Veien videre


Det smeller videre i Midtøsten og det legger demper på risk taking.

Noen kaster kortene idag etter oppgangen, mens andre ser på en inngang med den nye "opsjonsløpetiden".

Med makro base case (fordrer lav rakettaktivitet i midtøsten), er kongespm. om NAS leverer på 3Q utover dagens forventning?

Så hjelper det til selvfølgelig med MAX 737 testflyging og JV.

Jeg tror det smeller opp mot 50 innen dagen etter fremleggelse av 3Q.

Sluttauksjonen i dag kan bli episk. Slutt rundt kr 42 utfra kurs nå.
Veien videre er rigget for kt 55 i første omgang.
lektor79
16.09.2019 kl 16:47 1188

Håper den går opp på reelle nyheter. Nå får vi se hvor lang tid før 50 i første omgang..
Herman*
16.09.2019 kl 18:19 1051

Som dere kanskje har fått med dere har Geir Karlsen vært ute i media i ettermiddag og fortalt at de håper på avklaringer på en rekke prosesser i løpet av de neste ukene. Han sier bla at han regner med at kredittselskapene nå begynner å frigi midler, at de vurderer å selge noen fly, og at samtalene med Boeing/RR er langt fremskredne. Dn gjør et stort nummer av at han ikke vil garantere at det ikke blir emisjon, men hvilken CEO med fornuften i behold vil garantere noe slikt...

Hedging av drivstoff gir kjempegevinst på res q3.Denne var negativ tidligere men skrives vel opp ved neste kvartal.
Nas har vel sikret 50% av drivstoffet og om olja skulle ta en hike opp mot 80 dollar kan de selge den med kjempegevinst om de ville ombestemme seg.
Bra finans i dag,Nas er stupet og kan gå mot nye høyder.

Veien videre...
CEO Karlsen: Dette er ikke det eneste vi jobber med om dagen. I ukene som kommer håper vi å få avklart en del av de tingene som vi også jobber med, og disse vil også ha en likviditetseffekt.

Da håper jeg JV annonseres straks. Erstatning RR og Boeing kommer ASAP
Redigert 16.09.2019 kl 21:20 Du må logge inn for å svare

Skal bli spenene å se hva CEO Karlsen og Co kommer med snart. Og så kommer Meglerhus med et nytt syn på selskapet og nye anbefaler kjøp med og pris target.

Noen som har lyst å antyde hva vi vil få ?

Mine anslag på dette vil vere : KJØP (Overvekt) med target Kr 80,- pr aksje
Herman*
16.09.2019 kl 21:54 654

Nå har vel Pareto og Dnb karantene siden de var rådgivere i denne prosessen.Hvilke meglerhus venter dere på? 5 dollar på en lav oljepris burde ikke ha noe å si, men 8-10 dollar kan legge en liten demper på moroa. La oss håpe at de fleste triggerne er i boks til q3 presentasjonen og at oljeprisen holder seg godt under 70 dollar. Minner om at den var helt oppe i 86 i fjor, det er bare sjokkeffekten som er oppsiktsvekkende i dag-ikke prisnivået. Når det gjelder kursmål, så tror jeg de flyttes oppover etterhvert som triggerne inntreffer. Kanskje 50-60 dollar nå, og så 70-90 senere i høst om alt går etter planen.

Vanskelig og tippe børskurser men stiger den opp mot 50 og tipper 50 skal jeg mere inn.Henger ikke Nas langt bak alle andre konukrenter også med lavere risiko nå?
Bedre og kjøpe aksjen nå enn på 30kr og mye usikkerhet vel?

"Børsfallet var bredt, men særlig transport- og flyaksjer fikk svi. Olje- og energiselskaper gikk mot strømmen og steg på børsene."
Dette skriver dn.no fra Wall Street ... 🤭😳