Konstitusjonell immunitet :) Trump finner opp privilegier.

Slettet bruker
18.09.2019 kl 08:30 225

I disse dager avholder kongressen høringer som en del av prosessen mot en riksrettssak mot den oransje tullingen.

I går skulle tre personer ha møtt. Alle som kalles inn til slike høringer er forpliktet til å møte. De som ikke møter, bryter loven. To av de som skulle møtt opp i går, kom aldri. Dette var lakeier for diktatorwannabe Trump, ansatte i det hvite hus. Trump har nektet dem å møte og gitt dem "konstitusjonell immunitet". Noe som ikke finnes. Igjen bryter altså banden loven og de pisser på USAs demokrati. Den tredje som var kalt inn på teppet var dette uvesenet, denne drittsekken Corey Lewandowski, som aldri har vært ansatt i det hvite hus og således ikke kunne Trumps fantasiprivilegier. Så de "sendte ham et brev" og sa at de ville at han bare skulle svare på spørsmål som baserte seg på Mueller sin rapport. Han KUNNE samarbeidet og vært ærlig. Men, nei.

Høringen av Lewandowski er en farse. Han trenerer og gjør seg enda dummere enn han allerede er. At kongressens medlemmer klarer å holde seg relativt rolige er imponerende. Noen og enhver får jo lyst til å fike til drittungen. Undervegs avslørte han at han hadde løyet på vegne av Trump en rekke ganger. Ikke under ed. Men i går var han under ed og da er bandens strategi å kaste bort tiden på barnsligheter og tøv. Heldigvis har de nå fått på plass nye regler som gjør at kongressmedlemmenes staber kan høre de innkalte. Trump-sfærens folk plasker rundt i en sjø av løgner, så det må være svært ubehagelig å bli utsatt for slike høringer. Cohen sitter inne etter at han løy på vegne av den oransje. Flere ligger an til å ryke.

Men hvis man glemmer det trassige oppsynet til Lewandowski, og de to tomme stolene, så må man jo spørre seg:

Hvorfor gjør de dette? Hvis Trump og hans folk mener at de aldri har gjort noe galt, hva er det de er så redde for at de er villig til å bryte loven?

Og: er ikke det som skjedde i kongressen i går enda et eksempel på "obstruction of justice"? Enda en grunn til å ikke vente med riksrett.

Velgern
18.09.2019 kl 09:56 218

https://m.youtube.com/watch?v=T1Uj9R1BVrQ

Utfyllende info med klipp fra høringen og kommentarer.
Sånn for balansens skyld....
Slettet bruker
18.09.2019 kl 10:46 211

Balansen? :) Med et klipp fra Trumps propagandaapparat? Hvem fan er det du tror du lurer? Du milde..

Finnes det noe som heter "konstitusjonell immunitet" eller ikke? Oppførte han seg som en trassig drittunge eller ikke?
Redigert 18.09.2019 kl 10:48 Du må logge inn for å svare
kokkohill
18.09.2019 kl 15:58 189

Bare tøv og udokumentert vrøvl fra denne Bekte