SBX - Duket for oppgang med nytt styremedlem


Det er helt utrolig hvordan Heidar Engebrett klarte å kjøre dette selskapet til helvete. Det er bare å håpe på at vedkommende aldri mer får noe å gjøre med andres penger. Selv etter kun reddet seg selv med egne stemmer på GF, så tok ikke vedkommende tegningen.
Nå er han derimot ryddet bort, og det er bare å krysse fingrene for at nytt styre klarer å rydde opp etter fyren, i alle fall såpass at man slipper flere emisjoner.
Det er bare å notere seg navnet for ettertid.
https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/40752

Adamek var strålende fornøyd med med jobben Engebrett gjorde!
Adamek
15.09.2019 kl 11:52 726

Adamek var ikke det, Led'ern ! Men det er stor forskjell på å la ting få gå seg "til", og på å legge sten til byrden slik flere gjorde. Dessuten er det bedre måter å fremlegge sine holdninger på enn slik du og flere gjorde.
Det er alltid slik at de som sitter med makt og myndighet, følger med. Og om du tror at de største aksjonærene i SBX satt og kun sukket "ja-ja", så tar du skammelig feil.
Det er tydelig at noen har blåst i basunnen til noen andre, og det har fått følger.
De uttalese - måter du og andre brukte , kan enten bero på lite forståelse for "saken".
Eller var et forsøk på å vise verden hvor stor greie du hadde på ting og tang. Fornuftige argumenter om "det meste" kjøpes av de fleste. Men ordbruk som ikke hører hjemme i noen diskusjoner, reduserer vekten av de poenger man forsøker å få frem. Og reduserer avsenders påvirkning.

Nok om det, nå skal kursen tas igjen (i tillegg til den kursreduksjon som Led'ern og hans kompanjonger klarte å redusere den med. Kanskje var det deres agenda ?)
Forhåpentligvis vil noen forstå at det er faktisk muligheter for å gjøre en god slant på SBX, og det kan faktisk gå fort.
jokke
16.09.2019 kl 00:06 432

Nordic rører på seg :-)

Ps: sendte e-post og spurte om grunnen til hvorfor de ikke innlemmer Boa båtene i flåten på hjemmesiden, de gidder ikke svare.