Huff. Noen har vært slemme med Lan igjen

Urquel9
12.09.2019 kl 00:02 468

Ikke at jeg vil at noen skal bli mobbet, men selv mobber hun alle som kjemper mot bompenger, og det er svært mange i kongeriket.

Ja noen har ikke bare vært slemme, men truende. Jeg misliker partiet hennes, jeg misliker politikken deres, men damen er en flott dame, og skrive at man burde kjøre henne ned eller kverke henne på andre måter, er en skam. Hvis man er full av sinne mot henne på grunn av bompenger, hvor er de samme menneskene når asylsøkere og innvandrere voldtar, ødelegger kvinneliv, eller dreper våre unge? Da er de fraværende. Jeg får si som Øystein Stray Spetalen, nordmenn og kvinner er feige. Se videoen hvor han forklarer meget godt hvor feig vi var under 2. verdenskrig og fremdeles er: https://www.nettavisen.no/okonomi/oljetopper-langer-ut-mot-lan-marie-berg---ekstremistsynspunkt/3423843561.html
Redigert 12.09.2019 kl 02:53 Du må logge inn for å svare
Wish
12.09.2019 kl 07:32 416

Det må være mulig å skille mellom personer og politikken de fører!
Skjellsord og negative karakteristikker reduserer troverdigheten.Gå på sak og ta ballen og ikke mannen!

Vi ser hvordan haterne skjeller ut Trump,freppere og andre de er uenige med,så selvsagt må også Lan bli spart
for slike hatefulle ytringer mot person,men selvsagt bli kritisert for politikken hun fører!
Det vil øke nivået,men det krever at de politiske argumentene er gode nok.

Om du ikke klarer å skille kritikk fra hatefulle dødstrussler så kan det ikke være mye som snurrer under topplokket.
Hvorfor svarer du meg aldri når jeg spør deg hvorfor du bruker så mange nick?

Problemet for Lan er vel ikke så mye at andre mennesker truer henne, som at klimaet truer henne!

A ship carrying passengers who included a group of ‘Climate Change Warriors’ who are concerned about melting Arctic ice got stuck in the ice halfway between Norway and the North Pole. Oh, the irony.
https://summit.news/2019/09/11/ship-carrying-climate-change-warriors-concerned-about-melting-arctic-ice-gets-stuck-in-ice/

Skal tro om det er alle kullkraftverkene i Kina - 3 nye bygges hver dag - som spyr ut CO2 og aske døgnet rundt til Kinas 1,5 milliarder som gjør at enkelte synes Lans klimafascisme i bittelille Oslo blir temmelig fåfengt og svinedyr.

"For at undgå farlige klimaændringer er det nødvendigt at udfase kulfyrede kraftværker globalt med virkning fra 2045. I det lys er det tvingende nødvendigt, at Kina begynder en intensiv afvikling af sine værker - ikke at bygge hundreder af nye,« pointerer Christine Shearer, der er leder af undersøgelsen fra CoalSwarm.
https://jyllands-posten.dk/international/asien/ECE10901476/satellitfotos-kina-udbygger-hundreder-af-kulfyrede-kraftvaerker/

Lans bilfrie Oslo er nok mer fundamentert i paranoide vrangforestillinger enn realiteter - de som betaler for galskapen blir selvsagt sinte!

Totalt irrelevant skvalder fra deg, fnue. Som så ofte før.

Hadde grusomme Listhaug blitt truet slik, så hadde tonen vært en annen.

Følg med litt i timen da...
https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/--listhaug-har-levd-med-politibeskyttelse-i-to-ar/3423427330.html

Tror Listhaug her fått mer enn de fleste andre politikere.
Redigert 12.09.2019 kl 08:19 Du må logge inn for å svare
Wish
12.09.2019 kl 08:15 395

Det er fullt mulig å holde seg til sak og ikke de fordummende skjellsordene.
Jeg er svært skeptisk til MDGs militante stil og konsekvensene av deres politikk,
men hvorfor skjelle ut Lan som person?
Hun brenner for sin politikk og må respekteres for sine resultater selv om vi ikke
er enige i politikken.
Å ta ballen og ikke mannen,er vanskelig for enkelte,og det blir ofte for dumt!

"...sier Espen Teigen"...beklager, men jeg kan ikke ta den mannen seriøst.

