Del 2- mulig pengemaskin


Ifølge del 1 skal de skalere ned og lisensiere/selge bort immatrielle verdier til partnere.

FRAMTIDSUTSIKTER:
Foreløpige diskusjoner er igangsatt med potensielle partnere. Dette gjør det mulig for ledelsen å fokusere på å etablere en ny RETNING for selskapet, og utnytte sine mange år med BETYDELIGE investeringer i sin R2R-produksjon.

Barber har sagt at han vil utforske mulighetene i nye markeder og muligens bruke produksjonsutstyret i andre segmenter istedet,
Videre ser selskapet på andre måter maksimere deres teknologi og er i flere prosesser.

"Innen Printed Elextronics Business ønsker vi å bruke teknologien til annet enn kun NFC. Vi er tidlig i prosessen, men vi er i samtaler med flere parter for å se på muligheter for å maksimere teknologien. Som følge av dette vil vi ikke investere ytterligere i PDPS-fabrikken i San Jose, som igjen vil gi oss en marginforbedring som hjelper mot vårt 2021-mål, sier han."

Det han sikter til er f.eks disse nye produktene og bransjene/segmentene:

https://www.lopec.com/general/information/printed-electronics/index.html

https://youtu.be/S9e-9skrnsU

https://files.messe-muenchen.de/media/press-releases/trade-fairs/lope-c/2019/final-report.pdf?_ga=2.199450670.1849833785.1568965269-1098407858.1568965269
Redigert 25.09.2019 kl 20:33 Du må logge inn for å svare

Er spørsmålet hva de skal tjene penger på eller om det kommer del 3?
rosgun
20.09.2019 kl 10:04 3567

"Innen Printed Elextronics Business" ønsker vi å bruke teknologien til annet enn kun NFC. Vi er tidlig i prosessen, men vi er i samtaler med flere parter for å se på muligheter for å maksimere teknologien. Som følge av dette vil vi ikke investere ytterligere i PDPS-fabrikken i San Jose, som igjen vil gi oss en marginforbedring som hjelper mot vårt 2021-mål, sier han."

Han=Kevin Barber (sjefen). (Tekst er oversatt fra engelsk til norsk)
Printed Elextronics Business er et annet markedsområde som de allerede er i samtaler med partnere om

Underforstått:
........som igjen vil gi oss en marginforbedring som hjelper mot vårt 2021-mål, sier han."

dvs at de ser inntekter allerede i 2020 innenfor dette nye markedsområde som kan hjelpe Thinfilm til å gå i 0 i år 2021.(dvs Break Even, forkortet BE).

De har en ny strategi som skal føre til at de går i BE i år 2021. Dette er en del av den strategien.
Redigert 20.09.2019 kl 10:09 Du må logge inn for å svare
rosgun
21.09.2019 kl 05:12 3387

Denne er til reserven og med baissere som må lese seg opp litt....
Gi_Fan
21.09.2019 kl 05:41 3367

Dette blir nok kjempestort!
"Barber har sagt at han vil utforske mulighetene i nye markeder og muligens bruke produksjonsutstyret"
Selskapet er priset til 180 millioner og de vil se om de kan få til å lage noe!

Først må fabrikken ferdigstilles, de greide ikke engang å lage det enklest tenkelige produkt, EAS. Det greier de neppe før de lånte pengene er brukt opp en gang i Q3 neste år. Så break even i 2021 .....????
rosgun
21.09.2019 kl 06:42 3330

Hvem er «de»?
Davor drev med svindel i 12 år ved roret.... lurte seg selv, markedet og hadde ikke bena på jorda.... han må ha vært helt ute å kjøre og dyktig til en ting: snakking og overbevisning.

Barber og Burak gjør nå det motsatte:

Prater lite og «utretter» noe som aldri har skjedd i thin før....
En plan-en strategi-et årstall

Å ta grep heter det på godt norsk...

