Abid Rajas kronikk her fra Aftenposten i 2012 bør leses!

Prelle
21.09.2019 kl 10:45 1404

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/JovQ7/En-ubegrenset-ytringsfrihet

Godt og ærlig skrevet av Raja som her setter ord på mye av det hatet muslimer lærer.

Han skriver om den ‘muslimske tankegangen’;
Om noen krenker din profet er denne personen fritt vilt.
Han skal kunne tas,slås,skytes,drepes’.


https://resett.no/2019/09/21/les-hva-abid-raja-sier-om-den-muslimske-tankegangen-i-norge-om-noen-krenker-din-profet-sa-er-den-personen-fritt-vilt-han-skal-kunne-tas-slas-skytes-drepes/
Helge Lurås i Resett kommenterer Rajas kronikk.
Redigert 21.09.2019 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
polemiker
21.09.2019 kl 11:30 1387

Hadde en hvit nordmann skrevet denne kronikken ville han ha blitt nazifisert og kalt for en islamofob for resten av sitt liv. Dette overgår langt hva Sylvi Listhaug eller noen andre freppere har uttalt.

Abid Raja sliter åpenbart fremdeles med sine indre demoner og nå later det til at de har tatt overhånd igjen. Denne kronikken viser vel at begrepet "snikislamisering" ikke bare er korrekt, men sågar en underdrivelse. Islamiseringen er ikke lengere snikende, men skjer i full offentlighet og blir applaudert av politikere, statsminister og presse.

- Og klart, som muslimsk minoritet vet man implisitt hva man ikke bør si foran «hvite» og «ikke-muslimer». Jeg forteller for mye her.

Han var naturligvis helt klar over at dette ikke er noe han burde si offentlig. Han var modig i 2012, men etter en rekke dødstrusseler, er han nå skremt til taushet og forfekter ikke lengere disse tankene. Nå er han blitt en feig demonisert muslimsk pakistaner igjen og som juger like mye som imamene.

Forøvrig et skup av Resett å finne tilbake til denne kronikken i Aftenposten. Skal vi tippe hva reaksjonene til øvrig presse blir? - Overdøvende taushet? Vil Aftenposten fjerne kronikken?
Redigert 21.09.2019 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
polemiker
21.09.2019 kl 12:15 1366

Abid Raja røper her nøyaktig det samme som mange av oss har hevdet de siste tiårene. Muslimer blir demonisert og indoktrinert. Dette skjer konstant i de muslimske miljøene og ikke minst i hjemmet, kulturforeningene og i moskeene. Når man vet dette, hvorfor lager ikke da politikerne en handlingsplan mot dette?

Med unntak av noen får Fremskrittspolitikere har de naturligvis en total berøringsangst ovenfor dette. De tror at man kan kurere muslimhat ved å sette iverk handlingsplaner rettet mot etniske nordmenn. Selv om begrepet "muslimhat" også kan brukes for å beskrive det hatet muslimer har ovenfor hvite og ikke-muslimer, er det slettes ikke det de mener eller er bekymret for.

Det er vanskelig å elske noen som hater deg.
I tillegg vet vi også at dette hatet muslimer blir indoktrinert og opplært til også medfører en rekke andre samfunnsproblemer. Det gjør seg utslag i voldtektsepedemier av etniske hvite jenter og kvinner. Steinkasting mot politi og nødetater, bilbranner, slåsskamper, mobbing, drap og generell kriminalitet, bare for å nevne noe.

Dette skyldes altså ikke trangboddhet, fattigdom, rasisme eller hat fra etniske nordmenn. Hat og skepsis ovenfor innvandrere er en følgeeffekt av det før nevnte. Alikevel er det det myndighetene vil bekjempe og ikke årsakene. Dette har politikere og myndigheter gjort de siste 30 årene med ulike tiltak, propaganda og handlingskampanjer.

I stedet for å innrømme hvor mye hat og faenskap muslimer påfører samfunnet, prøver de heller å skjule det og juger oss mitt i ansiktet. Nå antallet muslimer her i landet blitt så stort at sannheten ikke lar seg skjule lengere. Først nå i de siste par årene har det også kommet frem statistikk og fakta som beviser at vi har hatt rett hele tiden.

