Betonghue
22.09.2019 kl 10:31 249

Våre ynk- og gummirygger har lagt ned alt som minner om Forsvar, så hva pokker kan man vente seg ?
Her i røysa prioriteres import av daukjøtt !
børst
22.09.2019 kl 16:24 212

Moods meldte seg inn i MDG i fjor. Og ved nærmere ettersyn av bildet i saken ser det faktisk ut til at Mood også har et bønnemerke i pannen nå. Har han konvertert til Islam og presser pannen i bakken fem ganger om dagen?
Slettet bruker
22.09.2019 kl 22:30 190

NRK fremstilte i går sin rødgrønne helt Robert Mood som generalløytnant, uten å si at han er pensjonert fra forsvaret. I dag måtte feilen rettes, men i videoklipp fra i går ble han likevel fremstilt som generalløytnant. Det går virkelig ikke an. RM har ingen slik stilling, og han burde ikke ha uttalt seg i det hele tatt!

"Norske olje- og gassanlegg er sikret, sier justisminister Jøran Kallmyr (Frp) til NRK. Samtidig vurderer han muligheten for flyforbudssoner og andre tiltak.
For en uke siden ble Saudi-Arabias oljeindustri rammet av droneangrep. Lørdag sa tidligere hærsjef Robert Mood til NRK at det vil være enkelt å ramme norske olje-, gass- og forsvarsinstallasjoner med droner, og at det er sannsynlig at aktører vil planlegge angrep mot norske oljeanlegg i fremtiden." https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kallmyr-toner-ned-dronetrusselen-mot-norsk-olje-og-gass/ar-AAHG6e1

Venstresiden jukser og juger seg til posisjon og representasjon i alle sammenhenger. I USA har Dems ennå ikke forstått at de har en rettmessig valgt president, og nå begynner NRK å bruke "sine" til å uttale seg om ting de verken har innsyn i eller rett til å uttale seg om. Erna burde virkelig ha ryddet statskanalen og hun hadde sjansen ved åremålsskiftet, men hun brukte den ikke. Globalister er samme ulla enten de er venstre- eller høyresosialister, og mange begynner å bli mektig lei nå...