Har man produkter som ikke markedet vil ha eller er klare for enda, snur man seg og endrer seg etter der det er behov.... Nå har de plutselig et forsprang, da de har kompetanse og utstyret til å gå tungt inn i dette nye markedet umiddelbart....ikke som «ny» oppfinner, men som produsent for andre som har patenter i dette markedet. Mao kan de kjapt få inn penger som en ren produsent og ikke som en innovativ aktør som tidligere brukte masse penger på FOU(forskning og utvikling). De må jo ha en vanvittig produksjonskapasitet i forhold til konkurrentene..... hvis du er uenig i det også så må du bare lese deg opp mer...

Kanskje de også har noen gamle patenter de kan pusse støv av også, hvem vet hva Barber & Co finner på?
Han kommer fra Synaptics, og disse er jo innovative på mye, og noen paralleller for integrasjonstankegang ser vi allerede han har brukt i sin strategi på det nye samarbeidet med Bericap og Tapi... Vi vil nok se lignende samarbeid i det nye segmentet også tenker jeg, men da ikke gjennom lisenssamarbeid, men som en ren produsent og inntjening og pris pr produserte enhet.

Høres helt genialt ut spør du meg. Da vil de ha to ben å stå på. En med lisenser fra sin «skybaserte» teknologi og som en ren produsent av tynnfilm/elektrisk emballasje merking for de med patenter i dette store nye og fremtidsrettede segmentet.

Enkelt og genialt.... BE i 2021 kan faktisk se ut som et realistisk mål. Da er det bare å glede seg til Barber begynner å slippe meldinger om samarbeidspartnere. Regner med at dette først vil komme ut ila 2020, som kommunisert tidligere. Finansieringen var nå på plass som tidligere spådd, og at kursen gikk opp pga dette var også spådd..., også at den ville gå ytterligere ned fra 0,25 i juli.......ikke lett å se bunnen men men...Burak og Barber har opsjoner på 0,15........

Se denne videoen og tenk at her kan det bli en ny æra og bra med volum de neste årene på selskapet:

https://youtu.be/S9e-9skrnsU
Redigert 21.09.2019 kl 07:08 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
21.09.2019 kl 08:24 3245

Jeg er enig i det du skriver om Barber, jeg tror han er dyktig.
Men, jeg tror han må være mer enn dyktig for å få til noe med de kortene han har fått utdelt her (Og på styrerommet er det fortsatt ingen, endring. Samme styreformann som har applaudert mangelen på resultater de første 20 årene)
Jeg tror han (Barber) skreller en løk, han tar av et ubrukelig lag bare for å avdekke et nytt ubrukelig lag.

Den skybaserte teknologien kan jo tenkes å gi noen inntekter. Synes ikke det ser så unikt ut, men det er ikke mitt felt og jeg lar tvilen komme tiltalte tilgode der (dog må jeg si at om det var så unikt så er det merkelig at de ikke har funnet en kjøper allerede mens de leter etter penger).
Fabrikken tror jeg ingen ting på. Barber hadde en helt riktig vurdering da han la ned pengebruken på den, han forstod fort hvor ubrukelig den var for NFC.
NFC, selv i thin's ekstremt forenklede TTF variant, er for komplisert for PDPS. Så han må finne produkter som er vesentlig enklere slik at de blir for enkle til at de møter konkurranse fra konvensjonell silisium. Men da møter han fort Pragmatic o.l som har en mye billigere teknologi med enda større begrensninger (og de har vel heller ikke sett den store anvendelsen). I tillegg så må jo thin få rull til rull fabrikken til å virke, det tror jeg vil koste mer penger enn de har og ta lang tid.
Redigert 21.09.2019 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rosgun
21.09.2019 kl 16:15 3028

Har du lest reserven?
Er du inne?
rosgun
23.09.2019 kl 11:55 2670

Tar det som et ja.
Da er reserven "in the game"..

Forstår nok at denne vil gå tilbake til gamle høyder og over det kanskje da ledelsen i Barber og Burak inngår partnerskap med printed electronics firma(er)..

Endelig skal produksjonen igang og makses med produkter "markedet" vil ha, samt lisensavtaler med egenpatetneterte produkter mot emballasjeprodusenter samtidig.(Bericap og Tapi+ 4 til....som det sannsynligvis jobbes med akkurat nå og resten av året og inn i 2020)

Dette blir som jeg spådde århundrets rekyl for en aksje....og jammen var den lav også... Antar at vi kan komme raskt tilbake til noen milliardverdier i Thinfilm aksjen.

