Archer-1: 100% ORR ( 3/3 complete response CR). Vanvittig!!


Nordic Nanovector R&D Day unveils updates on several programs

2019-09-17 07:00 GMT+02

Clinical

LYMRIT 37-01 (relapsed iNHL) - median duration of response of 13.6 months for all responders and 32.0 months for complete responders versus 9.0 months and 20.7 months respectively reported last December at ASH

Archer-1 - 100% ORR (3/3 complete response (CR)) in the first cohort of patients in a phase 1b study of Betalutin® + rituximab in relapsed/refractory follicular lymphoma
Preclinical

NOK 6 million in Eurostars funding granted for taking the chimeric alpha-particle emitting anti-CD37 radioimmunoconjugate Alpha37 through the last step towards clinical testing

Superior efficacy of Alpha37 with respect to market leading ibrutinib has been shown in an ibrutinib-resistant mouse model of chronic lymphocytic leukemia (CLL)
Redigert 17.09.2019 kl 07:09 Du må logge inn for å svare
focuss
18.09.2019 kl 07:37 3731

Mulig jeg nå høres ut som en hausser. Så jeg får legge til at jeg fortsatt har ti ganger så mye penger i PHO som i Nano og slik vil det forbli. Uansett Nano har i løpet av gårsdagen blitt ett langt bedre case. PHO har godkjent produkt som endrer hele blærekreft bransjen. Nano kan bli de som endrer hele NHL bransjen.

Enig focuss, nano blir bra om 2-3år.

Da har jeg hørt igjennom hele R&D dagen.

Synes det virker lovende både ut ifra teknologiens ståsted med bekreftet gode tall fra Lymrit, og ikke minst en knallstart i Archer. Det er og blir det viktigste. At de også ser på ny banebrytende teknologi for å styrke pipelinen er positivt i et lengre perspektiv. Selskapet bekrefter videre deres sterke lyst og evne til å ta dette til markedet selv. De har kontroll. De to faktorene gir jo en god grunn til å legge aksjene trygt i skuffen, og vente på videre resultater.

Slik det ser ut nå er det ingenting som tilsier at de ikke kommer i markedet om 2-3 år, og jeg tror heller ikke det vil være vanskelig å sikre finansiering. På hvilken pris er vanskelig å si, men i det store og hele vil det være en avspeiling av kapitaltilgang og vurdering av risiko. En del av de proffe aktørene som har rett mandat til å investere i selskap som Nano må jo se verdiene i dette, gitt punktene over og bl.a Novartis sitt 18 mrd og 32 mrd oppkjøp i fjor.


Helt enig med det Merlin skriver på TekInvestor. Synd Ling ikke forstår hva resultatene innebærer og tillegger det større vekt.

"DnB har kommet med en veldig rar analyse, der Patrik Ling ikke synes å forstå rekkevidden av Archer-1 avlesningen. Derimot skrives noe som ikke er godt fundert. Han glemmer å ta med at prekliniske studier kan sammenlignes med kliniske på mennesker, siden røntgenstråler er en fysisk behandling, og nok vil virke tilnærmet likt på mus- og menneskekreftceller. I tillegg finnes det jo også in vitro forsøk med kreftsvulster fra mennesker, som er temmelig overbevisende. For de som har fulgt med var derfor faktisk ikke Archer-1 100% CR resultatet veldig overraskende, selv om det var hyggelig å få bekreftelsen. "
Jimmi
18.09.2019 kl 09:23 3336


Alt ligger nå til rette for at det kan komme en partneravtale i nær fremtid. Det er ikke så sikkert det blir emisjon denne gangen, selv om det er et alternativ.
Etter den presentasjonen i går av Zinzani, som er en av de fremste i verden på dette feltet, er jeg ganske sikker på at et Big Pharma snart banker på døren.
Jeg ville ikke vært utenfor den dagen melding om partner foreligger.
Vi får se!
Hugoil
18.09.2019 kl 09:25 3323

Kan virke som noen har begynt å kjøpe seg opp i NANO og tar godt i mot der de var raske med å bestemme seg for å starte i går rundt 35.

Det vil vel komme flere Archer-1-resultater mot slutten av året, og hvis aksjen ikke reagerer på de resultatene vi har fått til nå så vil nok ikke en emisjon kunne komme før etter at disse resultatene er på plass. Men en partneravtale er nok en mer sannsynlig løsning på den finansielle utfordringen.

dr.

det er vel det iboende problemet for analytikere. De virker best der det finnes noe de kan dra igjennom en NPV vurdering basert på gjerne tre caseutfall med dårlig, middels og god markedspenetrening. Å se potensiale og prise ny teknologi er ikke deres sterke side. Hva Ling skriver er derfor synd fordi noen hører på han, samtidig vil jeg si han er en meget svak kilde for å ta avgjørelser i et selskap som Nano.

