-----------------REC DAGENS VINNER? ----------------

Slettet bruker
REC 22.09.2019 kl 20:09 25634


FÞrst av alt vil jeg gratulere alle som har fulgt rÄdene om Ä gÄ short i REC som lÞste inn i gÄr, onsdag.. HÄper at dere ogsÄ fikk spredd anbefalingen til mange kjente ogsÄ. Det var kanskje ikke alle som fikk med seg den stÞrste nedgangen helt mot bÞrsslutt. Men hÄper dere fikk innlÞst pÄ rundt 20%. Omsetningen var iallefall hÞy i sÄ det ble lett Ä dekke inn shorten..Mange lurer sikkert pÄ hvorfor selskapet synker sÄ mye pÄ en dag.

Les fÞlgende, nedenstÄende, og kos dere ogsÄ med alle innleggene fra dem som ikke skjÞnner hvilken alvorlig situasjon REC er i.

//finansavisen.no/nyheter/industri/2019/10/02/7363589/meglerhus-frykter-for-kroken-pa-dora-for-rec-massakrer


I sin helt nye analyse skriver meglerhuset SPB1 at de nedgraderer REC til kr 1,0

De begrunner det med fĂžlgende;

At Polysilisium markedet er lavt.

Silan gassmarkedet er satt for en stor forsynings Þkning, og vi anslÄr at REC vil trenge ekstern finansiering innen et Är, nesten uansett hvordan markedet utvikler seg. Selskapet har en kontant posisjon pÄ USD38m, og vil pÄ vÄre anslag ha en kontantstrÞm av USD18m i lÞpet av de neste 12 mÄnedene, kommer nÊr minimum likviditet pakt USD15m.

I tillegg kan tre usikre hendelser fÞre til en snarlig finansiering behov eller i verste fall konkurs, inkludert en skatt krav pÄ USD30-USD250m, en skadeslÞsholdelse lÄn av USD23m og en negativ arbeidskapital posisjon USD24m.

Den eneste positive utfallet for REC er en kombinasjon av en bratt Ăžkning i polysilisium priser og at Kina fjerner 57% import skatt, som vi finner svĂŠrt usannsynlig. Selv om det skjer, trenger REC sannsynligvis ekstern finansiering for Ă„ starte kapasiteten ved Moses Lake.

.

Vi er som alle skjÞnner ,nÄ pÄ starten av et bredt bÞrsfall . Nedgangen vil bli generell, men vil ramme sÊrlig REC hardt fordi dette er et selskap i dyp krise, grunnet handelskrigen mellom Kina og USA

https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2019/09/28/7031739/reuters-usa-vurderer-a-fjerne-kinesiske-selskaper-fra-sitt-borsmarked

BÞrsens farligste krakk-aksje er utvilsomt REC, som er fÄ Þrer fra all time low og risikerer et bratt stup fremover nÄr flere ryker pÄ stop-loss. Der bak ligger ogsÄ det Ärlige oktober-krakket og Brexit-spÞkelset. Som trolig vil ta knekken pÄ selskapet nÄr det fra fÞr av ligger nede med brukket rygg, uten fremtidsutsikter.

Kan vi ikke heller kalle kriseselskapet REC for hold-deg-unna-selskapet pÄ grunnlag av fÞlgende. Eller tidenes short-selskap?

Ned 99,5% siste 12 Ă„r
Ned 71% siste 3 Ă„r
Ned 50 % siste Ă„r
Ned 43% siste 3 mnd

REC Kan vel trygt kalles "monkey business"

Det brenner under fÞttene til bÄde ledelse og aksjonÊrer i det kriserammede selskapet REC. Trump hamrer lÞs pÄ Kina med enda stÞrre kraft, Og med det er handelskrigen over i en enda mere alvorlig fase. REC sine muligheter er med det som en enda fjernere drÞm.

https://www.dn.no/marked/rec-silicon/usa/kina/rec-stenger-moses-lake-fabrikken/2-1-638091


Overraskelser skjer for dem som ikke fÞlger med. Thomas Cooc er bare et eksempel pÄ hvordan det brÄtt kan gÄ dersom et selskap ikke klarer Ä tilpasse seg realitetene. og naive aksjonÊrer ikke fÞlger med. Dette gir unike muligheter.

