-------Q3-RAPPORTEN SOM VIL OVERRASKE MANGE----------


Nedtellingen har startet og kvartalsrapporten alle frykter er bare 20 BØRSDAGER unna. For den 30.10 er det for sent å komme seg ut før den krakker for siste gang.

Vi som følger aksjen vet at skattesaken som kan rammer REC er nært forestående.
Krise Emisjons ryktene kan bli bekreftet, når kostnadene ved å holde fabrikken ved Moses Lake, stengt, kommer for en dag.
Krise Emisjons ryktene kan bli bekreftet når kostnadene med handelskrigen kommer for en dag.

Her blir det nok mange som skal ut i god tid, før sjokket kommer. Som alle vet kommer.

. Her er det definitivt noe farefullt på gang.

Den tekniske støtten på 5 Kr er forlengst brutt og REC har ingen støtte på nedsiden. Sagt på en annen måte er det en konkurskandidat der kursen er i fritt fall, der aksjonærene risikerer å tape alle sine penger.

Dette skjer ene og alene fordi selskapet har foretatt spinnville prioriteringer, der risikoen har vært all for høy og der man ikke har forutsatt det mest elementære. Nemlig at det må være noen som kjøper det som fabrikken produserer.

For å illustrere galskapen kan det lettest sammenlignes med at man bygger et kjøpesenter på Antarktisk. Varene som butikkene selger er etterspurt. Kompetansen til personalet er topp og senteret har topp moderne lokaler. Problemet er at Antarktisk, er ubeboelig. Det er dekket av is og snø så det er ikke noen å selge til, før klimaet endrer seg.
Å satse penger på REC, er nettopp som å satse på et kjøpesenter i Antarktisk. Det finnes kanskje et marked en gang i fremtiden, men det ligger så langt frem i tid at senteret vil være konk før dette skjer. Det er jo ikke uventet milliardgjeld, fordi det ikke er kunder. Om de sier opp 100 ansatte hjelper dette selvsagt på økonomien, men det går bare en vei uansett. Selskapet må gå konk, og det er bare spørsmål om tid.
At noen vil satse på et slikt prosjekt er den rene og skjære galskap. Å snakke om at aksjen er billig, blir således tull. Aksjen som engang stod i over 2700 kr er nå verdt 4,49 etter spleisen. Og det er ikke rart. Prosjektet er dømt til å mislykkes fordi selskapet umulig kan ta igjen underskuddet slik situasjonen er.

Det begynner å bli kort vei til skifteretten for denne konkurskandidaten. Skattesaken blir trolig den første spikeren i kista for REC. Så vil kursen bli hamret ned dagene i etterkant.

SÅ DET ER KUN EN TING Å SI. SELG UNNA FØR ALLE ANDRE GJØR DET. SNART ER DET FOR SENT.


Redigert 28.09.2019 kl 19:35 Du må logge inn for å svare
tran5
17.09.2019 kl 20:45 1956

Er du komplett idiot det blir tidenes Q3 i Rec ML er stengt ned og Butte går så det suser...........

Jeg forstår at du fikk deg en vekker og er på vei til å selge. Det eneste som suser her er lyden av REC som dundrer ned under 4,5. Og eimen av apekatt fra vettskremte REC-akjsonærer som frykter utfallet av skattesaken.
tran5
17.09.2019 kl 21:55 140

Innlegget er slettet av administrator

Transfesitten. Tror du må vente til Torvald let's say Q3. Fortsatt mange lik i skapene, da i tillegg til de som ligger på sofaen. Registrerer forøvrig at du fortsetter å stille diagnoser!? Stein i glasshus har du ikke hørt om skjønner jeg... 💥🤯

Det gik ikke lang tid, før dette indlæg blev bombarderet med løgnaktive indlæg ... Jeg er stadig negativ for REC Silicon's fremtid... Dette viser bare at der er store kræfter der prøver at bagatellisere de store vanskeligheder i REC.. Ingen administrator griber ind ... Hvorfor? . ingen respektere at denne tråd drejer sig om farene ved REC.Silcon
Noni
17.09.2019 kl 23:17 1712

Det er stadig forandringer, han hopper elegant fra den ene stemningen til den andre les (damer).
forklarer ingen ting, men koker over av ord og nick. For en tilskuer blir det forvirrende, og en gir opp tilslutt. Hva er det han mener nå, og hvorfor? Etter å ha overlevd ørtogførti ganger, begynner en å
tenke på; er det verdt å bli behandlet som et umælende vesen?

Denne "Noni" er et artig studie i hva et internettforum kan føre til dersom det ikke er en eller annen form for kontroll. t. Vi ser bla mye av de samme trendene i resten av samfunnet også, dog i mer moderate utgaver.
Flyers
18.09.2019 kl 18:31 1307

Ja, tenk, løve -og du er null og niks interessant.

Lol du skulle være i underholdnings branchen. Du gør deg selv til grin.
.
Dette er en konkurskandidat. Sælg nu de aktier , så kan vi blive fri for at høre mere på dig ...

Redigert 20.09.2019 kl 23:01 Du må logge inn for å svare
Zorin
20.09.2019 kl 23:50 937

Gjesp. Har du ikke noe mer vettugt å komme med? Som en grunn? Alt jeg ser er "hva hvis".

Det eneste vi vet med sikkerhet er at REC vil ikke tape like mye som sist grunnet oppsigelser og stengningen av ML. Hvor mye de sparer og om det er nok til å komme i pluss, det gjenstår å se. Men å selge nå, og det kanskje med tap, nå som fabrikken kan så smått komme på rett kjøl, det er tullete.

Denne tråden er ikke engang verdt en popcorn.
Redigert 20.09.2019 kl 23:51 Du må logge inn for å svare

. Lol du skulle være i underholdnings branchen Urin.
En forgjelda fabrikk som ikke selger noe er som alle skjønner en konkurskandidat. At de selger litt fra Butte og lignende har lite å si i denne sammenheng, At de sparer penger på å ha fabrikken stengt er jo derfor en latterlig påstand. Kursen vil synke ytterligere og dette er en opplagt konkurskandidat. Bare vent til Q3 blir lagt frem, så vil du få en real overraskelse. Best å komme seg ut før den tid. ..

Sælg nu de aktier , så kan vi blive fri for at høre mere på dig ...
Redigert 22.09.2019 kl 19:35 Du må logge inn for å svare