Da vil vi isåfall "drømme" om både 2-5-10 kr aksjen..... om dette lykkes..
Redigert 23.09.2019 kl 11:57 Du må logge inn for å svare
ofs
23.09.2019 kl 11:59 2630

Russian percentage.
rosgun
24.09.2019 kl 01:38 2390

Power sources are one of the most critical components for flexible and printed electronics, as these systems often require power to operate. However, coin cell batteries simply aren’t flexible and often are not disposable, thus limiting the product.

Printed flexible batteries can be made in many shapes and sizes. The trick is to provide enough power. With its ZincPoly™ technology and the ability to print its ultrathin flexible batteries on standard commercial printers, including SMT lines, and with plans for very high-volume roll-to-roll presses, Imprint Energy believes it has solved that challenge.

“If you foresee a world with large numbers of inexpensive IoT devices, sensors, tags and wearables that need to communicate, you need a power source that is well-matched to those emerging high-volume applications,” said Steve Weiss, an advisor to Imprint Energy. “Where other companies ‘go big’ on batteries, like for EVs or energy storage, we think there is huge opportunity to ‘go small.’”

Imprint Energy was co-founded in 2010 by its CEO, Christine Ho. The core technology was based on Ho’s doctoral work at UC Berkeley. Weiss noted that the company’s goal was to revamp how batteries are made, to enable four major improvements: size and shape, mass production, printing the battery and keeping it environmentally friendly.

“First, traditionally you designed products around what batteries could do, a problem as batteries grew to over 30% of the volume of modern products,” Weiss said. “Imprint’s technology lets you customize size, shape, capacity, flexibility, etc. Second, she sought to take advantage of ‘available everywhere’ standard commercial printing equipment to ‘mass print’ batteries at low cost, rather than ‘assembling’ batteries, as is done today, and which scales roughly linearly in cost.

“Third, printing the battery meant that makers could print batteries as part of their product, alongside sensors, antennas and chips – further reducing total device costs,” he added. “And fourth, Christine designed an inherently safe, stable and non-toxic solid-state battery, to contrast with many current technologies. That also enabled thinner, more power-dense formats.”

Weiss noted that the company’s ZincPoly™ technology has multiple advantages.

“It’s made from safe, non-lithium-based, stable polymers; that means we print ‘solid-state’ batteries rather than using liquids that need to be sealed,” he said. “That means safe to ship, and safe even if damaged. This same approach reduces internal resistance, enabling the power surges needed to communicate data while using a small battery. It’s rechargeable and disposable, unlike some alternatives.

“Alongside our ZincPoly chemistry, our process technology is designed to print a multi-layer sandwich of our inks and materials, ‘en masse’ in sheets (e.g. on standard SMT lines) or on roll-to-roll high-volume printers. This approach reduces costs, allows direct integration with other printed portions of a device and enables flexibility of the battery,” Weiss added.

“We’ve been marching toward commercialization,” Weiss reported. “That means improvements in underlying chemistry; battery performance; environmental conditions; shelf life; quality; manufacturability; and relentless process improvements and cost reduction. We’re indebted to our many superb partners that have spurred us through their requirements, questions, testing, and feedback.”

While Imprint has developed the technology with only modest investor funding, in part because the company has attracted many projects, partners and grants, the company did just successfully complete a $5 million investment round. The round included Imprint’s technology partner Semtech; the u.life fund, managed by Global Value Investment Portfolio Management (GVIP); and previous investors including Phoenix Venture Partners (PVP).

Weiss reported that Imprint’s batteries are being evaluated and/or tested in a range of products, including medical devices, medical patches, smart tags, cold-chain tracking, and more. Imprint sees an opportunity to license lots of other firms as certified manufacturing partners, either as single components or as an integrated part of a device, rather than trying to produce billions of batteries per year by itself.

For example, Weiss reported that one of Imprint’s batteries is designed to power IoT devices that communicate using Semtech’s LoRa® devices and wireless radio frequency technology (LoRa Technology) for low-power wireless networks, and Semtech and its partners are early customers of Imprint batteries.