NĂ„r det krakker, kan et godt tips vĂŠre Ă„ sitte iskaldt til det verste er over

NĂ„r det gjelder overprisede, aksjer som er teknisk svake, med begrenset produksjon og som taper penger, er situasjonen dog en annen.

Da gjelder det Ä komme seg raskt ut og kjÞpe igjen pÄ bunn. Slik at man minimere sitt tap og kanskje ogsÄ tjener penger pÄ krakket.

Den gode nyheten er viktigst.. Det finnes fantastiske muligheter til Ä tjene penger ved Ä gÄ short i disse dager.

REC er nemlig en slik aksje.

Den er rammet av handelskrigen slik at den dyre fabrikken i Moses Lake ikke fÄr solgt sine varer.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Handelskrig-og-REC-smell-for-Ulltveit-Moe-tapte-572-mill?r=refresh


Den er teknisk svak, Eksperter pÄ teknisk analyse setter kursmÄl med 25%nedgang. og det fÞr krakket. Trolig vil vi se en halvering av kursen. Aksjen befinner seg pÄ "Hold-deg-unna-listen. Der de seks farligste aksjene pÄ Oslo bÞrs befinner seg.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Advarer-mot-syv-aksjer

Selskapet taper penger
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/07/Rec-Silicon-taper-penger

Aksjen ble omsatt pÄ hÞye volum pÄ kurser pÄ 5,65 og 6,10. Ca 6x normal omsetning. Her gÄr nok mange pÄ stop-loss og et nytt kursras forventes, nÄr aksjen kommer til Ä stupe ytterligere i morgen. Da kan det virkelig bli stygt utover dagen.

NÄr man er short i REC nÄ, blir bÞrsklimaet som vÊret. Aften rÞd, gir morgen sÞd. En riktig sÄ negativ nyheter er snart pÄ vei, sÄ kom ut fÞr alle andre.

. HER ER DET BARE Å TA TAP,, FÅ SKATTEFORDELEN DETTE GIR OG KOMME SEG UT FORTEST MULIG.

AKSJEN BEFINNER SEG PÅ RANDEN OG KAN NÅR SOM HELST TA ET SVALESTUP MOT HALVERING PÅ KORT TID.

SĂ„ ring hele slekta, til og med svigermor..
Ber dere alle ta i bruk samtlige av de sosiale medier dere mÄtte vÊre pÄ. Maile, ringe pÄ dÞra til naboen, be dama i kassa pÄ Kiwi, konduktÞren pÄ toget, ja ring en venn-(inne) du ikke har hatt kontakt med lenge, tidligere kompiser osv osv Ä be dem gÄ short i REC fÞr 3Q-rapporten blir sluppet. 30.10.

Dette er penger pÄ gata.fÞr konkurs.

-Nedstengt produksjonsfabrikk i Moses Lake
-Handelskrig
-Mulig kriseemisjon
-Et enormt skattekrav..
-En Charter-Svein,-leder som styrer som en tafatt keiser i en bananrepublikk og fremstÄr som "Apenes konge" for aksjonÊrene.

Er noen av Ärsakene til at REC gÄr konk.


SÄ fort dere. Selg unna om dere fortsatt er long. Innta uansett short posisjoner, mens aksjen fortsatt befinner seg pÄ 3-tallet.

Dette blir lĂžnnsomt.og kanskje deres livs stĂžrste mulighet og fortjeneste.
.


Redigert 21.01.2021 kl 09:13 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
28.09.2019 kl 16:37 2263

Liker den nye taktikken til forumets sjefsanalytiker. Da han bommet pĂ„ analysene sine tidligere hold han seg borte fra forumet et par dager sĂ„nn at vi ikke skulle legge merke til de. NĂ„ har han derimot blitt sĂ„ lur at han bare endrer pĂ„ orginalinnlegget. Vipps sĂ„ er analysebommen forsvunnet i lĂžse luften. Fantastisk lurt spĂžr du meg. NĂ„ mĂ„ han bare passe pĂ„ Ă„ ikke bli sĂ„ lur at det bikker over. 😁

Et lite tips fra meg: Det finnes enkle programmer som automatisk oppdaterer foruminnlegg. Da kan du bare sette opp programmet til Ä endre "mandag" til "tirsdag" osv. Det vil spare deg for mye arbeid. Du har jo en del innlegg som mÄ oppdateres jevnlig med den nye taktikken.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
28.09.2019 kl 21:54 2090

Skal si administratorene pÄ dette forumet gjÞr jobben sin.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 09:10 1891

Noni skrev Innlegget er slettet
Ja det var godt Ä hÞre "Noni" Det er sÄ mye frustrasjon, trolling og desperasjon etter fredagens nyheter om eskalering av handelskrigen. At man aldri vet hvor seriÞse folk er her.

