PEN: "Børsens beste oljeaksje"


Finansavisen kommer i morgen med et stort oppslag om PEN under Ukens selskap. Tittelen er: "Børsens beste oljeaksje".

"Med en markedsverdi på 1,2 milliarder kroner og en aksjekurs på 20 kroner innebærer det i så fall en prising på under tre ganger inntjeningen i 2021. Klarer selskapet å levere på det kan Panoro toppe avkastningslisten blant oljeselskapene i enda noen år."

SPM1 har kursmål 23 kroner. Det vil bli revidert når nyheter kommer.

Fint om noen som kan å legge ut avissider gjør dette.

- - -
https://www.marketscreener.com/PANORO-ENERGY-ASA-6278756/charts/

Kursmål: 60 norske kroner.

Redigert 14.09.2019 kl 09:39 Du må logge inn for å svare

Jeg har nok uttalt meg litt utydelig. Dette er facts og meglerhusene må jo ta med det. Ingen vanskelig øvelse. Det er når man beregner verdien og fremtidig kurs det blir vanskelig når ingen kan si hva oljeprisen vil bli.
Redigert 04.10.2019 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
viduka
04.10.2019 kl 13:07 882

Om Hibiscus nå inkluderes i fase 3 sammen med Ruche som PEN melder må vel FP sin produksjonskapasitet økes. Da holder det ikke med 40K fat om dagen. BWO har vel meldt tidligere at dette er fullt mulig så da er det vel fort produksjon rundt 50K om dagen fra Dussafu allerede i 2022?

Mener å huske at Arnet sa på en presentasjon for ca 1 år siden at Adolo raskt og enkelt kunne øke kapasiteten ved å løfte ombord moduler.

Jeg sier som FF, helt ok oppgang i dag, men fra i utgangspunktet alt for lave nivåer. Nå fikk vi egentlig både i pose og sekk, da funnet var betydelig større enn antatt og at området som funnet er gjort på åpnes for betydelig mer leteboring enn før funnet. Funnet betyr latterlige gode reserve oppgraderinger og mer kan det bli fra samme område hvis de treffer med ytterligere brønner.
Det fundamentale vil uansett vinne til slutt. Når Pen begynner med utbytter ser vi kurser både på 30, 40 og 50 tallet.

Innlegget er slettet av 20 mannen