Joe Biden presset Ukraina for å gi sønnen fordeler

MrMiss
21.09.2019 kl 12:07 4409

Creepy uncle Joe Biden har flere sider media ikke nevner så ofte.....
https://m.youtube.com/watch?v=KCF9My1vBP4

Joe Biden skryter av å ha presset Ukraina for å fjerne en etterforsker som etterforsket en sak mot sønnen Hunters selskap
https://m.youtube.com/watch?v=UXA--dj2-CY


https://m.youtube.com/watch?v=GTg4WLhi1So
Joe Bidens fiksing av jobb og økonomiske fordeler i Ukraina for sønnen Hunter.

Mye å ta tak i for norsk media her,men om Biden mot formodning skulle bli presidentkandidaten til Dems er det nok best å tie dette ihjel.
Dessuten var jo Biden Obamas visepresident,så...
AdFontes
21.09.2019 kl 22:30 1494

Ja, hengslingen sitter løst der, og nå sier CNN at alle som undersøker Hunter Biden - Ukraina saken er 'konspirasjonsteoretikere' - 'rasist'stempling går jo ikke denne gangen dessverre siden han jo er lyshudet (men definitivt ikke lys-hjernet :) særlig ikke etter at han bl.a. leverte tilbake en leiebil med masse brukte crack-kokainpiper liggende slengt inni). At visepresidenten tar en enorm risiko ved å bruke et narkovrak til den storpolitiske monkey-businessen sin sier jo litt..
polemiker
21.09.2019 kl 22:39 1494

Vi vet jo egentlig hva som kommer til å skje. Sosialistene her på berget vil støtte denne korrupte pedofilen for alt det de kan, inntil han er ute av dansen. Det VET vi vil skje, så spørsmålet er om hvilken skrulle de da vil velge.
AdFontes
21.09.2019 kl 23:03 1484

Ironi fra Larry Johnson:
''I think the Democrats finally have corralled Donald Trump.

I think the transcripts flagged by the unnamed intel community whistleblower will show that Donald Trump threatened to withhold foreign aid to Ukraine unless the Ukrainian leader fired a prosecutor who was investigating a company that paid Donald Jr. and Eric millions of dollars. Following this demand the Ukrainian prosecutor was fired and the investigation terminated.

But wait, there is more. The Trump boys also flew to China with their Dad and snared a 1.5 BILLION Chinese investment in their hedge fun. I am sure you will agree this is impeachable.

Wait. BREAKING NEWS. I made a mistake. The person who did this was NOT Donald Trump, it was Joe Biden and his greedy offspring, Hunter.''
Redigert 21.09.2019 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
Prelle
21.09.2019 kl 23:06 1483

Bortsett fra på Fox News har det vært minimalt med fokus på denne saken.Nå kommer det fokus også på Bidens oppførsel i Ukraina.

Hvem av de som nå deltar i Demokratenes primærvalg har velgertekke,troverdighet og greier å begeistre velgerne?
polemiker
21.09.2019 kl 23:11 1479

en litt mer humoristisk utgave av de jeg har nevt ovenfor. Jeg synes det er festlig, men det gjelder ikke sosialister.
Slettet bruker
21.09.2019 kl 23:13 1478

Der var du igjen med tøvet ditt. Dette tror du ikke på selv engang, men du har en politisk agenda, en religiøs, og du er avslørt. IP-mann
Slettet bruker
21.09.2019 kl 23:19 1476

Kan vi se helt bort ifra at dette fokus er orkestrert av Trump!
Hvem står i fare for å bli den Store Idioten her? Trump eller Biden?
Hmmmmmm............ :-)
Etter mitt syn er Biden FERDIG! som presidentkandidat
Og rottereiret NRK fremstår som nyttige IDIOTER!

https://www.youtube.com/watch?v=ubSCPBkTyWY
Redigert 21.09.2019 kl 23:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 05:13 1453

"Nå kommer det fokus også på Bidens oppførsel i Ukraina."

God sammenligning av dagens situasjon med Watergate

It's like if the media went off chasing the DNC after the Watergate burglary. What were they HIDING that Nixon would want to break into their offices?