“Some applications are beginning to move into field trials rather than in a lab,” he added. “Our initial partners have chosen not to disclose their applications publicly yet, and we respect their confidentiality.”

Weiss said that he expects Imprint Energy to continue its strong growth in the coming years.

“The market need is there,” he observed. “We’re focused on delivering quality products that meet or exceed expectations and building an ecosystem of Imprint-certified manufacturing partners to make our batteries as part of their integrated devices. We expect that in many cases, these will be leading EMS firms and contract manufacturers, which are looking to deliver higher-value design and production services to their customers.”

“Markets and applications have changed considerably in a few short years,” Weiss concluded. “Smart tags that used to cost $20 or $50 are rapidly dropping to $1 or less. Major firms anticipate individual applications that could each consume millions to hundreds of millions of batteries per year: just think of smart pill bottles or smart bandages, for example. Imprint batteries can be an important enabler of these next-gen, high-volume applications.”


Ser vi her en del av nye satsninger fra Thin Film med nye produkter.
ImEnergy er en partner til Thin Film
Thin omtalte fremtidige ordre på 100 mill eller mer på Q3
Mange inkludert meg trodde dette gjaldt Eas men det er det ikke.
Her kan det komme spesialdisegnet produkter som har en helt annen pris en det vi har sett før.


https://printedelectronicsnow.com/contents/view_online-exclusives/2018-09-26/imprint-energy-surges-ahead-in-printed-battery-fieldRedigert 24.09.2019 kl 02:07 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.09.2019 kl 01:49 2377

Imprint Energy sa at flere produksjonspartnere med suksess har skrevet ut Imprint-batterier ved å bruke sitt eksisterende standardutskriftsutstyr, og at Imprint-batterier går over i feltforsøk med IoT-produkter. Imprints produksjonsprosessteknologi er blitt demonstrert på skrivere med lite, middels og høyt volum, inkludert vanlige overflatemonteringsteknologilinjer, og som forsøk har demonstrert, ruller-til-rull skjermskrivere, ifølge en pressemelding .

https://www.printedelectronicsworld.com/articles/17929/imprint-energy-expands-access-to-safe-flexible-batteries

Link på Thins hjemmeside:
https://thinfilmnfc.com/2015/12/19/imprint-energy/
Redigert 24.09.2019 kl 02:44 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.09.2019 kl 02:29 2332

Gode markedsutsikter hvis det er i dette segmentet Thinfilm skal bruke sin enorme produksjonskapasitet.

For at de skulle få lån vil jeg anta at de måtte vise til snarlige inntekter ila forholdsvis kort tid. Personlig vil jeg tro at det er disse som blir partner for produksjonen, ikke minst med tanke på at de har hatt nære relasjoner tidligere og ikke minst at batterier er i tiden til mange wearables og IOT.....


https://www.google.com/amp/s/www.alliedmarketresearch.com/flexible-thin-film-printed-battery-market/amp

https://www.journaldairy.com/global-thin-film-and-printed-battery-market-comprehensive-analysis-2018-excellatron-imprint-energy-blue-spark-technologies-stmicroelectronics-nec-energy-solutions-protoflex-corporation-jenax-in-160833/
Redigert 24.09.2019 kl 02:51 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
24.09.2019 kl 02:29 2331

Link på Thins hjemmeside:
https://thinfilmnfc.com/2015/12/19/imprint-energy/

Se årstallet i linken. Imprint og thinfilm er historie. Lenge siden thin gav opp det "produktet", de har gitt opp flere "produkter" siden den gang.
Faktisk har de ingen produkter akkurat nå, men ledelsen skal svi av lånet på å se om de kan få til noe.

Ellers har du diktet mye i natt rundt dette.
"Thin omtalte fremtidige ordre på 100 mill eller mer på Q3. Mange inkludert meg trodde dette gjaldt Eas men det er det ikke."
Fantastisk, thin får order før de har produkt og fungerende fabrikk.
Redigert 24.09.2019 kl 02:35 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.09.2019 kl 02:35 2317

Ja, det er det som er positivt!!!

