JV eller bud før mandag ?


Kan være fullt mulig. Når aksepten er godtatt og obligasjonseierne har sagt ja. Gjør det nok det litt vanskeligere ang salg spesielt. Spesielt om en har satt pant i Slot på Gatwick etc. Samt en innløsnin g på 105 %.
Er ett stort og komlisert spill fra NAS dette. Mulig de vil tvinge frem tilbud fra potensielle kjøpere som har vist interesse.
Uansett ser det ut som obligasjonsforfall for 2019 og tidlig 2020 er på pass. Og vi vet det er økt kapitak i NAS ved salg av NOFI og vi vet det kommer erstatning fra Boeing og RR. Så mye skal være ok nå for at dette kan gå rette veien og en god stigning fremover. 40 til 50 kr i løpet av kommende uke bør være innen rekkevidde. Lykke til.
Ser Frodon er uvanlig stille for tiden :-)
Tigeren
12.09.2019 kl 23:59 546

Ja og husk at Kjos og Karlsen pynter brura for salg. JV kan komme på tirsdag. Fet oppgang i møte. Frodon sitter stakkars og depper. Hammers bekreftet her inne at han går på Nav og går tur bikkja. Stakkars Plasthammenav'er som nå må gå lange turer, nå som Nas kan fly høyt.

Jaggu, der var dagens største taper tilbake også, sef i en konspirasjons teori tråd, hva ellers for en høytsvevende luftslott akrobat?
Pynte brura ja, i strisekk det da?
JV kan ikke komme på tirsdag, oppkjøp kommer ikke på mandag, hvorfor skulle det gjøre det? Oddsen er skyhøy på min side.
FET OPPGANG UTEBLIR.
tesch
13.09.2019 kl 06:29 372


NAS blir en kjempe suksess fremover .JV blir annonsert snart . Juli/august var super bra . September ser grei it ogsā . Obligasjons Problemet er løst . I tillegg har prisene pā Airbus fly økt med 10/15 prosent

Så har vi RR og Max . Det har kostet NAS penger , men de får kompensasjn

Sist , men ikke minst . Karlsen har skatt i gang en skikkelig kostnads reduksjon kamopanje med super konsulenter pā laget. Det vilvises på bunnlinja .

Ikke tenk p hva kursen slutter på i dag , men om 6/12 mxneder