NAS:AKSEPT FOR MER ENN 67% AV TOTALT UTESTÅENDE I NAS07 OG NAS08


Oslo (TDN Direkt): Norwegian Air Shuttles rådgivere hadde mottatt aksepter før early bird-fristen i går gikk ut klokken 17:00 for mer enn 67 prosent av totalt utestående i begge obligasjonene NAS07 og NAS08, skriver IR-direktør Tore Østby i Norwegian til TDN Direkt torsdag.
-Det er Nordic Trustee som står for den eksakte tellingen. Vi har ingen ytterligere kommentarer utover at vi er godt fornøyd med oppslutningen fra obligasjonseierne, sier han.


Karlsen og CO har så langt gjort alt riktig siden Kjos trappet ned!

Selvsagt. NAS skal langt opp fremover

50 kr innen 3 uker. Merk hvordan sisseners disipler alle mann har kommet til forumet for å få folk til å selge. Hold på aksjene dette er bunnen. Jv avtale er bankers, men tror det blir salg i neste uke når lånene er bekreftet utsatt.
Redigert 12.09.2019 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
ezUnix
12.09.2019 kl 21:56 1240

Ikke bare nettrollene på diverse fora men også landets finansaviser løper shorternes ærend. Kjøpt og betalt spyr de ut spekulative og negative overskrifter. Lett å gjennomskue for noen mens andre blir skremt og selger aksjene sine til dekning av short.
zavva
12.09.2019 kl 22:09 1168

Ja det er ganske utrolig.

Pareto og Dnb Markets gir ikke NAS go til å sende ut børsmelding uten at de har kontroll. Spesielt ikke med den mediedekningen denne saken har fått - de mister jo ALL troverdighet om de skulle bomme.

Dnb Markets var tilrettelegger samt er kontofører så det er vel få som har bedre oversikt enn dem. Early bird kan ikke trekkes tilbake - det er en juridisk bindende fullmakt. De som ikke tok early bird kan selvsagt skifte mening fra eller til innen møtet mandag men det betyr absolutt ingenting!

Hva er eksempelvis hensikten med denne?

https://finansavisen.no/nyheter/luftfart/2019/09/12/6956312/kan-ikke-bekrefte-flertallet

Norsk finansmedia preges av overskrifter som skal generere klikk og det er vel også derfor kundene forsvinner. Ref DN som må kutte stort!
Artige
12.09.2019 kl 22:36 1071

Alle kan endre sin stemme:
– Vi kan blant annet ikke opplyse om hva den foreløpige stemmegivningen er fordi obligasjonseierne har rett til å inngi stemme og endre sin stemme helt frem til mandag klokken 13.00, sier Andersen
TomW
12.09.2019 kl 22:41 1036

Nordic Trustee har ikke noe med early birds avtalen å gjøre. Dette er en bindende avtale mellom tilretteleggerne og obligasjonseierne. Men det er helt riktig at Nordic Trustee ikke kan bekrefte noe da de ikke har noe med dette å gjøre.
Redigert 12.09.2019 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
undrende
12.09.2019 kl 22:42 1027

Nettroll???
Hvorfor bruker dere en så nedsettende karakteristikk av et fåtall personer her inne på forumet som har hatt 100% treff på sine betraktninger og analyser???
Hvilken karakteristikk skal man bruke på alle dere som har tatt feil hele veien ned, og som fortsatt ikke gir innrømmelser, men turer på videre i samme spor.
Hva er dere???
zavva
12.09.2019 kl 22:46 1012

Nei, det kan de ikke.

Les side 6 i vedlegget her så finner du nok ut av det: https://newsweb.oslobors.no/message/484316

Alle "early birds" har signert en ugjennkallelig fullmakt på at de stemmer ja.

Les side 6 der først - så dette (google translate av gårsdagens melding) :

Etter utløpet av fristen for tidligfuglgebyr og på foreløpig basis har selskapet mottatt bekreftelse fra finansrådgiverne om at de har rimelig synlighet for mottak av positive stemmerettforetak og fullmakter som representerer mer enn 2/3 av de totale stemmeberettigede obligasjonene til NAS07 og NAS08.

Dvs over 2/3 stemmer for forlengelse og mer enn 5/10 møter opp i form av person eller fullmakt.

Genialt trekk med tidligfuglgebyr.
Redigert 12.09.2019 kl 22:50 Du må logge inn for å svare

Det stemmer da jeg sendte inn min bekreftelse på aksept til Nordic Tustee og ba om en bekreftelse at det var rettidig i forhold til Early Bird fikk jeg beskjed om at de tok min stemme men vedr early bird måtte jeg kontakte tilrettelegger for dette hadde de ingen ting med, hvilket jeg da gjorde.

