ABT med flott avtale !


9/04-2018 14:29:36: (ABT.OAX) Aqua Bio Technology har signert distribusjonsavtale med ny partner i Midtøsten
Aqua Bio Technology ASA (ABT) har signert en avtale med selskapet Al Hafez Trading Est. (Al Hafez) som gir Al Hafez eksklusiv rett til distribusjon av ABTs hudpleieserie Moana Skincare i Kuwait. Avtalen gjelder syv produkter, med mulighet for å utvide til flere produkter og flere markeder i regionen.

Avtalen innebærer eksklusiv rett til å markedsføre, distribuere og selge de aktuelle produktene til forbrukere og profesjonelle brukere, samt andre utsalgssteder, hudpleieklinikker mm som Al Hafez i samarbeid med ABT mener best vil kunne presentere produktene til forbrukere.

I første omgang gjelder avtalen for 2,5 år, med rett til forlengelse hvis samarbeidet innfrir felles forventninger.

-Kuwait er et spennende marked i en attraktiv region, og vi er svært fornøyde med å ha fått på plass en lokal og dyktig samarbeidspartner i Al Hafez. Denne avtalen, og pågående prosesser, viser at våre hudpleieserier Moana og Cuvget har et godt potensiale både i Europa og i andre deler av verden, sier Arvid Lindberg, administrerende direktør i Aqua Bio Technology ASA.

-Vi er stolte og begeistret over det nye partnerskapet med Aqua Bio Technology. Dette representerer en spennende mulighet til å bringe et teknologidrevet produkt inn i det kosmetiske markedet i Kuwait for å møte økende etterspørsel av innovative produkter av høy kvalitet. Vi håper dette vil utgjøre kjernen i et fruktbart langsiktig partnerskap og videre samarbeid, sier Mr. Habib Behbehani i Al Hafez Trading Est.

Om Aqua Bio Technology ASA

Aqua Bio Technology (ABT) har lansert flere kosmetiske ingredienser som benyttes i hudpleieprodukter globalt. Hudpleie er det raskest voksende segmentet innen kosmetikkindustrien, og hvor ABTs ingredienser har fått fotfeste. Utover ingredienser kommersialiserer ABT også nye teknologier/konsumentprodukter innen hudpleie gjennom inn-lisensieringsavtaler med samarbeidspartnere. Aqua Bio Technology er notert på Oslo Axess.

Om Al Hafez Trading Est

Al Hafez Trading Establishment er et familie-eiet og -drevet farmasøytisk distribusjonsselskap grunnlagt i 1973 i Kuwait med en omfattende produktportefølje. Selskapet har gode distribusjonskanaler og et godt omdømme. Al Hafez følger kvalitetsstandarder for ISO 9001: 2008 og Good Distribution Practice (BNP).

Al Hafez distribuerer en rekke nøye utvalgte og anerkjente multinasjonale samt regionale produkter. Vi søker å styrke vår profil for å møte forventninger og etterspørsel i Kuwait ved å etablere et langsiktig partnerskap med pålitelige partnere. Vår visjon er å opprettholde vår posisjon som et av de ledende distribusjonsselskapene innen vår kategori i Kuwait.

For nærmere informasjon, kontakt adm. direktør Arvid Lindberg, telefon +47 9824 5410.

blygen
04.10.2019 kl 12:32 217

Har da skjedd en del siste året for ABT sin del...bør generere inntekter fremover... siste distribusjonsavtale ble meldt i dag :) venter at innsiden øker....
Herman*
05.12.2018 kl 09:58 698

Da blir det emisjon i Abt på 2.50. Hvis den blir fulltegnet og alle benytter sine warrants, får vi ca 19 mill aksjer. Da er selskapet til gjengjeld godt finansiert forutsatt at Zona Nordic ikke får fullt gjennomslag for sitt krav. Inntektene i 2018 er ubetydelige, men ser at de sikter seg inn mot minst 10 mill til neste år. Positivt at de største aksjonærene tegner seg, negativt at de «store» inntektene skyves frem i tid. Klarer ikke å se noe vesentlig kursdrivende før selskapet dokumenterer sterk vekst eller inngår avtaler som nærmest garanterer vesentlige inntekter. Verken Moana eller Cuvget er godt kjent i Europa, og jeg synes derfor at ABT også bør vurdere å utvikle sin egen produktserie hvor de sitter igjen med en større andel av inntektene.
janhen
25.11.2018 kl 10:01 1485