Angående prosessen med å sende Giuliani til Ukraina. Om USA har legitime bekymringer over at en amerikansk borger har utført noe kriminelt i utlandet så vil de sende etterforskere fra DoJ på offisielt oppdrag, ikke presidentens private advokat.
Jeg ser også at det spekuleres i at whistleblowern er anti-Trump. Det kan så være men det er usannsynlig at IG ville gått videre med saken med mindre det var solide bevis på kritikkverdig oppførsel. IG er utnevnt av Trump.
Uansett om Biden eller hans sønn har gjort noe kritikkverdig eller ikke så vil saken sikkert svekke Biden og bane vei for en mer sosialistisk president neste gang. Vi så det samme i feks Uranium one saken. Til tross for at alle anklager mot Clinton har blitt behørig avvist så fortsatte det å henge ved henne. Det samme med email saken.

Som nevnt lenger oppe så er dette en soleklar grunn for riksrett mot Trump men det vil neppe skje. Paradoksalt så er det Biden/Pelosi fløyen av partiet som ikke våger å sette igang prosessen av redsel for at det vil skade deres sjanser i neste valg. Jeg har jo litt forståelse for hvordan de tenker for vi ser jo at uansett hva galt Trump gjør så beholder han en ganske stor kjerne av supportere. Historien vil imidlertid dømme også Pelosi fløyen for sin tafatte oppførsel.
Redigert 22.09.2019 kl 05:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 05:53 1445

Instead of the whistleblower report, we should expect a 4-page summary from William Barr declarin’ Donald Trump the “best and most innocent president in world history.” Then he’ll announce the whistleblower committed suicide in Jeffrey Epstein’s cell.
polemiker
22.09.2019 kl 11:47 2048

Som nevnt ovenfor ble Hunter Biden styremedlem i det private olje og gass selskapet med hovedkontor på Kypros bare 4 dager før pappa Joe landet for å diskutere hva USA kunne bidra med i olje og gass sektoren i Ukraina. Denne crack røykende og kokainavhengige mannen hadde null erfaring fra denne sektoren, men fikk alikevel betalt 650.000 kr. per måned fra selskapet.

For dere sosialister er dette helt greit og det er konspirasjonsteori om man stiller spørsmål ved det, eller kanskje ennå værre: "Som nevnt lenger oppe så er dette en soleklar grunn for riksrett mot Trump". Du eller andre vet ikke konkret hva som er blitt sagt i denne telefonsamtalen, men det trenger dere heller. Alt er "soleklart".

Grunnen til at whistleblowers som jobber i etterretning og administrasjon ikke har de samme rettighetene som andre er at de har et eget apparat som sørger for overoppsyn. De skal i første omgang melde dette til sine overordnede og om ikke det fører frem så kan de melde det til IG. I mange tilfeller får de bare innsyn i deler av en konversasjon eg får ikke med seg det hele bildet.

Donald Trump har lovet å "drain the swamp", og det er nøyaktig det han gjør. Alle burde være oppriktig glade for at han nå tar tak i dette og forfølger korrupsjon fra Washington også til andre land. Joe Biden var da såpass smart at han ikke stakk pengene i sin egen lomme direkte, men kanaliserte dem igjennom sin sønn.

De fleste som er ærlige med seg selv vil vel være enige i at denne "business" forbindelsen og transaksjonene er litt for tilfeldig til å være helt legitimt. Det er i det minste en smule suspekt og er verdt å etterforske. Er alt i orden har Biden klanen ingenting å frykte og de får samtidig renvasket sitt navn. Pussig nok er de ikke så interessert i akkurat det.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 13:24 2032

"Donald Trump har lovet å "drain the swamp", og det er nøyaktig det han gjør."

Det første radarparet Trump/Cohen begynte med etter at Trump var innsatt var altså å selge tilgjengelighet til presidenten for millioner av dollar.

“Cohen successfully convinced numerous major corporations to retain him as a ‘consultant’ who could provide unique insights about and access to the new administration. Some of these corporations were then stuck making large up-front or periodic payments to Cohen, even though he provided little or no real services under these contracts. Bank records reflect that Cohen made more than $4 million dollars before the contracts were terminated.”

Jeg har mistet tallet på alle Trump ansatte som har måtte gå pga økonomisk utroskap. Flere av dem sitter i fengsel i dag. INGEN måtte gå fordi Trump ryddet opp. Det var media som tok tak i det.