Poenget er at det er nå markedet er klar for masseproduksjon........ såklart de har samarbeidet siden 2015.. og frem til i dag.....
Da skjønner de fleste her vil jeg tro at de har hatt en fot innenfor dette segmentet en stund????

... og tror du også at de klarer å trykke opp for disse i stor skala( se over).... og tror du de måtte vise til en slik avtale for å få lån???

Hvorfor har aksjen steget i det siste?


Alle forstår at dette er en av grunnene til det...

Kursen skal høyt....høyere og all time high


Her er en fersk artikkel om behovet for produktene:

..... forventes å nå 67,1 milliarder dollar innen 2025, og akselererer til en CAGR på 39,7% i løpet av prognoseperioden, ifølge en ny rapport fra Grand View Research, Inc. Økende adopsjon av bærbare enheter inkludert klokker, smarte briller og treningssporere vil sannsynligvis styrke den økende etterspørselen etter fleksibelt, trykt og tynt filmbatteri i prognoseperioden.

Markedet er primært drevet av økende etterspørsel etter små, fleksible, tynne og lavvektige enheter med høyere levetid og effektiv mikroenergilagringskapasitet. En voksende adopsjon av slikt trykt, fleksibelt batteri i medisinske applikasjoner, forbrukerelektronikk, smartkort og sensorer forventes videre å komplettere veksten i industrien. Videre forventes fremskritt innen bærbar sensorteknologi, IoT innovasjonstrender og mobil nettskyberegning å påvirke markedsveksten positivt i prognoseperioden.

http://www.telemundonuevomexico.com/story/40978888/flexible-printed-thin-film-battery-market-exhibit-a-highest-cagr-of-397-from-2019-to-2025-grand-view-researchinc
Redigert 24.09.2019 kl 02:53 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
24.09.2019 kl 02:38 2311

Flexible thin film batteries har ingen ting med Thinfilm ASA å gjøre.
Det kan godt være at de kommer som rapporten spår, de kan gjøre forskjell i mange produkter som sammen med energy harvesting kan bli "install and forget", selv om jeg stiller meg tvilende til at batteriene må være trykket, de er tynne og fleksible selv om de er laget i mer konvensjonelle prosesser.
Men for thinfilm er dette et (av mange) tilbakelagte kapitler. Slike systemer (med imprint energi kilde) skulle lages på "fabrikken" i Lindköping som for lengst har pakket sammen og solgt utstyret for småpenger.
Redigert 24.09.2019 kl 02:41 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.09.2019 kl 02:45 2300

Tror de kanskje prioriterer dette altså i USA . Om de har solgt utstyret, så står det jo her at rull til rull kan brukes,»
STANDARDUTSKRIFTSUTSTYR.»
Det er vel det Barber sier at de skal få utnyttet, så da er det vel bare å få igang seddelpressa bokstavelig talt...
Med den kursoppgang som har vært er det klart at noen vet mer enn andre her..... jeg vil anta at dette er en nyhet som vil få aksjen til å gå til eller iallefall tangere gamle høyder på relativt kort tid......


Imprint Energy sa at flere produksjonspartnere med suksess har skrevet ut Imprint-batterier ved å bruke sitt eksisterende STANDARDUTSKRIFTSUTSTYR, og at Imprint-batterier går over i feltforsøk med IoT-produkter. Imprints produksjonsprosessteknologi er blitt demonstrert på skrivere med lite, middels og høyt volum, inkludert vanlige overflatemonteringsteknologilinjer, og som forsøk har demonstrert, ruller-til-rull skjermskrivere, ifølge en pressemelding
Redigert 24.09.2019 kl 03:03 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.09.2019 kl 03:06 2276

Rapport fra 16.9.19:

Her har vi gitt dyp innsikt om markedet for tynn film og utskrevet batteri, omfattende detaljer og prognoseperiode fra 2019 til 2025. I tillegg til dette dekker rapporten også viktige detaljer om markedet for tynn film og utskrevet batteri, og gir i mellomtiden en konkurransemyndighet til klienter ved hjelp av denne studien. Det viktigste prinsippet om markedsundersøkelsesrapporten Thin Film and Printed Battery for å beskrive, definere og analysere markedsaktørene på grunnlag av forskjellige faktorer som SWOT-analyse, tynn film og trykt batteri markedsverdi, industrielt konkurranselandskap og innovative utviklingsplaner i kommende år. Studien undersøker også markedet for tynn film og trykt batteri basert på fremtidig sannsynlighet, isolerte veksttrender og dets viktigste tilbud.