Ja var ikke mye som skjer her, men de har da ikke gitt opp helt. Får se det positive at de har publisert finanskalender, og at topplisten publisert 15/11 er ganske uendret. Bare spennende å se om de publiserer en avtale før de skal hente inn ny kapital.... Jeg sitter stille og venter, men å være aksjonær nå er ikke veldig stas.
Herman*
21.11.2018 kl 17:10 1650

Her var det utrolig stille. Ingen nye distribusjonsavtaler har blitt meldt, ingen melding om emisjon, ingen melding om forlik eller info om oppstart/status på rettsak. Det kan jo være greit å ha en litt jevnere newsflow hvis selskapet ønsker å ha et godt og ryddig forhold til sine aksjonærer. Abt prises særdeles lavt, men selv en slik prising må forsvares med et viss omsetning og vekst.
janhen
15.10.2018 kl 12:45 2192

Håper de oppdaterer akjsonærliste og finansiell kalender etter hvert. Hadde vært fint med en ny avtale før de skal øke egenkapitalen også..
Herman*
29.08.2018 kl 14:05 2828

Tviler ikke på at de lander en rekke nye distribusjonsavtaler. Utfordringen er at disse avtalene som regel ikke gir nevneverdige inntekter på kort sikt. Etter 2H bør vi dog se om det ligger noe potensial i de eksistende avtalene da de første distributørene da har hatt tilstrekkelig tid på å selge relevante volumer.
janhen
29.08.2018 kl 12:07 2855

Ser jo ut som den har stoppet nedturen nå, så får vi håpe de kommer med noen positive nyheter før de skal tigge penger for å få opp kontantbeholdningen. Det er jo lov å drømme om at de ombestemmer seg om å få inn mer penger, hvis de lander noen fine avtaler:)
arnegull
23.08.2018 kl 10:11 3095

I dag solgte jeg beholdningen min i ABT. Har være aksjonær helt siden kursen stod i 0,69 kr (før spleis) Jeg husker godt kvartalspresentasjonen med Arvid i cock pit og som pilot på side 2 hvor han inviterte oss til take off på en reise med de inn i fremtiden. Det er med bitter ettersmak at jeg ikke forstod allerede den gangen Restorsea gikk til søksmål hvor den flyturen kom til å ende, men sånn er det når man forelsker seg i en aksje. Det hjelper ikke å fantasere om at L`oreal kunne kjøpt opp selskapet for lenge siden og at "alle" kunne hatt Zonase i kremene sine på et hvert bad rundt om i verden. Takk for turen
Redigert 23.08.2018 kl 10:12 Du må logge inn for å svare
Herman*
23.08.2018 kl 08:24 3134

Jeg kjøpte da jeg ikke trodde det kunne bli verre, og så feil kan en ta. Har tro på at selskapet kan få opp inntektene, det store spørsmålet er hvor lang tid det vil ta.

Redd at 650K i inntekter ikke kommer til å øke med det første. Merkelig at du gikk inn her igjen Hermann, men du om det. Så vi var oppe i 95K i volum, så du er muligens ute igjen. Jeg er den første til å beklage denne utviklingen, men nå ser jeg at denne skuta er lekk som en sil og jeg er redd at de ikke klarer å tette den selv om de får inn mer kapital. Vi ser nok denne nede under 1 krone om ikke lenge.
Herman*
22.08.2018 kl 08:35 3289

Forferdelig 1H, men i det minste positivt at de hevder de har en del ting på gang hva gjelder kommersielle avtaler. Her er det bare å komme med en rekke avtaler i høst hvis det skal være håp om å få opp kursen. De har over 12 mill på bok, og allikevel signaliserer de en emisjon i høst i stedet for f eks sommer 2019. Dette virker litt merkelig, de må i det miste da ha tro på at de kan levere noen sterkt kursdrivende nyheter som kan bidra til at dette lar seg gjøre relativt smertefritt. Ser vi bort fra dette søksmålet som jeg ikke tror koster så mye, kan jeg ikke helt se at de trenger så veldig mye kapital så fremt de ikke har tenkt seg et nytt år uten nevneverdige inntekter. Er nok kanskje ubehagelig for en CEO å ha mindre enn 10 mill på bok, men samtidig klønete å betale ut store beløp i utbytte for så å hente kapital.
Redigert 22.08.2018 kl 09:08 Du må logge inn for å svare
Herman*
21.08.2018 kl 10:04 3377