Ingen regjering har hatt så mange lobbyister jobbende for seg og trump skummer selv fløten ved å dra den gigantiske staben sin fra klubb til klubb og Gud og hvermann som ønsker innflytelse, det være seg partikolleger, utenlandske diplomater eller lobbyister, benytter seg av Trumps hoteller både til overnattinger og andre arrangement.

Trump selv har en lang historie med å investere og samarbeide med gjennom korrupte forretningsfolk og politikere i noen av de mest korrupte landene i verden. Ta feks Aserbadjan hvor han var partner med den mektige Mamadov familien, som igjen har sterk tilknytning til revolusjonsgarden i Iran.

https://www.newyorker.com/magazine/2017/03/13/donald-trumps-worst-deal

Uansett, alt dette er uvesentlig i denne saken. Det dreier seg om at Trump bruker makten sin som president til å sverte sin viktigste politiske rival. All logikk sier at det bør føre til riksrett uansett om Biden har gjort noe ulovlig eller ikke. Så langt har det ikke kommet frem noen ulovligheter men det er irrelevant.


Slettet bruker
22.09.2019 kl 13:31 2029

AOC på twitter

At this point, the bigger national scandal isn’t the president’s lawbreaking behavior - it is the Democratic Party’s refusal to impeach him for it.

Jeg er helt enig. I fremtiden vil historikere se tilbake på Trump epoken og alle vil selvsagt mene at han var en korrupt kjeltring men det vil også deles ut mye kritikk mot de som lot han holde på somn han gjør. Først og fremst RNC men også lederskapet i DNC, med Pelosi i spissen, som ikke våger å stille han for riksrett.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 13:34 2027

Det er en feighet der som vil koste dem.

Historien vil dømme dem, akkurat som Trump og banden.
polemiker
22.09.2019 kl 13:57 2020

Vel, denne "korrupte kjeltringen" er mer populær enn Obama var. Han har også sørget for at de aller fleste amerikanere har fått det betydelig bedre enn under sine forgjengere. Unntaket er vel kanskje den korrupte lobbymafiaen i Washington. Er vel en god del korrupte (hovedsaklig Democrat) politikere som også har fått det litt tyngre nå.

De hysteriske sosialistene hater at arbeidsledigheten går ned og at snart 10 millioner har kommet seg av matkupong programmet som Obama klarte å løfte til nye høyder under sin regjeringstid. De hater også at Trump nå ser ut til å ha fått stogget innvandringen av kriminelle lationos, samt at han har satt en stopper for den enorme opiod epedemien som legemiddelindustrien er opphavet til.

Listen med gladnyheter er lang og blir lengere for hver dag som går. Media gir også blanke faen i at landet går så det suser og er mest opptatt av å grave frem dritt og fyre opp under motsetninger og hat.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 14:01 2019

Mer populær enn Obama var? Når?

Betyr det at han kan oppføre seg som en mafiaboss i rollen som "verdens mektigste mann"?

Trump har ikke løftet en finger for å skape arbeidsplasser. De gode tallene her har han surfet på frem til nå. Nå ser det ut til at pilene begynner å peke den andre veien.

Men det er underlig, selv om du mener Trump fortjener ære for ting han ikke har gjort en dritt for, at det liksom skal unnskylde alle lovbruddene han har begått. For meg er det det samme som å tilgi Hitler for hans jævelskap. Han bygget jo veier og flyplasser...
Slettet bruker
22.09.2019 kl 14:12 2019

"Vel, denne "korrupte kjeltringen" er mer populær enn Obama var."

Nå har det vist seg mange ganger at korrupsjon ikke er noe hinder for popularitet sålenge tilhengerne tilgir det. Putin er et godt eksempel på dette. Du er typisk en slik person som godtar korrupsjon, og annen kriminell adferd, feks sexuell trakassering, fra feks Trump men ikke fra de du regner som politiske motstandere. Du har en veldig tydelig dobbeltstandard. I dette innlegget prøver du altså å rettferdiggjøre Trumps kriminelle adferd med det du mener han har oppnådd av positive goder for landet. Dette er ikke spesielt unikt men det blir ganske håpløst å føre en vettug diskusjon med deg.
--

"Unntaket er vel kanskje den korrupte lobbymafiaen i Washington."


In less than three years, President Donald Trump has named more former lobbyists to Cabinet-level posts than his most recent predecessors did in eight, putting a substantial amount of oversight in the hands of people with ties to the industries they’re regulating.