Listhaug er et jævla troll og det er sikkert noen som lar seg provosere av henne. Men når Espen Teigen snakker...sorry. Hadde vært bedre om Politiet bekreftet dette. Da hadde jeg trodd på det. Drittavisen er slappe og lite etterrettelige.

Uansett. Er det greit at Lan drapstrues fordi Espen Teigen sier at Listhaug ble truet?
Redigert 12.09.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare

Vold og hets bør være miljøfazistenes enemerker , vi andre kan klare oss godt med fakta

Wish: "Hun brenner for sin politikk og må respekteres for sine resultater selv om vi ikke er enige i politikken. Å ta ballen og ikke mannen..."

Problemet, Wish, er at hun fører en totalitær politikk som ikke er oppe til debatt!

Hvis hun ikke vil debattere sin "EU Miljøhovedstad", som er langt større ambisjoner en hun noen gang har gått til valg på, og hun gjør Oslo utilgjengelig for store deler av befolkningen som har rett til og/eller jobbplikt til å være her, så er det ikke stort annet igjen enn for folk å kritisere henne som person! Hvis hennes politikk hadde vært åpen for debatt, så hadde fokus vært der og ikke på hennes fascistiske person!

Da hadde Lan kanskje også sluppet å bli saksøkt av LO for at arbeidsmiljøet i hovedstaden nå er i strid med loven fordi hennes drømmerier ikke omfatter arbeidsliv og andre hensyn enn å sperre for bilister og tilrettelegge for syklister (= folk mellom 20 og 30 uten barn) for skattebetalernes penger!

Redigert 12.09.2019 kl 10:26 Du må logge inn for å svare

Problemet, Wish, er at hun fører en totalitær politikk som ikke er oppe til debatt!
********************************************************************************
Makan til sludder.
Wish
12.09.2019 kl 11:42 325

Jeg deler ikke MDGs eller Lans synspunkter!

Debatten må MDG ta med de partiene som samarbeider med dem.Det er der de må meisle ut den politikken Ap og de andre samarbeidspartiene kan leve med.
MDG er forankret i velgernes tillit til dem.Demokratiet har talt ved valget og mange velgere vil faktisk ha MDG.
Det kan vi være politisk uenige i,og debattere politikken og konsekvensene av denne,men det gir ingen rett til å ytre hatefulle skjellsord og det som verre er mot Lan eller andre i MDG som nå er sine vekgeres ombudsmenn!

Hvorfor kan vi ikke være uenige med politikken men likevel respektere at politikere budbærer og iverksetter denne politikken flertallet vil ha?
Velgerne har nå fått smake MDGs politikk.I Oslo har deres politikk satt preg på sentrum og andre steder.Likevel vil velgerne ikke bare ha de siste fire års ‘forrett’,men nå vil de ha enda mer og ‘hovedretten’ av det Lan og MDG har å by på.

Skjellsord og hat er så destruktivt,så prinsippet om å ta ballen men ikke mannen må selvsagt gjelde Lan også!
Se bare tilbake på alle skjellsordene og hatet mot Frp,Trump og andre.Forståelig at mange ikke liker deres politikk og stil,men velgerne har valgt dem.
Redigert 12.09.2019 kl 12:15 Du må logge inn for å svare

Er redd du taler for døve ører her, men du får tre klapp fra meg likevel.
*JBJB`
12.09.2019 kl 12:12 308

Hei Wish/folkens:))

Og...hørte ikke mye i den retning da Gjedda måtte flyttes til hemmelig adresse med politibeskyttelse 24/7 etter å ha publisert den sannferdige kronikken "Drømmen om Disneyland" - som for øvrig har vist seg 100% spot on i ettertid - dengang var mantraet i MSM og blant radissene at slikt måtte man bare forvente når man tar del i det offentlige ordskifte...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.09.2019 kl 12:13 Du må logge inn for å svare

Kilde på at han måtte flyttes til hemmelig adresse?
*JBJB`
12.09.2019 kl 12:28 302

Hei folkens:))

Og...kronikken som medførte politibeskyttelse 24/7 og hemmelig adresse kan leses her, mer skulle det ikke til - ingen medfølelse var å spore, radizzene godtet seg stort sett...ZnageZz....