Til og med bÞrsens bjellesau, Garanja, lot seg vippe av pinnen og ble offer for administratorens sensur, da vedkommende kom med et helt hinsides innlegg for Ä forlede de ulykkelige REC-aksjonÊrene som enda ikke har klart Ä komme seg ut av denne skuta som snart blir tatt av dragsuget. Virker som om det er det samme som skjer pÄ sjÞen med REC, at rottene er de siste som forlater skuta.nÄr den er pÄ vei mot Ä synke

For det er alvorlig den situasjonen REC nÄ er inne i. HÄper at alle de du kommer i kontakt med kommer seg inn pÄ short-pÄ 3 og 4 tallet

.SĂ„ ring ikke bare en vennine
Si ogsÄ i fra til stÞttekontakten din, NAV-kantakten din, dama pÄ inkassokontoret, fysioterapeuten din, psykiateren din, besÞksvennen din dama pÄ bensinstasjonen som serverer deg baconpÞlse, hjemmehjelpen din, gutta pÄ Hjelpemiddelsentralen, logopeden din. osv osv Ä be dem gÄ short i REC og spre budskapet pÄ gater og torg.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Noni
29.09.2019 kl 09:23 1876

OK LĂžvehjerte, skjĂžnner at dette varslet har en dobbelt bunn. Da er det ikke mere
Ă„ si. Farvel.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 11:12 1814

Innlegget er slettet
Ny uke, nye muligheter. Mange har hÞstferie , sÄ nÄ er det erfaringsmessig noe lavere omsetning hvilket lover godt for ATL
Ser ut til at noen har fÄtt en "oppstrammer" i lÞpet av helgen da admin har slettetr innlegg pÄ denne trÄden - ser ut til at de fÞlger med hva som skrives. Andre ser ut til Ä ha fÄtt Þmme tÊr og ytrer seg deretter. ettersom de vokter seg for Ä komme med sjikanering og lÞgnaktig haussing. De vat nok inderlig godt at de befinner seg i lÞvens hule, nÄ, nÄr selskapet er nÊr konkurs.

Hyggelig Ä registrere at det i hvert fall er noen som synes det kan vÊre verdt Ä ta en titt pÄ det man kommer med. De som mener det er bare tullball kan jo bare skrolle videre.

Det er jo mye som kan tyde pÄ at mange REC-aksjonÊrer er i en situasjon der de har hÞstferie Äret rundt, og sÄ lenge de lever. Men uansett hÄper jeg dere nyter denne tiden, da naturen tenner sin ild, og ikke lar det gÄ inn pÄ dere at REC stuper.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 11:25 1813

Noe mÄ skrives for Ä holde seg relevant.
Redigert 21.01.2021 kl 01:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 12:24 1941

Der surna administrator. Hehe.
tran5
29.09.2019 kl 12:47 1927

ja der gikk ha lei av alt maset til Simba Spot On
Slettet bruker
29.09.2019 kl 12:51 1923

Trodde lÞven og admin var basser, men ser ut til at ogsÄ han ble lei til slutt.
Slettet bruker
29.09.2019 kl 16:36 1832

Ildsjelene i Ryktesmedens tankesmie, har info om at det er JUM og TT, som har fÄtt Admin, til Ä slette alle de gode innleggene over.. De to nevnte skal vÊre observert pÄ SjÞflyhavna Kro, ved Fornebu, rett ved Þrneredet til REC,. og hÞrt at de ikke er fornÞyd med omtalen REC og deres kursutvikling, samt aksjonÊrer blir omtalt pÄ..