Om ikke inntektene for 1H er bra, bør de i det minste dokumentere at de er inne i en sterkt stigende trend og at inntektene i 2H følgelig blir betydelig høyere. Selskapet bør også kunne si litt om når de forventer break even. Hvis selskapet utligner informasjon i marked i forbindelse med rapporten, bør både CEO og styremedlemmer benytte anledningen til å foreta solide innsidekjøp hvis de har tro på det de driver med.
janhen
21.08.2018 kl 09:55 3713

Skulle gjerne vært ute av denne aksjen når man ser hvordan det har gått siste året. Håper det er litt inntekter å vise til for denne, jeg var positiv etter at det ble inngått forlik sist. Nå har de vel ikke brukt mye utgifter på neste sak enda, men akkurat nå føler jeg at penger i denne aksjen er litt som russisk rulett. Det kan gå skikkelig gærnt, men sannsynligvis er det litt inntekter. De har sikkert tatt en vurdering at et søksmål er bedre enn å kjøpe opp et selskap med inntekter på en dårlig årslønn.

Kan vel også regne med nok et søksmål fra uventet hold. Ikke godt å si med dette selskapet..noen som vet hvor og når presentasjonen foregår?
Herman*
19.08.2018 kl 22:42 3901

Hvilke forventninger har dere til 1H til uka? Jeg ser for meg relativt svake inntekter, men at vi i det minste ser at salget har begynt å røre på seg. Jeg forventer en svak topplinje på bare 3 mill, stigende til 6 mill i 2H og 8 mill i 1H19. Så da snakker vi om 9 mill i 2018 og kanskje 18 mill i 2019. Dette er ikke spesielt bra, men det er en begynnelse. Estimatene kan bli langt bedre hvis selskaper klarer å inngå en eksklusivitetsavtale på en av sine nye ingredienser som innbefatter betydelige eksklusivitets og royalty betalinger.
Herman*
28.06.2018 kl 16:21 4738

Jeg har tatt et lodd i ABT i dag. Jeg tenker som følger: Selskapet har rotet det skikkelig til for seg selv. Å prestere å bli saksøkt av alle sine hovedkunder (på Zonase) ) er godt gjort. Spørsmålet blir dog: Går de konk? Det tror jeg absolutt ikke. Når det gjelder Zona Nordic kan de sikkert inngå et forlik som ligger langt under kravet om de så måtte ønske. Tar de det gjennom rettsapparatet vil ikke advokatkostnadene bli i nærheten av det vi har sett i tidligere saker. Taper de, kan de anke og dermed forskyve en eventuell utbetaling til langt ut i 2019. Restorsea har forhåpentligvis blitt holdt orientert om avtalen med ZN, men la oss si at kyniske Patti forsøker seg på en utpressingstaktikk for å utnytte situasjonen. Abt kunne rent teoretisk ha gitt henne hele klekkevæske teknologien uten at det betyr så mye for inntektene til ABT. Restorsea har allerede ødelagt
selskapets muligheter til å hente større inntekter fra denne teknologien. Så vil selskapet øke sine svært så beskjedne inntekter fra salg av ferdigvarer og ingredienser i løpet av neste halvår. Jeg spekulerer i et forlik med ZN innen 22.8, samt 3-4 distribusjonsavtaler i løpet av høsten. I så fall er vi tilbake på 6 kroner i August og kansje 7-8 kroner innen jul. Selskapet prises til ca 15 mill pluss cash, dette er "ingenting" om de manøvrerer seg ut av dette.
Mr x
27.06.2018 kl 21:46 4804

Samme med meg, Vi sørpå for glede vårs over finværet. God sommer :)

Tror ikke abt kommer til å kjøpe aksjer. De har ingen tradisjon for det. Game over dessverre. Jeg er ute og har vel vært en av de som håpet at dette skulle bli en pensjonsgivende inntekt på sikt. Den drømmen er over og det blir en del kroner igjen på skatten i 2019 på realisert tap. Får nøye meg med det og glede oss over utbytte og historisk mye spenning. Flott vær om dagen er det også. Sitter og koser meg med en iskald øl. Lykke til videre dere som er inne. ;-)
Herman*
26.06.2018 kl 10:59 4943