Hvorfor så stort fokus på planer og mål? Jo, fordi før man starter en prosess som endrer landet vårt for all fremtid, så burde man være i stand til å redegjøre for hva målet med endringene er, samt fremlegge planer som viser hvordan målet skal nås. Planene bør være gjenstand for konsekvensanalyser og vurderinger for hva som eventuelt vil kunne skje med den opprinnelige kulturen.
Og man bør naturligvis kunne vise til flerkulturelle suksesshistorier fra andre land. Planene burde uansett presenteres, slik at befolkningen gjennom demokratiske prosesser kan ta stilling til om hvorvidt de deler Arbeiderpartiets endringsiver. Men, dessverre, vi tror ikke dere har noen plan. Vi tror ikke dere en gang forstår hva dere holder på med. Det er det mest skremmende av alt.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/kaxkv/Drom-fra-Disneyland

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Men kan du bevise at fjolset fikk politibeskyttelse på grunn av den elendige kronikken?

HVIS han fikk det, så er det greit at Lan drapstrues? Mener du det?
Redigert 12.09.2019 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.09.2019 kl 12:38 301

Hei folkens:))

Og...det var visst sannheten om Norsk kultur som fikk radizzene til å starte hatkampanjen mot Gjedda - trusler og hets måtte han tåle, må vite...ZnageZz....

Norsk kultur er summen av det vi feirer på 17. mai: Felles land, historie, tradisjoner, språk, høytider, religionsbakgrunn, verdigrunnlag, kulturarv, lovverk, valuta, skikk og bruk, flagg, oppvekst, forsvar, nasjonalsang, kongehus, landslag og tusen andre små og store ting som utgjør et kulturfellesskap. Det er norsk kultur for alle dere som er tilgjort uvitende. Det er norsk kultur i all sin variasjon - slik alle sterke, stolte kulturer har variasjoner. Ferdig diskutert. Og det leder oss tilbake til utgangspunktet.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/kaxkv/Drom-fra-Disneyland

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Rart at du viste dette om det ikke var omtalt i media. Fortalte han deg dette selv?
Sannheten er vel heller at du har veldig selektiv hukommelse.

Her sitert fra et par av de største mediene i landet:


Tybring-Gjedde sier han har fått stressyndrom og problemer med hukommelsen. Frp-politikeren lever i dag med voldsalarm på grunn av trusler og sjikane, melder NRK.

- Jeg har aldri vært redd i Norge tidligere. Nå er jeg redd, og jeg har grunn til å være det, sier kona Ingvil Tybring-Gjedde, som forteller at hatet har skyllet over familien etter 22. juli.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/yQlaJ/christian-tybring-gjedde-sykmeldt-etter-trusler

Christian Tybring-Gjedde er syk av trusler og sjikane

https://www.nrk.no/norge/tybring-gjedde-syk-av-sjikane-1.7903981

Ok. Men da er det vel greit at Lan trues på livet, JB? Siden Gjedde angivelig skal ha blitt truet...

Ingen tvil om hvem av de to som er tøffest, i alle fall.
*JBJB`
12.09.2019 kl 12:53 292

Hei jabbe/folkens:))

Og...bruker sjelden tid på ekstremister som deg jabbe og A - men de hadde neppe bodd hjemme på egen adresse som alle kunne finne hvis de fikk beskjed om at de ikke skulle ha kjennetegn på huset de var plassert i - forresten har vi alltid rett:))...ZnageZz....

Hun og mannen har fått beskjed om ikke å ha kjennetegn på huset som røper at de bor der. De bør ikke bevege seg på steder med mange mennesker og ikke ta buss eller trikk. De er anmodet om å skaffe seg hemmelig telefonnummer. Drapstruslene har gjort at de har hatt politivakter utenfor huset. De har også hatt politieskorte ved flere anledninger.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/yQlaJ/christian-tybring-gjedde-sykmeldt-etter-trusler

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Kaller du meg ekstremist fordi jeg tok deg i en løgn? Foreslår at du holder deg til sannheten om du ikke ønsker å bli korrigert.
Urquel9
12.09.2019 kl 13:03 282

Hvis du ikke klarer å se det, får du ta deg en tur til Specsaver.
*JBJB`
12.09.2019 kl 13:05 278

Hei folkens:))

Og...hehehe - her er det bare å gjenta - foreslår at adm. kommer inn og avgjør hvem som lyver og hvem som beskylder andre for løgn her...ZnageZz....