Despite vowing to “drain the swamp,” Trump signed an executive order shortly after taking office that rolled back an Obama directive barring lobbyists from being named to federal agencies that they had lobbied over the previous two years. Since revoking the “cooling off” period, Trump has drained the swamp directly into his administration.

https://www.apnews.com/08dce0f5f9c24a6aa355cd0aab3747d9

Nå kan det jo være en og annen lobbyist som har litt tøffere kår enn tidligere da Trump administrasjonen er opptatt av at de nærmeste, og mest lojale skal ha første rett på å berike seg, som feks Michael Cohen saken jeg nevnte i forrige innlegg. Det er også mye som tyder på at deler av swampen har tatt turen ut av Washington og tilbringer mye tid på Trumps mange personlig eide klubber og hoteller. Det er jo ikke akkurat vanskelig å lese Trump og skjønne hvordan man kan få han på sin side.
Redigert 22.09.2019 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Wish
22.09.2019 kl 14:26 2013

Polemiker,
Du skriver godt og jeg lærer av dine innlegg.
Her ser du Trumps egen skryteliste;
https://www.promiseskept.com/

Selv om halvparten skulle vise seg å være løgner og overdrivelser er det
likevel mange gode resultater igjen som media ikke nevner.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 14:32 2014

Så du er av samme kaliber som Polemiker? Du rettferdigjør kriminell korrupsjon med påståtte politiske gevinster? Dere kan trøste dere med at det ikke kun er på ytre høyre det er slik. Det er like ille på ytre venstre. Venezuela er et godt eksempel.
Redigert 22.09.2019 kl 14:32 Du må logge inn for å svare
polemiker
22.09.2019 kl 16:14 1992

Vi har for lengst avslørt at når dere sosialister beskylder oss for noe er pga. at det vanligvis en god betegnelse på dere selv.

Du har en veldig tydelig dobbeltstandard. I dette innlegget prøver du altså å rettferdiggjøre Trumps kriminelle adferd med det du mener han har oppnådd av positive goder for landet.

Så vidt meg bekjent har dere som lider av anti Trump syndrom ennå til gode å komme opp med noen håndfaste bevis på at Trump har gjort noe kriminelt. Det er selvsagt mange løgner og ønskedrømmer, men det er også det hele så langt. Dere får jobbe videre med saken, i mens prøver Trump å jobbe for landet og det amerikanske folket. Noen drahjelp fra de demokrat politikerne kan han nok ikke regne med.

Du får fortsette å lese disse Apenews nettstedene, da det garantert vil komme mere fake news etterhvert. Hensikten med å vise til at Trump er mer populær i USA enn Obama var, er for å forklare deg at flertallet av amerikanere faktisk er fornøyd med ham.

De amerikanske sosialistene er nå nærmest i panikk for å få stanset all etterforskning av sine korrupte politikere. De ville sågar åpne en impeachment prosess mot Bill Barr. Trump har virkelig fått et problem når det nå ser ut til at Deep State også avlytter presidentens telefon og lytter inn når han snakker med utenlandske ledere.

Når det gjelder Cohen så er vel ikke de sakene han er ankleget for relatert til Trump. Han drev som kjent et stort forretningsimperie og har tusenvis av ansatte. Ville vel vært forundelig om ikke noen av dem også drev med noe som var/er kriminelt.

Nå handlet denne tråden om Joe Biden og mistankene om grov korrupsjon i Ukraina og Kina. Du prøver igjen å dra diskusjonen over til noe helt annet. Du gjør det med å snakke om ditt favoritt emne - Donald Trump. Bekte kjører på med stupide spørsmål som vanlig.
Redigert 22.09.2019 kl 16:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 17:16 1984

Et meget velformulert innlegg fra polemiker. En stridslysten og dyktig skribent.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 18:38 1970

"Når det gjelder Cohen så er vel ikke de sakene han er ankleget for relatert til Trump."