Er det flere her inne som kan bekrefte dette, fĂžr avslĂžringene blir slettet?
Slettet bruker
29.09.2019 kl 16:40 1828

Bunnslammet i gryta virker Ä vÊre svidd. Neppe brukende til annet enn grisefor. Men noe mÄ skrives for Ä holde seg relevant.
Redigert 29.09.2019 kl 16:41 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 16:48 1827

Ja, trist at det skulle bli slik med REC. NÄr tror du bÞrsmeldingen kommer? Litt synd for dem som ikke fÞlger med pÄ forumet her, som blir sittende til bomben smeller...
Slettet bruker
29.09.2019 kl 17:04 1818

Det er ikke sikkert du har fÄtt det med deg men jeg er ferdig med Ä forsÞke Ä diskutere REC med deg LÞven. Diskusjon er noe du ikke evner. Det virker som resten av forumet er ogsÄ er ferdige med Ä diskutere mer med deg. AngÄengde det du spÞr om kan du jo hÞre med han som tipset deg om denne "nyheten" som skulle sende REC rett i skifteretten for noen uker siden. Kanskje han ogsÄ treffer bedre pÄ 50/50-bettene sine denne uken.

BTW sÄ var bunnslammet en referanse til oppkoket ditt som har stÄtt Ä putret noen mÄneder nÄ.
Redigert 29.09.2019 kl 17:40 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
29.09.2019 kl 17:42 1799

Kan se at administrator har vÊret aktiv i dag ... Han burde mÄske have slettet hele trÄden..
tran5
29.09.2019 kl 17:58 1782

Spot On Js67 alt dette tullball fra Simba
Slettet bruker
29.09.2019 kl 18:35 1758

Som ventet tar du ikke en vennlig henstilling, men sÄ lenge du dropper skjellsordene skal du fÄ lov Ä bli. Hvis ikke stenges du ute fra mine trÄder.

Den tekniske stÞtten pÄ 5 Kr er brutt og REC har ingen stÞtte pÄ nedsiden. Sagt pÄ en annen mÄte, er det en opplagt konkurskandidat, der aksjonÊrene risikerer Ä tape alle sine penger.

Dette skjer ene og alene fordi selskapet har foretatt spinnville prioriteringer, der risikoen har vÊrt all for hÞy og der man ikke har forutsatt det mest elementÊre. Nemlig at det mÄ vÊre noen som kjÞper det som fabrikken produserer

For Ä illustrere galskapen kan det lettest sammenlignes med at man bygger et kjÞpesenter pÄ Antarktisk. Varene som butikkene selger er etterspurt. Kompetansen til personalet er topp og senteret har topp moderne lokaler. Problemet er at Antarktisk, er ubeboelig. Det er dekket av is og snÞ sÄ det er ikke noen Ä selge til, fÞr klimaet endrer seg.

Å satse penger pĂ„ REC, er nettopp som Ă„ satse pĂ„ et kjĂžpesenter i Antarktisk. Det finnes kanskje et marked en gang i fremtiden, men det ligger sĂ„ langt frem i tid at senteret vil vĂŠre konk fĂžr dette skjer. Det er jo ikke uventet milliardgjeld, fordi det ikke er kunder. Om de sier opp 100 ansatte hjelper dette selvsagt pĂ„ Ăžkonomien, men det gĂ„r bare en vei uansett. Selskapet mĂ„ gĂ„ konk, og det er bare spĂžrsmĂ„l om tid.

At noen vil satse pĂ„ et slikt prosjekt er den rene og skjĂŠre galskap. Å snakke om at aksjen er billig, blir sĂ„ledes tull. Aksjen som engang stod i mange 3010 er nĂ„ verdt 4,56 etter spleisen. Og det er ikke rart. Prosjektet er dĂžmt til Ă„ mislykkes fordi selskapet umulig kan ta igjen underskuddet slik situasjonen er.

SÅ SELG UNNA NÅ OG GÅ SHORT SÅ KAN MAN HENTE INN DET MAN HAR TAPT. HĂ„pet for REC er ute uansett.
Dubois
29.09.2019 kl 19:26 1740

Rec er en konkurskandidat pÄ grunn av TA^. Fantastisk.
Slettet bruker
29.09.2019 kl 22:17 1664

Min gamle professor ville revet deg i stykker. Dette er sÄ hÄplÞst fordummende det kan bli. Men for all del, det fÞyer seg godt inn i rekken av moderne dypsindig u derholdning a la love island og farmen. StÄ pÄ LÞvehjerte, dog noe slektskap med Astrid Lindgrens store romanfigurer er vel sÄ langt unna som det er mulig Ä komme. Dummkopf!
Slettet bruker
29.09.2019 kl 22:56 1635

Gjentar man seg selv ofte nok som blir det kanskje sannhet til slutt? đŸ€”