mer bekymret for alle disse som har en personlig vinning med å være politiker. Bedre å ha et engasjement for en god sak enn å jukse med reiseregninger til nesten en halv million kroner.

https://www.tv2.no/nyheter/10843076/

Hvor er hetsen nå?


Her er den som ble Lan til del fra mannegruppa Ottar.

««Beste er å sette en pris på den skrotten», skriver én.

«Vi må bare vente til Anders Behring Breivik slipper ut. Han tar seg sikkert av dette», svarer en annen.

«Så mange hun klarer å hisse på seg ligger hun med torvtak lenge før det», fortsetter hetsen.»

«Den som ser henne passere i et gangfelt eller lignende må ikke tråkke på bremsen, men på gassen.»

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zGXg61/mdg-lan-utsatt-for-grov-hets-i-facebook-gruppe

Med dette var mitt siste ord sagt. Dette er et aksjeforum. Bare synd jeg ikke klarer å overse slikt og får stå imot uimotsagt.
Redigert 12.09.2019 kl 13:02 Du må logge inn for å svare

Ingen er vel uenig i at juks med reiseregninger er noe svineri og spesielt gjelder det politikere i betrodde posisjoner...

Selvsagt heller ikke uenig i at hetsen mot Lan er forferdelig og usmakelig.

Klart udemokratisk å radere ut et lovelig etablert parti. MDG er et ekstremistparti på kilma med religiøse undertoner, et parti med potensiale til å forføre spesielt unge mennesker. Folk stemmer på partiet og mange sympatiserer. Som i mange ekstreme miljøer vet vi at det alltid er noen som er villige til å ta i bruk udemokratiske midler i gitte situasjoner, når 'truslene utenfra' presser på. Å være litt ekstremist er like usannsynlig som å være litt gravid.
Redigert 12.09.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
13.09.2019 kl 21:56 383

Hei folkens:))

Og...selv om marxistene og leninistene i MDG-ml har koblet inn hjernen ligger valgprogrammet fast - måtte Marx, Lenin og PolPot forby denne gjengen tilgang til noen form for regjeringsdannelse...ZnageZz,,,,

Miljøpartiet De Grønnes valgprogram slår fast at partiet skal jobbe for å «stanse åpning av nye olje- og gassfelt på norsk sokkel».
Men partiets nasjonale talsperson og eneste stortingsrepresentant, Une Bastholm, utelukker ikke at kravet kan bli gjenstand for forhandlinger, skriver Dagens Næringsliv.
Den diskusjonen skal vi ha i høst når vi begynner med strategiarbeidet fram mot stortingsvalget. Vi er opptatt av målet om å kutte utslipp og ikke gjøre norsk økonomi mer sårbar. MDG er som andre partier, vi kan forhandle om virkemidlene, sier Bastholm til avisa.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/09/13/195610661/mdg-topp-apner-for-forhandlinger-om-oljepolitikken

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Redigert 13.09.2019 kl 21:56 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
14.09.2019 kl 10:26 291

Hei folkens:))

Og...er dere klar for en totalitær retning der staten styrer livet fra vugge til grav, folkens - selv Marx og Lenin ville vært stolt over forslag som MDG-ml fremfører, selvsagt i bydeler der den opprinnelige Norske befolkning er flyttet fra - globalizme og en verden der omfordeling styrer utviklingen vinner frem på gutte og jenterommene - sykler, fotformsko og palasinaskjerf er hippt og inn - farlig aktivizme, stay away...ZnageZz...

Miljøpartiet De Grønne (MDG) foreslår i sitt valgprogram at borgerlønn prøves ut i to av Oslos bydeler.
Det vil si at alle innbyggere får utdelt en viss sum, uavhengig av behov, og uten å måtte gjøre noe for pengene.
https://e24.no/norsk-oekonomi/i/OpqLgq/mdg-vil-ha-borgerloenn-i-oslo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.09.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
pengex
14.09.2019 kl 21:28 194

La nå MDG få styre på i oslo. På ett eller annet tidspunkt vil alle store byer stilles over samme klima dilemma. Det er en tapt sak. Og gågater er jo hyggelige.
Det er bare så synd at man tar småfolket og ikke redere,aviatorer og industrien som bungner over av penger. Skipsindustrien får mykere krav enn mann i gata som kjører til jobben hver dag. Ingen har spurt om miljøfuel til fly og smelteverksfabrikken som øser ut kullco2 i mengder.
Redigert 14.09.2019 kl 21:30 Du må logge inn for å svare