Hun og mannen har fått beskjed om ikke å ha kjennetegn på huset som røper at de bor der. De bør ikke bevege seg på steder med mange mennesker og ikke ta buss eller trikk. De er anmodet om å skaffe seg hemmelig telefonnummer. Drapstruslene har gjort at de har hatt politivakter utenfor huset. De har også hatt politieskorte ved flere anledninger.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/yQlaJ/christian-tybring-gjedde-sykmeldt-etter-trusler

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.09.2019 kl 13:17 Du må logge inn for å svare

Skal til en konkurrent av dem seinere i dag. Er det innafor?

Legger du ut noen eksempler på at hun mobber, er du grei?

Men hvor er bevisene for at snøfnugget ble truet? Han påstår og er åpenbart ikke i balanse. Men finnes bevisene?

https://www.dagsavisen.no/innenriks/pst-jakter-nett-troll-etter-listhaug-brak-1.1119784

Kanskje du kan finne noe annet å kverulere over nå?
Redigert 12.09.2019 kl 13:32 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
12.09.2019 kl 13:37 257

Hei folkens:))

Og...da kan vi registrere følgende spørsmål fra A så langt - samtlige er besvart med dokumentasjon - til slutt kommer spørsmål om bevis på bevisene og da kan A selv ringe Oslo politidistrikt og be om innsyn i loggen og spørre om hvorfor de igangsatte politibeskyttelse av hedersmannen Tybring Gjedde...ZnageZz....

Kilde på at han måtte flyttes til hemmelig adresse?
Men kan du bevise at fjolset fikk politibeskyttelse på grunn av den elendige kronikken?
Men hvor er bevisene for at snøfnugget ble truet? Han påstår og er åpenbart ikke i balanse. Men finnes bevisene?

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Takker. Gjeddas navn nevnes ikke i den artikkelen. At Listhaugs navn nevnes overrasker ikke. Jeg forsvarer ikke hets eller trusler mot noen, men hun får smake den medisinen hennes egne fans bruker mot veldig mange.

Og så...er det greit at Lan hetses og trues fordi Listhaug angivelig hetses og trues?

Det må du nesten spørre deg selv om.

Hvorfor? Jeg spør deg hva du synes. Jeg har minst en gang skrevet at slikt er forkastelig uansett.

Hvorfor skal du blande admin inn i å avgjøre hvem som lyver? Du sa det ikke ble nevnt at CTG i sin tid ble utsatt for trussler. Det har jeg ettertrykkelig motbevist og nå linker du også selv til en VG artikkel om temaet. Trusler mot politikere er alvorlig, enten det er mot Lan eller CTG. Selvsagt skriver media om dette dersom truslene blir kjent.
*JBJB`
12.09.2019 kl 14:28 225

Hei jabb/folkens:))

Og...du fortsetter å kverulere og lyve og her er vårt første innlegg i denne tråden - første setning går på sytingen og klagingen i denne saken når MDG-ml får motbør i sosiale medier og mangelen på empati fra radizzene da Gjedda fikk hemmelig adresse og politibeskyttelse 24/7...ZnageZz....
___________________________________________________

"Og...hørte ikke mye i den retning da Gjedda måtte flyttes til hemmelig adresse med politibeskyttelse 24/7 etter å ha publisert den sannferdige kronikken "Drømmen om Disneyland" - som for øvrig har vist seg 100% spot on i ettertid - dengang var mantraet i MSM og blant radissene at slikt måtte man bare forvente når man tar del i det offentlige ordskifte...ZnageZz..."
_______________________________________________

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Wish
12.09.2019 kl 14:37 217

https://www.klartale.no/norge/sykmeldt-etter-trusler-1.338361

Tybring-Gjedde bodde hjemme,men med voldsalarm ,hemmelig mobilnummer og politivakt.
Også her haglet skjellsordene fremfor å debattere sak og være rivende uenig,og respektere at
meningsmotstandere har en klar rett til å ha sine meninger.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/naXWlm/lan-marie-berg-fikk-flest-personstemmer-i-oslo-valget

Lan fikk flest personstemmer i Oslo,så det er tydelig at hun taler med autoritet og har god støtte blant oslofolk som jo vet hva de får av politikk med MDG.
Oskar2
12.09.2019 kl 22:31 164

Nå er det vel god skikk hvis MDGml får en prøveperiode uten oljeinntekter og skatt fra de som tjener penger, så får de se om deres politikk fungerer i praksis?
Kjøtt har de trolig sluttet med får vi tro..grønnsaker er jo bygget opp av CO2 dah