Nå skal aksjene i skuffen. Regner med å fylle på med flere i det aksjen skal trades ned.
focuss
18.09.2019 kl 09:30 3277

Dr.S
DNB er missfornøyd med at det ikke informeres om hvor langt de har kommet i Paradigme. Uten den informasjonen så blir det håpløst å lage en meningsfull analyse

Enten består aksjemarkedet for det meste av hjernedøde analfabeter som ikke ser skogen for bare trær, eller så er de utspekulert smarte og bare sitter og venter på at de hjernedøde skal gi dem enda billigere aksjer i fanget. Isolert sett er kursen på NANO absurd nærmest uansett hvilkne innfallsvinkel man måtte ha til aksjen.
Hugoil
18.09.2019 kl 09:58 3144

Helt klart en profesjonell kjøper(e) som brukte ulike strategier for å få kjøpt større volumer.
focuss
18.09.2019 kl 10:03 3102

Nå har jo Ling i DNB et kursmål på 85 da. Synes det er bra da når analysen må gjøres med bind for øynene. Er jo friskt det når vi vet at det investorer kan ledes inn i er en emisjon på langt lavere kurs.
Jimmi
18.09.2019 kl 10:05 3084

Det er noen som handler godt med aksjer i dag ja. Spørsmålet er vel hvor de har den øvre grense for handel. Det kan være høyt oppe hvis de har tenkt å kjøpe opp noen prosenter av selskapet.
Kan fort rette seg opp i dag og havne i pluss!

De fikk tak i aksjer helt ned til 33,14. Tipper de som kastet kortene der nå kommer til å angre etter hvert:/

Hvis vi bryter opp og fortsetter over 37,- er det meget sterkt. Spennende å følge utviklingen nå!
Redigert 18.09.2019 kl 10:10 Du må logge inn for å svare

2-3 år. Du mener vel 1-2 år maks? Eller baisser du?

Nå er det bakt inn i kursen at ARCHER-01 vil oppnå 100% ORR og 3/3 CR.

Dersom dette endres så vil det ha fatale konsekvenser for aksjekursen. Nok en gang så må jeg takke ledelsen i selskapet. Nok en katastrofal presentasjon.

$,$$$,$$$.$$
Redigert 19.09.2019 kl 14:57 Du må logge inn for å svare
frontal
19.09.2019 kl 15:04 2519

22 var nok ikke bunnen kan vi trygt si.

De skal sende søknaden om litt over et år. Og denne skal behandles. Behandlingstid tar i snitt 2.5 år, eller 18 mnd.

Og det er hvis det ikke blir flere forsinkelser.

Informasjon innholdet minner mer og mer og Qec. Mye info som egentlig ikke sier så mye om resultater og som ikke gir god grunn for kurs heving. Emisjoner på 114,0 tidligere, hva har skjedd. Noen kloke hoder som sikkert kan fortelle mye om det.
focuss
19.09.2019 kl 15:31 2422

Jeg oppfatter det slik at Nano har et godt produkt, men de har valgt å gå til "krig" mot finansmarkedet ved å nekte å fortelle om fremdrift i Paradigme. Dette er ikke lurt av et selskap som er avhengig av finansmarked i mange år fremover dersom de skal realisere sin strategi. Finansmarkedet kan ikke føle seg trygge på at det ikke kommer flere utsettelser. Virker som DNB er enig med meg. Nano er ikke BP og kan derfor ikke oppføre seg som om de er det. Ledelsen synes å ha for dårlig kunnskap om finansmarkedet.
focuss
19.09.2019 kl 15:36 2389

Det er et lite paradoks i det at den store oppgangen i børskursen i 2016 var gjødslet med at DNB kom med oppdaterte analyser med korte mellomrom. Det medførte 10 gangen i kursen på noen måneder. DNB er sikkert en medvirkende årsak til at mange har gått på en smell i Nano og ser ikke bort fra at de har mange irriterte kunder. Nå slår det ut i at også DNB er irritert over Nanos uforstand.
Redigert 19.09.2019 kl 15:38 Du må logge inn for å svare

Kursutviklingen de siste årene gjenspeiler kompetansen til ledelsen.
Alle vet at det før eller siden må komme en ny emisjon i nano, og det på betydelig lavere en forrige emisjon om det ikke dukker opp en partner rimelig kjapt.
Intet tyder på det så langt, desverre.
Lotepus
19.09.2019 kl 15:48 2344

Jimmi , gi lyd om du trenger noe beroligende . Kan sende deg noen gode sovetabletter.

Da var det rett til tops på taperlisten for dette konkursboe.
merida1
19.09.2019 kl 17:24 2104

Ser en situasjonen i et lenger perspektiv er den underliggende tendensen positiv. Tror at det kan bli en bra dag i morgen
Resultatene taler for seg selv, så risikoen nå er relativt moderat. Greit å være en smule likvid hvis det skulle komme en vanlig emisjon, men det er langt fra opplagt.

Jeg skal sende et takkebrev til Nano. For en fantastisk presentasjon av hele gjengen.