Innsidereglene gjelder også for tilbakekjøp av aksjer. Det vil vel være rimelig å tro at de sitter på kurssensitiv informasjon. De kunne selvsagt utlignet all informasjon i markedet gjennom en børsmelding og så kjøpt aksjer.
janhen
26.06.2018 kl 10:38 4946

Kunne de svart opp med å kjøpe egne aksjer nå? De har kanskje ikke anledning til det nå som de er saksøkt?
janhen
26.06.2018 kl 10:36 4953

De er jo ikke kjent for å gi så mye svar, antar jo at den cowboyvirksomheten som har gått til rettsak kanskje ikke er så interessert i å masse saksutgifter i en rettsak. Uansett er vel kanskje ikke sakskostnader på samme nivå her i norden som "over there"
Herman*
26.06.2018 kl 10:33 4959

Jeg skjønner meg ikke på Abt. Hvorfor kan de ikke sende ut en melding hvor de sier når rettsaken er berammet, bekrefte at det er kontakt mellom partene, samt bekrefte at denne saken ikke får noen konsekvenser for samarbeidet med Restorsea? Skal de la den gå ned til 3 kroner før de gjør noe?
sjakk
22.06.2018 kl 15:05 5189

Sett alene er det en overreaksjon, men det er nok ei juridisk hengemyr, med et frisk minnet om forrige søksmål som også ble omtalt som en ikke sak, endte det allikevel i høye kostnader, og påfølgende forlik.

Så har halvert beholdning => redusert risiko, så får jeg helle løpe etter om det kommer gode nyheter eller kjøpe inn det blir veldig billig. Uten break even på ingrediens salg, så er jeg redd den juridiske hengemyra ta knekken på selskapet.

Zona Nordic er dog en konkurskandidat av en pølsebod med årlig omsettning de siste 8 år et stykke under ei alminnelig årslønn så vidt meg bekjent (siste gang dem tjente penger var vel forliket med ABT i 2009)
Herman*
22.06.2018 kl 14:56 5201

Jahren: er ikke posisjonert i aksjen , men forsøker å ha en balansert tilnærming. Det er utvilsomt verdier i selskapet, men det er alle usikkerhetsmomentene som drar ned. Det siste søksmålet i seg selv burde ikke sende aksjen under 5 kroner, men signaleffekten er stor: Når skal dette ta slutt? Hvordan klarer et lite selskap å spenne ben på seg selv på denne måten? Et forlik, noen fete kontrakter og vi er på 8 kroner. Mer juridisk krøll og uteblivelse av større avtaler som understøtter forretningsmodellen og vi ser 3 kroner.
Redigert 22.06.2018 kl 15:02 Du må logge inn for å svare
Fready
22.06.2018 kl 14:00 5242

"Flott" avtale, - med samlet verdi på >= 0...
janhen
22.06.2018 kl 13:58 5249

Dere har kommet dere ut av aksjen alle sammen, eller tenker dere at det er en overreaksjon nå? Egenkapitalen er vel verdt noen kroner i aksjeverdi også?
Herman*
22.06.2018 kl 13:54 5258

Abt har en veldig attraktiv forretningsmodell som er godt egnet til å skape verdier over tid samtidig som de ulike inntektsstrømmene bidrar til lavere risiko. Problemet er bare at de svikter på det operasjonelle: Det har tatt alt for mange år å bygge ingrediensportefølje, inngåtte avtaler har p.t ikke gitt vesentlige inntekter, og til tross for å ha brukt titalls millioner på advokater, sitter de fortsatt fast i en juridisk hengemyr. Sist men ikke minst er de lite konkrete når det gjelder guiding på inntekter. Dette skaper stor usikkerhet.