Slik jeg ser dette da er at DnB/pareto har fått inn over 67% av 100% stemmegivere innen 11. sept kl 1700, det gir da Dnb/Pareto fullmakt til å stemme for NAS sitt forslag ved møte 16. september kl 1300. Da må det jo spille liten rolle hvor mange nei eller hvor mange som møter opp for å si nei på møte.

Eller blir dette galt?
Herman*
12.09.2019 kl 22:59 963

Det viser seg at FA forsøker å melke denne konflikten for alt det er verdt, og deres fremstilling gir ikke et korrekt bilde av situasjonen. Her kan dere lese hvilken forpliktelser/fullmakter NAS sitter på, hentet fra forslaget til obligasjonseierne: " The issuer has offered to pay an early bird fee to any bondholder which gives its IRREVOCABLE ( Red adm: Ugjenkallelig) PRE CONSENT ( Red Adm: forhåndsgodkjenning) to support the proposal"

Så her har TomW og andre helt rett. Hvordan Sissener kan si at han ikke har gitt opp håpet er helt uforståelig. Det hadde vært bedre å ønske selskapet lykke til og så legge ballen død!.
Redigert 12.09.2019 kl 23:01 Du må logge inn for å svare
zavva
12.09.2019 kl 23:03 945

Det er helt korrekt.

Dnb/Pareto representerer NAS på møtet og har med seg fullmakter for over 67% av totale stemmeretter.

Herman*

Sissener er ekspert på backtrading og jeg er rimelig sikker på at vi kommer til å se en økning i aksjebeholdningen hans de neste ukene.
Derfor sår de usikkerhet i media og på forumet.

Eksempelvis når Sissener sitter short i en aksje og det er shortskvis. Da går han ut i media noen dager etter og har tilfedligvis solgt dagen før shortskvisen.
Mannen er et orakel på nivå med Warren Buffet så hvorfor avkastningen er så dårlig i Canopus et mysterium.
Redigert 12.09.2019 kl 23:07 Du må logge inn for å svare
TomW
12.09.2019 kl 23:44 853

Ja det er riktig, hadde en runde med DN på dette og de var enige i at de hadde omtalt dette med oppmøte litt klønete i en av sakene sine, men var ikke villig til å rettet det.
De vet at sakene får vesentlig mer klikk om de leker litt med fakta, men faktumet er at alt er avgjort selv om det kun møter opp 1 person fra tilretteleggere på dette møtet. Han kommer nemlig med fullmakter verdt 67% + av kapitalen.
Sissener må gjerne møte med 100 mann, det hjelper ikke en dritt
Claude
13.09.2019 kl 07:17 665

Karlsen sier også i et bisetning at : -"Avklaring av joint venture er kun noen uker unna"

Nedsettende karakteristikk er jo rett det, hvis du tenker på karakteristika som nedlatende, skadefrydende, skråsikre, hatske og selvgode. Det å si at man har tatt feil hele veien ned blir vel galt, da forutsetningene for caset endret seg drastisk med MAX-problemene, feilslått hedgefuel osv. De som hadde rett i at kursen skulle ned, hvilke forutsetninger satt man for caset da? At Norwegian er et kjeltringselskap med eiere og et styre som kun tenker på seg selv? Det er ingen god analyse i min bok. Norwegian er høy risiko pga finanser, og det er i stor grad eksogene sjokkå kombinert med denne risikoen som har ført de inn i den situasjonen de er i nå. Å sitte og si at denne skal ned fordi det er høy risiko blir etter min mening gjetting og ikke til å stole på, selv om det kommer en grounding som gir vedkommende rett.

Vi bør imidlertid se på veien fra dagens kurs, og slutte å gnåle om hvem som hadde rett og feil frem til nå.

Det kan bli trangt i døra i dag. Flighten tar av og vi ser raskt aldri 30-tallet igjen!
Ny Kaptein Geir Karlsen har full kontroll...

Enig. Selv kan jeg analysere meg fram til hvor kursen vil gå, og det er en veldig høy prosentvis sjanse for at jeg har rett selv om jeg ikke har analysert noe som helst.
tesch
13.09.2019 kl 07:52 530NAS blir en kjempe suksess fremover .JV blir annonsert snart . Juli/august var super bra . September ser grei it ogsā . Obligasjons Problemet er løst . I tillegg har prisene pā Airbus fly økt med 10/15 prosent

Så har vi RR og Max . Det har kostet NAS penger , men de får kompensasjn

Sist , men ikke minst . Karlsen har skatt i gang en skikkelig kostnads reduksjon kamopanje med super konsulenter pā laget. Det vilvises på bunnlinja .

Ikke tenk p hva kursen slutter på i dag , men om 6/12 mxneder