Bortsett fra dette er rapporten ansvarlig for å spesifisere undersøkelsesinformasjon om de ledende selskapene som årlig samler inn stor andel av markedet. Dette dokumentet inneholder også systematisk informasjon om de mest populære trendene og viktige segmentene i markedet for tynn film og trykt batteri. For studieperspektiv skaper markedsrapporten Thin Film and Printed Battery en presis og nøyaktig blanding av primær og sekundær forskningsteknikk.

Last ned en prøveeksempel av rapporten fra tynn film og utskrevet batteri: https://insightsmarket.us/report/global-thin-film-printed-battery-market-3877#request-sample

Bemerkelsesverdige aktører inkludert i markedsrapporten for tynn film og utskrevet batteri er:

Panasonic
Samsung
Stmicroelectronics
Enfucell
Imprint Energy
Ultralife
Blue Spark Technologies
Brightvolt
Cymbet
Excellatron Solid State
Flexel
Jenax
NEC Energy Solutions
Protoflex

Tynne film og trykte batterimarkedssegmenter Produkttype som:

etter spenningsvurdering
Under 1,5 V
mellom 1,5 V og 3 V
Over 3 V
med ladbarhet
Oppladbar
engangsbruk

Bruken av markedet for tynn film og utskrevet batteri er adskilt til:

Smartemballasje
Smartkort
Forbrukerelektronikk
Medisinske enheter
Bærbare enheter
Underholdning
Trådløs kommunikasjon
Othe

Den globale markedsrapporten for tynn film og trykt batteri profilerer også mange ekstreme elementer som spesifikt styrer forretningsforbindelser, utviklingstrender i bransjen og sluttbrukers data. Flere faktorer som oppsett av forretningsdivisjon, forskjellige eksempler og forskjellige trusler for å undersøke markedet for tynn film og trykt batteri er også sitert i denne rapporten. I følge rapporten observeres de særegne typer sosiale hendelser, så vel som møter, også ved å analysere rapporten om markedsundersøkelsen Thin Film and Printed Battery, for å tilby riktig oppløsning og også kartlegge forskjellige møter av denne rapporten.

Forespørsel før du kjøper tynn film og trykt batterirapport: https://insightsmarket.us/report/global-thin-film-printed-battery-market-3877#inquiry-for-buying

Thin Film and Printed Battery-markedet rapporterer hovedsakelig de geografiske regionene, inkludert Nord-Amerika, Europa, Sør-Amerika, Asia-Stillehavet og Midtøsten og Afrika. Videre analyserer og segmenterer rapporten markedet for tynn film og utskrevet batteri basert på flere applikasjoner, produkttype, nøkkelaktører og regioner. Markedsundersøkelsen Thin Film and Printed Battery er designet perfekt slik at den enkelt kan oppfylle dine behov. Dermed kan du kontakte spørsmål for salgsteamet for å få mer informasjon om rapporten.

https://themarketsegment.com/thin-film-and-printed-battery-market-growth-forecast-to-2026-by-companies-enfucell-imprint-energy-ultralife/
Redigert 24.09.2019 kl 03:08 Du må logge inn for å svare
Noni
24.09.2019 kl 10:04 2016

Vet ikke, men da får vi leve i HÅPET om at det blir suksess.
rosgun
25.09.2019 kl 19:38 1708

Til Tynnidioten.. les og lær

rosgun
Om du ikke har tiltro til meg så lytt til Gi_Fan. Han jobber i bransjen og kan mer om dette enn alle på forumet tilsammen (-Reserven).
Redigert 25.09.2019 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
rosgun
25.09.2019 kl 21:41 1509