Santander gir 1,95%. Det morsomme med en slik konto er at du ser at kapitalen din øker hver eneste dag. Kjedelig, ja, men man får ikke negative overraskelser hele tiden

Tenk å sitte på et lager med en verdi.......... - og så kan man ikke gjøre noe med det. Patti sitter på juvelen og har det hele i sin lomme. Hva gjør hun?. Har hun også resignert og tror at hun skal erobre hele verden via legekontorer og skjønnhetsalonger. Det er mange beilere i det markedet. Trist at ikke Amway sørget for å fornye kontrakten når forliket mellom Restosea og dem var avklart. At de i tillegg måtte prøve seg i Kina med utsalg var forferdelig dumt, da de hadde avtale om kun å selge via houseparties. Nei, dette har vært en prøvelse for oss aksjonærer som har vært med i mange år. Ledelsen og styrene har gjort en dårlig jobb. De som har overtatt nå gjør så godt de kan - og spiser av honningkrukka så lenge det er noe i den. Man kan undre seg over hva utfallet av dette blir. Når krukka er tom, fordufter først de ansatte, så kommer bobestyrer og sitter på en isklump av «noe» som bøkene sier har en voldsom verdi. Hvem vil kjøpe isklumpen? Patentet har vel gått ut på dato når dette skjer, så verdien av isklumpen, rekker vel ikke til å betale skyldig lagerleie engang. Rake kastanjer, var vel formulert Far-far! Lykke til med rakingen!
Herman*
21.06.2018 kl 15:54 5442

Det hadde nok vært på sin plass om selskapet i en eller annen sammenheng signaliserer at denne saken ikke får noen konsekvenser for samarbeidet med Restorsea. En vet jo aldri hva Restorsea måtte mene om leveransene av Zonase til Zona Nordic de siste årene, og de er jo ganske kyniske som tvisten med ABT avdekket. Et raskt forlik med Zona hadde nok også vært på sin plass, advokatene er jo ofte de eneste vinnerne av disse rettsakene. Hvem som vinne tvisten ved en rettslig avgjørelse skal jeg ikke ha noen formening om.
Far-far
21.06.2018 kl 15:39 5461

Abt har rotet seg bort i en juridisk hengemyr som koster dyrt. Det syntes ikke å være noen skjellsettende nyheter på gang som kan løfte kursen på kort sikt. Rettsaker og juridiske tvister er noe dritt og aksjen vil belastes av dette i lang tid fremover. Derfor er det bedre å rake ut kastanjene som er igjen før kursen går het i bunn.

Saken er Herman at Restorsea har enerett for hele Tellus. (Kloden). Hvis Arvid & Co ikke tør å gi Zonase til Zona (er det Arcon, mon tro), så skjønner jeg det, ellers havner han på benken i NY før han vet ordet av det. ABT har blitt en trist sorti, de hadde alt og har styrt så feil underveis. Kua gir ikke mye melk og den magrer for hver dag
Redigert 19.06.2018 kl 05:05 Du må logge inn for å svare
Herman*
18.06.2018 kl 11:07 5736

Det er vanskelig å ha for mange meninger uten å kjenne detaljene i inngåtte avtaler, men jeg kan ikke se for meg at denne saken hadde vært noe problem hvis ikke det var frykten for Restorsea som lurer i bakgrunnen. ABT tar vel ikke skade om ZN plasserer en større ordre på Zonase? De har jo et fjell av i Zonase nedfrosset som det kan være vanskelig å bli kvitt pga avtalen med Restorsea. Nå må ABT bli ferdig med disse konfliktene og presentere en konkret plan på hvordan de skal skal få til en dramatisk økning i omsetningen.
Mr x
18.06.2018 kl 10:41 5761

De kan avvise så mye de vil, dette koster fremdeles mye penger og tid !
Herman*
18.06.2018 kl 10:25 5791

Selskapet saksøkt igjen! Hva er det med dette selskapet som gjør at de opererer i et juridisk grenseland hele tiden? . Ellers trodde jeg at ZN hadde en evigvarende rett til å kjøpe Zonase, mens
ABT hevder den retten/avtalen utløp i 2017. Noen synspunkter?

Er dette noe å bry seg om da?

Zona Nordic AB (ZN) har reist erstatningssøksmål mot Aqua Bio Technology ASA
(ABT) for Helsingborgs Tingsrätt med grunnlag i en påstand om at ABT ikke har
overholdt sine forpliktelser etter en forliksavtale fra 2009. Kravet er
angitt til NOK 12 180 000 med tillegg av forsinkelsesrenter og er beregnet
med grunnlag i antatt markedsverdi på den påståtte resterende
leveranseforpliktelsen fra ABT.

Innlegget er slettet