Invesco selger Next. Idex for tur?


Ser ut til at Invesco er på vei ut av Next (og kanskje Thin). Ser ut til at det begynner å innse at eventyret er over. Blir spennende å se på mandag, om de har begynt å selge i Idex også, eller om det kun er BNP Paribas som står for salget. Aksjen har funnet litt støtte her rundt 1,6, så får vi se om det holder eller om det knekker ned.
Reserven
13.09.2019 kl 12:38 1617

Tenker du gikk på en stygg smell i Thinfilm i går. Men du ble advart:
https://finansavisen.no/forum/thread/45845/view/877697

Ja, ble stygg den siste biten. Hadde heldigvis dekket halve. Kan ikke sitte over med alt for mye i sånne. Caset mitt i Thin var ok det, men ingenting å gjøre med jalla som fyrer. Tror fremdeles selskapet er konk innen rimelig tid, så det byr seg alltid muligheter. Husk at Thin hadde mange rally på 20-30% på vei ned fra 2kr til 5 øre. Jeg sier ikke at ikke Idex kan fyre på melding, men at de trenger emi sårt er helt klart.

Blir tungt om både WF med 28% og Invesco med 16% skal ut samtidig
ArtDude
14.09.2019 kl 12:46 1450

Tenk om det blir 1 kjøper på de aksjene. Er ikke det mer sannsynlig?
Reserven
14.09.2019 kl 21:35 1365

Var det også mange THIN aksjonærer og tradere som hausset med. Men fasit er at det ble et par tusen kjøpere i markedet over 2 måneder:
https://finansavisen.no/forum/thread/45194/view/896930
https://web.archive.org/web/20190808181600/https://thinfilmnfc.com/investors-shareholder-structure


Haussere prøvde seg også på at et par store kjøpte alt Woodford solgte, men ingen har flagget over 5%.

ENESTE Thinfilm aksjonær nå med over 5% er Invesco (14,99%). Vel, også Nordnet Bank AB nominee kontoen (6,60%) med aksjene til alle svenskene og finnene som liker å tape penger i aksjemarkedet.
https://thinfilmnfc.com/investors-shareholder-structure

Redigert 14.09.2019 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
prikken
15.09.2019 kl 15:58 1265

Apple utvikler biometrisk sensor under display.Er kanskje flere som kommer på banen av de større it kjempene..
https://www.privataaffarer.se/apple-utvecklar-egen-fingerprint-teknologi-till-iphone-bn-1567689570

Amerikanska Apple testar för närvarande teknologin både internt och ute hos leverantörer, enligt källorna. Teknologin kan vara redo att tas i bruk redan i nästkommande generation av telefoner, som släpps 2020. Lanseringen kan också dröja till 2021, uppger källorna för Bloomberg.
Redigert 15.09.2019 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
15.09.2019 kl 17:07 1217

Verdenslederen la vel den teknologien på hylla tilbake i 2016, så her går nok Apple på en smell.

BNP Paribas solgte nesten 1mill aksjer siden forrige oppdatering. Retail tar imot, og ellers er det enda ingen salg fra WF eller invesco
AlexEri
16.09.2019 kl 13:17 906

Om en storägare önskar att sälja sitt innehav i Idex så vore det ju idealiskt ifall man kunde hitta en köpare utanför börsen.
Hade de kunnat hitta en köpare i Idex som varit villig att betala 1.5 per aktie borde en sådan affär äga rum ganska snart.

Min TRO är att man inte hittar en köpare såvida man inte går med på en väldigt stor rabatt. Är vi oerhört generösa och värderar Idex till 500m NOK då skulle de kunna sälja sina aktier för lite under 75 öre aktie.

Småköpen från insiders var ett ganska uppenbart försök till pump.
Om voiceofreason vill anklaga mig för "kursmanipulation" får HEN väl vara vänlig att anmäla mig till norska myndigheter isåfall.

AlexEri: det du skriver er åpen for diskusjon og er innenfor det som kan skrives synes nå jeg. Godt mulig du får rett, at egentlig pris er kurs 75 øre og at markedet tar feil ved å prise Idex til nær en milliard. Selvsagt. Det som er påpekt her og som ikke er greit er påstanden om at Oslo Børs stanset innsidekjøpene da de mente det var manipulasjon. Det er DRØYT å skrive slikt for å forsøke å påvirke kursen. Altså. det du skriver er ok. Jeg har ikke tro på pump-teorioen din, da begge de to som kjøpte rikelig med aksjer er helt ferske ansatte og at de vil ha nok aksjer da de forventer at det snart smeller. Vi venter på børsmeldinger som kan snu hele casen på hode. Det vil vise seg snart, så ikke vær for sikker på shorten deres.

Videre ser vi at noen her bruker hver eneste ledige time på å snakke Idex ned og henter frem 5-10 år gamle ting. Natt, dag og helg. Vi får se hva de nærmeste ukene bringer.
ArtDude
16.09.2019 kl 13:55 880

At man skulle selge seg ned i markedet til småinvestorer fremstår som lite attraktivt. Timing er feil med tanke på avklaringer som kommer rundt teknisk godkjenning i september. Og gitt et godt produkt, det er bedre å selge seg ut til en investor med prispremium når det tekniske er avklart. At dette må i markedet til spot, nei.

Og mens det diskuteres mellom de ytterste fløyer kan vi i alle fall enes om at det har vært en enestående meldingstørke fra den normalt sett proaktive verdenslederen.

Bygger det seg opp til den perfekte (shit) storm...?
ArtDude
16.09.2019 kl 14:59 833

Meldingstørken har vært uvanlig, ja. Jeg heller mot storm. Noe skjer, men retningen er usikker.

Møyfrid, er lov å skrive litt positivt en gang i mellom alle dine negative innlegg all den tid du faktisk har kjøpt litt Idex med referanse til et av dine andre innlegg. Eller var det bare en spøk? Idex opplever massiv negativ presse og skriblerier på forumer. Det positive er at de to største ikke har solgt en eneste aksje, mens de har solgt seg helt ut av/selger i andre aksjer. Det er jo ikke slik at de venter på å gjøre seg ferdig i andre aksjer før de begynner på Idex. Tolk det som dere vil. Vi får se hva neste børsmelding innebærer. Binært spill? Ja.

Ikke meningen å være negativ, kun kommenterer faktisk forhold. Det er uvanlig stille. Og ja, jeg er posisjonert for oppgang.

Ringer det ingen varsellamper når en etter en av de store selger seg ned og ut?

Ikke så mange som selger og de to største har ikke solgt i det hele tatt. Men enig dette er høyrisiko med binært utfall. Det er da ingen som er uenige om det?..

Det er da mange caser på børsen som er bedre enn long idex. Her kan opp mot 50% av aksjene i selskapet som er tom for cash i januar, bli til salgs. Det kan være IDEX blir hausset, men jeg tror ikke de store biter på enda en gang. Og da sitter du der plutselig med hodet i postkassa når feks spettet og co skal inn på 10øre.

Evnt gjør de som Thin og bruker giring på ingenting

Thin solgte et "produksjonsanlegg" til 1/3 av kostpris, og leaser det tilbake.

Eier IDEX i det hele tatt noe de kan selge, utenom verdiløse patenter og enrollment-sleave?  Sistnevnte kan de kanskje få én hundrelapp for - ikke engang nok til en Stan-lunsj.
uptrade
16.09.2019 kl 23:22 586

De har sikkert ett par alibaba kort liggende ;)