Hehe, nei takk.... reserven og fy faen er litt for mye baissere for min del...... bortsett fra nå .... nå er det helt stille.... Tar det som et stoooort kjøpssignal, da det aldri har vært stille fra den kanten før.... Vet ikke om du og disse+Graptor er samme person, men med en noe splittet personlighet, men helt samme karakteren liksom..... lykke til uansett i oppgangen som er over oss. Deilig å slippe all baissongen i thin nå. Helt herlig. Tusen takk

Er bare en grunn til det: Alle er inne , forståelig nok:):):))
Redigert 25.09.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare

https://www.toppan.com/en/news/2019/newsrelease190924e.html

Jaja ! Synd de ikke er med lenger 😵
Redigert 25.09.2019 kl 22:29 Du må logge inn for å svare

Og hva har dette med Thin å gjøre ?
Annet enn å illustrere at Thin ikke henger med.
rosgun
26.09.2019 kl 13:46 1141

Mange muligheter enda, bare et tidsspørsmål før 0,84 nås
_info_
26.09.2019 kl 13:51 1126

Denne skal langt ned igjen.. lukter på 0,1-tallet snart
rosgun
26.09.2019 kl 13:57 1101

Du må sjekke kursen og omsetningen +++ potensialet og nyhetsbilde
rosgun
26.09.2019 kl 13:59 1095

0,84=verdi av Thinfilm
......uten nyheter.. kun salgsverdien
Redigert 26.09.2019 kl 13:59 Du må logge inn for å svare
pusimiga
26.09.2019 kl 14:39 1029

Enig Rosgun,med positivt nyhet vi er over 1 kr med expres fart
Redigert 26.09.2019 kl 14:43 Du må logge inn for å svare
_info_
26.09.2019 kl 14:44 992

snakker vi om kr 1,- nå? 🤣 dream on

Info: no worry, snart vi er der som sagt med en positivt nyhet
Redigert 26.09.2019 kl 14:49 Du må logge inn for å svare
_info_
26.09.2019 kl 14:55 948

til info så er vi fremdeles på 0,25..
Salbei
26.09.2019 kl 14:56 949

ja vi er vel på 1 krone etter sluttrally i dag?!?
Bove
26.09.2019 kl 14:57 933

En bør være fornøyd om den holder seg over 25 øre i dag. Kan jo komme sterkt i morgen?????

mvh
bove
_info_
26.09.2019 kl 14:58 929

_Jeg må le, hvem er alle disse gutta på forumet?
Salbei
26.09.2019 kl 14:59 917

Det er bare tenåringer tror jeg! :O Gutter som bruker konfirmasjonspengene sine på aksjer...ender aldri bra.
scorn
26.09.2019 kl 15:18 867

Og de som henger på travbaner og i "tippe-kioskene"... Jobber med å kjøre taxi (hvis de har jobb i det hele tatt).
Redigert 26.09.2019 kl 15:19 Du må logge inn for å svare
Adamek
26.09.2019 kl 19:44 739

rosgun har informert på en god og informativ måte. Gi-F, ofs, info, er kommet dit hen at de serverer kun flåserier og det gamle "konkurs om 3 mnd", Og "fri for penger om 3 mnd". De er avhengt av en svært god argumentasjon og fact's fra rosgun.
Gi-F og de derre's ensporethet, parkerer seg selv på sidelinjen. Annen klasse !

Ingen av oss andre er så langt bak mål at vi ikke forstår at når kjente finansmenn kjøper aksjer i store mengder i Thin, så er det fordi de har satt seg inn i det som nå foregår i selskapet.
Og når Thin arbeider med flere mulige kjente selskaper som partnere, så er det fordi de selskaper som de eventuelt skal ha nærmere samarbeid med, har vurdert Thin's nye planer, og muligheter for fremtiden. Og ikke minst, ser dette som store muligheter.
De ønsker og å tjene penger på de nye markeder som åpnes med Thin's nye teknikk.

Men, for Gi-F og hans partnere, så er det ikke bare de her på forumet som er idioter. Men også alle de som kan tenke seg å samarbeide med Thin.

Men vi som er inne, vi skal feire litt når kursen runder 40 øre, litt mer når den hopper over krona, for så å ta en real ferie når det virkelig tar av ! ! Og det kan gå fort !