Bolignød i verst tenkelig og minst beboelige land å bebo.


For de som selv er borgere av det, her hvor solen skinner en måned to om året, og ellers er det "så som så".

Debatt på NRK i går ble det avslørt at unge mennesker i fast arbeide, ikke kommer seg inn på boligmarkedet fordi bankene ikke vil gi de lån? For noen år siden fikk da de samme bankene svære gavepakker, fra det norske «folkestyret» til dette glupe folket, med demokrati og kongedømmet sitt for å drive bank?

Det samme har skjedd i USA der folket i USA måtte redde bankvesenet sitt, men det vet dere vel?

Norge aborterer 2 store skoleklasser daglig, men de som overlever kommer seg ikke inn på boligmarkedet? På samme sted derimot lever Asiater og afrikanere det gode liv her på den mest ugjestmilde og avsidesliggende sted på jord. Ja, enkelte steder er kvikksølv termometer erstattet med sprit, fordi kvikksølv fryser over 35 grader.

Idiotstat hva er det? Et Idiotfolk for den del.

https://tv.nrk.no/serie/debatten/201909/NNFA51091219
Redigert 13.09.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare
Odi.1
13.09.2019 kl 13:07 1259

Når det er så kaldt kunne dem vel bygget flere IGOLO?

Det mest interessante med programmet var at samtlige deltakere hadde en helt sikker forståelse av at høy boligprisvekst er gitt og universellt faktum, slik at det å "komme seg inn på boligmarketdet" er bra, og det å "stå utenfor boligmarketdet" er dårlig. Faktum er at det er meget ille for en helsefagarbeider å dra på seg 2,5 mill i gjeld på en leilighet som faller en mill i verdi over en 2-3 års periode. Dette ubehagelige scenario er ikke en umulighet.
Redigert 13.09.2019 kl 13:25 Du må logge inn for å svare

Et viktig aspekt, men de har tro på denne vannvittige boligpris gjelds-veksten vil forsette i evighetens perspektiv. Det norske bank og finansvesen er tufte på svindel og bedrag. Slik hele staten er. Den fossile møkk (olje og gass) omsettes til stadig stigende priser. Det er den slags varer som gir liv til en stat og bank som har bidratt med å forgjelde sitt eget folk. Fra Boken Gudfaren: Bak enhver stor formue ligger det alltid en forbrytelse. DNB har avansert fra landets største konkursbo til å bli Landets største eiendomsmeglerforetak. De har nå solgt tyvegodset så mange ganger at landets egen ungdom og fremtid (tiltros for det aborteres 2 store skoleklasser daglig) ikke kommer seg inn på boligmarked i sitt eget hjem og fedreland. Verdens beste land ifølge FN som får sine årlige milliarder i smørepenger fra kongeriket Norge.

Hovedstaden i kongeriket Norge (Oslo) nå med egen sjaman. Han var heldigvis bare svart, der der han skulle vært grønn? Men Hovedstaden Oslo "Pestbyllen" på nasjonens sjel er med valg av Lan fra MDG nå fått den ønsket harmonerte farge "som er grønn". Politisk er de også for Fri innvandring! Så dette lover godt, for de som vil oss vondt.


Norge har i løpet av de siste tiårene utviklet seg til å bli et multireligiøst og flerkulturelt samfunn. Innvandring bringer med seg noen utfordringer, men også et mangfold som er positivt for landet. Dette gjelder enten mennesker kommer til Norge for å jobbe eller fordi de flykter fra krig og forfølgelse.
https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/mdg/pages/309/attachments/original/1548161094/Arbeidsprogram-2018.pdf?1548161094

Mye med Lan Marie parti, de grønne kan sammenlignes med Michael Jackson MoonWalk. Han går frem, men allikevel bakover. Og folket jubler!

Norge er on the dark side of the moon.
pengex
14.09.2019 kl 00:23 1087

Her er svaret på alles plager...… www.nbim.no/.....ett fond som stiger inn i himmelen.
Takket være dette vil vi ikke oppleve en boligkrise igjen.

Takket være norske økonomer tilførsel av «friske oljepenger» og på tross av den mørke årstiden vi alle går i møte, skinner den «økonomiske olje solen» over klovneriket Norge selve sterkavsnittet i Europa, nå med egen sjaman. Takk Allah at han bare var svart! Tenk om han hadde vært grønn, det samme som Lan.........

Redigert 14.09.2019 kl 12:52 Du må logge inn for å svare

Museviselandet. Hadde man flyttet alle” nordmenn” til India, kunne vi legge hele nasjonen i feilmarginen. Vi kunne med andre ord ikke bevise at vi var der. (Annet enn hva som hefter ved oss rent herostratisk). Om Norges kristning er det ellers påstått. Den norske staten har mirakuløst nok gått rett fra barbariet til degenerering, uten det vanlige intervallet om sivilisasjon. Sjeldent har det vært en brøk, med så mye udugelighet/inkompetanse over, og så svære svarte oljepenger under. Skjeggestad bro slik den endte etter 10 år bruk har mye likheter med den norske staten. Tenk dere kongeriket Norge uten gratis råvarer «olje å selge»?


I programmet bekreftet Finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen faren med en boligpris kollaps. Historien er full av slike kollapser og dette vil gjenta seg. Og kjøpe noe på dette tidspunkt det vil jeg ikke anbefale. De som tror at eksponentiell vekst kan holde på til evig tid må enten være fullstendig gal eller en økonom." Albert A. Bartlett, fysiker: Det har han helt rett i. Norge har flust opp av begge deler.
Finans tilsynet her i Norge bekymrer seg for all denne gjelden det norske folk har påtatt seg, men det er jo denne gjelden, som har besørget boligpris-gjelds-veksten?

Dagens pengesystem er en hjerteløs svindel. ”Det finnes praktisk talt ingen virkelige penger i systemet, kun gjeld. Nesten hele pengemengden består av gjeld til private banker, og det for verdier som ble skapt med rentemaskepi og simpel regnskapsføring.

De som tror at eksponentiell vekst kan holde på til evig tid, må enten være fullstendig gal eller en økonom." Albert A. Bartlett.
Og det har han helt rett i. Kongeriket Norge har flust opp av begge deler.
Puta1n
21.09.2019 kl 21:04 479

Boligmangel i europas minst befolkede land, Norge?

Listen over shithole countries blir bare lengre...

En handelsreiende død.
“Work a lifetime to pay off a house — You finally own it and there’s nobody to live in it.” Willy Loman

“After all the highways, and the trains, and the appointments, and the years, you end up worth more dead than alive.” Willy Loman

“I made the last payment on the house today. Today, dear. And there’ll be nobody home.”
Linda Loman
Noni
22.09.2019 kl 19:56 265

Er det rart det blir bolignød når de skal stappe landet fult av gratispassasjerer som vi skal forsørge!