Han sitter inne for flere ting.. En av ulovlighetene han ble dømt for var brudd på valgkamp finansieringsloven da han betalte horene til Trump for å holde kjeft.
Jeg gidder rett og slett ikke liste opp igjen alle tilfellene med korrupsjon igjen men hvordan ser du på at barna til Trump driver busniess over hele verden om du synes det er alvorlig at sønnen til VP gjør det samme. Hvor mange trademarks har Ivanka fått i Kina etter at pappa ble president? Hvordan tror du hun fikk dem?
Det morsomme er at en av disse tradmarkene er for stemme maskiner.Hva det har med klær og mote å gjøre må gudene vite.

https://www.reuters.com/article/us-china-usa-ivanka/china-grants-more-trademark-approvals-for-ivanka-trump-firm-including-voting-machines-idUSKCN1NB0TL

Og hvorfor dette maset i 2 år om at Trump kampanjen ble ulovlig etterforsket når du tilsynelatende ikke har noe problem med at Trump forsøker å tvinge en fremmed nasjon til å etterforske sin største politiske rival.
Redigert 22.09.2019 kl 18:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 19:40 1954


Biden's campaign likely coming to an end -- thanks to Clinton-linked Ukraine bombshell, Nunes says
https://www.foxnews.com/politics/bidens-campaign-coming-to-an-end-thanks-to-ukraine-story-linked-to-hillary-clinton-nunes-says
Slettet bruker
22.09.2019 kl 19:46 1952

Når Trump er ferdig med å tømme sumpen så blir det ikke mange igjen å stemme på. Muligens ett par republikanere og noen libertarianere.
polemiker
22.09.2019 kl 19:52 1948

Uansett hvor mange trademarks kineserne har gitt til Ivanka så later det ikke til at det har påvirket Trump noe særlig, ikke sant? Ingen president har vært tøffere ovenfor kineserne enn ham. Dette er noe millioner av amerikanere vil dra nytte av etterhvert som arbeidsplasser og bedrifter blir flagget tilbake til USA igjen.

Og hvorfor dette maset i 2 år om at Trump kampanjen ble ulovlig etterforsket når du tilsynelatende ikke har noe problem med at Trump forsøker å tvinge en fremmed nasjon til å etterforske sin største politiske rival.

Klarer du virkelig ikke å se forskjellen der? Om du skal bedrive whataboutism bør du i det minste finne på noe som i det minste er ørlite relevant. Kanskje vi kunne trekke frem Obama administrasjonen press ovenfor de Ukrainske myndighetene når det gjaldt å finne frem noe om Manafort? Kanskje noen burde se litt nærmere på det også.

Som de fleste har fått med seg antar jeg så er det altså ingen "konspirasjonsteori" eller fake news at Biden sørget for å få sparket statsadvokaten i Ukraina som da etterforsket korrupsjon i selskapet som ga hans sønn 650.000 i måneden. I følge statsadvokaten selv stod han da på trappene for å ta ut tiltale. Biden selv har skrytt av dette foran kamera og innrømte glatt at de ikke ville få noe milliardlån om han ikke ble sparket.

Denne milliardavtalen med kinesiske myndigheter bør nok også etterforskes, så Trump bør ta en samtale med XI også. Hunter introduserte også sin pappa for et par kinesiske forretningsmenn da de var på besøk der. Begge to er senre blitt arrestert for korrupsjon.

Hunter Biden sitter også i styret i selskapet Bohai Harvest som har svært tette bånd til Kina. Selskapet har bl.a. investert i en app for mobiltelefoner Face++ som er utviklet av kinesiske myndigheter for å overvåke sine innbyggere. I følge The Intercept er den annet blitt brukt for å spionere på 1 mill. muslimer som de senere har internert.

Dette selskapet er også innvolvert i et konglomerat av selskaper, bl.a. et atomkraft selskap som er blitt beskyldt for å stjele teknologi fra USA. Later vel til at disse Biden folka ikke nødvendigvis setter America First.

Moroklumpen Hunter ble nylig saksøkt i en farskapssak hvor en kvinne påstår at han er faren til hennes barn. Han ble skilt fra kona, trolig da hun oppdaget at han hadde hatt en langvarig affære med sin brors enke. I Juni giftet han seg med en 17 år yngre jødisk jente etter bare 4 ukers bekjentskap. Er nok ikke det siste vi har hørt om denne karen.

