Den perfekte diversifisering : PCIB & PHO


PCIB & PHO bygger på samme teknologi. Vi vet den virker.

- Fordelen med å diversifisere er at man senker volatilitet og risiko.
- Bakdelen med diversifisering er at man senker oppsiden, bortsett fra i dette tilfellet da både PCIB & PHO har enorm oppside (PCIB størst)

PHO - vil trolig stige jevnt og trutt med økende overskudd. Risiko er minimal. Selskapet går overskudd fra og med nå og vil tjene stadig mer fra kvartal til kvartal. Ingen emisjonsrisiko.

PCIB - vil trolig gå i voldsomme byks på inngåtte avtaler. Risiko er høyere enn for PHO frem til første avtale, men Topp-10 Big Pharma (trolig Roche) har intensjon om å fremforhandle avtale i løpet av 1ste halvår 2020.
Det er også mulige avtaler på gang i Fimavacc (vaksiner)

Vil du sove godt om natta men likevel bevare fullt potensiale,- kjøp begge.

https://www.tu.no/artikler/selskapet-bruker-lys-i-behandling-av-kreft/472385
ezUnix
23.09.2019 kl 23:41 1147

Du har rett. Et selskap som ble kåret til et av "Nordens RISING STARS" har definitivt ingen fremtid. Heh, kålhue!
merida1
24.09.2019 kl 13:26 956

-Stor klinisk test
Selskapet skal nå teste den nye behandlingsteknikken på cirka 190 pasienter med gallegangskreft i mange ulike land.
– Hvis resultatene blir veldig gode kan vi få tillatelse til å selge produktet i løpet av tre år. For anvendelse til vaksiner og genterapi er det enda større perspektiver, men her konkurrerer vi også med andre metoder som utvikles. Dette er et enormt felt og vi ser at det dukker opp mange nye samarbeidsmuligheter, sier Walday.

De fleste kan vel forestille seg hvor lenge dette vil ta totalt i år før de i beste fall kan komme på markedet

"De fleste kan vel forestille seg hvor lenge dette vil ta totalt i år før de i beste fall kan komme på markedet"

Ja, ettersom første avtale kan komme om 10 sekunder kan jeg levende forestille meg gleden.
Hvis et selskap inngår lisensavtale med PCIB om å teste ut Fimavacc på deres vaksiner er PCIB "i markedet".
merida1
24.09.2019 kl 15:01 881

Jeg tror ikke de er i markedet hvis de skal teste ut noe. Gjør de det da er vel fengsel og forvaring mer sannsynlig ;)

Hvis meningen med Fimavacc er å utlisensiere og de får en avtale om utlisensiering,- er de ikke da i markedet ?

Det står vel i innlegget ditt hvor lang tid det tar før fimaChem er markedsklar, nemlig 3 år. De andre tingene du trekker inn der er fimaVacc og fimaNac. Begge de vil gi utlisensieringsavtaler fortløpende. fimaNac i løpet av et år med et top10 farmasiselskap, mens fimaVacc er klar til å utlisensieres til alle som ønsker at deres produkt skal kunne ha en sjanse i markedet.
merida1
24.09.2019 kl 16:47 779

Jeg liker egentlig optimister, men dere vil nok få se at dette ikke er slett så enkelt .Men jeg vil ikke bekymre meg over det, eller argumentere over måten dere fremstiller det,siden jeg for tiden ikke har aksjer i selskapet. Men heller ønske en fin dag
bravi
25.09.2019 kl 20:26 602

Hvis du ikke har aksjen slipper du å bekymre deg, det er klart. Hva med de som har aksjer i dette papiret eller evighets caset som er en riktigere beskrivelse?

Vinteren 2018 var kursen godt over 50, da var det Fimachem som dro kursen, var snakk om pf2 og AA at det kunne starte hver dag som helst, samme med partneravtale. Det manglet ikke på seriøse forumskribenter som hevdet dette, i dag tror jeg disse driver med krampetrekninger på TI. At det ikke ble noe partneravtale er et tydelig svakhetstegn, ingen tvil om det. Nå er det opplest og vedtatt at det ikke kommer noe med Fimachem før tidligst om tre (3) år. Så har vi Fimavacc og denne burgeren som skulle holde igjen presentasjonen sin til helt riktig anledning eller presentere på riktig sted, det skulle liksom være en trigger, bare tull og vås, nå har vi hørt at alle som kan ha interesse av å gå inn i dette forlengst har tilgang på det de trenger for å gjøre sine vurderinger. Dermed er det ikke noe behov for burger presentasjonen.

Ja, huffameg og huttemegtu, dette var ille. Takk for advarslene Bravi
Rockall
28.09.2019 kl 23:56 315

Er det ikke BGBIO som skal mangedoble seg først innen biotek, hva..? Fra dagens lave kursnivå og bare til helt nøytrale kursmål er det jo også en fin opptur. Men PCIB og PHO ser også interessante ut, særlig da PCIB.