Selv med fasit i hånd, vil ikke myndighetene gjøre noe med det. De later fortsatt som at problemene ikke eksisterer og vil fortsatt sette inn tiltak mot følgeeffektene, som heller ikke vil virke. Derfor kan vi med 100% sikkerhet si at ting ikke vil bli noe bedre etterhvert. Tvert i mot, de vil bare bli værre. Stadig flere demoniske muslimer blir importert og stadig flere blir født og opplært til å hate oss og vår kultur. Selv om de fleste muslimer er kjekke og greie, vil antallet som ikke er det øke, og følgelig gi ennå flere nordmenn grunnlag for å hate dem.
Slettet bruker
21.09.2019 kl 12:32 1353

For Erna Solbergs store prosjekt var det en ødeleggende tabbe å gi Venstre plass i regjeringen. Dette partiet hører ikke naturlig hjemme noe sted – bare i sin egen verden av sansebedrag, vrangforestillinger og politiske nevroser. Venstre er i ferd med å gi et dødsstøt til det borgerlige samlingsprosjektet. https://www.document.no/2019/09/20/regjeringen-smuldrer-opp/
convert
21.09.2019 kl 12:37 1345

Raja er muslim. For muslimer går hensynet til andre muslimer, islam og koranen alltid foran alt annet. Raja er farlig fordi altfor mange pk-idioter tror på det han sier.
polemiker
21.09.2019 kl 13:02 1329

Ja er han farlig. I 2012 var han modig og ærlig. Noen oppvakte pressefolk burde vel nå ha tatt kontakt med ham for å høre hvilke kommentarer han har til dette i dag. Har han forandret mening?

Det er vel mye som taler for det. Enten er han truet til taushet og er blitt bekymret for sine 3 barn, eller så har han rett og slett blitt en mer troende muslim. Galt blir det uansett.

Hans plan er åpenbart å kuppe Venstre og kaste ut hele ledelsen og med ham selv som ny leder. Han vet naturligvis at det vil skremme bort minst halvparten av velgerne, men hans plan går vel ut på å erstatte dem med muslimer. Derfor hyller han nå den kvinnelige islamisten fra Islamsk Råd som hånet landets tronearving.

Hadde jeg vært karikaturtegner hadde jeg tegne en stripe med tre bilder. Det første bilde vil være av Kronprinsen som strekker ut en hånd mot denne islamisten og hvor hun svarer med å legge hånden på brystet. Bilde nr.2 er fra en t-banestasjon hvor denne kvinnen er falt ned i sporet og strekker ut en hånd mot Kronprinsen som står på perrongen. Han svarer da med å smilende lett foroverlent legger hånden sin på brystet. På 3. bildet kommer toget :-) Man må da vise respekt.
MrMiss
21.09.2019 kl 13:52 1310

Legg merke til Bektes fravær fra denne tråden.....
Sikkert pinlig at Raja selv skriver om det som er ‘høyreekstremt’
når nordmenn nevner det.
Fredens religion har en hatefull holdning til andre,ser vi.....
Prelle
21.09.2019 kl 17:18 1276

Disse to linkene øverst her er interessante.

Den øverste fordi det er kronikken til Raja hvor han bekrefter det hatet muslimer har mot vantro.Han forteller hvordan han selv hatet amerikanere,indere, homofile og jøder.Hvorfor skulle Raja være den eneste?Når det hele tiden hentes hit ektefeller fra hjemlandene settes integreringen hele tiden tilbake og mange hatefulle flytter hit.
Den nederste linken er den til Resett som skriver om Rajas avslørende kronikk.Hva er så negativt med det Lurås skriver i denne artikkelen?