Slettet bruker
22.09.2019 kl 19:52 1946

Jeg klarer ikke se for meg Pocahontas som president i USA.
Ladies and Gentlemen, please welcome Her Excellency, the President of the United States........... Pocahontas!
:-) nope!
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:00 1944

Én ting er at de er korrupte maktkåte psykopater, men de er jo i tillegg sprøyte gale nesten alle sammen.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:04 1942

"Klarer du virkelig ikke å se forskjellen der? Om du skal bedrive whataboutism bør du i det minste finne på noe som i det minste er ørlite relevant"

Selvfølgelig er det en vesentlig forskjell. Trump kampanjen ble etterforsket gjennom de rette kanalene. De agerte på tips og mistenkelig oppførsel. Blant annet Carter Page som hadde en forhistorie med å møte kjente russiske etteretningsagenter og en løsmunnet Papadopolus. En annen vesentlig forskjell var at denne etterforskningen ble holdt hemmelig, så det fikk ingen negative konsekvenser for Trumps valgkamp,. Forøvrig er jo Trumps valgkampsjef, med en mye mer omfattende historie fra Ukraina, også i fengsel. Han ble imidlertid ikke etterforsket og dømt for det han bedrev i Ukraina. Han ble dømt for å snyte staten for skatt.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:15 1937

Det gjør ikke jeg heller men det kan lett bli resultatet dersom Biden skvises ut. Selv om jeg er uenig med henne politisk så vil det viktigste være å reversere det Trump har satt i gang. Han oppfører seg som en diktator og under ham er atmosfæren rett og slett blitt hatefull og giftig. Dette siste overtrampet minner om ting vi vanligvis forbinder med halvdiktatorer som Putin og Maduro. Autoritære ledere som kaster sine rivaler i fengsel eller på andre måter stikker kjepper i hjulene for dem.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:17 1937

"Uansett hvor mange trademarks kineserne har gitt til Ivanka så later det ikke til at det har påvirket Trump noe særlig, ikke sant?"

Hva vet du om det og spiller det noe rolle? Om kineserne fprsøker å blidgjøre Trump ved å dele ut goder til hans familie så er det korrupsjon. Kanskje Trump/Ivanka forlangte mer personlige fordeler enn de fikk.
Redigert 22.09.2019 kl 20:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:18 1936

Én ting skal du ha Jabba, du var tidlig pån i dag. Og en ting til, du er flink til å snu virkelighetsbildet på hue og bak frem.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:19 1935

Slapp av. Den giften og atmosfæren. Det er jabbarattata A ekle Brutal arneB 0,5 jessusp hadjirajariot AOC og slike. Det er dere som er "den nye atmosfæren" . LOL
#donaldlove

jabbadabbato
I dag kl 20:15 3
under ham er atmosfæren rett og slett blitt hatefull og giftig. D
Redigert 22.09.2019 kl 20:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:21 1936

Tidlig eller sent. Kommer an på hvor jeg befinner meg. Jeg er langtfra Norge.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:34 1927

Forøvrig så har Trump bekreftet både på twitter og via intervju at rapportene i mediene har vært korrekte. Vanligvis ville Trump nå vært ferdig, men han har vist seg å ha ni liv. Det står og faller på at senatet fortsetter å støtte ham. Ramler dominobrikkene kan det gå fort, som det gjorde i Watergate saken da de berømte lydbåndopptakene ble frigitt.
Slettet bruker
22.09.2019 kl 20:42 1916

Dessuten bekreften kom fra Ratta ta trump.
Jeg leser mye islamsmerte i din erkjennelse. 9 liv rata tatt og Trump eleverer. Ratta ta håp om å få tatt på 10?

Stå på, du har opptrent deg til flisepirk big deal spin som du ikke kan pensjonere rattata ekspertisen fra selv om du enda ikke har bevist for at trump er styrt av putin enda. Jeg fortår at du etter fosker enda. Og aldri ga deg. lol

rabidratar ta trump jabba triller videre som evig hetsmaskin Mx-weaponIced med bla bla links fra deiilig beast.
jabbadabbato
I dag kl 20:34 1
Vanligvis ville Trump nå vært ferdig, men han har vist seg å ha ni liv.
polemiker
22.09.2019 kl 20:42 1916

In your dreams. Hvilke rapporter i media er det han har bekreftet? At Joe og Hunter har reist verden rundt å tatt i mot penger fra korrupte selskap og oligarker?

Biden er selvsagt snart ute av presidentracet. Ikke sjans i helvete at han blir demokratenes kandidat, og det har det vært helt uavhengig av denne skandalen.

Kan egentlig ikke se for meg at noen av kandidatene vil ha noen sjanse mot Donald Trump.
Redigert 22.09.2019 kl 20:47 Du må logge inn for å svare