Tipper vi ser tyvetallet I løpet av morgendagen.
Markedet har null tillit til ledelsen i nano, på tross av presentasjoner i Norge og utlandet er det ingen som har latt seg imponere så langt.
frontal
19.09.2019 kl 22:21 1747

Redusert kursmål fra Jefferies og kald skulder fra DnB bidrar også.... men den virkelige utfordringen er penger.

Spiller null rolle om vi ser 20 tallet igjen, bare fint for dem som ser muligheter. Klarer vi å komme langt nok ned iløpet av høsten , under 20 tallet ja da blir det mere påfyll. Ikke sikkert 22,50 var bunnen.

To alternativer, penger eller skifteretten.
Skal få store problemer med å ro i land en emisjon av betydning.
Det er allerede nå femti prosent opp til forrige emisjon på 45.
De som var med på emisjonen på 114 kan glemme å se dette nivået igjen.
Eneste som kan redde nano aksjonærene fra en total kurs massakre er en partner avtale, hva ledelsen kommer med mottas med et gjesp og et skuldertrekk av markedet.
Redigert 19.09.2019 kl 22:35 Du må logge inn for å svare

Vi som er inne i Nano vet at rundt 30 tallet nå er det mye som kan skje...., jeg har nevnt nedsiden og mulighetene, men oppsiden herfra kan plutselig bli vanvittig!
Lykke til!!

Og hva skulle trigge en vanvittig oppgang?

"Og hva skulle trigge en vanvittig oppgang?"

Har du allerede glemt ditt eget innlegg litt lengre oppe, hvor du peker på partneravtale som en mulighet. Nå tror jeg ikke en slik avtale bare kommer en "kursmassakre" i forkjøpet, men fører til en plutselig kursoppgang som man ikke får med seg om man befinner seg på utsiden. Tror uansett ikke på emisjoner og kursmassakre da vi bl.a. får flere Archer-1-resultater før en eventuell emisjon (altså i fravær av partneravtale).
focuss
19.09.2019 kl 23:13 1591

Ledelsen guider hvilket halvår interim avlesning kommer og de guider når de skal være ferdig med Paradigme. De har gjort det før og den guidingen har vært feil. De reiser verden rundt og presenterer i detalj hva de driver med, med hele verden av konkurrenter til stede. Så er spørsmålet? Hva er det som er så jævelig farlig å fortelle sine eiere om progresjon i Paradigme prosjektet sitt. D.V.S fortelle om progresjonen er 10%-20%.-30% eller hva den måtte være. Er det egentlig ikke BP de er redd for, men aksjonærene? Uansett fullstendig amatørmessig og bare en måte å provosere finansmarkedene på.
focuss
19.09.2019 kl 23:21 1552

Så bruker de argumentet at ingen andre gjør det så hvorfor skal vi gjør det? Det er her de viser at de ikke skjønner hva de driver med. For ett BP som prises til hundrevis av milliarder usd og som dekker kostnadene av egen kapital så er situasjonen helt annerledes. Betydningen er som en pølse i slaktetida. For et "one trick poney" selskap som lever av investorers sparepenger eller større fonds for den saks skyld så burde de forstå at det er noe helt annet. De tror de er proffe, men virkeligheten er at i denne situasjonen er de amatører.
Redigert 19.09.2019 kl 23:23 Du må logge inn for å svare
Hugoil
20.09.2019 kl 08:22 1318

Dette er feil:
--
focuss
I går kl 15:36
1044
Det er et lite paradoks i det at den store oppgangen i børskursen i 2016 var gjødslet med at DNB kom med oppdaterte analyser med korte mellomrom.
"

Det var faktisk det motsatte som var tilfellet og som ble beklaget på NANO-trådene på den tiden.
focuss
20.09.2019 kl 08:29 1303

Hva mener du? At DNB kom med salgsanbefalinger??? Ikke enig med deg

Traff godt m sovepillepåfyll til 31 blank i går. For tidlig å sprette champagnen, men god helg til alle langsiktige som har bevart troen
Redigert 20.09.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare

Skal vel godt gjøres å miste noen tro etter informasjonen som kom frem på tirsdag.

Dette blir en gedigen suksess, vi vet bare ikke ennå når det bekreftes med to streker under svaret. I mellomtiden får traderne og robotene leke seg med aksjen. Jeg gir ikke fra meg en eneste aksje. Jeg plukket på relativt friskt både på 22.60 og 24.50, har ikke vurdert et eneste sekund å selge de.
Alt ligger frem til Meldingen kommer 😎
focuss
20.09.2019 kl 19:46 782

De tre pasientene vi fikk resultater på var vel hovedsaklig ment for å teste sikkerhet. Da velges vel ikke de dårligste pasientene til å sjekke sikkerhet så det kan virke som at markedet ikke legger særlig vekt resultatene som ble presentert fra Archer studien. Finansieringsspørsmålet er det som markedet først og fremst er opptatt av og størrelsen på emisjonen avhenger av hvor langt de har kommet i Paradigme. Og det ønsker de ikke å informere om. Så det blir interessant å se hvordan dette utvikler seg.