Jeg har sendt begge artikkelen til en håndfull venner og bekjente i dag og de tilvakemeldingene jeg har fått har vært svært positive til at Resett fant denne kronikken.
Når sletter Aftenposten også denne kronikken som er så avslørende og ikke iht. politisk korrekthet og Meningspolitiet?
Aftenposten slettet jo kronikken Når sannheten blir ubehagelig av Kripos-leder Arne Huuse.Også den var avslørende og ikke godkjent av PK-miljøene......
Redigert 22.09.2019 kl 10:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.09.2019 kl 17:59 1263

"Som barn får vi gutter innprentet at om noen krenker din profet, så er den personen fritt vilt. Han skal kunne tas, slås, skytes, drepes"


Ingen kommentar fra A-den nye ?
Risk-reward1
21.09.2019 kl 18:12 1249

Raja har , frivillig eller ikke, blitt radikalisert!
Og viser hvor lett moderate muslimer blir nettopp det.

Derfor sitter 1500 og 99% og støtter krav om dødstraff for utroskap, i Oslo. Derfor sitter vi på en tikkende bombe.

RR
Slettet bruker
21.09.2019 kl 18:13 1243

Kan se ut som Abid Q. Raja var en fremstående Frp-politiker i 2012, eller hva sier du bektegutt ?
Slettet bruker
21.09.2019 kl 18:23 1237

Skjønner ikke alt gnålet deres om denne artikkelen. Hvilke poenger i den er det liksom dere kan ta til inntekt?
Slettet bruker
21.09.2019 kl 18:26 1233

De "brune" holdningene f.eks, eller kom det fra feil person ?
Slettet bruker
22.09.2019 kl 00:00 1189

Abid Raja_ "..Lengst går president Asif Ali Zardari fra mine foreldres opprinnelsesland, Pakistan. Han ønsker et internasjonalt forbud av blasfemiske ytringer.
Selv jeg skrev om dette i et innlegg i Morgenbladet for nesten syv år siden, at visse blasfemiske ytringer bør forbys — som en symbolsk rettesnor."


Finnes dette innlegget Raja henvier til i Morgenbladet, ca 2005?
Wrist
22.09.2019 kl 10:02 1147

https://resett.no/2019/09/22/politikere-og-media-planlegger-a-fore-oss-med-enda-storre-logner-om-islam-og-muslimer/

Ny artikkel fra Helge Lurås i dag som bygger videre på den fra i går.Flere sitater fra Abid Raja og nye kommentarer om muslimer,media og det som angivelig er muslimhets.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 10:20 1139

Artikkelen til Raja i Aftenposten fra 2012 er skremmende lesning for hvilke holdninger muslimer har. Hvor er den kritiske journalistikken?
Wrist
22.09.2019 kl 13:27 1110

Det er flott at det blir bekreftet fra Raja hvilke hatefulle holdninger som preger flere muslimer,men hva gjør han,imamer og andre i miljøet for å motvirke dette hatet?Blir det ikke bare mer hat av at han fokuserer på og påstår at andres meninger er muslimfiendtlig og kritikkverdige?
Hvilken propaganda er det imamene ukentlig spyr ut til medlemmene i moskeene?
Flere hører regelmessig hvordan muslimske gutter omtaler oss som vantro,skitne svin,poteter og horer,så det må jo ligge et hat og negstive holdninger bak?
Selvsagt reagerer ikke antirasister eller PK-media på slike uttalelser og holdninger mot nordmenn.
triki
22.09.2019 kl 14:43 1100

Erna har ingen interesse av Venstre eller KRF, tror ikke hun liker verken Trine eller Knut Arild eller han Ropestad, men blir brukt som nyttige idioter. Eneste mål for å agere som venn med disse er å få en flertallsregjering slik at hun kan få gjennomført Fn og Eu sine planer om sitt ødeleggende prosjekt å oppløse nasjoner. Slik at «forente» Europa uten grenser oppstår, i Norge har de begynt å slå sammen kommuner, på sikt Norge uten kommuner, for det vil lette arbeidet med å innlemme Norge i stor EU. Hvor en liten elite styrer alt fra Brussel.

Denne global- ismen er noe av det sykeste verden har sett. Den går på flere plan, c02, fylle Europa med muslimer for å ødelegge samholdet, hjernevasking og propaganda på skoler, media en viktig brikke i dette, ovs.